Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Telefon: 0726851678
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0726851678
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Buna. Sunt Adriana, am 35 ani. Bruneta, inalta, slaba, 172cm, 52kg, sani micuti.
Serviciile mele includ sex oral protejat sau neprotejat, sex normal doar protejat, sarut ( French kiss) , finalizare faciala si corporala, 69, cunilingus, anilingus, dus impreuna, masaj de relaxare si erotic.
Pretul este de 150 lei jumatate de ora si 250 lei ora .

Urmatoarele servicii sunt extra cost 50 lei fiecare  : annilingus activ, uro pasiv.

Pt cupluri pretul este 350 lei.

Ca zona stau pe Bulevardul Unirii, aproape de Rond Alba Iulia !

Pot fi gasita la nr de tel 0726851678 , prin apel sms sau whatsapp.

 

post-203426-0-91267200-1460022281_thumb.jpg

post-203426-0-19760100-1460022296_thumb.jpg

post-203426-0-31423900-1460022305_thumb.jpg

post-203426-0-58477700-1460022319_thumb.jpg

post-203426-0-34370700-1460022328_thumb.jpg

  • Like 18
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Bruneta slim 172cm 52kg 0725418827
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Atras de pozele postate ieri, instinctul mi-a soptit ca e de bine. Se pare ca nu m-a tradat. Cel putin, nu in cazul asta  :laugh2

 

Asa ca astazi am sunat. Nu am reusit sa fac programarea din prima, dar nu are rost sa detaliez inutil. Intr-un final, am stabilit o ora de intalnire si am respectat-o amandoi.

 

Locatia este un apartament de langa Spitalul de Oftalmologie. Spatios. Foarte curat. Nota 9.

 

Adriana e o aparitie vesela si zambitoare. Desi pozele afisate par a fi facute de un profesionist, nu sunt retusate si nu induc in eroare la intalnirea face-to-face. Are o figura draguta, usor prelunga. Machiata frumos. Inalta. Slim. Cu o pereche de sani micuti, micuti  :icecream E cam idealul meu de femeie. In rest, corespunde cu propria descriere din primul post.

 

Am fost introdus in camera. Initial, era vorba sa stau o jumatate de ora, dar pentru ca printr-o conjunctura de moment am ajuns mai devreme decat mi-am propus initial, am zis sa profit. Asa ca am platit 200 de lei pentru o ora.

 

Fost-am apoi la dus. Si a urmat partea aia frumoasa a intalnirii  :laugh2

 

Mi-am scos prosopul. Adriana a renuntat la pantofi, sutien si chilotei. S-a lungit in toata splendoarea ei peste mine si a inceput un preludiu foarte frumos. I-am spus si la final, ca nicio iubita pe care am avut-o n-a facut ce a facut ea :laugh2 Si chiar nu exagerez. Din dorinta de a satisface, a facut un scop.

 

Dupa ce ne-am explorat reciproc, am pus prezervativul, ca sa culminam la normal. Un act extrem de soft. N-am fost intr-o pasa buna si din cauza asta n-am terminat nicicum. Si-a dat Adriana toata silinta. M-a calarit. A incercat oral. A recurs chiar si handjob  :laugh2 Frustrarea era mare, nu din cauza ca nu terminam, ci pentru ca senzatiile foarte intense la care ma supunea Adriana, nu se concretizau  :laugh2

 

Oral, protejat pentru ca a venit imediat dupa normal si eram deja anvelopat  :laugh2, foarte placut. Nota 9.

 

Normal foarte soft. Mi-a dat senzatia de natural. Ca si cu incetinitorul. La opusul PSE! Pe mine m-a uns pe suflet. Nota 10+.

 

Igiena impecabila.

 

Nu a fost cea mai reusita intalnire, din cauza oboselii mele, insa in mod cert vreau revansa.

  • Like 12
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare futaciosi, 

 

Revin dupa o pauza pe acest forum si nu ma lasa sufletul sa nu impartasesc cu voi din experientele mele :). Am gasit anuntul de mai sus pe forum si cu toate ca nu era nici o recenzie facuta, in urma conversatiei avute cu Adriana m-am decis sa-i fac o vizita.

 

Locatia este in Piata Lahovari, fix langa spital, se ajunge destul de usor si Adriana stie sa dea detalii si este destul de rabdotoare. 

