Sari la conținut

sweet pleasure


Postări Recomandate

Ce detalii vrei sa știi? Nu cunoști fetele? Locația e discreta, curata,fetele sunt mișto...educate,curate.. Anca e cea de la Snagov, serviciile sunt aceleași de calitate, super maseuza, experienta își spune cuvântul, Elisa e o puștoaica cu forme mișto, jucăușă și super senzuala, iar Tania e maseuza cu experienta în domeniu, siliconata, se implica și e super sociabila... Pe Elisa și Tania le știu de la Unirii.. Pe scurt locația și fetele de la Unirii sunt de calitate... Îmi pare rău în schimb de plecarea Gabrielei

Pe scurt locația și fetele de la Pipera* sunt de calitate..
Link spre comentariu

Baaaii hal de salon!!! A plecat și Gabriela. Ce le fac ma de pleacă tot ce e bun??? Salon de căcat, au mai rămas 2-3 ok, cele din Pipera..in rest la Brancoveanu nimic interesant, la Unirii deja știu cum merg treburile pe acolo..

Sunt șocat și scârbit sa vad ca dispar încet, încet toate maseuzele bune. Rușine!

Asta este o veste proasta. Ai cumva mai multe detalii, daca a plecat in alte parte sau a renuntat?

Link spre comentariu

La Brancoveanu si la Pipera Numai Nasoale Rau Doar la Uniri mai sunt 2 Da Bune Rau de Tot

Ba...Alex, dacă tu ai găsit la Unirii bunaciuni, spune-ne dracu care's alea. De Brancoveanu nu comentez, nu frecventez dar vazusem fete mișto. În schimb, la Pipera chiar sunt foarte mișto fetele,le-am încercat pe toate... țin sa te contrazic la partea cu Unirii, nu m-aș mai duce acolo nici dacă m-ar plăti ele:))))))
Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

Vizitat noua lor locatie din Pipera/Voluntari. Locatia este o vila cocheta si retrasa, fara probleme la locurile de parcare, spatioasa, curata, dotata cu tot ce trebuie, inclusiv bai/dusuri si dormitoare matromoniale(paturi mari, saltele confortabile)


Este o locatie perfecta pentru astfel de activitati, primeste nota 10, atat ea cat si managerul.


 


MAGDA - 0732353297, sunat, programat cu usurinta si mers spre locatie. Dameza, o tipa cu un corp bine lucrat, usor slim insa cu sani frumosi. Chipul este comun. Dus eu, dus ea, se pastreaza obiceiul de a insotii clientul la dus.


Actiunea, inceput masaj de relaxare, corect executat, sustinut, cu atentie la picioare, maini, apoi cu mine culcat pe burta incepe harjoneala, un masaj erotic cu pupaturi, diverse artificii, intors pe spate, continuat masajul erotic dus la extrem, saruturi, respiratie, gemete, pupaturi in zonele intime, atingeri, imitatie excelenta de sex, ba chiar pulseaza si se joaca cu instrumentul meu in marginea gaurii ei, erotism la cote maxime, intuieste momentul si face un fel de semioral(manual cu gura aproape) si finalizez asa. Toata actiunea a durat putin peste o ora.


 


Note: Dameza, corp - 10, chip - 9


Atitudine - 10, foarte orientata spre client, experimentata


Masaj de relaxare - 10, inclusiv discutia


Masaj erotic - 10+++, erotism la cote maxime, suspans la greu, aia e si ideea


Finalizare - 10, desi a fost manual, parea orala https://www.**spam editat**/uploads/emoticons/default_smile.png


Achitat de la inceput 200 lei pe care i-a dus intr-o camera alaturata unde am senzatia ca a scos bon de casa(sa decontam la neveste) si credt ca 50-100 lei la final ca un fel de bonus.


  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

GABRIELA - 0739724245 sunat, programat cu usurinta si mers spre locatie, ora tarzie. Dameza, o tipa cu un corp mai voluptos, mai pufos insa nu dizgratios, frumusica ce bucura ochiul amatorilor genului. Are un usor aer conlocuitor pe care face eforturi sa il ascunda. Dus eu, dus ea, se pastreaza evident, cu nelipsitul obicei de a insotii clientul la dus.


Actiunea, inceput direct masaj erotic, a intrebat ce vreau si am lasa-to sa faca ce vrea. Multe sarutari sustinute, usor agresive, pupaturi peste tot, inclusiv gland, privelistea este incitanta, multa harjoneala, sex intre sani care sunt perfect pentru astfel de activitati, apoi cu ea deasupra, cu instrumentul pe gaura ei a lasat senzatia ca a intrat, chiar nepermis de mult. Finalizare de efect pe sanii cei frumosi.


 


Note: Dameza, corp - 8.5, chip - 9.5, foarte misto pentru amatorii de "mai pufoase"


Atitudine - 10+++, foarte orientata spre client, experimentata


Masaj de relaxare - NA - nici nu s-a solicitat


Masaj erotic - 10, "aproape a intrat", suspans, stres, excelent pentru o finalizare glorioasa


Finalizare - 10, manuala, mana mea si a ei + sanii :)))


Achitat de la inceput 200 lei pe care i-a dus la parter si lasat la final 50-100 lei.


  • Like 1
Link spre comentariu

Ba...Alex, dacă tu ai găsit la Unirii bunaciuni, spune-ne dracu care's alea. De Brancoveanu nu comentez, nu frecventez dar vazusem fete mișto. În schimb, la Pipera chiar sunt foarte mișto fetele,le-am încercat pe toate... țin sa te contrazic la partea cu Unirii, nu m-aș mai duce acolo nici dacă m-ar plăti ele:))))))

Daca le-ai incercat pe toate de la Pipera ne poti da cateva amanunte despre fiecare?  Locatia unde este mai exact pe strada Erou Iancu Nicolae? Multumesc.

Link spre comentariu

Salut băieți. Hai sa va mai împărtășesc și eu câte ceva despre fetele din Pipera. Acum câteva zile m.am întâlnit cu Anca după o programare în prealabil. Bine înțeles aceași Anca, senzuala de la telefon,pe care nu o uiți ușor. Serviciile ei sunt aceleași cu care eram obișnuit, senzualitate, erotism, trăire intensa și pasiune în tot ce face pana la capăt. Mulți dintre voi o cunoașteți și știți despre ce vorbesc, experiență și cali toate. Permisiva și prezenta la tot. Nu pot decât sa.i ofer 10 pe linie atât cât și pentru locație care este de lux. Azi am fost la una din colegele Ancai și urmează să fac și pentru ea o recenzie.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...