Sari la conținut

NOUA IN FOCSANI...FINALIZARE ORALA


Postări Recomandate

  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Am sunat la ora 10 si mi.a solicitat timp pt. Dus apoi dupa 20 minute intram in camera ei cu lumina difuza de la un bec care arunca mai multe culori. M.a asteptat in chiloti si cu dresuri, iar in sus o bluza mulată. La discuții am stabilit un oral si imediat mi.a cerut cei 100 lei. "Dezbraca.te, intinde.te pe pat!"

Pula romantism.... s.a asezat incolacita in jurul amicului meu si pentru ca s.a vaitat ca are un herpes la buza si este si racita am convenit ca oralul pentru care ma dusesem sa fie protejat. Ma asteptam la niste limbi pe coaie pentru activarea soldatului dar ea s.a pus si a incarcerat soldatul adormit tragand si asezand un prezervativ de mana a 3.a ( calitate 7ndoielnica) si a trecut la supt soldatul. Ce sa simta? Statea inert in continuare mai ales ca nici aspectul fizic al fetei destul de slabe nu l.a incitat. Mi.a placut ca nu s.a dat batuta si tot insista cu un supt ca la spaghete dar fara efect. Incerca si un geamat prea neconvingator. Pana la urma a scos prezervativul si a spus ca e mai bine asa si l.a luat cu jumatate de palma pupandul pe cealalta jumatate si atingandu.l longitudinal cu varful limbii. Ma gandeam numai la herpesul ei, o atingeam pe tâte sa ma stimulez , dar .....

Intr.un final m.am gandit la ceva si am terminat.... Am autosatisfactii muuuuult mai reusite....

Posibil ca m.am dus cu prea multe pretentii fiind atat de mult recomandata....

Nu am simtit mirosuri suspecte si consider ca avea igiena buna.

 

Locatie 8

Aspect escorta 6 - chiar ca e slaba , fund cu carne moale si nici fața nu o ajuta, asa cum si parul e ... banal

Oral 6 dar poate starea de sanatate a influentat negativ, asa cum si eu am dat mai mult pentru ca a fost insistenta si ambitioasa

Alte servicii NU am intrebat

Gfe nota 9 ( e vorbareata si poti sa te intinzi la discutii muuult

Tarif 100 ( nu.mi pare rau dupa ei pentru ca o sa.i folosesc etalon la alte experiente sa dau pe plus hahahaha)

Eu nu ma mai duc , dar sunt convins ca nu.mi va simti lipsa deoarece a spus ca are o clientela cunoscuta si fidela. Cine se mai duce, ar fi bine sa mai lase o parere. Pozele sunt reale si ea stie sa stea bine! Cred ca ar fi mers o caprița , dqr nu a fost "chimie" deloc intre noi. Am zodie dificila.... sa zicem

Link spre comentariu

Da.. apreciez recenzia ta, eu am fost de vre-o 6 ori la ea dar e destul de docilă, prima oară nah... Ști cum e..mi-am luat țeapă 🙄din cauza mea pt că nu m-am impus.... Pe urmă.. (ex:am plătit pt o oră dar între timp a sunat șefu și trebuia să plec... după primul nr, la pauza de țigară am solicitat un oral iar ea s-a o format) deci... mie fata mi se pare ok... și te fute bine!!!

Link spre comentariu
  • Oras:unde vrea muschiu' meu!
  • Oras:unde vrea muschiu' meu!

Good things come to those who wait! E un proverb anglo-american care mi se potriveste in cazul de fata. Cam dupa 2 saptamani de cand am incercat prima oara sa dau de ea,(timp in care am dat de ciocanitorile de pe timotei cipariu) azi am reusit in sfarsit s-o “prind”. In jurul orei 14 am ajuns la ea. Locatia usor de ajuns, langa gradinita blabla….gps-ul a stiut drumul, ca eu nu prea cunosc Focsaniul. Telefonul : 0752403578. M-a primit pe intuneric, si eu venind de afara unde era lumina, am avut nevoie de cateva secunde sa vad si eu cum arata duduia… Duduia e finuta, slabuta, tatuata, dar cu niste ţâţe super faine. Are tatuaj si pe copane, e curata, miroase frumos, par lung si drept, brunet, epilata.  E inalta, cel putin ptr. o fata, si are vreo 50 KG. Are nasul un pic cam mare, dar nu e urata, e chiar draguta, si nici nu o jeneaza nasul la prestat oral.

Am stabilit ce si cum (adica o finalizare si un masaj, ca am eu boala cu masajul)…am intrat oleaca la dus, ca venem direct de la munca. A inceput cu oral nep, foarte finut si placut, apoi a pus preze, a mai insistat un pic la oral si a trecut on top  cateva minute…ulteriori am schimbat in pozitia “mama iedului”, si apoi am finalizat glorios (evident)  in gurita ei…Dupa ce s-a debarasat de urmasii mei prin scuipare in servetel, mi-a facut un masaj sumar pe spate si cam gata. Mie mi-au placut mult ţâţele, numai ptr. ele si merita revenit.

Evaluare:

  • Locatie 9-10, garsoniera curata, discreta, la parter, fara peste in zona.
  • Aspect 9-10 (mie imi plac femeile slabe cu ţâţe faine. Imi plac si femeile mai grase, imi plac si femeile normale…ce sa mai, imi plac femeile = sunt lesbian)
  • Oral 9-10
  • Normal 9-10 –se implica, geme, pare ca-i place…
  • Masaj = 3 ( cine vrea masaj, cauta in alta parte)
  • Halatul = 100 lei, am petrecut cam 30-35 minute in total

Ptr. o prima vedere, eu zic ca a fost foarte bine, cel mai bine din ce am intalnit eu in Focsani. Am avut si ceva conversatie,  sexul  a fost bun….O sa incerc o revenire ptr.  2 finalizari….

Sa fie bine ca sa nu fie rau!

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare futaciosi. Acum cateva zile am vizitat pe domnisoara.

Am facut programare si in aproximativ 10 minute am fost la ea.

Slabuta si curatica. Exact pe placul meu.

Am ales o decartare deoarece eram pe graba.

Oralul umed,bunicel. Dupa ce s a trezit minunea la viata am trecut la normal.

Am pus o caprita. O priveliste minunata.

Dat de cateva ori si lasat mostenitorii in balonas.

Per ansamblu e ok tipa.

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Salutare futaciosi. Acum cateva zile am vizitat pe domnisoara.

Am facut programare si in aproximativ 10 minute am fost la ea.

Slabuta si curatica. Exact pe placul meu.

Am ales o decartare deoarece eram pe graba.

Oralul umed,bunicel. Dupa ce s a trezit minunea la viata am trecut la normal.

Am pus o caprita. O priveliste minunata.

Dat de cateva ori si lasat mostenitorii in balonas.

Per ansamblu e ok tipa.

Cum rămâne cu reclama : " finalizare orală"?

Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Dacă dădeai o pagină în urmă, vedeai că sunt postate poze noi chiar pe 14 ianuarie. Dar e greu pt. unii să stea să caute, că doar lenea-i mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...