picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Se poate sex in dus? Asta e interesant....n am mai incercat pana acum. E valabil doar la ora asta sau si la finalizare?Dar sex in bucatarie?E preferabil în pizdă, zic.
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 E preferabil în pizdă, zic.Eu zic ca cel mai bine ar fi in gura ta 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Eu zic ca cel mai bine ar fi in gura taMai degrabă a lui matá!
bettyblu Reputație: 2297 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Ianuarie 7, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 02 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 150,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 2
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Mai degrabă a lui matá!MACAR mama inca e in viata, tataie.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 MACAR mama inca e in viata, tataie.Am spus mata', nu mă-ta, pulete!
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Am spus mata', nu mă-ta, pulete!Am presupus ca esti agramat si nu ai scris corect. Dar nu e problema. Tu oricum mori in 2 ani
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Am presupus ca esti agramat si nu ai scris corect. Dar nu e problema. Tu oricum mori in 2 aniLa 2 ani după tine.
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 La 2 ani după tine. Ma ameninti, tataie? Hai sa ne intalnim daca esti tare in clanta.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Ma ameninti, tataie? Hai sa ne intalnim daca esti tare in clanta.Pulete, ești ori prost, ori prost! Cred că amândouă! :laugh2Marș, bă, prăpăditule, nu mă întâlnesc cu toți retardații!
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Tu esti prost, sarac si batran. Cand ne vedem iti bag carja in cur
manivela15 Reputație: 2693 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Ianuarie 7, 2018 Pulete, ești ori prost, ori prost! Cred că amândouă! :laugh2Marș, bă, prăpăditule, nu mă întâlnesc cu toți retardații! picoane , cu tot respectul , chiar pe topicul lui Betty ti-ai ales sa-ti arati mushchii ???fata este ok ! in urma cu doi ani , chiar daca avea ceva probleme de natura estetica sa zicem , am mers la ea si m-am simtit f bine ...nu stiu daca merita offtopicul pe care-l promovezi tu aici !
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Tu esti prost, sarac si batran. Cand ne vedem iti bag carja in curÎmpușcă-te! picoane , cu tot respectul , chiar pe topicul lui Betty ti-ai ales sa-ti arati mushchii ???fata este ok ! in urma cu doi ani , chiar daca avea ceva probleme de natura estetica sa zicem , am mers la ea si m-am simtit f bine ...nu stiu daca merita offtopicul pe care-l promovezi tu aici !Nene, vezi-ți te rog de manivela ta și vezi cine a început! Nu vreau să comentez faptul că tu contribui la acest off-topic, așa cum faci și pe alte topice. Din respect pentru tine, mă abțin să comentez.
liviu95 Reputație: 2259 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2018 Serios, cred ca ar trebui sa incetati amandoi. Voi vedeti de la ce prostie v ti luat? Si o mai da ti si in amanintari de zici ca sunteti la gradinita...seios, sunteti oameni in toate firea, ce dracu va certati ca copiii? Ii mai stricati si topicul fetei. Hai da ti dovada de putina maturitate si nu va mai certati ca e inceput de an. La multi ani! :) 1
manivela15 Reputație: 2693 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Ianuarie 7, 2018 Împușcă-te! Nene, vezi-ți te rog de manivela ta și vezi cine a început! Nu vreau să comentez faptul că tu contribui la acest off-topic, așa cum faci și pe alte topice. Din respect pentru tine, mă abțin să comentez. halal respect !!! nu era vorba despre respectul tau fata de mine , ci despre respectul tau fata de topicul fetei ... 1
manivela15 Reputație: 2693 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Ianuarie 7, 2018 Serios, cred ca ar trebui sa incetati amandoi. Voi vedeti de la ce prostie v ti luat? Si o mai da ti si in amanintari de zici ca sunteti la gradinita...seios, sunteti oameni in toate firea, ce dracu va certati ca copiii? Ii mai stricati si topicul fetei. Hai da ti dovada de putina maturitate si nu va mai certati ca e inceput de an. La multi ani! :)la multi ani liviule !!! 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 halal respect !!! nu era vorba despre respectul tau fata de mine , ci despre respectul tau fata de topicul fetei ...Cât timp am fost provocat și amenințat pe topicul ăsta, am tot dreptul să reacționez tot aici, cu sau fără voia ta, ori a altcuiva, fără să fie lipsă de respect la adresa topicului prestatoarei. Acum e clar?
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Hai picoane in privat sa vorbim
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 Ma ameninti, tataie? Hai sa ne intalnim daca esti tare in clanta. antonio ... intră’n casă că e târziu pt tine ...și iar vii plângând acasă ...Că te-au trimis băieții după’ țigări ..😂 1
bettyblu Reputație: 2297 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Postat Ianuarie 8, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 02 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 150,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 3
plasticppl Reputație: 12 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 @ Betty, nu stiu cu ce am gresit de nu raspunzi nici la tel si nici la SMS. Daca te-am tederanjat cu ceva te rog sa ma ierti, probabil am vina mea fiindca am inceput cearta cu Picon. Promit ca nu te mai deranjez cu sms-uri si telefoane, la multi ani! 1
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 Hai picoane in privat sa vorbim Băi cumetre ... Poate ne spui și nouă până la urmă ...; Ce comună faci de râs ? 😂
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Aviatorilor si din cand in cand orasele din vestul europei. Tu stai la tine in afumati si iti aduni noroiul de sub unghii. Hai milogea sa ne vedem
Postări Recomandate