Sari la conținut

0755932181 bloc Master


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut dragi confutadori.

Am gasit anunt nou in jurnal bihorean cu numarul de tel din titlu,si am facut un search pe google. Au aparut mai multe anunturi vechi cu acest numar pe Oradeahub,unde scria ca are 18 ani 165cm 50kg,si o poza(care s-a adevarit ca e fals) pret 50/fin 150 ora.

Cum am citit anunturile vechi,cu detaliile respective,m-am pus pe fapte si am sunat.Cer detalii,primesc:160cm,55kg,50/fin(varsta nu mi-a spus,si prost ce sunt nu am intrebat :slap2 ) Imi da indicii unde sa vin. Pe str:Podului langa bloc master.

Locatia:garsoniera etaj 1,foarte naspa.dezordine,fum de tigara,baia nu am vizitat( eram proaspat dusat),o canapea extensibila.S-a vazut pe locatie,ca nu e numai loc de munca ci este locuita.

Fata:Imi deschide usa o doamna aprox 160 cm,55-60kg,min 35 ani.Cand i-am spus ca am citit anunt pe net si acolo scria 18 ani,raspunde,pai ea a preluat nr respectiv de la cineva care nu mai lucreaza.Bine,zic dar atunci trebuie sa renunt la serviciile ei pentru ca nu era pe gustul meu.Imi spune sa stau un pic,si deschide usa de la bucatarie(o perdea prins cu o agrafa :) ),si discuta cu cineva ~nu vrei sa-l iei? hai ca termini repede...etc~.Dupa 1 min negot,iese din bucatarie Antonia.

Antonia:172-175cm,48-50kg,satena,par lung,19 ani,sani destul de frumosi nr 2-3,fund mic picioare lungi,pussylica frumoasa epilata complet. si un minus mare pentru piele,avea foarte multecosuri,siurme de cos pe fata si pe umeri.

Actiunea:mi-a spus de la inceput ca ea nu prea lucreaza,numai cand in cand,si ca sa ne grabim ca trebuie sa plece undeva.

Pret 50 ron,totul protejat.Oral foarte banal fara DT,fara atentie la oo...etc. Trecem la normal (na aici a venit supa neagra,pentru mine) Incepem cu ea deasupra,dupa introdus bastonasul in ea 5-6 cm,incepe, au au au,asa ma doare. Schimbam pozitia,pe la spate,aceasi raspuns dupa 1 min de introdus semireusit. Vin eu deasupra,aceeas poveste.Imi cere scuze,si spune ca asa nu a patit numai o singura data pana acum,is prea gros( :no2 eu spun ca e medie). In final am terminat ajutand manual pe sanii ei.

Note Antonia:

Corp:7

Oral:5

Normal:0 (nu am reusit sa intru)

Igiena:9 (cosurile nu iau in considerare)

Gfe:3

Locatia:4,5

Concluzie finala: a fost una dintre cele mai nereusite actiuni pana in prezent,dar totus o recomand pentru: cei interesati trofee noi,si care au soldatel mai subtire. Bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut @marianmariaa

Nu cred ca de la ceva boala ii dorea. tipa arata destul de ingrijita la pussy,fara miros,fara lichid suspect. posibil pur si simplu era prea stramta.

Link spre comentariu

Vizitator apuci
Reputație: 0

STIMATI USERI:

 

Nu cred ca mai activeaza dama, defapt sunt cam sigur... pentru ca nu e de gasit , si nici nu a fost!

MrTKO

Pentu ca de mult nu a mai aparut anunt in ziar cu numarul ei de telefon, se muta thread-ul la inactive.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...