alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 pai nu gasesc si eu ceva nou. e grava situatia , daca nici crystinutza nu gaseste ceva nou .... , eu nici nu ma mai gandesc Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Poti sa fi mai explicită Cristinuta ? Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Sau cere si poate vei primii Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Hai că mai să si Adelina un semn de viată Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iunie 14, 2016 poate e in vacanta. scuze baieti, mi-a cazut netul. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iunie 14, 2016 nou in sensul sa nu mi se mai para plictisitoare ziua. Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 La ce coada e la tine te vaiți ca e ziua plictisitoare ?Poate e vina noastră a bărbaților ca nu reușim să te incităm suficient , zic si eu .... Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 ceva nou Criss......hai la solar,nadejdea soarelui..... Link spre comentariu
vivisan Reputație: 6 Postat Iunie 14, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 14, 2016 ceva nou Criss......hai la solar,nadejdea soarelui.....mai bine veniti pe litoral, a iesit soarele! Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iunie 14, 2016 pe aici ducem lipsa de el. Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 pe aici ducem lipsa de el. e o capcana , nu te duce pe litoral ca nu e nici un soare , am vorbit eu acum cu niste prieteni.... Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iunie 14, 2016 nu plec de langa voi prea curand.mi sunteti dragi. Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 e o capcana , nu te duce pe litoral ca nu e nici un soare , am vorbit eu acum cu niste prieteni....Te temi ca ti.o fura pe Cristinutza??? Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 Te temi ca ti.o fura pe Cristinutza??? mai repede de tine mi-e frica , iar te uiti sa corupi si fetele care mai sunt pe aici .... , hai la solar .... ce sa zic .... Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 eeee...nu.ti place pasarica bronzata??? Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 14, 2016 eeee...nu.ti place pasarica bronzata???Fir-as sa fiu! Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 eeee...nu.ti place pasarica bronzata??? sincer eu chiar nu inteleg treaba asta cu bronzatu ....natura s-a chinuit mii de ani sa va faca piele alba si frumoasa si voi dintr-o data vreti sa fiti negre , nu are nici o logica .... mai gasesti cate o fetita bronzata tuci si cu pasarica si tatele albe .... , zici ca-i pista de aterizare asa e de semnalizatasi nu , nu-mi plac pasaricile negre Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 nu chiar tuci.... Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 asa un pic rumenita ....poate ar trebuii sa ne consultam ceva mai in detaliu pe tema asta , pana la urma sti cum e , nu prea conteaza culoarea , umeda sa fie Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 14, 2016 asa un pic rumenita ....poate ar trebuii sa ne consultam ceva mai in detaliu pe tema asta , pana la urma sti cum e , nu prea conteaza culoarea , umeda sa fie Si sa nu muste! :P Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 asa un pic rumenita ....poate ar trebuii sa ne consultam ceva mai in detaliu pe tema asta , pana la urma sti cum e , nu prea conteaza culoarea , umeda sa fie umeda....pt asta tre' sa muncesti tu... Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 umeda....pt asta tre' sa muncesti tu... nu fug de munca , abia astept Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 nu fug de munca , abia astept Bun raspunsul...sa ma puna pe ganduri? Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Iunie 14, 2016 Bun raspunsul...sa ma puna pe ganduri? da doamne .....sa fie ala bun Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 da doamne .....sa fie ala bun da,da,da.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum