Sari la conținut

0740367362 Clujana


Vizitator caramia

Postări Recomandate

Vizitator caramia
Reputație: 0

Anuntul suna asa:

"21/1, 68/50kg ofer placeri intime d-lor care se respecta".

Sun si-mi raspunde o tanti care inainte de a-mi da detalii m-a intrebat ce varsta am.

Dupa ce s-a lamurit ca nu-s **spam editat** :) imi spune ca-i singura, ca are dimensiunile din anunt, ca locatia e langa spitalul Clujana (evident ca am intrebat daca n-am nimerit la salon Alexia, se pare ca nu), ca tariful e 130 O (fara guma) + N (cu).

O intreb daca face un dus cu mine, imi spune ca nu, Ii explic ca eu sunt si speolog si ca doresc sa ma conving personal ca pestera e proapat igienizata. La care, turata brusc, imi spune ca pt. a o linge doreste mai multi bani. Nu mai apuc s-o intreb ce si cum, imi inchide telefonul in nas....

Eu unul, n-o mai deranjez... :(

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutari, rasfoind piata-az online am dat de anuntul cu nr de mai sus, am sunat fata si dupa ce mi-a recitat oferta am zis hai sa vad ce primesc pt 100 (130 pt O+N), ajung la locatie zona spitalului clujana, dupa 15minute de asteptare si cateva apeluri fara raspuns, imi raspunde duduia si ma indruma la adresa finala blocul de langa spitalul Clujana. Imi deschide o fata inalta subtirica cu un corp foarte atragator, picioare lungi sanii medii, parul negru, tenul alb, la fata destul de dragurta, si deja imi ziceam in gand ca imi surade norocul, dar ..., ma intreaba ce doresc, eu zic ca pt 100 vreu sa ma simt bine, ea zice ca numai oral se poate, oki am zis asta e, poate plusez mai incolo, deja cum i-am dat banii m-a si intrebat daca ma termin repede oral?, eu cu ochii mirati, nu ii raspund, eu ma dezbrac, ea isi scoate pantalonii scurti, si se aseaza langa mine, o intreb de ce nu isi scoate bluza, imi raspunde nu se poate ca are o operatie la sani, no bine zic (poate numai sutienii cu bureti am vazut la inceput) pune un prezervativ desfacut langa mine eu ma gandeam poate totusi imi iese si de normal :snap , se apuca de oralul fara, foarte mecanic, cu mainele strangand foarte tare, l-am oprit si i-am zis ca fara maini, se conformeaza pt 10 secunde, iara da la maini, iara ii zic fara maini, tot asa dupa 10 secunde revine, deja incep sa ma inervez, vad ca nu am cu cine si se pare ca am dat de un robotel, am incercat sa o iau cu GF nimic, nu se lasa nici sarut nici sa o atingi, zice ca nu ii place, asa ca am renuntat la ideea de a prelungi, si inca ceva ma atentioneaza sa ii zic daca imi vine sa poata lua tot continutul in gura sa nu dee pe afara pe pat, CIM din oficiu, asa ca am terminat in gurita ei, ea frumos a luat prezervativul pus pe langa mine si scuipat in ea rezultatul, sa vad rezultatul :laugh2 . Asa in conluzie, se pare ca fata e experta in a face banii cat mai repede, fara multa implicare mizand pe faptul ca puncteaza la prima imagine, eu nu apreciez fast-fuckul, asa ca in max 15min am fost in-out, pacat ca nu e mai deschisa si nu e plictisita de ce a ce face, si nu ar face pe robotelul, ca la imagine si corp la cat am apucat sa vad nu e rea.

Note:

Locatie: 7 (plus pt patul mare impunator, minus un caine in baie de care nu a zis si m-am si speriat)

Imagine: 8 (minus pt faptul ca nu s-a dezbracat de tot)

Oral:6 (plus pt CIM, minusuri pt maini, mecanic, graba)

GF:1 (pt zambetul de primire din usa)

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

cine detine informatii despre blonda din dambul rotund(bloc nou)?

rog sa ne informeze si pe noi. ms mult

Daca ai o intrebare , te rog sa postezi la locul potrivit (intrebari si raspunsuri), nu polua alt thread cu off topic.

Link spre comentariu

Vizitator mocu
Reputație: 0

Fata este veche in bransa. Are cel putin 5 ani vechime. Oricum, varsta din anunt nu este valabila. Are cel putin 23/24 ani.

Am "prins-o" in multe locatii, astfel: Ghiorghieni, Grigorescu str. Hateg bloc lama, Iris str. Oasului, blocul de pe locatia fostei fabrici Portelanul, Buna Ziua parter bloc pe str. Fagului (tin minte exact, pentru ca a fost prima data cand am avut ocazia sa "punctez" la o escorta gravida), Marasti str. Abrudului, si acum in locatia din zona Spitalului Clujana. Poate ca a mai avut si alte locatii, unele despre care nu stiu, altele despre care am uitat eu.

