Sari la conținut

LARISSSA 0768601405


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

LARISA!!!! REALA!!!!!

 
Larisa,27 ani,independenta,174cm,54 kg,ten alb,sani nr2,te invit la mine pentru ceva””altfel”,pentru a-ti dovedi ca se poate petrece timp de calitate intr-o companie agreabila.Iti pot oferi cel mai nebun oral visat vreodata-umed,foarte adanc si cu finalizare,normal in orice pozitie,masaj erotic si de relaxare. 60Ron/finalizarea-100Ron/h.
Telefon 0784521468

 

 

 

 

 

post-2-0-79150200-1431978362_thumb.jpg

post-2-0-10924900-1431978363_thumb.jpg

post-2-0-44899100-1431978363_thumb.jpg

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator agramat
Reputație: 0

Stiti ce le trebuie la astea? Sa te duci la locatie si daca nu sunt ele , sa le futi cate o palma sa te tina minte !

http://replygif.net/i/1134.gif

 

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Am ajuns acum 2 saptamâni -3 la larisa.locatie cet la garsoniere.am sunat a răspuns o voce frumoasa care a confirmat anunțul.era cam 2-3 ora mia zis ca sa nu uit sa iau si portofelul ca mai are o colega si pentru 100 RON se poate cu ambele.am ajuns in locație (garsoniera la cet)nota 6 tipa care răspundere la tel c 170 înălțime forme frumoase si colega cam 160 drăguța si ea.ma întreaba cum rămâne si ii răspund intrun stil aparte(Daca e garsoniera e frumos sa o lăsam sa privească sau sa o dam afara?)rad ambele.tipa mai înaltă arta ieșită din baie avea parul ud, se îmbracă in chiloței si cealaltă se lasă si ia in bikinei.ma dezbrac cea mică si p mine.ii zic sa merg pana la baie sa m-a dusez si eu ia scoate șervețele umede si toaleteaza zona. Începe sa pupe pe mititel între timp vine si Căprița de la baie si ii O cerata un pic( ce faci fata o sugi fără mine). O pun pe Căprița p pat si ii bag limba in scorbura(fără miros aranjata bine si mai mai sa m-a frig la limba) cea mică caută s o sugă p sub mine( întreb pt încă 100 va jucat-o si între voi, răspund ca nu. M-a pun p spate Căprița începe sa ii dea fălci lu micuți si cea mică ca vrea si ia limbi. Totul mai durează cam 5 mim m-a termin in gura la Căprița si cea mică peste mine. Pentru 100 a fost foarte bine. Acum note locație 6( dar cred daca se muta schimba si prețurile)fetele igiena 10. Atitudine 10 si 5 ca nu se joaca și-n între ele. Eram maxima ! Spor la maciuci

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Apropo aM întrebat si ca prețuri e 60 nr 100 ora 100 nr cu ambele si 160 nr cu ambele. Spor la maciuci

 

descrie-mi fetele putin , la corp si la fata .... presupun ca nu sunt ele in poze

Link spre comentariu

am incercat eu ceva mai mult decat o ora cu ele, astazi, cand m-a enervat prostuta aia de pustoaica de la cet, care m-a pus sa defilez prin fata blocului. 

 

cum eram deja in zona, cum vazusem de mult pozele larisei si eram intrigat de cum se prezenta fata, am decis sa o sun. conversatie foarte placuta la telefon, ea este o fata isteata, versata si foarte abila in dialogul telefonic...si va marturisesc ca modul in care a purtat conversatia a fost si ce m-a convins pe mine sa ma duc in ghetto-ul ala in care locuiesc. intr-adevar, locatia lasa de dorit~!!! nu garsoniera in sine...ci blocul si zona. 

 

larisa este o tipa la vreo 20 si ceva de ani...1,75 si genul slim...si foarte versata~!!! stie tot ce este de stiut in tavalelile prin pat~!!! oral excelent, pasarica formidabila, priviri ultra pornoase, cu deschideri de buci din partea ei ptr penetrari depline...fata stie~!!! pozele ii apartin...si sunt instantanee de pe vremea cand ea facea video chat.

 

alexia, colega ei, este o foarte fumusica blonduta, pe la 1,60, cu un corp foarte frumos, o pasarica minuscula si primitoare...un curulet de-ti vine sa-l rupi in doua, insa din pacate ea nu prea te va lasa acolo. iti cam vine sa o iei toata la pula...dar ea va incerca cu inentie vadita sa pastreze distanta si sa nu ofere nici pe departe un episod reciproc. se va canaliza in a-ti oferi tie placere...dar nicidecum in a fi reciproca. 

 

fetele ofera servicii la preturi foarte rezonabile...mie mi-au cerut 60 de lei...de fiecare~!!! adica 120 de lei ptr vreo 2 ore cu amandoua...dar pe rand, ca nu prea m-au convins ca va iesi ceva frumos in 3. eu sunt un mare fan al grupurilor organizate...dar aceste fete nu au nici cea mai mica pornire bisexuala intre ele, asa ca am preferat sa le iau pe rand. va voi spune ca fetele sunt profi~!!! cu toate ca se uda, se excita...este evident ca le place pula...vor trage o linie cu maxima intentie de a nu se lasa implicate in placerile reciproce ale unui act sexual. fara french kiss...fara curulet...cu toate ca ambele te lasa sa-l palpezi initial...si vei trage concluzia ca-l vor oferi. isi vor impiedica propriile orgasme...chiar daca evident sunt chiar in pragul declansarii, iar logica lor este una care pe mine m-a uimit: pai daca imi dau drumul acum, ce mai fac cu restul clientilor programati...ca nu mai sunt buna de nimic~!!!

 

am stat peste 2 ore...am conversat foarte placut cu ele la suc si tigari. intr-o locatie mai centrala clar altele ar fi scorurile...si fetele chiar fetele au fost primitoare si placute. pacat ca nu vor sa ofere ceva mult mai orientat catre placerea care se poate naste in tavaleli cu ele...ptr ca ambele sunt talentate~!!! mi-au cerut 120 ptr tot, am lasat 200...uimit fiind de aceste preturi. ptr no non-sense sex....de relativa buna calitate si mai ales in raport de pret/calitate...recomand. 

  • Like 10
Link spre comentariu

Multumesc de pont!!  Azi am trecut pe  la ele si a fost mai mult decat bine..recomand

 

singurul fel in care tu imi puteai multumi realmente mie, dar si colegilor mei de pe acest topic, era o etalare ceva mai permisiva si voluminoasa de cuvinte~!!! nu se denota foarte multa gratitudine din partea ta, rezumandu-te doar la fraza de mai sus. puteai sa ne spui ce ti-a placut tie in mod personal si particular la ele, la care dintre ele ai fost, dar in egala masura si ce nu ti-a placut~!!! asa cum tie ti-a fost de ajutor acest "pont"...si cuvintele tale mai multe, recenzia si povestioara ta, ar fi fost poate de ajutor unor colegi care au nelamuriri fata de aceste fete. mai mult, asa poate te-am fi cunoscut si noi pe tine un pic mai bine, iar poate candva, acest lucru ti-ai fi deschis accesul la ponturi care nu se spun niciodata aici...public~!!!

 

:wink2

Link spre comentariu

   Bună seara, după recenzia lui Johnholmes, m-am decis să le fac o vizită după masă. Am sunat-o pe Larissa  pe la ora 16 ,am avut o conversație plăcută la telefon, mi-a explicat cum să ajung și în 20 de minute am fost acolo . Ambele fete sunt foarte comunicative și plăcute, Am venit dușat de acasă dar am ales să mă reîmprospătez puțin.  Au inceput cu un oral neprotejat foarte umed și plăcut , au făcut schimb de microfon de căteva ori , chiar s-au "certat"  puțin pe el , am trecut la un normal protejat ,după ce am amestecat carțile de câteva ori , am finalizat in gura lui Larissa.

 

 Note:

 

1. Locație = nota 5 (o garsonieră decentă în zona CET , 5 pentru locație și baia foarte incomodă)

2. Număr de telefon =0784.521.468 (Larissa)
3. Cadou = 100 ron/ o finalizare  (cu ambele domnișoare)

4. Oral  neprotejat = nota 9 larissa, nota 8 Alexa 

5. Normal protejat  = nota 8 ambele fete.

5. Aspectul  fizic =  colegul nostru Johnholmes a fost foarte explicit.
6. Serviciile prestate = oral protejat/neprotejat. normal protejat , anal nu am întrebat și nu m-a interesat.

7. GFE= nota 8 . 
 

Eu unu am să mai  revin cu siguranță , raport preț/calitate bun.  Te salută fetele Jhon ! . Cu ocazia asta le-am arătat si topicul lor , cât de curănd larissa o să își facă cont și o sa posteze . Asta este opinia mea, bună s-au rea . Vă salut o seară cât mai plăcută .   

   George 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Buna,buna tuturor! Ei,uite ca am ascultat de sfatul lui ChangeMe si iata-ma aici,in person,sa ma apar!  :laugh2  Multumesc fiecaruia in parte pentru fiecare cuvintel,fie el mai dulce sau mai ironic,le accept si mi le asum pe toate! As vrea sa pot da reply fiecaru post din acest thread,dar ar fi un pic cam solicitant si poate si plictisitor.Referitor la pozele mele din Telegraf-100,cum se zvonea mai sus-da,sunt multe!Dragilor,am in spate ani de videochat si muuuuuulte sedinte foto-unele extrem de profesionale(iertata-mi fie greseala gramaticala),altele just profi si nenumarate instantanee,prinse online,in timp real! Asa se explica multitudinea de fotografii si diferentele dintre ele! Daca ,la fata locului,cineva va considera ca vreuna dintre ele nu este reala,chiar accept acea palma peste mutrita!

In alta ordine de idei,nu imi pot permite sa emit judecati asupra parerilor voastre personale! Doar voi incerca sa iau ce usefull din ele si sa ma adaptez cerintelor voastre,distinsi domni!

See u ,all of you ! :atm

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Bun venit alături de noi larisa.si tine o tot asa

Multumesc frumos!Promit sa nu dezamagesc!

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Si ce altceva mai accepti :)) in afara de palmite (pe cur as da eu )

Hmmm...deviem discutia?!?! Avem voie...sa fim clari si concisi? Eu sunt novice,sa nu cumva sa ma pacalesti sa incarc reguli! :rax2

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...