Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salon nou! Fete frumoase!

 

LUX, ELEGANTA si RAFINAMENT!!! Masaje erotice de calitate, fete frumoase, curatenie, zona centrala (Piata Cipariu). Tel. 0752544343, 0730410359

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: [email protected]

Telefon: 0752544343

 

Anuntul si pozele sunt normal din piata a-z online. Am reusit sa infirip o mica discutie cu id-ul si oricine o fi in spatele lui. Mi s-a explicat ca se ofera masaje erotice cu finalizare cu preturi intre 130-300 de ron in functie de masajul ales. Fete frumoase, romance, tinere, curate, cu program non-stop. Am intrebat daca exista contact sexual si mi s-a spus fara. Persoana respectiva a fost vizibil iritata la intrebarea aceasta trantindu-mi urmatoarele replici:

consideram ca un masaj erotic e mult mai satisfacator decat o partida de sex;

te las atunci...ca vad ca nu te-am prea incantat; o zi frumoasa.

 

Refuzand sa imi mai raspunda la orice intrebare adresata. Acum parerea mea strict personala, nu stiu daca pe cineva ar incanta sa plateasca 300 de ron pentru o labuta fie ea facuta si cu 6 maini, tot laba se numeste...In piata online, sunt atatea oferte de masaj, incat iti dai si tu seama de preturile cu bun simt care pornesc de la 45,80 ron - 110, 130 sa spunem....asa ca nu vad de ce as plati 200 de ron, pentru un masaj si cu 2 domnisoare cand cu 180 de ron pot avea 2 domnisoare cu care sa fac tot felu de nebunii...nu doar masaj. Bun, scuzati-mi parerea umila pe care mi-am expus-o, informatiile sunt acum in mainile dvs. Salutari si respecte!

post-30358-0-70920700-1339155456_thumb.jpg

post-30358-0-46546300-1339155457_thumb.jpg

post-30358-0-11485200-1339155458_thumb.jpg

post-30358-0-96799400-1339155458_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu stiu altii cum sunt , dar eu cand ma gandesc la o sedinta de masaj erotic , incerc sa analizez totul prin prisma unei actiuni de genul " cerere si oferta ".

Cu mult timp in urma , cand am pasit pentru prima data intr-un astfel de salon , patroana acestuia , mi-a explicat ca o sedinta de masaj erotic bine facut, echivalaeaza cu 3 partide de sex facute la foc automat.

Am trecut si eu pe la salonul la care faci referinta si pot spune , ca din punctul meu de vedere , nu s-a rezumat totul la o simpla .....labuta. A nu se intelege gresit : nu am facut sex ! Dar actiunea domnisoarei cu care am prestat , m-a facut sa ma simt foarte bine.

Poate ar fi fost corect sa detailezi oferta fetelor. Din cate stiu eu , la 300 nu se da cu......labuta. Preturile incep de la 130 masajul nud , 180 masaj cu jucariioare ( penetrare cu vibratorul ) , 200 masaj alternativ cu 2 fete , iar la 250 masaj erotic cu show lesbi.

Eu personal am intrat cu Alina ( a mai prestat si la Red Lips ) , o domnisoara draguta , corp superb , declkara ca are 26 de ani ( cred ca are cu ceva peste ).

Se implica foarte mult , iti maseaza delicat TOATE partile corpului , te lasa sa o atingi....peste tot , chiar si sa i saruti in zona intima ( in functie si de client ) , finalizari cate poti intr-o ora.

Daca ar fi sa vorbesc despre minusuri , m-as putea lega de una din cele doua camere de masaj , care este foarte mica , cu un pat inghesuit in perete , fara nimic decorat , si cu un motan ce se plimba peste tot prin incapere...

Si acum o intrebare personala :

Oare nu mai bine e sa alegi ( uneori ) o sedinta de masaj , cu o maseuza tanara , draguta , curata , cu corp perfect , decat o banla partida de sex , cu posesoarea unui corp.......trecut , urat si mirositor ( nu vreau sa jignesc pe nimeni ) ???

In plus , Clujul , evolueaza pe zi ce trece. daca in urma cu trei ani nu existau atatea saloane cu oferta de genul : masaj cu jucarii ", acum aproape toate au aceasta oferta , ceea ce inseamna ca in mod sigur , in curand vei gasi la saloane si o oferta mai complexa , de genul : finalizare orala "......e doar un inceput.

