Sari la conținut

Manuela 19 ani - Bruneta- bulevardul unirii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna . Te intalnesti cu un cuplu la hotel ?

Bai ai scris intrebarea asta pe tot forumul! Pune mana si suna ca nu te musca telefonul!  :rax2

• Oras:Bulevardul Burebista
Postat

Am fost astazi la Manuela.

Locatia, pe Bd. Burebista, vis-a-vis de clinica veterinara. Locatia este o garsoniera curata si dotata cu cele necesare.

Manuela: asa cum o vedeti si in poze, o tanara frumoasa, sani micuti, nr. 2, cam 1,65 inaltime si cam cate kg trebuie(nu stiu sa aproximez), m-a asteptat imbracata sexy, in niste pantaloni semi transparenti si cred ca o bustiera:)).

Am facut un scurt dus si m-am intors in camera de lucru. Actiunea a inceput cu oral protejat, executat corect si corespunzator. In scurt timp am trecut la normal unde am facut in 2 pozitii: misionar si doggy(nebunie pozitia asta). Am finalizat in preze, m-am imbracat si am plecat.

Note:

Aspect: 9 - o carie mica si cam atat am observat

Oral: 8 - poate ar fi fost de 9 fara balonas. E incepatoare, nu ofera atentie zonelor adiacente insa are tentative de deep.

Normal: 9 - stramta, simuleaza bine, nu sta blana

GFE: 6 - timida, a intors capul cand am vrut sa incerc fk

Igiena: 9 - fara mirosuri, dar nu stiu daca a facut dus inainte sau dupa.

Halatul: 100 lei/fin

Pe durata intalnirii

Din pacate, fata nu lucreaza singura. Nu stia ce poze are in anunturi, nu stia ca i se vad tatuajele. In concluzie, nu ne raspunde ea pe forum.

In primul rand iti multumesc de vizita. Si cu ocazia recenziei se dovedeste si ca eu sunt in poze !!!

Iti voi raspunde si la ultima fraza din recenzie! Da este adevarat, nu mi-am postat eu anuntul aici pentru ca nu am internet in locatie. Am rugat o prietena sa ma ajute cu postarea pe nimfomane si cu o cartela ( chiar daca este numai 30 lei).

Locuiesc singura in garsoniera , nu am nici o colega si sunt 100% independenta .

Va pupik

• Like 1
Postat

cu cine esti colega? :)

Nu am colega

30 de lei o cartela noua. ce naiba...

Suna penibil, dar uneori si 30 ron este o suma mare( cand nu o ai in portofel)

• Like 1
  • Oras:Ph
  • Oras:Ph
Postat

In primul rand iti multumesc de vizita. Si cu ocazia recenziei se dovedeste si ca eu sunt in poze !!!

Iti voi raspunde si la ultima fraza din recenzie! Da este adevarat, nu mi-am postat eu anuntul aici pentru ca nu am internet in locatie. Am rugat o prietena sa ma ajute cu postarea pe nimfomane si cu o cartela ( chiar daca este numai 30 lei).

Locuiesc singura in garsoniera , nu am nici o colega si sunt 100% independenta .

Va pupik

Daca ziceai "un prieten" poate te credeam...

Postat

Ai dreptate. Lucrez doar de 1 an ...dar cu pauze. Va astept sa ne cunoastem. :kiss3

Atunci nu mai ma intereseaza :(

Postat

Daca ziceai "un prieten" poate te credeam...

Nu am nici prieten, nici iubit, nici peste....

• Oras:where it's money
  • Oras:where it's money
Postat

poate reusesti sa iti faci aici prieten , iubit...

Postat

poate reusesti sa iti faci aici prieten , iubit...

Deocamdata nu asta este intentia! Ma intereseaza sa satisfac pe cei care apeleaza la serviciile mele!

• Like 1
Postat

Ok. Din pacate stiu ca nu e asa, sau sansele sa fie sunt extrem de reduse, dar iti urez succes oricum

Este un forum. Iar parerile sunt impartite! Pupik

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am nici prieten, nici iubit, nici peste....

Baby, cum nici tu nu esti fata mare :), nici noi nu suntem Prosti, Cretini, Fraieri sa credem in povesti nemuritoare :) ...pam pam :-*
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Am sunat sambata de mi-a venit rau, nu a rasp....poate nu are nevoie de bani sau avea coada mare in fata blocului....la cate recenzii vad e posibil!

Poate a gasit 30 de lei si are o cartela noua :)))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...