Nu am postat anterior despre ea pentru simplul motiv ca nu aveam cont aici, si/sau, la intalnirile din ultimii doi ani am uitat/omis sa fac recenzia. Mea culpa.

 

Sa revenim in prezent.

 

Dameza (aspect actual): slaba inspre foarte slaba (m-am socat un pic revazand-o, nu ca inainte era mai implinita, dar acum e aproape scheletica). E inaltuta, picioare lungi, sanii, in schimb, sunt o catastrofa. A spune ca sunt lasati nu reflecta decat partial realitatea. Ea, constienta fiind de acest "handicap", nu accepta decat foarte greu sa-si dea jos sutienul. La fata e dragutica, avand un frumos conturat oval al fetei, ochi frumosi, buze placut creionate. Parul e vopsit brunet, lung un pic peste umeri. E curata si ingrijita. Uneori e un pic cam strident fardata. Are un pierce in nas si unul in pusylica ("achizitii" recente).

 

Locatia (cea actuala): un apartament cu o camera, open spaced, in blocul din spatele Spitalului Clujana. Apartamentul este curat, fiind, de altfel, spatiul in care isi duce existenta de zi cu zi, ata ea cat si sotul/concubinul/pestele, plus cei doi copii.

 

Atitudinea (atat cea actuala, cat si din trecut): de la primele momente ale conversatiei telefonice te intreaba ce varsta ai, chiar daca in anunturi (are sporadic anunturi in versiunea on-line Piata AZ) nu mentioneaza, intotdeauna, cerintele ei asupra varstei partenerului. Iti insira apoi meniul (100 finalizare manuala sau oral, 130 oral si normal, combinat, o singura finalizare), dupa care te intreaba daca doresti programare si cand anume. Odata programarea facuta, cu 5 minute inainte de ora stabilita, te suna ea si iti cere sa-i confirmi ca a ramas valabila ora intalnirii. Explicatia acestui comportament? Foarte simplu, in cele 5 minute ramase la dispozitie isi "pregateste" iesirea din casa sotul/concubinul/pestele impreuna cu cei doi copii. In majoritatea cazurilor are loc o intalnire "de gradul 3" cu acestia, ba in casa scarilor, ba la intrarea/iesirea din lift, ba pe aleea din fata blocului. Intalnire pasnica, dar cu o "scanare" intensa si deloc disimulata, privirile lui "imbracandu-te" de sus pana jos, si invers.

 

Prestatia: fast-fuck tipic. E un pic stresata de incadrarea in timpul alocat de catre sot/concubin/peste pentru desfasurarea actiunii. In majoritatea cazurilor, spre sfarsitul actiunii ii suna telefonul tipei si in cadrul conversatiei poate sa ceara acceptarea din partea lui a unor "prelungiri" de maximum 5 minute.

Pe acelasi motiv, incadrarea in timpul alocat intalnirii, in majoritatea cazurilor nu iti este permis sa faci dus ante si/sau post factum, ea invocand, in general, niste motive usor puerile (haine puse la spalat in cada, etc.).

Trecand peste aceste inadvertente, pana in coada, daca reusesti, cat se poate, cand se poate, si cum se poate, cat de cat sa "rezonezi" cu ea, prestatia nu e chiar de lepadat. Oralul il face acceptabil, fara mari "sclipici", dar corect. Se poate si oral neprotejat, chiar daca initial nu achieseaza o astfel desfasurare.

La normal, daca e usor "incalzita", treptat, treptat, aproape ca uita de timp si are o atitudine participativa.

Intr-o vreme facea si anal (extra pret +50), dar am inteles ca acum nu mai are in oferta asa ceva. Cel putin, mie, ultima data mi-a refuzat "patrunderea" in "spatiul maro".

Evident, nu se pune, in cazul ei problema unui preludiu si/sau postludiu. Scurt, direct si "la obiect". Accepta (depinde de toanele ei, ce-i drept) FK.

 

Pretul: cel din oferta il aveti mai sus. Se poate negocia usor la 100 lei oral (neprotejat) + normal o finalizare combinata. Nu are pret pentru o ora. Durata standard a unei intalniri este de o jumatate de ora, maxim, dupa care suna telefonul, si ea poate cere acceptarea prelungirilor. Prelungiri care dureaza cel mult 5 minute peste timpul initial.

 

Concluzie: pentru o "alergatura", daca reusiti sa o "incalziti" un pic, ar putea fi o optiune la 100 lei. In rest nu este ceva care daca v-a scapat "din palmares" sa fie o "pierdere iremediabila".

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...