 

Salutare.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Recunosc ca parerea mea era strict in necunostiinta de cauza(adica cum vad eu lucrurile dinafara), nefrecventand niciodata un salon de masaj, fiind adeptul altor placeri trupesti deocamdata, insa apreciez foarte mult gestul de ati impartasi experienta cu noi si ai un +1 la reputatie de la mine! Salutari si respecte!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Deocamdata nu am buget pentru asta dar as incerca unul cu promotii(preturi mici), eventual daca stii unul care ofera servicii bune la preturi rezonabile. Stiu ca odata trecand peste anunturile din piata si sunand, am dat de unul care oferea o ora la 80 de ron, si persoana cu care am vorbit incerca sa ma convinga ca nu imi mai trebuie sex dupa un masaj la salonul lor.

Link spre comentariu

Deobicei , saloanele nu au promotii la reduceri de pret. De cele mai multe ori , aceste reduceri vizeaza fidelitatea clientului ( la 3 masaje unul gratis , aduci doi prieteni si masajul tau e gratis , sau intre anumite ore ai o mica reducere- de obicei in intervalul 14-18 )

Recomandari , pot sa-ti fac , dar sti cum e........gusturile sunt diferite . Cel mai bine ar fi sa cauti/suni la cateva dintre aceste saloane.

Afli oferta si in functie de asta iti poti face o idee. Atentie , fetele nu negociaza preturile ! Mai mult de atat fiind client nou , exista posibilitatea ca maseuza sa fie mai retinuta. Foarte important e sa intrebi ce iti este permis sa faci ( nu ma refer la sex ). Unle maseuze iti permiti sa le atingi , sa le saruti chiar si in zona intima . Toul tine de ceea ce vrei.

La 80 lei , cunosc o tipa care iti ofera masaj erotic timp de 30 de minute , o finalizare ( gasesti info pe piata online , cu titlu " Beatrice din nou ".

Am fost la ea , corp superb , are 3 tatuaje , plus percing intr-una din labii , sanii mici , masaj destul de banal , personal nu mi-a placut . In plus are locatie in Floresti. Incearca sa mai pui ceva bani deoparte si poate ajungi la Anya ( de unde ai si luat pozele ) , iar apoi ne impartasesti experienta traita.

Si nu uita.......Calitatea face diferenta !

 

Succes !

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

@kevin33: ai dreptate numai intr-o privinta, uneori merita s-o freci la rece cu o tinerica decat sa sexezi cu o urata grasa si stirba.

In ceea ce priveste masajul erotic practicat la noi, asta nu prea isi merita banii. Fetele sunt angajate cu CM (sau nu), sunt in general plictisite (e doar un job temporar, nu-i asa ?), neinstruite (n-are cine, nu exista o scoala de masaj erotic si nici matroane dedicate de la care sa invete) si lenese (altminteri ar face altceva, dar prefera sa castige usor cativa leuti). Nu mai vorbesc de faptul ca un masaj erotic inseamna mai mult decat a te mangaia oleaca pe spate si pe burta cu mainile si cu sanii. Uite ca am ajuns iar la nestiinta si la lene :)

Inca n-am intalnit "maseoza" dornica sa invete si sa se perfectioneze. Cele carora le place sexul, renunta la saloane, se asociaza sau nu si o iau pe cont propriu. Ajunse in faza asta, renunta la masaj, sexul e baza. Aici, intervine si clientul...majoritatea nu doreste masaj ci doar sex brut. Asa ca, daca le soliciti, li se pare o corvoada un masaj de 15-20 minute :)

Asadar, daca punem in ecuatie faptul ca masajul erotic e practic = 0, ca finalizarea e o laba pe care ti-ai putea-o face si singur, ca preturile sar normele (250 ??? show lesbi ??? hai sa fim seriosi !!!) rezulta ca mai bine cauti o tipa care la banii astia face si sex. Iar la de la 200 in sus poti gasi fete chiar faine. Si iar putem ajunge la rapoarte: cerere/ oferta, pret/ calitate. Dar n-are rost s-o lungim.

Concluzia ar fi ca iar ajungem la dictonul latin "De gustibus et....", mai pe sleau fa ce-ti place, cum iti place, cu cine-ti place si intinde-te cat te tine punga ! :)

  • Like 2
Link spre comentariu

Ai mare dreptate Caramia. Si eu sunt intr-totul de acord cu tine , despre ceea ce inseamna cu adevarat un masaj erotic. Cu toate acestea , uneori , decat o gaura intr-o scandura ( sa-mi fie iertata comparatia ) parca mai repede as opta pentru o ora de masaj erotic. Pe parcursul acestei ore poti experimenta lucruri noi ( masat maseuza , sex oral la maseuza , penetrat maseuza cu vibrator , masturbat maseuza in fata ta etc ) , poti sa-ti evaluezi autocontrolul si poti avea parte de cel mai frumos si lung.....preludiu.

Legat de preturi , aceste trec de 200 , DOAR daca intervine o adoua fata.....fie masaj dublu simplu, fie unul cu show. Legat de acesta din urma , am muscat-o si eu o data cu o simulare perfecta, dar mi-am invatat lectia si acum stiu ce vreau.

Vorba ta...." de gustibus non est disputandum "

Respectele mele.

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Intr-o dupa-amiaza din luna iulie m-am hotarat sa fac o plimbare din centrul Clujului, unde am fost pt cateva zile, pana pe strada Minerilor pentru o laba uleioasa la acest salon de masaj. Locatia a fost usor de gasit, o casa/vila langa intersectia cu o alta strada cu nume frumos, Sapatorilor.

Inauntru ma asteptau 2 domnisoare cu zambetele acelea fortate si 100% false de intampinare a clientilor, marca inregistrata pt majoritatea stabilimentelor de acest gen. Am fost servit cu o apa plata si atunci a aparut a treia domnita, cu aspect muult mai placut ochiului decat primele, pe numele de scena Denisa. Maxim 1,6 m fara tocuri, draguta foc, parul vosit rosu prea aprins. Este o unguroaica cu accent foarte simpatic, cica studenta.

M-am hotarat intr-o clipa si am intrat in iatac cu ea. dupa un dus rapid mi-a recitat regulile casei, fara sex, sarut pe gura, a trecut la asa-zisul masaj de relaxare. Dupa maxim 2 minute am rugat-o sa trecem direct la frecangeala, are un corp fresh de 20 de ani, i-am dat vreo zece minute limbi avand o pizdulice mica si foarte apetisanta, apoi mi-a facut un body cu sanii(cam mici, dar fermi si buni de limbarit) si tot corpul pe spate(eu fiind intins pe burta, sarutandu-ma pe ceafa, gat si urechi de m-a zapacit. Cum nu a vrut deloc fk :no2 am mai trecut la o scurta sesiune de cunilingus, iar apoi am luat-o la framantat, are niste buci, yamyam .........si o carnita ferma :foame pe coapse

Dupa aia m-a luat de penis si cu mult ulei plus o laba clasica efectuata cu viteza prea mare a reusit sa-l stoarca relativ rapid.

 

Daca as fi sigur ca se tine de promisiunea "cand mai vii primesti si fk" m-as mai duce o data, dar parca nu am crezut-o pe cuvant :unsure: . La cele doua colege pe care le-am vazut nu cred ca m-as duce decat daca as fi chiar fully loaded.

Locatia, nota 9, la baie doar 7 din cauza gelului insuficient si a scurgerii dificile de la dus.

Fata arata de nota 9, miroase frumos, arata proaspata si f draguta dupa standardul meu, dantura ar putea fi mai ingrijita. Genul dupa care te uiti pe strada daca e pe tocuri.

GFE undeva cam de 5/6.

Masaj de relaxare 1(din oficiu)

Masaj erotic 6/7

 

Decartat 100 lei.

