Sari la conținut

meme care te fute la creier

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Știi ce cred? Că n-ar fi exclus ca tu să nu știi ce sunt alea meme și așa încerci să mă tragi de limbă.

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Toate conflictele, toate războaiele, mari și mici, au fost precedate de eforturi diplomatice intense.

Cum îți explici paradoxul ăsta?

Am să-ți dau explicația mea, mai înainte. N-am inventat-o eu, dar cred în ea.

Există o dualitate în toate. In cazul nostru, Diplomația e aversul, iar Războiul e reversul.

Conflictele apar de obicei atunci când una dintre părți se dovedește a fi incapabilă de a purta sau înțelege dialogul constructiv. În lipsa acestei virtuți esențiale se optează pentru cealaltă alternativă, în speță, cea a conflictului.

Eu unul, am încercat aplanarea acestor disensiuni dintre voi, dar aparent, niciuna dintre părți nu dorește asta. Asa că... Rock on!!!

Baftă!!!

Postat

Conflictele apar de obicei atunci când una dintre părți se dovedește a fi incapabilă de a purta sau înțelege dialogul constructiv. În lipsa acestei virtuți esențiale se optează pentru cealaltă alternativă, în speță, cea a conflictului.

Eu unul, am încercat aplanarea acestor disensiuni dintre voi, dar aparent, niciuna dintre părți nu dorește asta. Asa că... Rock on!!!

Baftă!!!

Conflictul trebuie să se coacă, nu dispare el de la sine, așa, nematurat.

Dar nu mai e mult. După estimarea mea, cam într-o săptămînă se coace și... cade.

Postat

Bacșișul – o calamitate? Nu vedeți ce micuț și drăgălaș e?

(argumentul chelnerului)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Cocaina te ține în meci chiar și cu 15 "adversari" pe zi.

(rețeta unei bătrâneți incerte)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Așa e! Tu ai mereu dreptate!

Postat

Tentativă de omor? Dacă n-a murit nimeni, atunci e o șotie.

(mema Orbirii Cantitativ Selective în acțiune)

• Oras:worldwide
Postat

Rinan as avea si eu o intrebare? De ce naibii scrii mereu atat de mult,lung,incalcit? Am avut si eu poate curiozitatea sa citesc o replica, 2 sa vad in ce fel esti,de ce se fac in linii mari misto de tine etc. Eu nu pot citi mai mult decat o propozitie a ta,efectiv stilul tau alambicat imi scurcircuiteaza axoni si imi pied si rabdarea.cu putini mi se intampla sunt de fel f curioasa, cu estrogen ala si inca putini useri.

Imi poti scrie te rog scurt si la obiect despre ce se vrea acest topic?

• Like 1
Postat

Rinan as avea si eu o intrebare? De ce naibii scrii mereu atat de mult,lung,incalcit? Am avut si eu poate curiozitatea sa citesc o replica, 2 sa vad in ce fel esti,de ce se fac in linii mari misto de tine etc. Eu nu pot citi mai mult decat o propozitie a ta,efectiv stilul tau alambicat imi scurcircuiteaza axoni si imi pied si rabdarea.cu putini mi se intampla sunt de fel f curioasa, cu estrogen ala si inca putini useri.

Tocmai că la acest topic n-am fost nici lung, nici alambicat. Am fost sintetic.

Doar în unele răspunsuri am fost mai lung. Să știi că, de regulă, întrebările scurte implică răspunsuri lungi. Cum este și cea pe care mi-o pui: despre ce se vrea acest topic?”

Răspuns:

Am să presupun că nu știi ce sunt memele. Cred că mulți nu știu, fiindcă acest cuvînt încă nu a apărut în dicționare. Încerc să dau o definiție gen dicționar:

MÉMĂ, meme, s. f. Cuvînt inventat de biologul Richard Dawkins de la Oxford, în cartea sa The Selfish Gene (Gena egoistă) apărută în 1976. In esența ei mema este o idee care se răspîndește prin comunicare, asemeni virusurilor.

În acest topic am prezentat cîteva meme. Iar în topicul „Despre DUMNEZEU” am arătat că ideea de Dumnezeu, de divinitate, este o memă de foarte mare succes. Cu cel mai mare succes.