 

Fata este cea din poze, arata bine, este pe gustul meu, subtirica, inalta, draguta la fata. Am decis sa stau o ora, am marcat 200 de lei din proprie initiativa, am mai schimbat 2-3 glume si am dat drumul la actiune

 

Desfasurare actiune: am inceput prin FK nu foarte sustinut, dar placut. Apoi un oral NP de buna calitate, umed, usor, atentie la oo :)... Apoi un 69 foarte ok, privelistea e buna si fata parea destul de implicata. Am continuat cu un normal lady on top, schimbat, frecat, FK, etc, am terminat in prezervativ glorios  :bow

 

Apoi discutii, glume, zambete si raspuns pozitiv din partea mea la intrebarea Adrianei daca mai vreau ceva  :laugh2 Am dat drumul la un oral la fel de bun, s-a implicat sa nu ma lase neterminat, m-am incadrat in timp si am finalizat (fara CIM)

 

Locatie: 8 - nu este un lux, dar este curat si ambientul e placut

Aspect: 9 - fata arata chiar ok

GFE - 10 - ne-am inteles chiar bine, FK, glume 

Oral - 9 - Nu face CIM

Normal - 9

 

Sa fie bine ca sa nu fie rau, zic! 

 

Succes!

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Obosit si stresat de la munca si cu gandul la zilele libere ce vor urma de Paste deschid nimfomane si dau din prima peste o postare a domnisoarei la rubrica de Anunturi. O sun si stabilesc o programare in cam 40 de minute. Inchei apelul placut surprins de vocea placuta si de modul in care a discutat.

Locatia undeva pe langa spitalul de oftalmologie. Recusc aveam ceva retineri, am stat prin zona si ma gandeam ca un apartament vechi si inghesuit. Ei bine surpriza, locatia mi-a placut foarte mult. Un apartament mare, curat, amenajat parca exact pentru o astfel de activitate.,

Imi deschide intr-o tinuta foarte sumara si interesanta. O masor usor din priviri si imi place ce vad. Fata ma invita direct in dormitor unde va intreaba daca doresc ceva de baut, cat doresc sa stau si imi cere bani (stiu ca sunt unii idioti daca pleaca pleaca fara sa plateasca sau nu platesc cat trebuie dar cantariti si voi fetelor oamenii din priviri, chiar nu era genul respectiv, iar cerutul banilor in primile 2 minute strica putin toata atmosfera). In fine, ii platesc, primesc un prosop curat si merg la baie. Baia foarte curata, dotata cu multe tipuri de gel de dus.

Ma intorc in dormitor, o astept 2 minute apoi vine si ea. Se dezbraca, o iau in brate pe la spate si o sarut usor pe umeri. Dupa cateva imbratisari si saruturi, ma invita in pat unde o rog sa inceapa cu un mesaj de relaxare.

Dupa masajul de rigoare, imi pune un prezervativ cu gura. Obosit fiind micutzul s-a trezit cam greu, dar Adriana si-a dat silinta la oral si m-a ajutat sa depasesc impedimentul. Mi-a placut oralul, fata are ceva experienta. Mi-a placut pasarica ei, mirosea frumos si era curata asa ca i-am dat si eu limbi. Am trecut la normal unde am schimbat 4 sau 5 pozitii.  Ascultatoare si docila Adriana si-a facut treaba si nu a protestat la nici o pozitie. Am finalizat in prezervativ. Am mai stat putin langa ea in pat dupa care am plecat.

 

Per total mi-a placut de ea, e genul slabuta, cat de cat inalta, bruneta cu un cur misto. Mie mi-a placut de ea. Pasarica si zonele adiacente erau epilate corespunzator.

 

Si acum notele:

locatie - 9,5

fata - 9 (daca avea sani putin mai mari era de 9,5)

oral - 9,5

normal - 9 

gfe - 8

 

Pret 150 jumatate de ora, 200 lei ora.

 

Concluzia mea: o sa revin. Sper ca data viitoare sa fie mai comunicativa (stiu ca o sa citeasca recenzia si va tine cont de sfatul meu la urmatoarea vizita).

 

P.S. La final m-a intrebat daca a fost totul in regula pentru mine.

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am avut placerea sa intilnesc pe domnisoara Adriana.A fost o intilnire foarte misto,sunat respectat programarea la fix.Ajuns la locatie Adi m a asteptat fix cum ii cerusem,ciorapii negri cu banda,o fustita super sexy neagra si pantofi cu toc innalt.Oau super imagine.Actiunea a debutat fain la inceput cu un fk timid,apoi din ce in ce mai intens.Mi a placut ca Adi nu a obiectat at cind,i am penetrat pasarica cu degetul.Oauu si s a umezitttt.Am bagat apoi botul la pasaricaa.Superrrr umezitaa natural,gust bun,curata,mi a placut,super.Am insistat in cunilingus si sperr ca i a placut.Nu am rezistat la cit pot eu practica acest sport,am intors o pe Adi in pozitia lingurita si am pompatt.Cu cit dădeam mai tare fata se udaaaa,gemea super,clar i a placut,am simtit o acolo,cu mine.Si am dat am dat pina,excitat de gemete si contrele fetei am finalizat super in balonas.Stat putin inbratisati,dupa care ea a luat servetelele umede si mi a sters pula de ramasitele spermei.Ce senzatiee.Am stat apoi la taclale ceva vreme dupa care,inbracat,pupat fata si plecat.Adriana,o super experienta super,pe care o voi repeta clar.Si acum notele.Locatie 9 Adriana 9 frumoasa slim bruneta sexyy Oral eu?????? Eu stiu? Cred ca bun.Oral ea,nu am prea cerut.Normal ii ok normal si prea super 10.Cadoul domnitei pt o ora super 200 rhon.Te pup domnita dulce,va salut di o seara deosebita va urez dragi futacii