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Intr-o seara dupa cateva paharele cu niste prieteni ne-am decis sa mergem undeva sa ne 'descarcam' . Am incercat cu ceva telefoane, dar nu prea am avut noroc era o ora destul de tarziu... asa ca ne-am hotarat sa mergem la salonul acesta de masaj . Eu unul nu prea is adeptul , nu am incercat niciodata , vb aia sa dai 130 de lei pentru o laba ? Am zis ca hai sa incerc totusi sa vedem ce si cum . Am mers acolo , ne-a invitat secretara intr-o camera, unde ne-a servit cu ceva de baut am stat un pic la povesti si intre timp au aparut si doua fete . Una blonda ( Alina cred ) si una Ema . Ne-au spus care sunt preturile respectiv : 130 lei masaj erotic , 180 cu jucarioare , era ceva si sado cu de toate si show lezbi parca la 250. Cum nu ne-am facut programare nu am avut noroc de camere libere asa ca a trebuit sa asteptam juma de ora . Am mai stat la o tigara , pe urma ne-am plimbat un pic. Am revenit , a venit din nou secretara, au venit si ceva fete, blonda si inca vreo 3.. Am ales-o pe blonda si am plecat cu ea sus . Pentru cei care vor sa mearga este bine sa-ti faci programare din timp, deoarece momentan nu au numa 3 camere si risti sa stai un pic pe tusha pana se elibereaza, a 4-a camera cica este under construction . Tipa blonda are undeva pe la un 24 de ani in plus sau minus, corp frumos , sani medi , pasarica frumoasa micutza , fund obraznic . Am inceput cu un masaj de relaxare , pe urma erotic , a acceptat FK , am trecut pe urma la un cunilingus , nu a sarit in sus cand m-am apropiat cu degetelul de anuns, puteai face ce vrei tu , in afara de sex bineinteles . Dupa ceva timp terminat pe sanii ei , sters , si pe urma a mai trecut la o runda de masaj . Camera a fost micutza, dar ok , mi-a placut , muzica pe fundal , atmosfera ok , la dush era gel de dush , dar ce ii riscat ii gresia vietzii , era si eu sa bag o tranta , este destul de alunecos , un minus ce ar fi ii ca nu mi s-a dat papuci , slapi . In rest a fost totu ok . O experienta interesanta , si eu sincer unul o sa mai vizitez chiar daca nu este loc si de cebva mai mult . M-am simtit bine si nu am regretat deloc , chiar daca la inceput m-am dus cu oarecare groaza si fara chef stiind ca nu o sa am parte de mai multa actiune .

GFE : 9

Masaj relaxare : 8

Masaj Erotic : 8

 

 

Timp petrecut 1 ora , decartat 130 lei :)

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator brian131
Reputație: 0

January 2, Anemona 2230

 

Note:  Water pressure in shower was very low.  I had to take the head off and use it like a hose.

 

Contact by phone.  Pleasant voice.  When I arrived there were men in the guest room.  I stood by the door and Anemona was brought out.  I do not know how many girls were there, but for me there was one.  I said in my review of Red Lips, I don't think it was because I am a foreigner.  I have been to massage many times and this has happened only twice.  Maybe they were busy, or maybe they had loyal customers.  It is good that they treat loyal customers well.  At Red Lips they wanted me finished in 5 minutes, so they cheated me.  Here I had good service even if I had no choice.  This is acceptable.

 

Price:120 for an hour.

 

The girl was not happy to be working, but she tried.  It wasn't fantastic, but it was better than most.  I like big tits for a massage and she was breast size 3, maybe 4.  The first part was a real massage and she did well.  The body to body was good.  She wasn't enthusiastic, but the tits felt great and she kissed and blew in my ear.  Rolled over, she put her tits on my cock. I inserted fingers in her pussy and she didn't complain.  She sat on me with her pussy on my cock and rocked.  Turned around and let me do cunnilingus while she used her hand.  Finished in 30 minutes.  I told her I couldn't finish again.  I asked for relaxing message and she did it well.  Knock on the door.  Time to go.

 

Looks-7  Not pretty, not ugly.  Cellulite on ass, but the weight is good when she is on top.

Skill-7 Not 8 because it was like a robot.

GFE-8

Attitude-8  Unhappy, but she tried.  Good girl.

Overall-7

 

Repeat:  Maybe.  I think she might be willing to do extra services.  For massage, I would rather go to Privelege.

Recommend:  No

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Find pe drumuri cu zilele,imbinand serviciul cu placutul,in urma cu 2 saptamani,vazand ca au fete frumoase si pentru mine acest salon era ca si nou,am zis sa incerc sa vad ce s-a ales de acest salon.

Sun la un numar afisat pe situl lorhttp://www.salonanya.ro/,dupa care aflu tot ce este de aflat.

Pretul incepe de la 70lei/masaj de 30 min,100lei/masaj de 60min,150lei/masaj cu 2 fete,150lei/masaj cu o fata cu jucarioare,si 200lei/show lesbi dar nu sunt sigur.

Ajung la destinatie pe Strada Minerilor(intre Dorobantilor si N.Titulescu), la o vila cu intrare printr-un tunel, care ducea direc la usa de intrare.

Sun la usa,la care imi deschide una din fete,dupa care ma invita in separeul, sufrageria sau cum io zice.

Sunt intrebat daca doresc sa servesc ceva(apa,suc,energizant,etc.),dar eu cum tocmai bausem am refuzat politicos.

Si apar fetele,3-4 la numar,la care o aleg pe Amalia,deoarece am pus ochii pe ea din momentul ce am vazut-o.

Undeva la 175-180cm,50-55kg,corp aproape perfect,chip placut,de fata inocenta,zambet la fel,cum sa nu o aleg.

Si urc in urma ei,privind intruna la fundul ei :drool ,pana ce ajung intruna din camere.

Sa nu uit am ales varianta de 100lei/masajul.

Dau hainele de pe mine,primesc prosop,slapi de unica folosinta si la dus cu mine.La baie totul era ok, doar ca la dus nu prea aveai de unde alege cu ce sa te speli.

Intors in camera,am asteptat putin pana ce fata a revenit si ea de la dus.

Revine si ea in camera,se dezbraca la care ma intind si eu pe pat.

Porneste ceva chestie sferica care tinde a fi ceva ceas-cronometru doar in momentu in care se apuca de masaj,si nu ca la alte saloane unde te taxeaza de cand intri in camera sau la dus,desi dusul a durat cam 5-7 minute.

Conteaza foarte mult pentru mine sa nu fac dus pe fugite,ca imi trece ora daca nu ma grabesc,dar la acest salon nu am fost grabit deloc si am putut face dus linistit.

Fata arata exact ca in poze,doar ca are parul de culoare diferita acum,ceva blond spre saten.

Si incepe masajul de relaxare destul de ok ca peste tot,nu am nimic de reprosat,dupa care incepe cel erotic,in care se freaca cu tot corpul de spatele si fundul meu,dar avand sani ceva mai mici, nu prea ii simteam,din pacate.

Si continua asa cateva minute, dupa care imi cere sa ma intorc,eu deabia asteptand sa o vad mai bine si sa ma joc cu corpul ei.Continua masajul erotic cu sanii si abdomenul,frecandu-le de mine,iar din cand in cand cu sarutari pe piept si in unele momente,se apropia cu fata de mine de imi dadea impresia ca era cat pe ce sa ma sarute,ceea ce ma excita si mai mult.

Intre timp mai vorbeam una alta despre mine,despre ea,de cand lucreaza si alte chestii(dar desigur a trebui sa am eu putina initiativa),care o facea pe fata sa fie cat mai deschisa si sociabila cu fiecare minut ce trecea.

Trece la frecat juniorul, cu sanii si abdomenul,mai freca si cu manutele din cand in cand,mai ca era sa ma termin mai repede de vreme,dar i-am spus sa o lase mai incet ca eram prea excitat.

O i-au in brate si incep a o saruta pe gat in jos pana ce ajuns la sanisori,la care incep ai linge si suge cum pot si io.

Dupa o vreme ii spun sa treaca in pozitia 69 sa ma joc si sa ii gust si pasarica.Se intoarce peste mine, avand o priveliste asupra fundului mortal,si pasaricii ei numai buna de lins,si incep eu asa cum stiu mai bine sau mai rau,mai cu degetele mai cu limba,peste tot si toate,intr-un timp juma de deget era in ea fara sa imi dau seama de excitata ce eram,la care tipa ma roaga sa nu mai introduc degetele.

Si continui sa ma joc fara a mai introduce vreun degetel dar din cand in cand,intreaga limba era in pasarica ei stramta si gustoasa de tot,de nu ma mai saturam de ea.

Trec vreo 10 minute,dupa care vine si jetul exploziv peste tot prin pat,pe mine,pe ea,pe cearceafCum mai aveam vreo 10 minute am mai stat la vorba cu ea in timp ce eu,ma jucam cu sanii ei,mai ii dadeam palme peste fundic,mai aruncam niste degete in directia pasaricii,pana cand in cele din urma timpul a trecut,sub intristarea mea.

Ma duc iar la dus,dau uleiul de pe mine,ma imbrac si cobor linistit fara a fi presat de timp sub nici un fel.

Ajuns jos, ne-am salutat,mi-am luat la revedere si ca sunt binevenit oricand.

 

Ca note;

Locatie 9,5-destul de usor de gasit,fara aglomeratie,camere curate

Aspectul fetei 9,5-chip placut de fata inocenta,carne tare,fund mortal,pasarica gustoasa,as fi dat 10 daca avea sanii mai maricei

Masaj de relaxare 8

Masaj erotic 9-peste multe alte la care am fost

Atitudine 9-am vorbit orice cu ea,si m-am simtit dorit si placut alaturi de ea,doar ca trebuie sa ii arati ca o respecti si nu ca esti unul din aceia care le vad ca o bucata de carne vie

Igiena 10-nu am nimic de comentat

 

De revenit, sigur ca voi ma trece pe la ea si poate inca pe la vreo alte doua.

De recomandat,desigur din nou,eu unul am fost foarte mutumit de ea,chiar mi-a parut rau cand a trebui sa plec,dar sper ca voi mai trece prin zona cat de curand.

 

C`est la vie.

 

 

Si niste poze cu ea:http://www.salonanya.ro/img/fete/amalia/PENT2466f.jpghttp://www.salonanya.ro/img/fete/amalia/PENT2517f.jpghttp://www.salonanya.ro/img/fete/amalia/poster.jpghttp://www.salonanya.ro/img/fete/amalia/PENT2519f.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna !In urma cu 5 zile am revizitat acest salon,vrand sa o caut pe Ina,cu care am petrecut de multe ori clipe placute in aceasta locatie.Insa mare mi-a fost dezamagirea cand am fost informat ca Ina nu mai este acolo,adica a plecat din acest salon,desi era poate cea mai veche acolo.Daca stie ceva despre ea vreun confrate,unde presteaza in prezent,as fi recunoscator,Am ramas totusi cu una di,n cele domnisoare disponibile parca Gina se numea,o tipa blonda,subtire si acceptabila la fata dar nu foarte frumoasa.Am stat doar jumatate de ora,pret 70 ron,si nimic spectaculos,masaj banal,fara atingri,saruturi etc.Cu   Ina era altceva,permitea sarutari ,atingeri in zone fierbinti,finalizari placute.prin masaj.In rest locatia e ok.merge pentru un masaj rapid.Cine stie,poate odata cu ajutorul confratilor o voi mai gasi si pe Ina si voi avea parte de masaje mai placute.Toate cele bune !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Recenzie comprimată: n-am timp, nici chef.

Aşadar, cu vreo câteva zile în urmă, negăsind disponibil ceva mai bun, am zis să încerc şi eu acest salon. Era în jurul amiezii, am sunat şi am întrebat ce fete prestează. Mi s-a răspuns că ar fi vreo patru, dar niciunul din numele furnizate nu se regăsea în galeria de pe site-ul lor (profesionalism tipic românesc).

În aceste condiţii, am zis că o să aleg ceva la faţa locului.

Zis şi făcut: am ajuns rapid în zonă (o casă situată pe o străduţă, să-i zic aşa, camuflată, paralelă cu Titulescu), mi-am parcat cu chiu cu vai bolidul pe un trotuar îngust şi am sunat la uşa stabilimentului.

În linii mari locaţia - incluzând aici şi baia - corespunde desfăşurării activităţii. Două nivele, o aparentă curăţenie, însă prea mult întuneric, după gustul meu; parcă mergeam printr-o hrubă.

Am fost poftit într-un soi de living şi mi s-a oferit o băutură din partea casei. Pe canapeaua din faţa mea s-au înşirat trei fete, toate cu o înfăţişare nu de neglijat.

Mi-am propus să nu o iau nici pe cea mai frumoasă, nici pe cea mai puţin frumoasă, aşa că am ales-o pe una cu numele Cristina: faţă interesantă, păr scurt, tuns "în cupolă", sâni medii, plăcuţi, tors cam zdravăn, urme de celulită pe picioare. Genul de femeie pe care n-ai refuza să o fuţi la o distracţie, însă nici n-ai umbla după ea cu limba scoasă.

După duş, sesiunea a început cu un masaj pe spate, masaj ce se străduia cu chiu, cu vai să iasă din sfera banalităţii, succesul fiind îndoielnic. Noroc că fata nu e baricadată în sine, altfel treceam pe moşia frustrării.

Întoarcerea cu faţa-n sus se petrecu cam grabnic şi tot astfel încercă a-mi lua penisul la rost. Am oprit-o cu argumentul că-mi place mai domol. Din fericire, Cristina este suficient de dispusă la a ţine seama de rugăminţile clienţilor. Aşa că adoptă o mişcare destul de plăcută, înceată, molcomă, de mângâiere a falusului, acţiune ce-mi transmitea frumoase impulsuri electrice către creier.

Păcat însă că fata nu posedă o manichiură reuşită şi nici configuraţia mâinilor nu o prea ajută (are mâini zdravene, ca de zidăriţă, cu degete grosuţe), încât plăcerea pe care ţi-o oferă este totuşi cam prea limitată.

Am finalizat fără prea multe aşteptări şi am plecat cu alinarea sufletească a aceluia ce-şi spune singur, smerit: de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

 

Note:

- locaţie: 7,5;

- înfăţişare dameză: 7 (la igienă n-am observat nimic dubios, deci 8, minusurile fiind pentru manichiură);

- GFE: 8,5;

- masaj: 5;

- masaj erotic: 7,5.

 

Am achitat 100 lei pentru o oră, dar la fel de bine puteam plăti pentru o jumătate de oră (au şi această opţiune, la 50 lei, parcă).

 

Concluzia; fără să fi suferit vreo dezamăgire monstruoasă, eu totuşi pe acolo nu mai revin. Precizez însă că, la 50 lei, ar fi un preţ relativ acceptabil pentru ce oferă domnişoara.

  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci

Povestire in rama...

 

 

O intrepatrundere a povestii de pe topicul Medei, va voi descrie ceea ce sa intamplat la Anya.

Fiind tarziu, ce-i drept neintentionat am ales aceasta ora, purcedem spre stabilimentul de pe Str. Sapatorilor, undeva colt cu Minerilor. Din ceea ce am vazut, salonul are iesire si catre una din strazi si catre cealalta,intrarea facandu-se de pe Minerilor (cel putin noi pe acolo am intrat). 

Sunam la usa si ne raspunde una dintre domnisoare, care ne invita in "living-ul" din stanga, un foaier destul de mare incat sa incapa 5 domnisoare care sau si prezentat, destul de vorbarete, deschise si in lenjerie intima. Trebuie sa recunosc, ca TOATE acele dame, erau genul de femei dupa care te uiti cand iesi in club... Trei dintre ele erau FOARTE FRUMOASE si fosrte bine proportionate iar celelalte doua erau foarte aproape, cu mici "imperfectiuni" (burtica, celulita dar nu deranjabil).

 

Suntem servici cu un pahar de suc din partea casei si dupa o discutie de cateva minute suntem intrebati cu care dorim sa ne petrecem timpul. 

Prietenul meu o alege pe una din cele trei domnisoare, sincer nu i-am retinut numele dar era unul care provenea din mitologia greaca daca nu ma insel (ma concentrasem pe ale mele).

 

O alesese fix pe dameza care ne primise la intrare, inalta, era pe tocuri, picioare lungi, parul pana la de umeri, sani cupa C, frumoasa si la fata, nu am vazut sa apara pe site-ul lor care nu este actualizat (http://www.salonanya.ro/galerie) fetele arata in realitate mult mai bine decat cele din poze si sunt mult mai multe de 5.

