multumitu Reputație: 19 Postat Martie 26, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 26, 2016 Salut am fost vineri la locatia de mai sus si intradevar este usor de ajuns , am fost informat de servicii am aleso pe Alesia o fata bine dotata si foarte amabila , sa inceput cu un dus ( partea proasta este ca iesi din camera si treci prin camera unde mai stau si fetele care nu sant ocupate ) dupa care sa trecut la un masaj de relaxare mergand spre erotic , dupa care sa trecut la oral foarte atenta cu ce vrei , vrea sa te simti bine , Alesia epilata , curata fara mirosuri suspecte , daca va plac fetele dotate vo recomand , dupa ce am terminat am fost igienizat cu servetele umede , ea a mers la dus , dupa care cu forte noi sa trecut la repriza a doua schimbat ceva pozitii si terminand in forta si nr doi- locatie 8 din cauza dusului- prestatie 10halatu 200 merita de incercat si alta data
princess massage Reputație: 5 Postat Martie 26, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 26, 2016 Va multumim pentru comentariu, va mai asteptam si altadata ! O zi frumoasa tuturor !
princess massage Reputație: 5 Postat Martie 26, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 26, 2016 Buna seara, va anunt ca maine (Duminica) salonul Princess Massage va fi inchis. Ne revedem Luni incepand cu 12:00 pana la 23:00 !O seara buna va dorim !
princess massage Reputație: 5 Postat Martie 29, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 29, 2016 Buna ziua !De astazi gasiti 3 domnisoare noi la Princess Massage ! Pentru alte informatii va asteptam cu un telefon la nr 0758177061.Programul este acelasi de la 12:00 pana la 23:00 !O zi frumoasa !
bogg30 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 4, 2016 Doar o recenzie pana acum? E timida lumea
majestic Reputație: 1152 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 11, 2016 Eu vrea sa face dragoste la gura la domnisoara in negru 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum