Sari la conținut

LARISSSA 0768601405


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Poate ar fi trebuit să redactez mai repede recenzia asta, însă dorința greu de reprimat de a nu mai scrie pe Nimfomane, unde, per ansamblu, nu mă mai simt acasă - și-a spus cuvântul. Dar mai există totuși unii oameni pe aici, caractere frumoase, băieți simpatici și inteligenți, fete cu păsărica și firea minunate. Pentru ei mai scriu din când în când, dar lapidar. Larisssa, de ex., nu merită o tăcere.

Am luat legătura cu ea prin PM (cred că dacă s-ar scoate respectiva facilitate, chiar aș părăsi acest tărâm). Foarte volubilă și încântătoare această fată încă din... etapa scrisă, ca să mă exprim juridic. M-a convins pe dată prin bogăția ei de cuvinte și idei - am simțit că la o atare femeie nu am cum să dau greș.

Am stabilit detaliile și am sunat-o cu vreo 20 minute înainte. Cunosc destul de bine Constanța, însă nu mă prea pricep la denumiri, noroc cu Google. Oricum, domnișoara te ghidează sigură și fără erori.

Ajuns în locație am putut de la bun început să mă bucur de ființa ei primitoare, vigilentă, lipsită de fățărnicie. Eu, care nu duc lipsă de cuvinte și de atitudini, eram în inferioritate în fața exuberanței sale. Mi-a plăcut deci ca om, mi-a plăcut și ca femeie.

Timpul scurs de atunci (vreo 10 zile) a topit detaliile celor întâmplate în dormitor. Exprimat vulgar și fulgurant: m-a futut de m-a stors. Oral plin de sevă și antren, bogat în salivă, adânc, imaginativ. Erau momente când mi-era milă de penisul meu, așa cum era de solicitat, săracul. Schimbări frecvente de poziție, inclusiv acea minunată așezare a femeii pe spate, la marginea patului, cu gâtul întins, când te invită de-a dreptul să o regulezi în guriță. Cum de nu i-ai face pe plac, cum de ai refuza-o?

La răstimpuri, ca să nu-i rămân dator - și ca să nu ejaculez înainte de vreme - îi întorceam favorul, cuibărindu-mi atenția înspre piersicuța ei zemoasă, dornică de a fi linsă, răsfățată. Cred că m-am descurcat binișor. Oricum, fata este neinhibată în a te ghida spre ceea ce îi cauzează maximă plăcere. Poate am fost un bun elev...

Misionar și lady-on-top (dar cu ea așezată cu spatele către mine): spectaculoase. Îmi plac femeile care trăiesc apoteotic actul sexual, care te cheamă în ele aproape cu violență, care te strâng în brațe cu atâta patimă de parcă ai fi ultimul bărbat sortit să le penetreze. Și dacă ar fi teatru, ce contează? Dar nu e teatru, nicio femeie nu l-ar putea juca atât de bine, atât de natural.

Larisssa, o dulce și răsărită femeie, care știe să te fută ca-n povești (povești ale tinereții, nu ale copilăriei...)

 

Locație: 8,5;

Înfățișare: 8;

Igienă: 10;

Oral neprotejat: 9,5 (nu dau 10 doar pentru motivul că, din fire, sunt mai... ardelean, de regulă prefer un oral mai lent, mai abătut);

Normal protejat: 10 (foarte rar dau 10 - sunt ardelean numai la oral);

Atitudine: 10 (profesionistă desăvârșită, mi-a plăcut îndeosebi maniera sigură în care m-a ghidat către locație);

GFE: 10* (sunt tentat cu acest gen de femeie să o scot undeva, să fiu doar eu cu ea, dar mai bine nu, n-avem nevoie de complicații inutile).

 

Preț: 150 lei (după ejaculare mi-a sugerat zâmbind că e gata pentru a doua rundă - cum am spus, profesionistă desăvârșită -, însă nu mai eram eu. Și când am fost mai tânăr nu experimentam două finalizări la escorte, îmi doresc să am una singură, magistrală, pe care o amân cât pot de mult. Mi s-a părut corect să achit prețul pentru o oră, odată ce cam atât am și stat.)

 

Concluzia: oare care ar fi?!

  • Like 17
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Nea Corsare te-ai plimbat vreodata la Orsova ( Cazanele Dunarii) ?

Am auzit ca unu Nane este de acolo cica e rival cu Uzi ala al tau

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Bună dimineața, lume !

Mulțumesc mult.fiecăruia dintre voi pentru urări, vă înapoiez gândurile bune şi.frumoase.

Se spune că pentru o femeie fiecare an în plus e de speriat, că încercăm să ne ascundem vârsta mai mereu. Nu neg, e cel puțin ciudat ca, an de an, să faci vomparație între azi, ca aniversare şi "acum 10 ani ", dar maturizarea e inevitabilă, anii curg cu bune, cu rele şi nu avem altă opțiune decât să ținem pasul, să muşcăm cu sete din ce-i frumos şi să ne zbatem să dovedim urâtul.

Am împlinit 31 de ani, iar imperfecțiunile tenului arată că nu totul a fost roz. Dar ştiți ce ?! Sunt mândră de.fiecare semn... am luptat, al dracului de crud şi dacă încă am puterea de a-mi.evidenția ridurile prin zâmbet, înseamnă că muuulte bătălii le-am câştigat !

post-167744-0-48250600-1468555968_thumb.jpg

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Sneak a peek!

post-167744-0-69525400-1468730167_thumb.jpg

post-167744-0-56236000-1468730193_thumb.jpg

post-167744-0-54643800-1468730206_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...