Sari la conținut

Denisa - Poze reale 100% -0754453055 si 0725132090

Postări Recomandate

• Oras:world
Postat

eu am fost de 3 ori si nu merita nimic pt comportament. 

daca acum zice ca a schimbat... nu stiu.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu am fost de 3 ori si nu merita nimic pt comportament. 

daca acum zice ca a schimbat... nu stiu.

Ai fost de 3 ori si spui ca nu merita?  :hmmm

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ai fost de 3 ori si spui ca nu merita?  :hmmm

e ciudat eh dar imi place pt asta am fost dar sunt objectiv si nu merita pt comprtament.

Vizitator
Postat

e ciudat eh dar imi place pt asta am fost dar sunt objectiv si nu merita pt comprtament.

Pai hai cu o recenzie, asa regulemantara :)  sa se delecteze si ochiul nostru .

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0073456769
  • Oras:Cluj
Postat

O sustin si eu pe Deni si promit să-i mai fac o vizita și recenzie săptămâna viitoare daca promite si ea că nu mă va dezamagi

• Like 4
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Sigur >zafluger< ofer oral protejat /neprotejat este cu 50 de lei extra

normal protejat

sex intre sanii

accept pozitia 69

fin corporala

annilingus

cunnilungus

100 fin 200 ora

200 fin 350 total cu anal . 😘

• Like 2
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Sigur >zafluger< ofer oral protejat /neprotejat este cu 50 de lei extra

normal protejat

sex intre sanii

accept pozitia 69

fin corporala

annilingus

cunnilungus

100 fin 200 ora

200 fin 350 total cu anal .

Cât dureaza finalizarea standard la tine, Deni si spune-ne daca ora este intr-adevar 60 minute. 

Spus pe ardeleneste, daca n-am o ora la dispozitie (nu tot timpul stau bine cu timpul liber - nevasta, copii, alea-alea) si vin pentru o finalizare, dupa cât timp ma dai afara? :)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator craciun ferice
Postat

I face concurenta si lui raiconen schumaher si lui Bolt.

Zici ca am fi pe banda de la shc sau pe plantația cu Negri .

Hai repde repede nici cuvintele nu le mai scriu corect ce mai pe fuga nu deniso?

Postat

Te astept Alin Promit!!!

Sunt în delegație săptămâna asta dar următoarea sigur ai vizita mea :*

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Am fost si eu la ea prin vara. Pot confirma toate comentariile negative.

Scarbita de viata,nu sta decat pe spate,pe sani sa nu pui mana ca nu-i place,mi-a fost jena de penibilitatea ei.Bine ca eram grabit si nu am putut plati pentru o ora.

Esti tanara,nu e tarziu sa-ti schimbi cariera. 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Avand in vedere schimbarea de comportament si de atitudine (in bine) a Denisei din ultima perioada am decis sa ii mai dam o sansa (si ultima sansa) si sa-i mutam topicul la rubrica principala. 

Denisa trebuie sa inveti sa tii cont de programarile telefonice pe care le faci.  :flowers2  (ca si mie mi-ai dat 2 tepe :cry2 ).

Te pup.

Noaa.... bine mai Pisic ca pe asta dupa doua tepe o pupi. Si cu noi astia care ne rupem din salar, pensie, alocatiile copiilor, dividende etc ca sa facem rost de "content" si sa-l punem aici cum ramane? Ceva premii, prezervative cu brandul Nimfomane sa se sperie fetele de noi cand ne incaltam ??? :laugh2

• Like 3
tpc-cr.jpg

Postat

Te astept Alin 😚🤗 Promit!!!

Sper că mă mai aștepți...

Vizitator
Postat

Din moment ce nu are anunt activ pe publi. inseamna ca nu este in Oradea.

• Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat

Fizic iti confirm eu ca este de 10+ ...

Servicii cand am fost eu, slabute... dar anul trecut cred ca am fost

• Like 1
  • Oras:IT
Postat

Deni, daca vrei sa-ti atragi clientela, fa-ti niste poze mai profi si detaliaza serviciile oferite. Asa, cu niste poze-n baie si prin oras, nu stiu cati se vor inghesui la usa ta. Pune-ne imaginatia la lucru cu niste poze mai sexy si poate-ti vor calca mai multi pragul. Ai grija de topicul tau, nu-l neglija, e cartea ta de vizita.

Nu mai zic nimic, dar cand vad atata nepasare si apoi se supara ca n-are clienti (oricare alta fata ce are cont) imi vine sa-mi iau campii. Eu, daca vreau sa fiu contactat de clienti, pe langa ca ma-ntretin cu cei vechi sunt deschis si fata fe cei noi. Astea-s bazele marketing-ului care impreuna promovarea agresiva fara a fi agasanta sunt cheile oricarui business de succes.

Scuze pentru aceasta postare, dar am facut-o dezinteresat fara a avea vreun motiv... Cu placere! :hihat

• Like 3
Vizitator fullspeed
Postat

Mai bine ii ziceai sa-si schimbe atitudinea fata de clienti. Te futi in ele de poza, daca ajungi la ea si iti dai seama ca era mai bine sa stai acasa.

• Like 1
Postat

Bine zici fullspeed, dar de atitudine iti poti da seama in primele minute dupa ce le treci pragul. Am fost la fete si dupa 2-3 minute am iesit ca era prea sictirisita si prea obosita pentru mine. De obicei, le las banii ori inainte de a merge la dus sau la final (la alea care ma primesc deschis si uit de mine). Am patit si-o faza haioasa... am coborat si cand am ajuns in fata blocului mi-am dat seama ca n-am lasat banii. :) Am sunat la interfon si telefon n-a raspuns si i-am trimis SMS ca vreau sa urc sa-i las banii. Desi am fost prima data la ea, mi-a zis c-o sa-i platesc data viitoare ca acum e la dus si apoi ii vine alt client. Evident ca saptamana urmatoare i-am lasat banii pentru 2 sedinte si ceva in plus de bun-simt. Se pare ca al ei a fost mai mare ca n-a luat cu 1 leu in plus, desi insistasem. No' asa da! :hihat

• Like 2
Vizitator fullspeed
Postat

Sincer mie imi plac fetele care nu cer banii la inceput, nu in ideea de a le da teapa, dar multe dupa ce se vad cu banii in mana se gandesc ca treaba e pe jumatate gata si isi schimba comportamentul fata de client.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...