Sari la conținut

Danna 0743846075


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Mai baieți nu o mai vizitati pe aceasta faptura este plina de talente eu am fost acum mult timp la ea avea locatia pe comumarzi la parter...servicile ei sunt la general de nota 3 aia nu face aia nu face este dezastru...ca mi a facut multi nervi pe camera cu ea si stiam ca nu face finalizare orala mi am dat drumu in gura ei intentionat😄 parerea mea de evitat...acum cine nu crede vizitati o vai sa va convingeti poate acum cine stie poate si a mai inbunatatit servicile si comportamentu ca asa ea ca fata era destul de ok

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Și eu i-am umplut gurița, după cum am menționat în recenzia din pagina precedentă. Nici la mine nu a făcut prea bine :laugh2

Ar trebui mutată în secțiunea De evitat din două motive:

1. folosește poze false în anunțuri, de obicei

2. prestează servicii de calitate îndoielnică.

De ocolit !

  • Like 2
Link spre comentariu

Fraților, nu știu cu voi, dar cu mine Dana s-a comportat exemplar. De aproape un an merg numai la ea, pt ca este super mișto gagica. S-a mai ingrășat intre timp, adica in sensul ca are forme mai mișto, craci, buci apetisante. Este curată, fara mirosuri suspecte, este sociabila, glumesc cu ea, deschisa la conversații. I-am devenit un fel de client fidel. :)) Imi stie fanteziile si se implică in poveste de fiecare data. La 69, mereu îi place, ba chiar de multe ori imi spunesa continui sa nu ma opresc si geme excitată. Se descurca bine la oral, o suge mișto, nu foarte deep dar multumitor, se joaca cu limba pe capul pulii, si mângaie cu atentie ouale. La normal geme si scoate sunete de placere, daca dai mai tare...eu sunt genul mai pe modul slow. :))

In fine.. eu zic sa mergeti la ea, inseamna ca si-a mai schimbat atitudinea intre timp, vazand comentariile voastre..

Spor sa aveti si bastoane tari.

Link spre comentariu

Miroase a pescarie rău , cont făcut azi și toată lumea zice ca femeia e nasoala . Du te puiu meu in tari străine și face ți va viața ;) poate va luați o mașina frumoasa sa te plimbi cu ea prin port :))))))

 

 

Prietene, mi-am facut contul zilele astea, dar eu citesc pe aici de peste un an.

Nu ma ocup cu tampenii, am un job in domenîul IT si imi e de ajuns, am tot ce imi trebuie. Daca vrei sa ma crezi, bine, daca nu, iarași bine.

Am vrut doar sa las o recenzie despre cum a fost cu tipa aceea..daca a fost mișto si m-am simțit bine, ce vrei sa mint?

Link spre comentariu

  • Oras:De peste tot
  • Oras:De peste tot

Si eu am vizitato acum vreo 3 sau 4 ani. Mai era cu 2 fete pe locatie. Primele poze din topic sunt reale, ultimele sunt false. Locatia tot pe Comunarzi la parter era. Ca servicii dau un 7 per total. O sugea ok cu atentie la zone adiacente, statea deasupra ( ceea ce multe escorte au refuzat) si gemea cand dadeai mai tare in ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...