alan_dala Reputație: 26 Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Buna seara stimata domnișoara.In cazul in care doresc sa-mi fie aplicate procedee de stimulare orală din partea Dvs cu condiția de a avea aspectul unei persoane titrate (la ochelarii Dvs mă refer) îmi va fi solicitat un tarif suplimentar?Pe scurt, butaforia este sau nu inclusă in tarifele standard? Link spre comentariu
toateislafel Reputație: 7 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 19, 2020 Denisa pe unde ești??? Link spre comentariu
Vizitator traian_ionescu Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2020 Partajează Postat Februarie 29, 2020 plecata :D Link spre comentariu
daniel1231 Reputație: 356 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 29, 2020 Perspicace... Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Februarie 29, 2020 plecata :D...si retrasa 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum