Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:F
  • Oras:F

Omul e recalcitrant. Nu stiu daca a scăpat vreunul de aici fara vreo pula-n gat, vreun mort futut, neamuri luate la pula, etc. Ia el o pauza si revine cu forțe proaspete. Stim ca are potențial. :)

Si nici vreuna din prostituate fara vreo programare falsa din partea lui, probabil...   :laugh2

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

In Ploiasca nu exista Uber, deci de ce femeile maritate fac atata caz pentru o partida de sex ocazional?  :hmmm Vor si astea "100 finalizarea, 200 pentru o ora" [de maxim 40 minute, se stie!]  :hump ? Poate sa plateasca ele, la cati draci ne fac  :censored  ! 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Singura veste buna in ultimul timp: 

""Carnea artificială", care este creată fără sacrificarea creaturilor vii, nu este ceva științifico-fantastic, ci va deveni o realitate în viitorul apropiat.

Carnea produsă în laborator devine din ce în ce mai populară nu numai pentru oamenii de știință, ci și pentru afaceriști, motiv pentru ar putea deveni în curând o alternativă viabilă în creșterea animalelor.

Ce este "carnea” crescută în laborator? O companie olandeză care a prezentat în urmă cu 5 ani primul burger din carne făcută în laborator a declarat că a reuşit să găsească finanţare pentru a-şi continua planurile de a produce şi vinde carne artificială. Carnea va fi mult mai ieftină decât cea naturală, iar procedeul constă în obţinerea şi multiplicarea unei culturi de celule prelevate de la animale vii, substituind ferma tradiţională cu o serie de cuve în care „carnea” este crescută ca şi produs final, imitând condiţiile existente în organismele vii.

Memphis Meat (principalii investitori sunt Bill Gates și Richard Branson) are în lucru carne de vită, de pui și de rață produsă în laborator.

În tehnologie investesc și giganți ai industriei cărnii - American Tyson Foods și Cargill sau cel mai mare producator din Germania de carne de pasăre, PHW/Wiesenhof.

Avantajele unei astfel de metode de producție a cărnii sunt în primul rând limitarea impactului negativ asupra mediului și problemele legate de bunăstarea animalelor."

As mai adauga si un control mult mai bun asupra continutului real al hranei, intrucat nu mai sunt atat de multe care pot merge rau in tot procesul tehnologic si se poate determina compozitia nutritiva incat sa fie mai aproape de ceea ce organismul nostru a evoluat sa proceseze (vanat...), nu oroarea care rezulta asta din exploatarea industriala a animalelor, o adevarata industrie a suferintei generalizate. 

https://noizz.ro/stuff/carnea-produsa-in-laborator-va-deveni-o-realitate/zqds6hm?placement=WidgetSeeAlsoExtended&position=62&fbclid=IwAR1rfh2prQGxlxZ0HvNDdRKX7RTGhFTE_sUPjluUfk_qUnPCerTaXj9PnhQ 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Singura veste buna in ultimul timp:

 

""Carnea artificială", care este creată fără sacrificarea creaturilor vii, nu este ceva științifico-fantastic, ci va deveni o realitate în viitorul apropiat.

Carnea produsă în laborator devine din ce în ce mai populară nu numai pentru oamenii de știință, ci și pentru afaceriști, motiv pentru ar putea deveni în curând o alternativă viabilă în creșterea animalelor.

Ce este "carnea” crescută în laborator? O companie olandeză care a prezentat în urmă cu 5 ani primul burger din carne făcută în laborator a declarat că a reuşit să găsească finanţare pentru a-şi continua planurile de a produce şi vinde carne artificială. Carnea va fi mult mai ieftină decât cea naturală, iar procedeul constă în obţinerea şi multiplicarea unei culturi de celule prelevate de la animale vii, substituind ferma tradiţională cu o serie de cuve în care „carnea” este crescută ca şi produs final, imitând condiţiile existente în organismele vii.

Memphis Meat (principalii investitori sunt Bill Gates și Richard Branson) are în lucru carne de vită, de pui și de rață produsă în laborator.

 

În tehnologie investesc și giganți ai industriei cărnii - American Tyson Foods și Cargill sau cel mai mare producator din Germania de carne de pasăre, PHW/Wiesenhof.

 

Avantajele unei astfel de metode de producție a cărnii sunt în primul rând limitarea impactului negativ asupra mediului și problemele legate de bunăstarea animalelor."

 

As mai adauga si un control mult mai bun asupra continutului real al hranei, intrucat nu mai sunt atat de multe care pot merge rau in tot procesul tehnologic si se poate determina compozitia nutritiva incat sa fie mai aproape de ceea ce organismul nostru a evoluat sa proceseze (vanat...), nu oroarea care rezulta asta din exploatarea industriala a animalelor, o adevarata industrie a suferintei generalizate.

https://noizz.ro/stuff/carnea-produsa-in-laborator-va-deveni-o-realitate/zqds6hm?placement=WidgetSeeAlsoExtended&position=62&fbclid=IwAR1rfh2prQGxlxZ0HvNDdRKX7RTGhFTE_sUPjluUfk_qUnPCerTaXj9PnhQ

Ete pula, le arde de hamburger arficial. Noi avem pizda artificiala in ploiesti :)))
  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:F
  • Oras:F

Ete pula, le arde de hamburger arficial. Noi avem pizda artificiala in ploiesti :)))

Ce am vrea noi sa avem pizda artificiala in Ploiesti, de standarde mondiale si peste...

 

https://www.sickchirpse.com/wp-content/uploads/2016/10/Sex-doll-450x270.jpg 

 

https://lumidolls.com/ 

 

Sa facem la Bucuresti (sau la Cluj? Ca am vazut ca sunt oameni mai inteligenti si emancipati p-acolo) o franciza d-asta: https://lumidolls.com/pages/fetiche

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...