Sari la conținut

Masaj erotic zona Confecții (0749 465 495)


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Plictisit, supărat, obosit și dornic să mă relaxez un pic am sunat la acest anunț.

Mi-a plăcut ideea: tipă plinuță, sâni mari, masaj erotic. 

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/masaj-erotic-de-relaxare/7b0f677379686453.html

 

Așadar pun mâna pe telefon și sun. Mi-a răspuns o doamnă / domnișoară tânără și amabilă. Am fost ghidat până la destinație - zona Confecții, nu departe de stația de taxi de lângă Vasile Goldiș. Intru înăuntru. Tipa pe la vreo 28 de ani, cam 1,60-1,65 înălțime, drăguță la chip (în opinia mea), într-adevăr mai plinuță. Mi-a plăcut.  Întâmplător, mai fusesem clientul ei cam cu un an în urmă, prima mea experiență de genul și pe-atunci rămăsesem cu o impresie destul de bună.

 

Trecem la prețuri: 100 de lei ora de masaj erotic, 150 dacă vrei mai mult. Am zis ok și-am plătit banii la început, precum mi s-a cerut. În fine. Cum nu prea-mi place să-l vâr pe ”Gigi” în chiar orice gaură, m-am limitat la masaj; nu știu și n-am idee cum se descurcă dacă-i ceri mai mult.

 

Apartamentul este ok; nici foarte îngrijit, dar nici dezordonat. Din niște camere vecine se aud însă copiii. Nu știu ce părere au alții, dar mie acest lucru îmi crează o stare neplăcută. La un moment dat ședința de masaj a trebuit întreruptă pentru unul din copii. Mi se pare că lucrurile acestea nu ar trebui făcute în preajma copiilor și acest lucru mi-a creat un anume disconfort. Nu m-am simțit deloc bine și nu am reușit să mă excit cum trebuia. 

 

Fata este vorbăreață și prietenoasă - poate chiar prea vorbăreață, ceea ce de la un moment dat nu mai e ok. Dacă vrei să discuți cu ea ceva, ai cu cine dar mie unul îmi place să mă bucur în liniște de momentele de pasiune. A căutat să se implice; cel puțin așa, pe la început, dar această implicare a scăzut treptat. Televizorul mergea în cameră și ea urmărea emisiunea în timp ce îmi făcea masajul. Nici asta nu prea mi-a plăcut. Ședința s-a iîtrerupt iarăși pentru programarea unui alt client.

 

La urmă s-a grăbit evident să mă termine, și în ciuda unei rezistenței eroice, a reușit. Mă îmbrac, mă ridic și plec de acolo, politicos. Surpriza vine jos, cînd mă uit pe ceas. În loc de o oră... povestea a durat pe undeva pe la 35 de minute; din care 5 minute au fost dezbrăcatul și îmbrăcatul meu. Nasol, îmi zic în sinea-mi; dar pe de altă parte mă uit la partea plină a paharului: am învățat o lecție și omul cât trăiește din greșeli învață.

 

Apartament: nota 8 (curat, nici prea prea nici foarte foarte)

Aspect fizic: nota 9 (drăguță, mie-mi plac femeile plinuțe; celor care nu le plac plinuțele, de evitat)

GFE: nota 8 (vorbăreață, prietenoasă, știe să se facă plăcută; dar nu știe când să se oprească din vorbit)

Prestație masaj: nota 7 (în general face ce-i zici, dar nu întotdeauna)

Preț: 100 lei / ora masaj, 150 „mai mult” (dar după cum am spus, la mine nu s-a ținut de cuvânt)

Prestație total: nota 1 (pentru că a fost vorba de o oră și am stat în fapt doar 30 de minute).

 

Concluzie: pentru masaj erotic NU SE MERITĂ. Dar, dacă nu vă deranjează cele de mai sus și poate vreți mai mult s-ar putea să vă placă. 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...