Sari la conținut

Recenziile Claudiei


Postări Recomandate

  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Tampit esti! Chiar crezi ca am vreo legatura cu toate tipele care dispar de pe forum? Nu poti dormi noaptea din cauza asta?

Te rog să-ți retragi cuvintele! Unde am zis eu ceva de tine? Doar am completat cele spuse de tine. De ce ai sărit în sus? 

Link spre comentariu

Ce "bravo Claudia tot respectul"?

Ești penibil!

Cum sa spui asta unei prostituate?!!!Unei bombe biologice,unui wc public in care și a băgat pula sute de bărbați ?!!!!

DOX11111111 chiar așa tare te au distrus curvele astea încât chiar nu ti a mai rămas măcar un dram de respect?Asa de mult te subestimezi ,incat sa i zici unei prostituate "respect"?!!!!!!!!

Stop!Spune și TU nu acestor bombe biologice și peștilor grași negri și analfabeți)

Alege o viața normala!Spune NU curvelor infectate cu boli iremediabile și MUIE peștilor!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ma sunase vreo doua saptamani la rand dar nu ne potrivisem la program. Intr-un final, intr-o dimineata ne auzim si stabilim impreuna o ora. De cum mi-a pasit pragul, un val de energie pozitiva m-a izbit. M-am binedispus pe loc...stat la o tigara la taclale (ce ai mai facut, pe unde ai mai fost) mai o gluma, mai un zambet, suuuuper! Eram intr-o forma de exceptie!

El un tip mereu cu zambetul pe buze, haios din cale-afara. Un pic grasut, nu foarte inalt, simpatic si cu un zambet molipsitor! Dupa dusurile obligatorii, trecem "la treaba" si nici aici nu a fost mai putin placut. Am avut si un mic joc de genul care pe care, presarat pe ici pe colo si cu momente hazlii care au facut actiunea sa ma bine-dispuna si mai mult! Momentul cel mai fain a fost cu el deasupra...dintr-o data aud un "aaaaaaooleoo" si poc peste mine! Se da la o parte, transpirat tot si simpatic foc imi zice "aaah ce-am obosit, vezi doar ca-s grasut, nici n-am terminat da' nu mai pot" eu zic " stiu" se uita la mine, eu la el si am izbucnit amandoi in ras. Dar ce ras, de mama focului! Acum radeam eu de rasul lui, el de al meu de nu ne mai puteam opri.

Imi parea rau asa ca nu a fost finalul dorit dar nu parea deranjat de asta, asigurandu-ma ca per total s-a simtit foarte bine! L-am crezut ce era sa fac!

O intalnire misto! Mai ales ca imi plac oamenii veseli care ma fac sa rad! Iar el m-a facut sa rad cu pofta!

 

Aspect 9 nu ma deranjeaza kg in plus iar el chiar este foarte simpatic

Atitudine 10

Prestatie 9,5 am facut o medie. Nu era prima intalnire

Igiena 10

Chiar imi este foarte dor sa te revad. Nu stiu daca mai citesti comentariile de pe forum insa pentru mine ai fost o fata speciala.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Chiar imi este foarte dor sa te revad. Nu stiu daca mai citesti comentariile de pe forum insa pentru mine ai fost o fata speciala.

 

s-a lasat de meserie de mult fata, am auzit ca urmeaza sa se casatoreasca ,  nu mai are treaba cu forumul

  • Like 1
Link spre comentariu
La 27.03.2016 la 22:25, claudia_sexxy a spus:

Ptiu! Ptiu! Ca tampita mai sunt uneori! De cate ori dar de cate ori nu ma cert cu mine insami ca sunt o incapabila sa imi ascult insistinctul. Si imi zic mereu " vezi ca ai mai patit asa, asculta-ma sau iar vrei sa te lovesti de aceleasi praguri" asta care vorbeste,tot eu, :)) apare asa din neant, imi freaca creierii putin si dispare "doar ti-am spus, vrei sa fi incapatanata... Fii fata mea! Ia uite, acu o fi ghini?" Mda...si turbez de nervi ca aproape mereu cad in aceleasi plase. Desi ar parea ciudat, de n ori, am avut un sentiment atunci cand am purtat o simpla discutie la un banal telefon...ca nu! Las' mai bine iesi la o plimbare sau mai aranjeaza ceva pe ici pe colo. Nu lua apelul asta, nu nuuu face programare! " da, ok, ne vedem la ora x". Indoiala este, ceva din conversatie nu m-a convins dar tot nu anulez ca nu ar fi frumos. Nu va ganditi ca doar cat aud telefonul si vad numarul gataaa! M-a lovit vreo viziune ca nu-s nici mama omida si nici capacitati paranormale nu am. In schimb este ceva, subtil, o umbra de indoiala se strecoara pe acolo pe undeva si asa o usoara strangere de inima imi spun ca ar fi trebuit sa refuz. "Taci ca esti tampita!"

Ba mai bine asa si cu dreptatea, decat o incapatanata care nu a invatat inca sa spuna NU.

In felul asta am programat intalnirea pentru ora 18. Zi de weekend. Il astept, ii dau toate detaliile, ajunge in fata usii, il primesc in casa pe acest domn si imi zic " ti s-a parut, o sa fie ok. Vezi ca o cam iei razna mai fata!" Asa ca, daca tot am fost de acord cu aceasta vizita desi mai devreme imi aparuse un cu privire la ea, macar sa destind atmosfera sa fie bine :)Domnul aceasta a intrat ca o furtuna, in sensul in care era foarte agitat :) si vorbaret! Nu e rau, uite mai schimb o impresie doua, dar discutia s-a rezumat la generalitati, din politete mai mult cred. Intrat in camera, dupa ce am trecut in revista amabilitatile a inceput sa se dezbrace fara a sta pe ganduri, pentru a intra putin la dus. In timpul asta, am avut destula vreme pentru a ne analiza reciproc. Eu aveam in fata mea un barbat la peste 30 de ani, cu niste ochi frumosi, tin minte ca mi-au atras atentia. De staturA potrivita in raport bun si cu greutatea. Cum am spus foarte volubil si mi s-a parut un pic indraznet, avea cuvintele la el, cred ca fara probleme poate duce o conversatie in punctul in care si-l doreste si dupa bunul sau plac. Celelalte lucruri le tin pentru mine :D Dupa, mi-am facut si eu toaleta si tusti in camera :) cand tocmai voiam sa ma mustrez ca judec inainte fara motiv si incercam sa ma relaxez (sa nu creada omul ala ca-s de piatra) incepe lupta nenicule! Dar o lupta sa incerc sa imi impun si eu ritmul meu (fara sanse de reusita) O lupta sa ma trag din bratele acelea, care ma tineau strans...sa imi trag fata din drumul sarutarilor (cred)...sarutari care, sincer, ma inghiteau, sufocau, apasate si apoi pe jumatate de fata, timp in care ma scaldam in saliva si ma zgaria cu barba. Debusolata complet, asa eram. M-a asezat pe pat, pe spate nu? El deasupra mea si atunci am zis gata, ma sufoc si gata, mor, aia e!

Se asezase cu tot corpul pe mine, destul de greut era si ce mi-a ramas in minte este cum incercam sa prind o gura de aer. Cred ca e de ras imaginea asta! Deja eram leoarca, si de saliva si foarte deranjata de mirosul de transiratie destul de puternic. Nu ma puteam misca un mm, doar mainile ce le mai dadeam de colo-colo. In timp ce incerca sa imi arate ce potenta are, cu miscari haotice mult prea repezi...pe cealalta parte tin minte ca ma strofocam sa prind putin aer. aaoooleeeo! Nici glas nu mai aveam, nu stiam in ce parte sa ma concentrez. :))) in timp ce incerc sa vizualizez cele intamplate imi vine sa rad, asa intr-o doara! Spunea la un moment dat cineva ca o escorta vrea sa termini repede, sa lasi banii si sa te cari si mai repede! atunci da, recunosc, da voiam sa se termine repede cat mai repede. De asemenea, in timpul acelei intalniri am avut printre putinele dati sentimentul de sila...dar de mine sila. Pentru ca permit cuiva sa ma trateze ca pe un nimic, asa cum am vazut atunci. Eram doar un corp cald, ambalaj, care folosit in parametrii oportuni provoca placere cu "senzatii reale si de neuitat la doar 150 lei! Incearca si tu acum! " mai ma rad si eu?concluzia trasa de mine in ceea ce-l priveste pe acest "client"fiind aceasta...conteaza sa futi cat poti de banii dati! Restul nu conteaza, tu sa futi pana la ultimul leu! Nu stiu cum si cand dar s-a terminat...recunosc, am rasuflat usurata si da, imi doream sa plece, sa ma spal sa fumez o tigara si sa pun in miscare mecanismul meu preferat in cazuri similare...uitarea...si da, pe timpul si pe banii sai clientul poate sau nu conduce intalnirea in punctul dorit. Dar acest domn, mi-a solicitat compania pe durata unei ore pentru mine oribile! Nici daca ma chinuiam nu as fi reusit sa mimez decent macar o grimasa sau un sunet fin de placere. Nici gand!! Asa am perceput si simtit aceasta intalnire. Un esec, ca o comedie proasta cu buget redus. Si doar am avut un asa numit al 6-lea simt si l-am ignorat. Sau poate o coincidenta. Am fost amabila pana la ultimul "la revedere", dar apoi, numarul sters din memoria telefonului cat si din a mea...

 

O experienta pe care clar nu o recomand. Nu stiu cum decurg lucrurile in alte circumstante dar clar la noi nu a fost nici click, nici chimie, nici vreo legatura cosmica, nici vreun cupidon ratacit.

Aspect: 8 nu este un barbat urat

Atitudine : 4 in lista mea, este la asa nu!

Igiena : 3 am fost destul de clara mai sus

Prestatie : pot sa dau minus 7? Hai poate ca exagerez...- 5.

 

Ei bine, asta este un exemplu de clar " asa nu" fiind pe primul loc in topul personal al celor mai nereusite intalniri.

La faza cu saliva... a profitat de falcutele tale..?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...