Sari la conținut

fete abanera


Postări Recomandate

stie cineva ceva despre pasarile care stau seara in fata la starea civila? de regula am remarcat un grup de 2-3 fete bine rumenite impreuna cu 1-2 dubiosi. Sambata seara era una mai tanara care arata fantastic de bine. Sunt 99% sigur ca sunt fetite dar ... cum le iei de acolo fara sa te vada tot orasul? :)

Link spre comentariu

  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

Acum trei ani de zile, am "agatat" pe cineva acolo seara pe la 11. Din pacate nu mi-a placut ce am vazut, i-am zis ca nu e pe gustul meu si am dat sa plec. Atunci am primit un numar de telefon (l-am pierdut, dar acum doi ani cand inca-l aveam era valabil). Am sunat si am fost indrumat catre casele de rromi de langa ceva muzeu cred de arta (e pe strada sens unic de la sediul Electrica). Acolo mi-a fos prezentata o d-soara, nu cred ca avea 18 ani si am negociat 150 lei pentru o ora, in care este permis orice. Orice la mine a insemnat: oral nepro, normal pro,anal pro si anilingus. Am finalizat de doua ori si dus am fost. Fata se vedea ca era "exploatata", dar a facut tot ce i-am cerut, fara sa comenteze.

La plecare pestele mi-a zis ca mai pot trece pe acolo, dar sa cer telefonul de la fetele cu care am discutat inainte (din fata de la Starea Civila).

De atunci nu am mai trecut/fost pe acolo, dar nici nu am mai vazut fete acolo.

 

Eu m-am dus pentru ca trec mult prea rar prin Bacau ca sa fiu santajat sau altceva. Posibil sa fie ceva dubios pe acolo (retea proxeneti/prostitutie organizata), dar cuvantul de ordine a fost DUBIOS.

 

Spor.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...