mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 14, 2016 SalutAm gasit anuntul pe AT...si tinand cont ca era duminica seara pa la ora 22.30 cu putine optiuni pe piata....apelez la domnisoara Cristina la nr de tel afisat mai sus....imi prezinta detalile ofertei 60 fin cu 120 h...oral pro sau nepro cu cim + normal pro+ fantezi sa ii dai limbi pe unde vrei. Zic bine fato te sun inainte cand plec inspre tine...caut pe google nr de tel nimic...asta este noutate sau rebranduire.Plec catre locatia Cristinei blocul de garsionere de le Dristor 2 ajung sus la fata deschide usa nu a fost pitita dupa use si apare in prag o faptura dragalase de vreo 20 de ani,ani declarati si de ea,imbracata in fusta mini mulata pantofi cu toc de vreo 15 ca sa fie mai inalta despul de apetisant imbracata.Cristina 20 ani 1.50 inaltime vreo 50 -55 kg foarte draguta la fata...stabilim din nou conditile intalniri platesc o fin 60 ma duc la dus sa igenizez coitele...revin in camera ea spune ca a facut dus cat timp am venit eu o cred se dezbraca pot spune ca mi-a placut foarte mult la corp tate nr 2 stil para foarte frumoase un pic de burtica curulet mai impanat dar foarte ok o pasarika in forma de hamburger 🔠de mi-a venit apa in gura la ea o frumusete de pizda.Se apuca fata de oral nepro fara mari artifici decat ca vroia sa ti-o scoale si ma masat bine cu mana pe coaie . Ei intre timp am gustat 🔠si anusul fetei curata rau si in acel 69 frumos as putea spune ca a avut si orgasm de la limbile mele fapt care a confirmat si ea....daca sa prefacut plm asta este...intareste bine jucaria pune prez ii da cu niste lubrefiant si o pun sa se urce deasupra si sa munceasca incepe fata sa se infiga in pula de belea si se infige bine cateva min ii propun sa ma termine oral dar in cateva miscari dejea ma facut KO asa ca am terminat in prez ma duc la dus timp in care am mai vb cu ea de una de alta ...pot spune ca este joviala amuzanta si cu o buna atitudine pro clientLocatie 8Cristina 8 poate era 9 daca era mai inalta dar e mica Oral 7Normal 8Pasarika 9+ 🔠Igiena 9+Tragerea 60 ronGfe 9+O experienta foarte placuta!Poate ma ajuta cineva sa atasem linkul anuntului si poze...V-am salutat! 8
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 14, 2016 60 LCRISTINA, bruneta draguta, 20 de ani. Ofer masaj de relaxare intr-un ambient placut si discret. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma. Zona: Dristor, 14 Mar 21:47 Foto (2) Selecteaza http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/15/153022511.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/2/15/153022511.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/2/15/153022521.jpg 3 3
mro Reputație: 41 Postat Martie 14, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 14, 2016 Daca mi-a luat-o colegul mathis27 inainte, sa mai completez si eu cu cateva cuvinte. Stabilit intalnirea de sambata pt duminica, respectata ora de catre d-nisoara. Primiul +.M-am simtit ca si la facilitate mergand la ea incepand cu blocul pana la chipul ei de fetita. I-am zis de cateva ori ca e pacat pt lipsa de Fk, macar putin ar merge.Fiind asa frageda si pielea e ft. fina. Un minus ar fi burtica, care poate disparea cu putin sport. Ce sa mai zic daca va plac cele micute ( really micute ) mergeti cu incredere. La mine insa a fost cea mai micuta femeie cu care am impartit patul.Eu la peste 180 am avut ceva difucultati in a alege pozitiile.Si acum ceva note:Locatie: 9 (ft aproape de metrou si locuri de parcare in fata blocului)Fata: Pt mine 8, e miiicuta dar cu chip dragut de pustoaica de liceu.Igiena: 9 (epilata dar nu asa recent) insa cu piele Dina si frumos mirositoare.Oral: mie unul nu imi place oralul indiferent de cine il face deci nu notez desi a inceput sa imi faca nepro.Normal: 8 din cauza inaltimii numai in rest price pozitie accepta fata.La gfe 9+. Ft sociabila, vorbareta, am stat si la un pahar de suc si am facut small talk.Deci daca va plac tipele micute cu forme mergeti increzatori.PS:pozele nu reflecta realitatea. Pielea e da de la solar iar fundicul e cu o idee mai bombat. 5
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Pasarica in forma de hamburger ????? Cu sau fara sos de rosii ?