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o azi pe Adriana si a fost o experienta foarte placuta. A acceptat sa ne vedem in jumatate de ora pentru ca eram pe fuga si m-a asteptat la usa in lenjerie intima si tocuri. Locatie nu luxoasa dar draguta si foarte curata. Lumina in penumbra, muzica in surdina, cearsafuri noi, prosop pe pat, servetele umede, uscate etc.

Este exact cum se descrie in anunt dar pentru mine arata mai bine in realitate decat in poze. Sunt subiectiv pentru ca este exact genul de femeie care-mi place mult. Bruneta, par lung drept, ochi frumosi, gura foarte frumoasa. Corpul nici o zi peste 18 ani, picioare lungi, fundulet tare, talie mica, sani micuti si frumosi. Foarte eleganta in miscari, calma, sociabila si comunicativa chiar daca pare un pic timida, a avut grija de comfortul meu pana la cele mai mici detalii.

Cat despre partida in sine a fost exceptionala. GFE la maxim, ceea ce si vroiam. Sarutari, mangaieri, oral cu atentie, pasarica stramta, umeda si frumos mirositoare, normal in mai multe pozitii, totul cu calm si fara graba.

Per total nota 10 de la mine si o recomand ca o adevarata pro.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cunoscind locatia si calitatea fetelor care au trecut pe acolo, mi am facut ceva timp liber pt a vizita si domnisoara Adriana.

 

Locatia ca de obicei placuta intima, camere inalte, ambianta de...futut..., baie curata.

 

Fata la telefon ca de obicei este secretara locatiei deci trec peste asta (oarecum profi). Avantajul este ca puteti verifica disponibilitatea escortei oricind.

 

Despre fata: sincer la corp mi a placut: inalta slim, sini micuti dar placuti. La fata mi a placut mai putin (scuze). Primire politicoasa, bani ceruti daca doresti sa stai dupa ce ai vazut o binenteles. Prosop curat, baie impecabila etc etc. Trec peste astea ca nu s a schimbat nimic la acest capitol in locatie ceea ce este foarte bine.

 

Acum la pat: dupa citeva momente de conversatie pentru a ne cunoaste mai bine, am inceput cu citeva mingiieri si trecut la un oral nepro bine facut. I am dat replica cu un cunni mai mult din curiozitatea de a i gusta intimitatea.

La normal fata coopereaza foarte bine, citeva gemete nimic exagerat. Missio +doggy fara comentarii  (frumoasa vedere din spate by the way..)

 

Fata are peste 30 ani dar corpul ai zice ca este de 20) placut la atingere si la privire. Stie sa se faca placuta este sociabila si eleganta in miscarile sale.

 

DtD cred vreo 50min > 200L

 

Deci locatia 9+

 

Fata corp 9

 

Fatza 7

 

GFE 8

 

Oral 8

 

Normal 8

 

Per Total: moment placut si relaxant cu o fata care stie cum sa primeasca, de revenit >>>DA.

 

Distractie placuta daca va duceti la ea!!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Pentru ca aveam un ragaz de o ora si eram aproximativ in zona am hotarat sa o vizitez pe dra Adriana

Cand mi-a spus unde este locatia am avut o banuiala (care s-a adeverit ulterior) ca este aceeasi locatie unde prin februarie alm fost la Sophie fresh body

150 fin sau 250 ora

Ajungand la mc donalds romana m-a indrumat catre sp de oki si m-a rugat sa o las cateva min sa se echipeze de munca

m-a sunat si mi-a spus cum sa ajung

m-a intampinat in tinuta neagra

bruneta, corp frumos, in nici n caz slaba, cu un fund apetisant, sanii micuti, draguta la fata, un tatuaj pe omoplat

dupa cateva vorbe si un pahar de apa minerala am mers la dus

apoi direct la oral

fara prezervativ, SOFT, bine executat cu limbi de sus in joss i invers , pe spate si pe fata, lins si supt oolele, f placut. Nu face DeepThroat.

cand gogu era destul d pregatit a montat prezervativul cu gura (la inceput) apoi s-a bagat la Lady on Top unde chiar a fost de top. Se misca f bine deasupra iar privelistea funduletului este f placuta,

O repriza scurta de oral fara maini, destul de interesant apoi caprita unde iarasi imaginea fundului face toti banii

gemete discrete, contre

locatia 8,5 (camera si baia aferenta)

Adriana 9

Oral 9

Normal 9

Atitudine 9

amenda 250 lei

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Hop si eu aici cu o recenzie la domnisoara Adriana. Se intampla acum vreo 2 saptamani. Am sunat, programare in 30 min, fata prezinta serciciile ok la telefon si ne intelegem la o ora. Buuun...

 

In 30 min , ajung la Spitalul de Oftalmologie, sun din nou, imi raspunde si ma indruma spre locatie. Ajung, imi deschide usa o tipa... slim. Doar nu era sa ma astepte o grasa, nu?  :laugh2

 

Tipa simpatica, inaltuta la vreo 1.80 cu tocuri, subtirica, zvelta, imbracata intr-o rochita neagra de piele si o bustiera din acelasi material, parul lung, negru, desfacut, ceea ce mi-a atras atentia si mi-a placut inca de la inceput... 

 

Foarte amabila si profesionista totodata, imi da un prosop mare si curat la cererea mea, dupa care imi arata unde e baia. Apoi ... ma serveste cu un Sprite la 0,5L, dap ... foarte tare faza, asta da "open bar"  :laugh2  mai erau si variantele Cola, Sfanta Apa Minerala si cred ca ceva alcool, dar nu sunt sigur... oricum eu nu consum alcool. Concluzia este ca am avut parte de o primire foarte misto , fata misto, locatia destul de misto, spatioasa, simpla dar eleganta.

 

Numarul 1 a inceput cu un oral usor, fara DT, atentie la Ungaria si Bulgaria ... dar bun pentru incalzire... apoi la normal, un reverse cowgirl, urmat de un clasic cowgirl, urmat de misionar, putin FK retinut la inceput. Finalizat in balon.

Numarul 2 a inceput cu acelasi oral soft , dar satisfacator, urmat la normal de ... doggy, era obligatoriu, pentru ca piesa ei de rezistenta mi se pare funduletul ala mic, rotund si obraznic, care se vedea superb pe sub fustita mai sus mentionata. La numarul 2 am rugat-o sa isi ia bustiera si fustita inapoi pe ea, iar dupa inca o tura de doggy si putin cu ea deasupra, am invitat-o langa mine, intinsa pe pat, sa ne jucam fiecare cu jucaria celuilalt. Aici FK s-a intetit si a devenit pasional , impreuna cu handjobul, culminand in a 2-a finalizare.

 

Note:

 

Locatie - 9 , spatioasa, simpla, eleganta

 

Fata - figura simpatica 8 , dar se vad cei 31 ani declarati, nu mai e pustoaica si la corp 9 , foarte misto pentru amatorii de slim

 

Oral - 8 . eu fara DT nu discut, dar fata face un oral "cinstit"

 

Normal - 10 , munceste fata, e profesionista si nu se da inapoi de la schimbat pozitii 

 

Igiena - 10 , am facut si cunni + 69, curata, epilata, dus facut cat am fost acolo...

 

GFE - 8 , face FK, ai ce vorbi cu ea, atitudine corecta, dar cam rece [probabil pentru ca a fost prima intalnire]

 

Halat - 200ron / h ... eu am stat Door to Door cam 45 min. Nu m am simtit grabit si nu s a uitat la ceas/telefon, dar daca a reusit fata sa ma termine de 2 ori in asa putin timp, bravo ei  :clapp

 

 

Gentlemen, ciocane tari  :hihat

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator Marius2907
Reputație: 0

O surpriză plăcută! 

Vă salut pe toți/toate și bine v am regăsit!

Ca de obicei, doresc să încep prin a le mulțumi celor care au au împărtășit mereu impresiile lor despre fetele vizitate, lăsând mereu recenzii de mare ajutor. Chiar sunteti de apreciat!

În al doilea rând, dați-mi voie să vă relatez, așa cum mă pricep și eu, vizita făcută azi frumoasei Adriana, care a fost într-adevăr surpriza plăcută a unei zile lungi și obositoare:

Am observat zilele astea topicul ei, în care își anunța revenirea in lumea asta frumoasă și mi a plăcut din start cum arăta in poze, dar și cum se exprima. Așa că, azi dimineață pe la 8 i-am dat un mesaj pe whatsapp, la care mi-a răspuns puțin mai târziu (menționasem acolo că poate răspunde oricând) și am stabilit de comun acord o oră la care s-o vizitez.

Așa cum îi șade bine unui gentleman de tonajul meu, am întârziat vreo 5 minute, dar am dat mesaj și fata a fost înțelegătoare. Legat de discuțiile pe whatsapp, țin să precizez că Adriana mi-a oferit chiar detalii despre servicii și a fost foarte comunicativă. 

