georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 27, 2017 sunt curios cum ar arata un trio grasuta+adelina+matrakci 😂😂😂😂😂 1
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 27, 2017 adeeeee tu pe cat o mai sugi?
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 27, 2017 sunt curios cum ar arata un trio grasuta+adelina+matrakci 😂😂😂😂😂Prostule pe grasuta am muito acum un an ultima data iar despre Adelina nu pot spune nimic ca nu am ajuns la ea niciodata.
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 27, 2017 😂😂😂😂😂😂 clarr... pai vezi ma prostule?! atunci la ce iti dai cu parerea pe aici daca nici nu le cunosti?! 1
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 28, 2017 😂😂😂😂😂😂 clarr... pai vezi ma prostule?! atunci la ce iti dai cu parerea pe aici daca nici nu le cunosti?!Mi-am dat cu parerea despre purcica blonda pentru ca la ea am fost,despre Adelina nu pot spune nimic pentru ca nu o cunosc si nu am fost biciodata la ea😜Mai du-te in pula mea si invata sa scrii,analfabetule sau analfabeto pentru ca am impresia ca esti chiar purcica blondaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
adelina225 Reputație: 369 Postat Iunie 28, 2017 Oras:FOCSANI Oras:FOCSANI Autor Postat Iunie 28, 2017 Mai terminați cu certurile aiurea ... deschideți-va topic si certati-va acolo
valicico Reputație: -59 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Iunie 28, 2017 Relaxeaza.i cu o poză nouă, Adelina !
suntvagabont Reputație: 23 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Mai terminați cu certurile aiurea ... deschideți-va topic si certati-va acoloadelino pe tine oricum nu porea te pasioneaza topicul tau , e ca si cum nici nu ar fi al tau !!! )) ai prins-o pe asta???
adelina225 Reputație: 369 Postat Iunie 28, 2017 Oras:FOCSANI Oras:FOCSANI Autor Postat Iunie 28, 2017 adelino pe tine oricum nu porea te pasioneaza topicul tau , e ca si cum nici nu ar fi al tau !!! )) ai prins-o pe asta??? Nu stau toata ziua sa urmaresc cine ce cearta si cine nu.
adelina225 Reputație: 369 Postat Iunie 28, 2017 Oras:FOCSANI Oras:FOCSANI Autor Postat Iunie 28, 2017 Poze noi 3
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 28, 2017 sugi pl matrakci uitate la cum ai scris u apoi fi "domn profesor".... muritor de foame ce esti... vb mult si prost ... te lauzi ca un taran degeaba ca u noci nu ai calcat la ea tra dat afara stiu de la colega ei asa ca nu mai aiuri pe aici si dute ca ai de coasa sa faci si u un 50 de lei sa dai o muie ca nu se uita nici dracu la tine... si tu adelina gura mica ca esti o panarama... esti laudata doar de limbisti din cate vad... un barbat adevarat nu admira o curva!!! si stii bn cn esti ce faci si ce ai facut in cam intre februarie si aprilie... ii lingi in pl pe toti mocanii sa ai ce manca si sari de cur in sus pe aici... asa ca... ciocu' mic si gura mare...
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Georgeeee,eheheheeee,cine esti tu sa judeci consumatorii de prostituate?Cine-ti permite sa-i faci limbisti?Si tu ce cauti aici daca nu esti limbist?Daca ti-o pui cu baietii mergi si cauta in alta parte!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Din cate citesc te fute grija rau cum ,cat si cu cine si-o pune Adelina.Lasa fata sa si-o puna cu cati vrea,unde vrea si cat vrea.
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Pentru tine tot aia e,ca banuiesc ca n-ai cu ce.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Ati facut varza si topicul Adelinei, nu era destul circ pe topicul Alesandrei. Decat sa va certati intre voi, mai bine mergeti si futeti ceva. Credeti-ma ca-i mult mai util decat sa stati s-o ardeti aiurea pe toate topicele care vi se pune pata.
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 All_star ai dreptate, numai ca nemernicului de Georgeeeee nu-i sta bine dintii in gura!Eu il astept in seara asta sa il invat alfabetul!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Hai Georgeee,da-mi un punct de reper sa te intalnesc sa putem regla opiniile!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Oriunde esti in Focsani in 10 minute ajung in zona
adelina225 Reputație: 369 Postat Iunie 28, 2017 Oras:FOCSANI Oras:FOCSANI Autor Postat Iunie 28, 2017 sugi pl matrakci uitate la cum ai scris u apoi fi "domn profesor".... muritor de foame ce esti... vb mult si prost ... te lauzi ca un taran degeaba ca u noci nu ai calcat la ea tra dat afara stiu de la colega ei asa ca nu mai aiuri pe aici si dute ca ai de coasa sa faci si u un 50 de lei sa dai o muie ca nu se uita nici dracu la tine... si tu adelina gura mica ca esti o panarama... esti laudata doar de limbisti din cate vad... un barbat adevarat nu admira o curva!!! si stii bn cn esti ce faci si ce ai facut in cam intre februarie si aprilie...ii lingi in pl pe toti mocanii sa ai ce manca si sari de cur in sus pe aici...asa ca... ciocu' mic si gura mare...Auzi nu imi place sa fac circ dar asa pentru informarea ta eu din ianuarie pana la sf lu aprilie nici nu am fost asa ca ... hai sa nu vb aiurea fac ce vreau eu nu trebuie sa dau explicatii nimanui.Mersi 1
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Adelle
adelina225 Reputație: 369 Postat Iunie 28, 2017 Oras:FOCSANI Oras:FOCSANI Autor Postat Iunie 28, 2017 Ati facut varza si topicul Adelinei, nu era destul circ pe topicul Alesandrei. Decat sa va certati intre voi, mai bine mergeti si futeti ceva. Credeti-ma ca-i mult mai util decat sa stati s-o ardeti aiurea pe toate topicele care vi se pune pata. Asta este din cauza asta nici nu intru pe topic nu imi place sa ma cert . Fiecare are dreptu sa vorbeasca dar eu nu eram in tara atunci asa ca ....
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Adelle spune tu acum sa moara dusmanii(recte- Georgeeee) tot zice el ca suntem limbisti
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Primestiblimbi?
adelina225 Reputație: 369 Postat Iunie 28, 2017 Oras:FOCSANI Oras:FOCSANI Autor Postat Iunie 28, 2017 Adelle spune tu acum sa moara dusmanii(recte- Georgeeee) tot zice el ca suntem limbistiLasa-i in pace sa vorbeasca nu dau explicatii nimanui, fac ce vreau nu am cerut la nimeni nimic.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 28, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 28, 2017 Adelle spune tu acum sa moara dusmanii(recte- Georgeeee) tot zice el ca suntem limbisti Primestiblimbi? tu esti primul , as zice si cam peste tot (de aceea ti-am postat si confirmarea) iar cand nu dai limbi te enervezi si o dai in smardoiala cu toti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum