Sari la conținut

Postări Recomandate

Ziua buna dracii moshului,

 

anuntul ce m-a consus la caprioara suna cam asa

 

RALUCA, noua pe site si in domeniu, slabuta, miniona, 18 anisori, poze reale, ofer masaj de relaxare, body si erotic, finalizare de vis, zona Dristor. Detalii pe site sau mess. nr e doar pt programari,

 

pozne mai jospost-5585-0-05314200-1338183229_thumb.jpg

post-5585-0-58859600-1338183217_thumb.jpg

post-5585-0-19112900-1338183209_thumb.jpg

post-5585-0-81107200-1338183197_thumb.jpg

post-5585-0-95982000-1338183185_thumb.jpg

 

dupa cum zice si anuntul cu nr de programari e de la salonul de masaj al Irinei, pe care l-am vizitat deja de doua ori de la venirea din tara lui Fritz si Hans. Din pacate de fiecare data nu am ajuns si de sefa, pe care vroiam sa o cunosc mai indeaproape la un masaj. Prima data tocmai fugea pe usa din bloc cand intram eu, la cumaprat de usi zicese, iar a doua oara mi-a aruncat o privire taiosa, trezita din greseala de una din angajate ce nu stia ca in acea camera doarme Irina. Deja dupa doua vizite ma gandesc la salonul ei ca la "borcanul cu bombonele" de cand eram pusti. In prima vizita am gustat serviciile supebei Maya, lucru ce voi detalia in scurt timp in topicul ei.

La a doua vizita simtindu-ma ca soricelul dintre lapte si branza, neputandu-ma decide intre Raluca si Rebeca (escorte) le-am luat pe amandoua.

Dupa dusul de rigoare cu Rebeca am purces in camera unde ni s-a alaturat si Raluca. Deja boul familiei a sarit ca ars la vederea frumusetii acestor doua caprioare. La capitolul looks, Raluca conduce detasat, ajutata de un par lung brunet, o fata de papusica (daca nu aveam recomadari pozitive mai ca o refuzam pana nu vedeam buletinul), un cur micut, superb conturat, si o pereche de sani de toata frumusetea, mici si tari insa cu sfarcuri erectile, ce se tuguiau la racore, rusinare, vederea ciocanului, etc. Amandoua caprioarele micute si fesnete, la vreo 45 de kg 1,60-1,65 au purces la un masaj perfect plus 2 pamute peste fund, marca Rebecai ce m-au incantat la culme.

Ce a urmat poate fi subiect de basm cu zane: schimbari de pozitii, alternante de 69, orale, motoare verticale (de-alea supranaturale desi urasc manelele). Aici surpriza, desi Raluca parea la inceput o novice neexperimentata ce m-a calarit rapid sperand sa scoata untul din mine insa a obosit rapid, la oral m-a lasat in extaz cu miscari rapide, scuipat pe madular si priveliste superba de pustoaica perversa in timp ce ciufuleste barzoiu. Prima finalizare fara artificii, la un normal, nici nu mai stiu daca cu Raluca sau Rebeca. A doua insa exploziva, cu articii, fanfara si tot dichisul pe sanii Rebecai ajutat de mana dibace si iute a Ralucai. La final decartat pt distractia la dublu 450 ron plus un bonus pt fete ca sa rotunjeasca cu inca o privire asupra sanilor caprioarelor, la cerere, dupa dusul de final; pierdut notiunea timpului, plecat in al noualea cer cu gand de revenire cu proxima ocazie. Note priveliste: 10 Raluca, 9 Rebeca; orale: 9 Raluca, 8 Rebeca era spre perfectiune daca nu ne despartea un cauciuc; normale 9 Rebeca pt dibacie, 8 Raluca de incurajare pt un inceput grozav de cariera. GFE 10 Rebeca, 8 Raluca. Ce sa mai zic in afara de superincantare, de revenit. si recomandat pt toti cei cu sange suficeint in instalatie pt doua pustoaice skinny, perverse.

 

ciocane memorabile confutaciosilor!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator lordandrew
Reputație: 0

Salutare,

Dupa o lunga pauza, revin cu o recenzie noua si rog sa-mi fie iertata inactivitatea din ultima vreme.

Am pohtit, acum cateva zile, la o mignona adevarata, si cum, spre nefericirea mea, Irina s-a retras ferm si definitiv(zice ea) din aceasta ocupatie am acceptat recomandarea ei de a o cunoate pe colega ei de apartament, si continuatoarea traditiei "mica-mica, dar ridica" din salonul Irinei, pe adolescentina Raluca.

Mai intai, ca un fel de concluzie, vreau sa va zic ca, daca se gasesc printre stimabilii colegi de forum unii care au fantezii (ne-)impartasite cu **spam editat**e, Raluca este fix ce va trebuie, deoarece nici nu veti intra la mititica pentru corupere de **spam editat**, si va veti si ostoi dorinta de piersicuta under-age. Eu sunt convins ca nu exista printre noi astfel de dezaxati, dar eu am ales-o doar pentru ca fizic e pe gustul meu ;)

Fiind prima "descalecare" la noul salon al Irinei de pe strada Ramnic am fost putin emotionat, asa sunt eu cand merg in locatii noi, sa cunosc fete noi, dar odata ajuns acolo mi-a venit inima la loc, deoarece le-am intalnit pe vechile mele cunostiinte Irina si Rebeca (pe care eu o stiam de Andreea). Fetele vesele si dezinvolte ca de obicei, iar Raluca intre ele, micutza si tacuta ca un soricel, se vede ca e mai la inceput in meserie, dar zambitoare si amabila pe tot parcursul vizitei.

Cu greu scapat de Rebeca, care insista pentru o intrare la dublu (i-am promis ca ma intorc in 2-3 zile si m-am tinut de cuvant, detalii pe topicul ei) am luat-o pe Raluca in brate (am apreciat cam pe la 40 de kg in viu ;) ) ca pe un trofeu si am pornit hotarat spre camera cu nebunii. Aici merita mentionat faptul ca sunt 3 camere de masaj, una cu pat si doua cu saltele pe jos, eu am preferat camera cu saltea-inimioara, saltea cu care aveam niste amintiri placute din alte vremuri.

Acum, desi spuneam ca Raluca este urmasa (dpdv fizic) Irinei, se pare ca ea ofera niste servicii mai variate, de fapt mai complete :D. Pentru ca, desi masajul erotic nu este la inaltimea celui oferit (pe vremuri) de Irinuca, ai ocazia sa..... cum sa zic, s-o bagi pe dansa intr-nsa, si asta merita mentionat. Masajul a fost bun, nici nu imi imaginam altceva de la o discipola a Irinei, chiar relaxant cel de relaxare(facut la cererea mea) si destul de fierbinte cel erotic, erotic care s-a incheiat destul de rapid ca nu ma mai rabda nervul optic la frumusetea de fata de deasupra mea. Am avut parte si de putin FK, si putin oral, protejat dupa cum se stie, dar facut cu responsabilitate. La normal Raluca s-a miscat bine, a gemut frumos, s-a umezit natural, i-a placut cunni-ul primit, mi s-a parut o idee cam pasiva, dar poate a fost intimidata de cheful meu de schimbat pozitii. Am avut parte de o finalizare exploziva in balonas, dar eu mereu am parte de finalizari in balonas, ca nici mort nu ma indur sa-l scot pe respectivul fix in momentul de apogeu pentru o finalizare prin alte parti. Dupa finalizare am mai stat putin de vorba ca sa ma conving ca are 18 ani, si a trecut testul, mai ales ca s-a oferit sa-mi arate si mie buletinul, probabil ca nu eram primul care avea indoieli.

Per total o intalnire placuta, am plecat extrem de destins de la fete, si cu dorinta de a-mi respecta promisiunea facuta Rebecai, ceea ce s-a si intamplat.

 

Ca note pot sa zic cam asa:

Locatie: 8 nu e marketata ca salon de lux, dar curatenia si prosoapele curate si uscate nu au lipsit, iar gelurile de dus erau 4-5

Atitudine: un 9 solid pentru Raluca, e calda si ascultatoare, are un mod frumos de a zambi si de a fi lipicioasa, iar FK-ul o ridica cu 1 pct

Prestatie: 8, poate daca era mai activa mai primea un punct, dar nu am scazut punctul pentru oral protejat, eu nefiind mare fan oral

Aspect: 9, pentru iubitorii de pustoaice skinny, de altfel se vede si din poze, iar la fata este chiar foarte draguta

Per total cred ca primeste un 8, este de revenit fara dubiu.

 

post-14643-0-41050800-1339249699_thumb.jpgpost-14643-0-71148400-1339249715_thumb.jpg

post-14643-0-20846300-1339249731_thumb.jpgpost-14643-0-96893900-1339249768_thumb.jpg

post-14643-0-62237100-1339249783_thumb.jpgpost-14643-0-43738400-1339249798_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Sal'TARE!

 

Poate is io mai chior (varsta, ce sa-i faci!) dar caprioara de care se face vorbire nu cumva e aceeasi cu Raluca "iute ca naluca"? Asa e, un alt numar de telefon... dar, tot Irina, aceleasi poze, etc...

 

Mods... a topic reunion?

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

ps: numarul ei de telefon este cel din acest thread. numarul de zapp trecut in celalalt tread este al meu, care acum a ramas in salon. vreau sa fac o mentoune pentru toti cei care sunt interesati de serviciile din apartament: nu ne prezentam salonul ca fiind de lux, nici macar nu vrem sa arate ca un salon, ci ca o casa normala, simpla. cei care vin aici sa se simta ca acasa la o amanta si nu ca intr-un salon de masaj erotic.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Scuze pentru dublu post! Sper sa le poate uni un moderator, dar imi era greu sa scriu prea mult intrucat intrasem de pe telefon. Ideea e ca recent i-am vazut buletinul si CNP-ul domnisoarei incepe cu 293, deci anul nasterii este 1993. 2011-1993 = 18, deci a implinit anul trecut 18 anisori. Ii urez multi inainte si sper ca prin asta sa nu isi mai faca lumea probleme din cauza ca ea ar fi **spam editat**, intrucat nu este cazul.

Link spre comentariu

Buna seara frati de placeri :)

 

Am revenit cu o noura recenzie, de data asta pentru superba Raluca. So.... Pusesem ochii de ceva vreme pe salonul Irinei, dar din diferite motive nu am reusit sa ajung, pana acum (ceea ce regret profund) :D

 

Trecand peste, astazi dupa munca, ma simteam incordat si m-am gandit ca e ocazia perfecta sa cunosc si eu fetele. M-am luptat cu traficul din bucuresti in jur de 1 ora jumate, si intr-un final, vlaguit de putere, am ajuns la noua locatie. Am intrat, si surpriza: Aveam senzatia ca am ajuns in apartamentul unor prietene... toate fetele foarte zambarete si prietenoase !:)

 

Am fost servit cu o bautura, am facut cunostinta cu toata lumea, am ras am glumit, dar a venit momentul deciziei... "Greu moment domnule ..... " Cu toate astea, am surprinso pe Raluca uitandu-se pe furis la mine de cateva ori timida, si cum am o atractie pentru fetele mai timide, a fost bila alba cu care m-a castigat (La limita ce-i drept). Am plecat spre dush, prosop curat, papuci, gel de dush, tot ce trebuie pentru a fi ok.

 

Dupa dush, am intrat in camera si a inceput distractia. Chiar daca e noua in domeniu, masajul de relaxare a fost genial si chiar m-am relaxat (Unul din motivele pt care evitam saloanele de masaj era ca fetele nu se descurcau deloc cu masajul, dar dupa seara asta mi-am schimbat parerea). Dupa ce s-a asigurat micuta ca mi-a acoperit toate zonele corpului, a trecut la masajul body care, din nou a fost foarte placut. Numai faptul ca ii simteam corpul micut cu se plimba peste mine, m-a facut sa imi imaginez cele mai interesante scenarii. (Devine foarte pupacioasa odata ce primeste semanla pozitive de la client)

 

In partea a 2-a, am trecut la lucruri mai serioase..... Juniorul a fost foarte multumit de ce a experimentat si era nerabdator sa vada ce mai primeste. Am pus guma, si a inceput cu un oral.... Raluca se pricepe foarte bine la oral, dar eu nu sunt un mare fan al prezervativului deci nu a fost "the best of the best". Apoi am trecut la normal unde fata s-a aratat foarte dornica sa ma faca fericit, stie sa se miste, nu refuza nici o pozitie, si cand sta deasupra " it feels like there is no tomorrow" :). A mai primit inca o bila alba pentru ca, desi o durea (fiind asa micuta) a rezistat eroic si nu s-a plans deloc. Dupa cateva pozitii, am terminat in prezervativ, am mai stat un pic de vorba si am facut un dush impreuna... foarte dragut din partea ei.

 

Distractia a fost 250 ron, 1 ora jumate. nu regret nici un leu :)

 

Trebuie sa precizez ca pe toata durata vizitei, eu am considerato prietena mea, si ea nu mi-a dat nici un semn ca nu ar fi.... Pur si simplu a fost cea mai buna experienta a mea de pana acum! Si-a aratat foarte clar intentia de a ma face fericit si a fost foarte atenta cu mine.

 

Dupa dush, am mai stat vreo 20 de minute cu fetele, din nou, atmosfera creata de ele este unica, parca ai fi intre prieteni cu ele... Am ras am glumit, le-am pupat pe toate pe rand si am fugit, ca sa nu le mai retin si mai mult decat am facut deja.

 

Note:

 

Aspect: 9 (probabil 10 daca era roscata, am asa o pasiune), Corpul este perfect pt gustul meu, si la fata este foarte draguta !

Oral: 9 (10 daca era fara guma)

Normal: 10. Nu am nimic de comentat aici.... tot ce am vrut am primit, toate senzatiile au fost acolo....

GFE : 10 - Chiar daca nu a inceput cu aceeasi intensitate, dar pana la urma e normal

Locatie : 9. Eu o sa aleg intotdeauna un apartament normal decat unul care iti da impresia de magazin de senzatii tari :P

Atmosfera in general: 10 - Nu imi venea sa mai plec, atat de bine ma simteam cu fetele :)

Concluzie generala: Pot sa spun cu mana pe inima ca nimeni nu poate sa plece nemultumit sau trist de acolo. Daca se intampla, dau o bere :laugh2

 

Sper ca nu v-am plictisit cu romanu meu...

 

Experiente cat mai placute va doresc,

Dream

  • Like 4
Link spre comentariu

Hi guys , I've try to visit this nice brunette last thrusday . I call the phone number and mark appointement with Raluca .

The girl at the phone told me about services 150 ron for massage and 250 for oral+normal ( both protected) . As the photos were attractive i mark and go there.

when i arrived , I see 4 or 5 girls waiting in the living room , Raluca was the youngeste and niceste one ... but unfortunately she told that she was in her me period time and was not able to have sex , so she just propose massage

I answer that i will wait for few days and come back

The girl is like in the photos and seems to be a good option. I confirm that she looks 18 , nice and slim body ( 50 kg as maximum)

I will try next week and write a review on her ....

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat si eu caprioara Raluca. Un singur cuvant : excelent. Am ajuns in locatie pe seara dupa ora 12, dupa ce in prealabil am stabilit detaliile pe mess si telefon. Fetele, foarte dragute m-au ghidat pana la fata locului, nu stiu cu cine am vb daca era Raluca, Irina sau stiu eu cine .. ce conteaza e ca am ajuns cu bine.

Si odata ajuns am fost intampinat de o sufragerie de fete :), eu oricum nu aveam ochi decat pentru una - respectiv cea pentru care venisem ( sorry girls ). Fetele m-au descusut rapid si au aflat ca vin de pe nimfomane, si m-au facut sa si promit ca o sa postez o recenzie :) Oricum nota 10 pentru atmosfera - destinsa si total relaxanta, desi initial am avut un feeling ciudat sa intru intr-o camera plina cu fete imbracate intr-o tinuta super sexy si available . Well - am trecut repede peste si in 10 minute eram in dormitor cu Raluca.

 

Ce pot spune din start e ca fata e o bomboana, de fapt o bombonica de fata, micuta, slabuta, daca nu as fi avut confirmarea antemergatorilor (thanks guys) chiar ca i-as fi cerut si eu buletinul. Asa - m-am simtit in siguranta, si m-am putut relaxa. Fata spuneam este o dulceata, si cu inocenta specifica varstei ei, dublata de o atitudine foarte pro-client te face sa te simti excelent. Chiar insista sa te faca sa te simiti excelent ! Nu are nici o nota de falsitate in ceea ce face si asta valoreaza toti banii. Notele pentru oral , normal, masaj, sau orice altceva sunt de prisos si nu ar face decat sa stirbeasca din experienta deosebita pe care am avut-o cu Raluca. Fata se pricepe la masaj binisor, la oral se descurca, iar la normal - avand in vedere varsta si prospetimea nu pot decat sa zic ca a fost excelent. Cea mai stramta pasarica de departe din ce am experimentat , eu sper ca am fost suficient de atent.

 

A - si sa nu uit, ca tot e un subiect atat de sensibil si important. Igiena - IMPECABILA. Aici dau nota : 10. @Sangre - uite ca am inceput sa devin mai norocos ? :)

 

Concluzia : mega-recomandat pentru amatorii genului - pustoaica extra tinericia slim si fresh. Sper sa aiba parte de baieti finuti

 

Pt Raluca : m-am tinut de cuvant ;)

  • Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu

Hi guys , I visit Raluca , two days ago and I must say that i don't regret !!! It has been a very positive experience. Raluca is a very young ( 18 yrs and 9 months) and very nice girl. She has a nice body, firm with small tits ans smooth skin .

The massage was really well done ( she does not forget any part of my body ) and sex was oral + normal .

Location : 8 nice room with fine music

Physical aspect : 9

Massage : 9

Oral : 8 (protected)

Normal :8

GFE : 9 , she accept FK and she seems to be a little shy , she is so young that maybe she is not so experienced .... and this is quite exciting !

Price : 250 lei for 1 hour massage + oral+normal

 

Recomand : yes !

Will come back for sure

 

PS : Irina , thanks for your amability ! you are a very nice girl , it is just a pity that you are not working there as escort ....

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

pentru cei care doreau intimitate maxima, de maine o puteti gasi pe Raluca intr-o garsoniera foarte cocheta in Brancusi (in acelasi bloc cu Medeea si Rebeca)

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

promotie: pana la sfarsitul lunii Iulie pretul unei sedinte de masaj clasic (masaj de relaxare, body si erotic), french kiss , cunnilingus si companie intima este 200 ron.

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

My fellow nimfomaniacs,

 

Iata cum a decurs experienta mea cu d-ra Raluca, vizitata in ultimele doua saptamani:

 

1. Am sunat la nr. din titlu si mi-a raspuns prompt. Am cerut o intalnire in 30 de minute si a fost de acord. Mi-a dat indicatii foarte clare privind locatia si am ajuns din prima, desi nu mai fusesem pe acolo.

 

2. Locatia: Am inteles ca au doua garsoniere pe aceiasi scara. Eu am fost la cea de la etajul superior (evident nu dau nr. pentru binele fetelor). Dupa parerea mea locatia este ok. Nu avea AC, dar nu era nici cuptor. Pe mine personal nu m-a afectat in mod deosebit, dar fetele (era si Medeea prin zona) se plangeau teribil ca nu le lasa proprietarul sa monteze un AC. Canapeaua era extensibila, deci ar putea nemultumi pe unii...eu sunt mai putin mofturos...nu m-a deranjat. Important este ca era curatenie. Loc de parcare la indemana. Nota: 8-9 (pentru mine conteaza sa ajung usor, sa am loc de parcare, sa fie curatenie si sa nu fie guvizi...in rest nu sunt agent imobiliar si nu vreau decoratiuni de lux).

 

3. Fata: Raluca este chiar tipa din poze. Arata foarte tanara (chiar pare de 14-16 ani) dar are toate cele bine proportionate. corpul este mic, dar frumos, sanii mici dar proportionali...o tipa din desenele animate japoneze...Parul lung, frumos...fata relativ frumoasa. Fundulet mic, mic...proportional cu restul...pe scurt: o papusica de fata.

Pentru carcotasi ar fi cateva mici pete mai inchise la culoare (posibil vanatai de la clienti mai zelosi) pe gat, dar nu pot sa zic despre nimic deranjant. Cateva vergeturi micute pe fundulet (nu foarte vizibile). Pur si simplu o gagicuta/pustioaica de liceu. Era imbracata in haine normale, de vara...nimic special sau sexy...acesta ar putea fi un minus. Nota: 9

 

4. Atitudine/GFE: Aici fata mai are de invatat arta de a intretine un barbat. Nu ar cine stie ce abilitati de relationare, era toflegita de caldura, blazata si plictisita. Nu a avut o atitudine pozitiva in a "lega" si intretine discutia, fiind mai preocupata de convorbirile pe YM. La venire, mai deschisa a fost Medeea, la plecare astepta cu ochii in calculator sau TV sa plec. A fost politicoasa, am baut un suc rece, nu a facut nimic negativ (cerut bani, pretentii etc.), dar nici pozitiv. Capitolul GFE nota 6-7 (pentru ca accepta FK, chiar daca nu il initiaza si intretine).

 

5. Igiena. Aici merge un singur cuvant: impecabila. Nu am nimic de spus negativ. Nota 10+

 

6. Masaj. Desi toate fetele din cuib incearca sa faca din masaj punctul forte al experientelor la ele, nu toata lumea este interesata de masaj. Mie imi place sa mi se faca si stiu sa recunosc unul bun, dar venisem setat pe partea post masaj. Daca a insistat am zis sa vad ce stie: nu foarte multe. Are invatate cateva miscari, dar nu "simte" persoana masata. Sa faci un bun masaj trebuie experienta si sa ai ceva talent. Raluca mai are de lucru, mai ales ca face masajul mecanic, ca o forma de umplere/mancare a timpului. Slabut. Nota 6.

 

7. Oral. Acesta este punctul cel mai slab al experientei. Ghinionul fetei este ca o pot compara cu Evelina sau Bianca777. Diferenta este imensa. Nu faptul ca ea face protejat, dar toata tehnica ei este mult mai slaba. Pur si simplu daca cele doua escorte mentionate sunt pentru mine la nota maxima, Ralucai nu-i pot da obiectiv mai mult de 5, asa, de incurajare. Partea buna este ca poate invata. Fara suparare...asta este nivelul din experienta mea cu ea. Deci nota 4-5, spor la autoinstruire!

 

8. Normal. Raluca este stramta, sexy si stie sa se miste bine la normal. O placere. Incearca sa contraoleze situatia stand deasupra si impunandu-si ritmul ei. Daca o lasi risti sa te termine rapid. Daca preiei controlul poate sa fie o experienta foarte placuta. Nota 8, chiar spre 9!

 

Acum simt nevoia sa fac un comentariu general, privind raportul pret/calitate. Fetele acestea beneficiaza de o promovare agresiva (in sensul bun, de business, creativ) pe forum. Cer direct sa fie recenzate (e ok!), ba chiar "sa fie recenzia buna" (asta nu e ok!, dar eu personal fac numai ce cred eu). Probabil e target de business ca pana la sfarsitul lunii fetele sa intre in TE.

Strict in opinia mea, pentru serviciile actuale pretul corect este de 100RON/nr sau 150/h (maxim, incluzand tot ce fac!)...Asta este valoarea pietei acum! Daca o sa creasca serviciile in calitate si aici trebuie sa fie atinsa o nisa (costumatii, role play, anal, servicii complete), atunci se acopera valoarea actuala (asta la reducere, nu cea cu 50 de ron mai mult).

Acum e marketingul foarte bun, e un sprijin politic de la unii membrii de vaza care sunt apropiati de fete, e un manager foarte competent (Irina) si e posibil sa mearga schema actuala mult si bine. Ca nu e prost cine cere, ci ala care da!

Eu personal nu mai revin, din principiu, la pretul actual. Pot primi mult mai mult la acelasi pret de la alte fete de pe forum (vezi alte recenzii ale mele!).

Recomand insa profesionalismul fetelor. Nu sunt nimfomane, artiste carora le place ccea ce fac...dar sunt corecte, curate si dragute...la suprapret.

Sper sa nu inceapa o polemica pt ca nu fac parte din corul laudatorilor fara discriminare. Ce am scris in recenzie e strict parerea mea, cat mai obiectiva si nu am nevoie sa-mi explice cineva ca e buna sau proasta.

 

Toate cele bune si racoare-n case/birouri!

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator ralucaescort
Reputație: 0

Buna dragii mei serviciile mele s-au schimbat : Masaj clasic(fara contact sexual)include masaj de relaxare, body si erotic, finalizare prin tehnici specifice masajului erotic, dus-pret 100 ron 1 h. Companie intima - ,, french kiss, cunnilingus, o finalizare pret 150 ron/1h.

Companie intima , 2 finalizari oral si normal totul protejat masaj, french kiss, cunnilingus baie in cada cu spuma pret 200 ron//1 30h.O maseuza si o escorta este permis french kiss, cunnilingus, baie in cada cu spuma, pret 350 ron/1 30h . Doua escorte este permis french kiss, cunnilingus, baie in cada cu spuma, pret 400 ron/1 30h . Va pooop dulce dulce :*:*:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...