 

Merg sus si Mister se duce sa faca un dus, moment in care le rog sa-mi arate camerele daca este cu putiinta si bineinteles, ma indruma in 2 camere, fiecare camera e colorata intr-o culoare, sunt dispuse pe doua etaje(partea de sus mi se paru mai mult o mansarda decat etaj),dupa care cobor din nou in separeu in asteptarea prietenului meu.

 

Desfasurarea actiunii: dupa ce iese de la dus, se intinde pe pat in asteptarea damezei care nu intarzie sa apara, aceasta se dezbraca si incepe sa-i faca un masaj de relaxare la spate, destul de bine facut, se intoarce cu fata moment in care maseuza incepe masajul erotic, se freaca cu sanii de tot corpul, senzatie destul de placuta, care duce soldatul intr-o pozitie erectila, atingeri usoare cu mana, rulari, se intoarce cu spatele si se freaca din nou de el, timp in care savura atat posteriorul destul de bombat cat si sanii mari pe care maseuza ii avea, moi la atingere dar fermi.

Cateva sarutari de corp si continuarea aceluiasi stil erotic, isi foloseste si mainile. O saruta pe sani, pe gat, il saruta pe corp, moment in care simte ca urmeaza ceva exploziv, o roaga sa stea in genunchi pentru a termina pe sanii ei, moment in care finalizeaza...

Se sterge dupa care la rugamintea lui, ii ofera un alt masaj de relaxare la picioare si spat, dupa care urmeaza dusul,un strans in brate si speranta ca se vor reintalni...

 

In final, respectam politica acestei comunitati prin : 


- Tarifare - 150 RON dati la inceput in care intra: masaj corporal + masaj erotic + finalizare

- Masajul erotic - 9

- Masajul corporal - 8

- Finalizarea - 9

- Locatia si informatii despre locatie : Destul de bine amplasata, cel putin seara nu sunt probleme cu parcarile, ziua nu stiu, discretia e in limite rezonabile, nu sunt blocuri, nu te prea vede lumea...
- Aspectul fizic al escortei - 9, inalta, fund bombat,sani cupa C
- GFE - nu stiu cat se poate pune problema de GFE dar a spus ca sa simtit ca si cu o prietena.


De asemenea cateva sfaturi pentru imbunatatirea calitatii serviciilor : 
1. Pretul pare putin cam mare, vorbeam intre noi ca intre 100 si 120 ar fi ok.

2. Masajul corporal este destul de acceptabil DAR se poate imbunatati

3. Actualizati site-ul ala, ca nu merge deloc, fetele de acolo sunt peste ceea ce se vede pe site

 

Sa speram ca isi vor imbunatati serviciile pentru a multumi cat mai multi clienti.

O nota generala daca ar fi sa ii dea damezei ... 8,5-9  


Va multumesc pentru ca ati avut rabdarea de a citi aceste randuri.

Asa ca va urez spor la futut...

Cu stima,

M.D.  

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Mai este activ, am fost ieri la roxy, cred ca azi e ultima ei zi, sani de nota 10, masaj ok, atingeri doar pe sani se permit. Am vazut-o si pe mihaela, mai plinuta, dar fatza foarte frumoasa. Fetele cred ca sunt ok... mai sunt si altele

Atingeri doar pe sani,ce masaj mai ii si ala!? :slap2 

Sa nu uit sa intreb,dar sa privim avem voie?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Am trecut sa vad si eu daca chiar a decazut asa de mult acest salon odata ok,si se pare ca asa este.

Platit tot,urcat sus,dus toate cele si cand masajul,pai ca sa nu o prind tare,sa nu ii strang sanii nu stiu cum. :no2 

Am zis hai ca poate la masajul erotic a fi ceva mai bine,nici o sansa,mai rau nu ai voie sa ii atingi pasarica ,ce sa mai de gustat,nik,nada. :slap2 

Am intrebat ca ce ii asta,spuse ca asa este masajul,vai vai si cica si celelalte fete sunt la fel,deci un salon DE EVITAT,nu as fi uimit daca se va inchide in curand. :pope 

La cei 100-150 lei aruncati mai bine mergi si futi ceva bun,sa nu mai zic de atingeri sau limbi. :doggystyle 

Sper sa nu piarda si altii timpul/banii pe la acest salon la care nu ai voie sa faci nimic.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...