Sari la conținut

Alina - Studenta de 19 ani - 0785102305


space

Postări Recomandate


  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Incantat de pozele din anuntul Publi24 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/studenta-19-ani/7b0f67717d606356.html cu textul: "Tanara 19 ani, frumoasa , eleganta , rafinata, ofer companie la locatia mea din cart. Gheorgheni. Pozele sunt reale si imi apartin. Imi selectez clientela,exclus persoane in stare de ebrietate.Ofer/ pretind discretie si igiena! Servicii- oral si normal." am sunat la numarul din poza 1 (0785102305). Am fost placut surprins de jovialitatea vocii si inocenta cu care imi prezenta serviciile am decis sa o incerc pe ea. Faptul ca oferea oral si normal / 30 minute (o finalizare) la 120 lei, cam sub media la care poti penetra ceva valabil in Cluj-Napoca, m-a facut putin ezitant insa m-a convins prin garantia ca nu se grabeste si ca pozele sunt reale. Mai ofera si 60 de minute la 200 lei, totul protejat insa eu am optat pentru prima varianta de servicii.

 

Am revenit cu telefon la ora la care mi-am facut timp de ea si am fost indrumat spre o locatie din Gheorgheni, o zona circulata de pe Constantin Brancusi, bloc nou. Am sunat pentru detalii din fata blocului si am purces inspre apartament. Pe scari m-am intalnit cu un flacau care cobora si m-a privit insistent, nu pot insa fi sigur ca era protectorul domnisoarei. 

 

Locatia: un apartament nou cu un living spatios, o baie mica si un spatiu care joaca rol de dormitor (unde s-a desfasurat actiunea) si care are dimensiunea patului + 2 metri patrati, fara geam. Baia era dotata cu gel de dus masculin si am primit un prosop, insa pe care domnita l-a luat de la uscat, de pe balcon, si nu am garantii ca era acolo dupa ce a fost spalat sau dupa ce a fost folosit de un antefutaret. Nota: 8

 

Domnisoara: Confirm veridicitatea pozelor (alunita de pe sanul stang e la locul ei) cu mentiunea ca Alina arata mult mai bine in realitate, dupa parerea mea.  Foarte posibil sa aiba varsta mentiunata in anunt, 19 ani. Este micuta, (160 - 165), dragutica la fata insa nu o frumusete sa te dea pe spate, bronzata insa nu de "culoare" cu un corp superb. Niste sani numai buni de atins, cu carne tare, un fund micut si o piersicuta zemoasa, fara mirosuri suspecte. Are accent sudic insa spune ca nu e in Cluj doar pentru un weekend. E posibil sa fie studenta, asa cum declara. M-a asteptat intr-un halat insa m-a convins sa nu ezit sa raman prin atitudine, zambete si tinerete. Nota: 9

 

Actiunea: Am pus suma pe masuta fara sa o ceara ea inainte de actiune si dupa dusul de rigoare am fost indrumat spre dormitorul minuscul si mi s-a aratat motivul pentru care a venit, un corp tanar cu o piersicuta proaspat rasa. Dupa cateva minute in care am studiat corpul ei, am trecut la un scurt OP :atm , stangaci si foarte scurt pentru ca abia reuseam sa ma abtin sa nu imi dau drumul. Nu permite sarutul, din pacate, as zice, desi eu am incercat. Dupa cateva minute in care am gustat si eu din piersicuta proaspata (si aici m-am lovit de o interdictie: cea de a introduce degete) am trecut la un normal. Aici m-a avertizat de la inceput ca este "foarte stramta inauntru", ceea ce s-a si confirmat. La inceput tinea mana pe Space cel mic si permitea o penetrare doar partiala, parea ca o doare, insa dupa ce i-am facut observatie s-a dat pe breazda. Am schimbat 2 pozitii, fara alte obiectii si cu implicare din partea ei, si am terminat cam in 20 de minute. Dus, imbracat si plecat la 35 de minute dupa ce am intrat in apartament.  Note: Oral: 7 (scurt si stangaci), Normal 8 (datorita restrictiilor si obstructionarilor de la inceput)

 

Medie: 8

Recomandare: merita 120 lei sa te zbenguiesti cu o fata atat de tanara si zambitoare. Pentru mai mult m-as astepta la servicii mai extinse.

 

P.S. Mi-a spus ca o sa plece acasa vineri in 29 insa o sa se intoarca dupa Paste. Spor la treaba!

 

Sarbatori fericite!  :laugh2

 

 

Pozele de pe Plubli24:

post-29805-0-11913200-1461935814_thumb.jpg

post-29805-0-81193300-1461935826_thumb.jpg

post-29805-0-27812000-1461935827_thumb.jpg

post-29805-0-60584500-1461935827_thumb.jpg

 

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...