Buuun... Note plus detalii :

Locație : 8 - apartament curat cu 2 dormitoare amplasat pe partea opusă București Mall, înainte de a ajunge la acesta, cum vii de la Unirea. Eu am venit fără mașină, știind că în zonă sunt mai mult parcări de reședință. Totuși, dacă preferați să veniți cu auto personal, găsiți locuri in curte la București Mall, într-o parcare mică de lângă Secția 11 Poliție sau chiar peste drum de apartament,  unde e un Mega Image, cred, cu o mică parcare.

Nu știu (și mi a fost rușine să întreb) dacă în apartament mai lucrează vreo fată, dar nu am am fost deranjat de nimeni cât am umblat pe acolo.

Atitudine : 10 - fata este comunicativă, zâmbește frumos și știe să poarte o conversație. Chiar mi-a plăcut la capitolul ăsta! Eu stau mereu mult la duș (da, știu, este stupid să pierzi vremea n duș pe banii tăi, dar îmi place să fiu curat, ce sa zic!), iar fata a venit după mine să vadă dacă e totul ok, dacă sunt mulțumit și ce dracu tot fac pe acolo, de nu mai vin. Bine, asta mi a zis politicos și am apreciat.

Igienă : 10 - am tot întors o pe toate părțile, am pupat o, am lins o, am stat aproape de ea, fără probleme. Piele fină și frumos mirositoare. La duș am găsit gel de duș bărbătesc, apă de gură, iar prosop mi a dat ea curat. Ca un plus, pentru apa de gură (avea de fapt 2) avea mai multe pahărele mici, de unică folosință.  Plus și aici!

P.S. : pasarica și toate zonele de interes epilate, o plăcere să le vizitezi!

Aspect : aici, știți cum e : frumusețea stă in ochii privitorului! Mie mi se pare foarte frumoasa Adriana, atât la corp, cât și la față, care e drăguță foc. Cert e că și cei mai exigenți o vor găsi cel puțin agreabilă, zic eu.

La corp este ca n poze. E slim, nu skinny, are, așa cum a zis și ea, sânii mici, dar plăcuți la atingere, un fund de cuprins în palmă, dar foarte mișto. Eu, personal, as da o notă foarte mare aici, dar va sfătuiesc, dacă mi permiteți, să mergeți s o vedeți și să va formați propria părere. 

GFE : 8,5 : Așa cum am zis, mi-a plăcut Adriana și sunt sigur că nota va crește la o următoarea întâlnire, dacă ma va primi, bineînțeles! Nu am beneficiat de fk (nici nu  cerut expres și nici n am vrut să se simtă femeia incomod in vreun fel solicitandu-l), dar am primit niște săruturi foarte senzuale pe gură plus corp, de l am dat dracu de fk! Are niște buze care se simt super la sarutat! Adriana nu este o femeie pisicoasă, dar se apropie de tine, te lasă să  o admiri pe toate părțile, să o atingi mai obraznic... ce mai, e o femeie care știe să te tragă aproape și să te excite!

ON : din respect pentru voi și dorința de a fi corect, nu voi da notă aici, că am beneficiat de prea puțin ca să mi fac o părere. Vina a fost exclusiv a mea, că mă excitase prea tare doamna și voiam normal. Totuși, felul în care a montat prezervativul cu gura și vreo 2 mișcări mă fac să mi doresc o programare doar pentru oral, ca am impresia că e cam pricepută!

NP : 9 Doamne, când se întoarce cu funduletul ăla la tine și te călărește ai parte de o priveliște magnifica! Cred că ar aprecia și ea o partidă bună in domeniu, așa lasă impresia. Ce să-i fac, a dat azi peste acest Michael Schumacher al sexului! 

Nu știu cum să va zic ca să nu mă acuzați că i fac reclamă... femeia nu e pse. E erotică, senzuală și pentru mine a fost o plăcere și o surpriză plăcută să o cunosc azi!

Scuze dacă am omis ceva detalii de interes! Adriana, îți mulțumesc pentru primire si timpul petrecut împreună!

Cu permisiunea ta, sper să retrăim experiența intr-un viitor nu foarte îndepărtat! 

 

Domnilor... cardane tari, tracțiune integrală și diesel power vă doresc, ca întotdeauna!

Va pup pe parbriz!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salut ...

Am vizitzitat-o pe Andriana,Programarea am facut-o cu usurinta pe Whats app..

Adriana este o tipa ingrijita,frumusica ,bruneta cu parul lung, ochii caprui cu un zambet frumos, inalta 1,70  ,slim in jur de 50 kg, ,pielea catifelata, cu  sanii micuti si placuti la atingere  .

Atitudine :- este amabila ,respectuasa ,comunicativa ,glumeata,intretine cu usurinta o conversatie ..

GFE: am primit atentie ,mangaieri sarutari corporale,este lipiciosa si se comporta ca o amanta ..

 ON :- foarte excitant,delicat  umed soft , nu se grabeste,cu lins pe laterale instrumentul si cu o tehnica buna aplicata satelitilor.

NP :- proaspata ,epilata ,nu foloseste lubrefiant,stramta ,schimba pozitii fara probleme este activa ,da contre .

-- pe perioada vizitei a foat atenta cu mine nu  m -am simtit grabit si o voi mai vizita 

  • Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Bună ziua, tuturor. Am fost la Iza, si la noua ei colega , vrând sa încerc combinația.

 

Comunicarea pe wapp, programare făcută pentru aceiași zi, ușor de ajuns, știa locatia, fiind un client al Izei.

 

Urc, imi deschid usa, Iza ca de obicei foarte frumoasa din punctul meu de vedere, cu un fund demențial. Colega, înaltă,  slim, cu o pereche de sâni micuți dar frumoși.

 

Mers la dus, si reîntors în camera, ma pun în pat, și încep fetele cu un oral foarte bun, lins sateliți, lins ambele pe lung, pe lat , uneori Iza mai urca la mine și ne lingeam, si ma mai scuipa in gura, în timp ce Adriana insista cu oralul . FK ul cu Iza e demențial. O iau pe Adriana în 69 , în timp ce Iza o sugea asa cum știe ea sa o. Cer preze, si o iau pe Iza în doggy,pompand vreo 5 minute,  și dând drumul în balonas. Fundul Izei, pe la spate e o imagine de neratat. Scos, curățat,  totul ok, mers la dus, si plecat. 

 

Recomand combinația , Iza e mișto in 3 , si colega se mulează ok cu ea ca trio. 

 

Mulțumesc fetelor! 

 

 

 

  • Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu

Va salut,
Am vizitat-o si eu pe Adriana, in ciuda faptului ca nu sunt adeptul silfidelor!
Ca tot am vazut unele opinii "defavorabile" eu am sunat-o de mai multe ori pt clarificari si sincronizari si intotdeauna mi-a raspuns la telefon, a vorbit frumos, a raspuns detaliat si cu rabdare fara sa se crizeze ca nu ma duc iute, iute! 
Pentru comunicare ii dau 9+.
La ora respectata de ambii mi-a dat coordonatele si am ajuns usor la adresa.
Domnisoara Adriana este super subtirica dar binisor articulata, frumusica si vesela.
Ne-am cunoscut, imbratisat, pupat. Mers la un dus scurt, intors in camera de lucru.
Garsoniera (parca) sau apartament in orice caz cu o pozitie buna spre bulevard, destul de spatioasa camera de lucru, cu un pat si mai bun, nota 9.
Ne-am sarutat (saruta bine), ne-a iesit si fk cu limitele de rigoare ca avem eu aparat dentar.
Oralul a fost bunicel cu atentie la coite, tandra, mi-a placut, ii dau nota 8.
Avand o pizda mica si frumoasa cu un lindic motat si bine profilat i-am tras cu mare pofta o serie buna de limbi. Mie mi-a placut si cred ca si ei!
Normalul a fost si mai placut, se umezeste, te trage, te fute mititica de te rupe!
Am inceput cu un misionar unde cu toate ca e o diferenta semnificativa de talie intre noi a participat si a dat pizda din belsug fara subterfugiile clasice si foarte raspandite.
Un lady on top foarte bun dupa care am luat-o pe la spate, am penetrat-o adanc si cu pofta, dar cu tandrete pana am finalizat in prezervativ, nota 9.
Gfe bun si el, merita un 8,5 spre 9.

Concluzia este ca a fost o intalnire reusita in ciuda temerilor mele initiale.

Problema este ca trebuie sa tratam si escortele cu respect si corectitudine pentru ca asa cum le tratezi asa te trateaza si ele.
Halatul a fost de 150 ron si m-am bucurat ca paleta de servicii poate varia.

Adriana iti multumesc si o sa te mai vizitez.
Spor!

  • Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Am trecut recent pe la Adriana, după două săptămâni de încercări în care nimeni nu a postat recenzii deși este clar că a fost ocupată. Sunt dezamăgit de tăcerea colegilor.

 

Din motive legate de timp, o să fiu scurt și la obiect:

Comunicare: numai pe whatsapp, a decurs fără probleme. După ceva negocieri am stabilit o oră care a fost respectată.

Apartament: condiții bune, baie mare, dotată cu tot ce trebuie, curat și în baie și la locul acțiunii (dormitor, nu am încercat ceva special).

Adriana: prietenoasă, comunicativă și arată foarte bine. Este slim, nu skinny (specific, pentru că este greu de stabilit numai din poze), are un corp foarte bine modelat și este drăguța. În plus are pielea fină și nu au fost probleme legate de igienă. Evident, opiniile legate de frumusețe sunt mereu subiective, însă sunt sigur că amatorii de fete slim o să o aprecieze.

Preludiu: la început nu s-a implicat mai prea mult, am muncit mai mult singur, dar a recuperat pe parcurs. Pe toată durata acțiunii, am avut parte de sărutări, mângâieri, îmbrățișări, deci s-a terminat bine. Un minus ar fi că m-a așteptat direct dezbrăcată în pat, nu am avut ocazie să o dezbrac eu.

Oral: m-a întrebat de la început dacă vreau soft sau hard, ceva ce nu am întâlnit prea des, și la după răspunsul mei (soft) am avut parte de un oral foarte profi cu atenție la sateliți. Mi-a plăcut.

Normal: am întors-o pe toate părțile și nu a comentat nimic, chiar a cooperat. Este deschisă la propuneri și se implică. De asemenea, la LOT a rezistat destul de mult timp, am oprit-o eu, nu s-a oprit ea.

Anal: am avut parte de o experiență nouă. A fost prima dată când am fost refuzat la anal pentru că este prea groasă (dacă am înțeles bine). Am luat-o ca pe un compliment, m-am mulțumit cu faptul că sunt făt frumos cu paloșul gros (© Ca$$a Locco).

Per total a fost o vizită reușită și aș mai trece pe la ea.

Halat 200 ron - 1h. Menționez că a fost corectă și a returnat 50 de ronini pentru că nu am avut parte de anal (la venire am lăsat 250), deși nu am cerut.

  • Like 7
  • Mersi 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Underground
  • Oras:Underground

Buna seara.
Am stat si am urmarit/citit ce spuneti/scrieti despre Adriana. Evident ca fiecare are o parere diferita dar, eu am fost la ea de 2 ori. In prima zi am stat 1 ora iar a doua zi cand am fost am stat tot 1 ora, de aceasta data am ales ca intalnirea sa fie cu ambele domnisoare (ea si colega)...Intalnirea mea cu Adriana a fost una buna si va garantez ca nu primesc nici un bonus sau sex gratuit ca sa zic ceva de bine sau de rau ci ma raportez strict la intalnirea mea cu ea. 

Daca igiena clientului este buna si atitudinea clientului fata de ea este una civilizata si există bun simt, nu cred ca exista vreun motiv pentru care ea sa nu se poarte frumos si sa iti ofere ceea ce iti doresti. Personal, nu imi place ideea de a intra in camera, aruncam hainele, facem sex si acasa...imi place ideea de a pleca de la escorta cu gandul ca "ce tare a fost tipa "x", cu siguranta trebuie sa ne mai vedem", iar Adriana este exact genul de fata pe care mi-ar placea sa o revad... Evident ca nu toti barbatii sunt asa, fiecare cu dorintele lui dar trebuie sa respectam escortele ca si ele sa ne respecte pe noi. Multi nu inteleg ca orice om poate avea o zi proasta, asa si o escorta poate avea o zi mai putin buna iar asta nu inseamna ca trebuie sa catalogam escorta respectiva ca fiind naspa, de evitat sau altcumva.

Nu doresc sa detaliez actiunea fiindca mai bine traiesti experienta proprie pe pielea ta dar, per total a fost o experiență ce cu siguranta merita repetata.

Multumesc fetelor ptr tratament.
Spor tuturor si sarbatori fericite flacai!

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

'na seara la lume,

petrecut si eu ceva timp, astazi, in compania caprioarei.

Nu tete-a-tete ci impreuna cu Izabella. Pus recenzie si pe topicul "gazdei" ca am vazut ca asa se face.

Dar, as spune cate ceva si despre Adriana, ca vad doar 3 pagini, cu diverse "experiente".

Experienta mea:

 Vizitat astazi (mai exact intalnit astazi, ca eram amandoi "in deplasare" la Iza), pentru 1h.

La primire, cre' ca am fost amandoi la fel de "curiosi" despre celalalt si, lasandu-ma pe mine la o parte (ca n-am topic aici), vreau sa spun ca mi s-a parut ca fatuca e chiar "atenta" cu clientii...adik vrea sa se faca placuta, se da dupa comportamentul tau - in sensul ca incearca sa te simta si sa intre in "jocul" tau - si nu impune o anumita linie de chat/actiune, neaparat convenabila ei. La chat s-a destins (cred) si s-a prins destul de usor in ritmul si atmosfera vizitei - nu una de "hard fuck" sau "pay-per-fuck" (nush daca exista expresia) ci una de girl(s) next door...mai o cafea, mai o gluma, mai un apropo si-un flirt, de-ajungi la .... "HAI!" De acord ca, daca dai un ban, de multe ori n-ai timp de teatrul asta (sau daca banii sunt numarati si destinati, clar, pentru..."Hai!")....

Eu unul am beneficiat atat de OP, cat si de NP, in cadrul trio-ului ...fara AP, ca am zis sa-l las pentru tete-a tete. OP-ul a fost bun, cu de toate (adik a trecut si pe la gogu, si pe la oo, si pe la "hoitul" subsemnatului...cum gasea liber de la partenera) iar NP-ul a fost mai mult "pe ea" ca pe cealalta o stiam bine....nu m-a repins nicio clipa; ba, avand consemn de "easy...sa tinem mai mult", cand a primit liber (ca s-a facut tarziu) a dovedit o "pofta" si-o daruire-n contre si serpuiri de m-a lasat "lat" in cateva minute....asta si datorita pussy, care e destul de stramta si s-a mulat mai mult decat perfect.

Acum, ce cred eu despre titulara:

Locatie: ...habar n-am, urmeaza sa aflu cand oi merge acolo

Adriana: 8-9...dupa gustul meu nu e deloc uratica...e chiar dragutza. Fata mai prelunga, ochi subliniati frumos cu machiajul (i l-a cam stricat colega), par lung, negru (gestul cand il da pe spate, intr-o parte, e sexy), sani mici cu sfarcuri sensibile (verificat, printre picaturi), piele fina. Este slim, inaltuta (nush cat aveau tocurile, dar la primire avea ceva gen 1.75) si, desi slabutza, poponeatza e carnoasa...verificat, iarashi, printre picaturi, si apoi  la NP

Atitudine: 10...nush cum e la programari (am facut-o prin Iza) dar odata ajuns, sa mor daca n-a fost lapte si miere. Atenta sa nu-mi strice "cheful", participativa la chat (bine, nici eu nu sunt vreun mut), combativa (fata de colega) la "iesit in fata" si a ma "acapara" la actiune.

Igiena: 10...nu pot spune ca a fost "poponeatza de bebelush". Dar absolut nederanjant la mangaieri si absolut fara alte "probleme"

OP: 9...poate si pentru ca s-a "batut" 50-50 cu colega 😁 Oricum, stie...simte...si te ia de sus pana jos, de la sfarcuri pana la oo si inapoi. Cu zbava pe al' mic. Si pe lung, si pe lat. Si pe varf, si pe cotor. Cu pofta, cu placere, si neobosit...pana hotarasti sa muti actiunea...Ca observatie personala, face un oral mishto, in sensul ca nu se ghemuieshte pe tine ci iti lasa diverse zone "de atractie" la mangaiat, daca vrei....vedem si la one-to-one

NP: 9...ea adus "greul" la trio....Oi fi eu prea mic, o fi ca se simtzea "aparata" de colega, insa nicio clipa n-a fost vorba de vreo "bariera"...ba mai mult, s-a luptat sa le darame pe ale mele, si sa treaca "dincolo" de mine, daca s-ar fi putut.

Cado': 400/1h (tarif cu colega)

Concluzia: dupa vizita de astazi eu unul o pun si in wish-list-ul pentru tete-a-tete...Am toate datele sa cred ca va fi 1h petrecuta placut, si doar in 2. Si, probabil voi incerca si totalul...daca accepta.

An plin de "impliniri" sa aveti

🥂

PS controversa mentalitatilor  "dau un ban, ea face orice vreau eu 😁😈", versus "dau un ban, dar ea face ce vrea :onloo" e veche...eu unul consider ca si aici, ca si in viatza, chestia e "gri". Dai un ban, ca ea sa nu strige viol, sa ajungi sa f*ti tipe care in mod normal ti-ar da o palma, sau ti-ar trebui cateva intalniri (timp) sa ajungi intre cracii ei, sau te-ar scuipa pe chelie (figurat). Esti increzator pe "macho"-ul tau, mergi la liber...la real.

Aici, banul dat e doar biletul de intrare...si include doar anumite "servicii" . Cele declarate. Asigura-te ca ti se potrivesc. E cam ca la cinema: iei bilet si vezi filmul. Stii titlul, ai citit recenzia, cunosti actorii principali. Te delectezi. Dar, daca scuipi seminte pe jos, sau scoti buretele din scaunul in care stai, te da paznicul afara!!! Sau iti da block, in cazul asta. In alte parti, scuipatul semintelor pe jos se accepta...sali si sali. Servicii si servicii...

Deci, daca ai "dimensiuni" speciale" sau "stil" special, si nu sunt expres mentionate in servicii, asigura-te ca le comunici caprioarelor, si va intelegeti...acceptati. Si totul e roz si ok. Altfel sunt bani (si timp, fratilor!!!) irositi. Chiar daca scrieti aici "de rau", si gasiti sustinatori sau oponenti, banii / timpul nu se recupereaza.

  • Like 8
  • Inimioara 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...