Nu este contribuția mea la știința memeticii, ci tot a lui Richard Dawkins, în lucrarea „Dumnezeu: o amăgire” apărută și la noi în 2007 și 2012 la editura Curtea Veche Publishing.

Despre memetică a apărut și la noi cartea „Virusul minții” de Richard Brodie, în 2010, la editura Paralela 45.

Gena egoistă” a lui Richard Dawkins a apărut și la noi, în limba română. Cred că mai poate fi găsită în librării, alături de alte lucrări ale acestui mare savant. Toate sunt foarte interesante.

O ultimă precizare. Richard Dawkins a ales cuvîntul memă prin analogie cu cuvîntul genă – gena biologică.

Postat

Doar în unele răspunsuri am fost mai lung. Să știi că, de regulă, întrebările scurte implică răspunsuri lungi. Cum este și cea pe care mi-o pui: „despre ce se vrea acest topic?”

Răspuns:

Am să presupun că nu știi ce sunt memele. Cred că mulți nu știu, fiindcă acest cuvînt încă nu a apărut în dicționare. Încerc să dau o definiție gen dicționar:

MÉMĂ, meme, s. f. Cuvînt inventat de biologul Richard Dawkins de la Oxford, în cartea sa The Selfish Gene (Gena egoistă) apărută în 1976. In esența ei mema este o idee care se răspîndește prin comunicare, asemeni virusurilor.

În acest topic am prezentat cîteva meme. Iar în topicul „Despre DUMNEZEU” am arătat că ideea de Dumnezeu, de divinitate, este o memă de foarte mare succes. Cu cel mai mare succes.

Nu este contribuția mea la știința memeticii, ci tot a lui Richard Dawkins, în lucrarea „Dumnezeu: o amăgire” apărută și la noi în 2007 și 2012 la editura Curtea Veche Publishing.

Despre memetică a apărut și la noi cartea „Virusul minții” de Richard Brodie, în 2010, la editura Paralela 45.

„Gena egoistă” a lui Richard Dawkins a apărut și la noi, în limba română. Cred că mai poate fi găsită în librării, alături de alte lucrări ale acestui mare savant. Toate sunt foarte interesante.

O ultimă precizare. Richard Dawkins a ales cuvîtul memă prin analogie cu cuvîntul genă – gena biologică.

1.noi 2 nu ne intelegem.te-am intrebat scurt :poti sa scrii scurt? ai putut pe dracu'

2.. Dawkins asta sucks dick .si eu inventez cuvinte in timp real prin tot felul de analogii bizare (pt inventar apeleaza la @the cat),dar nu simt nevoia sa le includ intr-un dictionar ori sa incep sa cred ca ofer ceva indispensabil omenirii

3.tot nu inteleg ce vointe,nazuinte ai tu,dar nu te mai intreb ca iar compui o nuvela

o zi buna

• Like 2
Postat

Am presupus că erai sincer interesată să afli răspunsul la întrebarea ta.

Dar dacă numai sms-uri poți înțelege, rezumă-te la ele. Nu-ți forța limitele.

Eu am renunțat de mult să citesc ce postezi tu. Nu-ți înțeleg păsăreasca și nu merită să-mi bat capul cu ea. Ești mult mai apropiată de Canibala Elocika decît corinavip.

Tu și Richard Dawkins sunteți la antipozi. Despre meme se va vorbi și peste 1000 de ani.

Despre ce-ți fată ție mintea...

Postat

Am presupus că erai sincer interesată să afli răspunsul la întrebarea ta.

Dar dacă numai sms-uri poți înțelege, rezumă-te la ele. Nu-ți forța limitele.

Eu am renunțat de mult să citesc ce postezi tu. Nu-ți înțeleg păsăreasca și nu merită să-mi bat capul cu ea. Ești mult mai apropiată de Canibala Elocika decît corinavip.

Tu și Richard Dawkins sunteți la antipozi. Despre meme se va vorbi și peste 1000 de ani.

Despre ce-ți fată ție mintea...

da ai ghicit,eu nu pricep a citi mai mult decat un cancan,libertatea,click,cosmopolitan,de astea

altfel ma pierd cu firea

e bine ca totusi esti tu cult si ca m-ai pus inaintea lu darkins asta

• Like 1
Postat

Răspunsul e simplu: vrea să epateze. Vrea să epateze în spațiul virtual, nereușind în real-life. A intrat că zevzecul într-un război absurd, i s-a dat peste mufă, și-a dat seama în cele din urmă că a greșit și încearcă să repare ... continuând de-a'mpulea, adoptând un ton doct, un stil alambicat și îndelung căutat, cu multe citate, ce ar trebui să demonstreze cât de cult în cap este și cât de citit. Nu realizează că dacă unii dintre noi ne-am pune mintea cu el și am avea mai mult timp liber, am mătura pe jos cu el.

Îl lăsăm în boii lui, în nebunia lui ... în prostia lui. 

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Răspunsul e simplu: vrea să epateze. Vrea să epateze în spațiul virtual, nereușind în real-life. A intrat că zevzecul într-un război absurd, i s-a dat peste mufă, și-a dat seama în cele din urmă că a greșit și încearcă să repare ... continuând de-a'mpulea, adoptând un ton doct, un stil alambicat și îndelung căutat, cu multe citate, ce ar trebui să demonstreze cât de cult în cap este și cât de citit. Nu realizează că dacă unii dintre noi ne-am pune mintea cu el și am avea mai mult timp liber, am mătura pe jos cu el.

sa epateze cu ce ma rog? pare ratacit si lipsit de elocventa. atat in gandire,cat si in discursurile sale vrute probabil oratorice si/sau ermetice.in loc de rafinament cred ca asta vrea sa arate imi pare a avea ceva din logica intre cea a unei pizde sclifosite cu cea a unei gaini.

pe scurt si asta-mi pare ca are nevoie de o harta ca sa nimereasca sa o bage si el in locul potrivit ....

• Like 1
Postat

Doar în unele răspunsuri am fost mai lung. Să știi că, de regulă, întrebările scurte implică răspunsuri lungi. Cum este și cea pe care mi-o pui: „despre ce se vrea acest topic?”

Răspuns:

„Gena egoistă” a lui Richard Dawkins a apărut și la noi, în limba română. Cred că mai poate fi găsită în librării, alături de alte lucrări ale acestui mare savant. Toate sunt foarte interesante.

O ultimă precizare. Richard Dawkins a ales cuvîntul memă prin analogie cu cuvîntul genă – gena biologică.

ce faci ba? explici ces alea meme? pai acu stie si pi con. trebuia sal lasi in ceata

Postat

Răspunsul e simplu: vrea să epateze. 

...Nu realizează că dacă unii dintre noi ne-am pune mintea cu el și am avea mai mult timp liber, am mătura pe jos cu el.

Cu alte cuvinte, ai făcut pe prostul fiindcă n-ai vrut să-ți pui mintea cu mine. Și nici nu ai timp.

Ești caraghios.

Îți pot dovedi cu postările tale că ți-ai făcut timp atunci cînd ai crezut că mă poți încuia.

Și cu faptul că m-ai „menajat” ești de-a dreptul penibil.

N-ai vrea să-ți fiu și recunoscător?

Afirmația mea e mult mai simplă și de aceea e și foarte plauzibilă:

Ai făcut pe prostul... fiindcă ești prost.

Postat

sa epateze cu ce ma rog? pare ratacit si lipsit de elocventa. atat in gandire,cat si in discursurile sale vrute probabil oratorice si/sau ermetice.in loc de rafinament cred ca asta vrea sa arate imi pare a avea ceva din logica intre cea a unei pizde sclifosite cu cea a unei gaini.

pe scurt si asta-mi pare ca are nevoie de o harta ca sa nimereasca sa o bage si el in locul potrivit ....

Și tu și picon îmi atribuiți mie chestii care vi se potrivesc vouă ca o mănușă.

picon cel puțin, e recidivist înrăit.

PS

Ti-am dat replica în două propoziții. Nu sunt prea multe?

Ca să nu ți se supraîncălzească procesorul silabisește-o numai pe prima, că numai aia are legătură directă cu tine.

Postat

ce faci ba? explici ces alea meme? pai acu stie si pi con. trebuia sal lasi in ceata

Păi d-aia nici nu mi-a venit să spun de la început. :laugh2

Dar astăzi m-am gîndit că poate mai sunt și alții care n-au auzit de ele și ar merita să afle.

De exemplu rozkendra, care a auzit astăzi de la mine, dar cred că încă n-a aflat de ele.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...