ewan Reputație: 95 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Vazand cele trei recenzii pozitive de pe cele 2 threaduri ale fetei, si rezonand la "chip dragut de pustoaica" - "maxim 20 de ani" - "atitudine pro client" - "sani frumosi" etc - si nevazand nici un cuvant de rau, am zis ca merita sa trec si eu pe la domnisoara. La telefon intr-adevar amabila, joviala - imi crease o stare de buna dispozitie. Dar, odata ajuns in garsoniera din blocul ala imens de langa metrou Dristor 2, s-a "stricat filmul".Aspectul e mult sub ce ma asteptam: nu ma deranjeaza inaltimea (chiar imi plac minionele, desi eu am 1,85), dar multele kg in plus, si chipul ce nici nu se apropie de ideea de dragut - mi-au cam taiat din avant. Am zis totusi sa raman, tot cu gandul la notele pozitive scrise aici pe site - si mare greseala am facut.Cu ochii in televizor a insirat repede serviciile si un "plata inainte" apoi "baia e acolo".Facusem dus acasa, dar fiind cald, am mai intrat odata sub dus un minut. Revenind in camera, o gasesc pe marginea patului, butonand la telefon, cu spatele la mine. Fara macar sa se uite la mine a mormait un "intinde-te pe spate".Am zis totusi sa avem macar umpic de preludiu, la care ea a dat ochii peste cap si s-a intins pe pat, cu privirea cand in televizor cand in telefon.Cat am mangaiat-o, pupat-o, stimulat-o pe gat, sani si parti mai intime n-a schitat nici un gest - scandura totala. Oralul a fost jalnic: nici 30 de secunde, fara pic de pricepere.A rulat apoi repede un prezervativ super-stramt doar pe capul soldatului, zicand sa-l pun eu, (ea fiind prea ocupata sa se intinda dupa telefonul ei cel drag).Normalul tot jalnic: mi-a replicat scurt "avem timp doar de o pozitie: e ok capra ??" si s-a pus repede cu fundul in sus, pentru a putea butona in voie telefonul.Mai mult de un minut n-a durat nici asta, s-a lasat pe o parte, a zis un "timpul e cam gata" si mi-a intins cu o mana un servetel (in celalalta tinand nedespartitul telefon). In momentul ala mi-a venit sangele in cap. Am ramas totusi calm.Am intrebat-o cat ma intindeam spre haine:"tu asa te comporti mereu ? sau azi e o zi proasta, si nu esti in apele tale ??"Cred ca fost singurul moment in care a ridicat privirea la mine.O privire tampa si un raspuns tipic feminin: "a nu ! n-am nimic !" - si a plecat in camera adiacenta, tot butonand in telefon. Cand a venit sa inchida usa, era tot cu ochii in telefon.Pe hol m-am uitat la ceas (ma uitasem si inainte sa-i sun la usa): cam 12 minute a durat intalnirea cu totul. .......................Sa mai dau si note ? Hai, in traditia forumului.Locatia: 7 (cam intuneric, si cada cam murdara)Aspect fata: 7 (kg in plus, cearcane, chip banal, n-as remarca-o pe strada)Oral: 4Normal: 4Atitudinea fetei: 2Rabdarea mea si mentinerea calmului: 10 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum