Sari la conținut

Caut partenera pentru vacanta.


Postări Recomandate


  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

Salutare, dupa cum se deduce si din titlu, caut o domnisoara/doamna (escorta sau nu ) pentru a petrece impreuna vacanta de vara.

Este vorba despre perioada 4 - 15 iulie, locatia va fi o insula greceasca, care anume inca nu m am hotarat, ceva gen Thassos.

Din cauza serviciului pe care il am si a faptului ca am extrem putin timp pentru viata privata, sunt singur, adica nu am o partenera. Voi merge in vacanta impreuna cu doi prieteni apropiati, un cuplu, si m as bucura de vacanta mult mai mult daca nu as fi singur, intelegeti ideea.

Ceva detalii despre mine : am 32 ani, nefumator, consum alcool extrem de rar, nu consum carne, fac sport 5 zile pe saptamana, am 1,76m si 74 kg, constitutie atletica, educat, manierat. De 8 ani locuiesc in alta tara, vin des in Bucuresti in vacante. Ce caut : o domnisoara/doamna intre 20 - 27 ani, slaba/slim, par lung. Nu conteaza marimea sanilor, culoarea ochilor, daca are iubit, este logodita, casatorita.

Bineinteles ca in acesta vacanta vreau sa am parte si de sex. Sunt o fire romantica, nu sunt vreun ´''animal'' sexual, adica sex de 3 ori pe zi in fiecare zi nu este cazul, insa daca am chef sa fac sex la 3 dimineata pe plaja, vreau sa se intample. Nu am fantezii ciudate, ceea ce imi doresc de la partenera este FK, oral neprotejat, normal protejat, sa accepte cunnilingus, altceva nu ma intereseaza.

Cheltuieli legate de transport, cazare, mancare si alte distractii este raspunderea mea.

In plus partenera va primi un cadou, in numerar, intr o valuta la alegere, pentru timpul petrecut cu mine, detalii despre asta raman de discutat.

Prefer sa ma intalnesc cu persoana interesata de anuntul meu inainte de data de 4 iulie pentru a vedea daca ne potrivim, o intalnire intima, contra cost. Voi fi in Bucuresti pentru cateva zile in perioada 5-8 mai si apoi intre 3 - 6 iunie.

Va asigur ca anuntul este cat se poate de serios si real.

 

Ma puteti contacta la : [email protected]

 

As aprecia daca in eventualul email trimis ati atasa o poza in costum de baie, sau o tinuta sumara, nu trebuie sa fie nud, si cel mult veche de 1-2 ani.

PS : in poza atasata sunt eu, facuta in iulie 2015.

 

post-3790-0-29486300-1460249598_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...