dandannn Reputație: 233 Postat Martie 6, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 6, 2018 Distinsa si frumoasa Doamna stai la Valcea ca stai foarte bine! Orasul e frumos,linistit,chiar cochet as putea spune! In alta ordine de idei distantele sunt relative,depinde ce vrea si unde merge fiecare! 1
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 Cand o trece bubița... 20180306_125942-1.jpgO zi bună! ☺... iar mă întărâți si nu-i frumos :refoz 3 2
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 7, 2018 ... iar mă întărâți si nu-i frumos :refozFără intenție...Ma pregatisem pentru o întâlnire si am vrut sa mai arăt aici starea bubitei de la sprâncenă...Apoi când am vazut ce selfie drăguț a iesit am zis să dau share. Oricum, tu esti cuminte...ca azi un mascul intaratat m-a înjurat după ce am refuzat frumos o intalnire cu el. I-am pus amândouă numerele cu care ma sunase pe lista de respinsi. 15 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 Fără intenție...Ma pregatisem pentru o întâlnire si am vrut sa mai arăt aici starea bubitei de la sprâncenă...Apoi când am vazut ce selfie drăguț a iesit am zis să dau share. Oricum, tu esti cuminte...ca azi un mascul intaratat m-a înjurat după ce am refuzat frumos o intalnire cu el. I-am pus amândouă numerele cu care ma sunase pe lista de respinsi.... in locul lui eu iti replicam cu ... nu stii ce pierzi ! asa ... ca sa te bag in ceata si sa ai la ce sa te gandesti toata seara ... :hmmm ceva de genul ... si daca? 3 2
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 7, 2018 ... in locul lui eu iti replicam cu ... nu stii ce pierzi ! asa ... ca sa te bag in ceata si sa ai la ce sa te gandesti toata seara ... :hmmm ceva de genul ... si daca?Depinde, ti-am zis să te prind si sa iti ascult si ție intonația vocii si apoi poți sa zici multe si nevrute că nu mai am nevoie dacă nu ma simt interesată...Mai frecvent e "nu o sa-ti para rău", in mesaje. Dar parcă daca-mi zice cineva asa ceva imi schimba mie intuiția pe care o am in urma unei convorbiri... 14 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 Depinde, ti-am zis să te prind si sa iti ascult si ție intonația vocii si apoi poți sa zici multe si nevrute că nu mai am nevoie dacă nu ma simt interesată...Mai frecvent e "nu o sa-ti para rău", in mesaje. Dar parcă daca-mi zice cineva asa ceva imi schimba mie intuiția pe care o am in urma unei convorbiri...e o diferenta mare de tot intre "nu stii ce pierzi" si "nu o sa-ti para rău" e ceva cu pasiv-agresiv si pasiv-defensiv ... parca. De mult nu le-am mai folosit ... si ma cam lasa genunchii la varsta asta :laugh2 3 2
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 7, 2018 e o diferenta mare de tot intre "nu stii ce pierzi" si "nu o sa-ti para rău" e ceva cu pasiv-agresiv si pasiv-defensiv ... parca. De mult nu le-am mai folosit ... si ma cam lasa genunchii la varsta asta :laugh2"Nu o să imi pară rău", "nu o sa-l pierd", raul, binele...si vorbim de intuiția mea! Spun aici de momentele care vreau sa le petrec cu anumiți bărbați, strict in functie de alegerea mea...căci nu sunt eu cea care sa-mi pară rău de cineva căruia maine ii uit numele! Eu creez anumite monumente la intensitatea care doresc eu si frumusețea care ma simt eu îndreptățită sa o aduc intr-o intalnire...insa fac o disociere si nu fac un atasament din vreo calitate sau ceva care mă încântă pe moment la un bărbat întâlnit in aceasta activitate a mea. Nu aceasta caut, am mai spus-o ca imi place aventura, necunoscutul si chiar acel schimb din momentele create...care imi face placere, este pasionant si relaxant. 14 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 ... imi place aventura, necunoscutul si chiar acel schimb din momentele create...care imi face placere, este pasionant si relaxant..... imi aduc aminte de un text @forbidden_desire in care ea intra in camera legata la ochi si face un sex nebun, legata la ochi in continuare, ... cu un mascul pe care nu l-a vazut niciodata ... ce zici ? :thinking 3 2
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 7, 2018 .... imi aduc aminte de un text @forbidden_desire in care ea intra in camera legata la ochi si face un sex nebun, legata la ochi in continuare, ... cu un mascul pe care nu l-a vazut niciodata ... ce zici ? :thinking Am zis ca întâlnirile acestea ma aranjează din punct de vedere sexual si al poftei mele pentru ca imi place senzatia aceea ca de fiecare data e nou, pentru că indiferent de cat ma apropii intim fata de un barbat...el ramane un necunoscut si mă încântă această situație. Tu te-ai gandit iute la fantezii...si gata, acum chiar nu mai am timp sa intru pe forum. O seara buna si tie! 14 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 .... O seara buna si tie!Si tie ... o seara frumoasa ... continuam maine ... 3 2
neiberr Reputație: 878 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 Vis care esti Vis......daca bubita este un ...,,ulcior,,....si vrei sa-ti treaca rapid....din batrini este o ,,solutie,, ....inmoi putina vata si dai de de 2 ori in interval de citeva ore....in 24 ore iti trece....afla care ,,solutia,, .....? o ai la indemina ....este a Ta....nu are rost sa o dezvalui aici...cine stie cunoaste ...dar te vindeci sigur si rapid....
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 7, 2018 Vis care esti Vis......daca bubita este un ...,,ulcior,,....si vrei sa-ti treaca rapid....din batrini este o ,,solutie,, ....inmoi putina vata si dai de de 2 ori in interval de citeva ore....in 24 ore iti trece....afla care ,,solutia,, .....? o ai la indemina ....este a Ta....nu are rost sa o dezvalui aici...cine stie cunoaste ...dar te vindeci sigur si rapid.... Am preferat să înmoi jet cu jet si picătura cu picătură in gura cuiva si in acelasi timp prin sugestie psihică am eliberat mental si intr-un fel...fizic, tot "necazul" reținut, care îmi făcuse mie rușine dragalaseniei chipului meu... Este posibil, stiai? 😅 13 3
neiberr Reputație: 878 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2018 Am preferat să înmoi jet cu jet si picătura cu picătură in gura cuiva si in acelasi timp prin sugestie psihică am eliberat mental si intr-un fel...fizic, tot "necazul" reținut, care îmi făcuse mie rușine dragalaseniei chipului meu... Este posibil, stiai? Pai daca stii cum se trateaza ...daca ai ulcior ....nu era nevoie sa povestesti....ce placere mai ,,zglobie,, a avut un amic de al Tau....discretia nu face parte din profesionalismul Tau....? Sau daca bubita este doar un cos....o poti ,,ataca,, cu tinctura de propolis minim 30 % alhcol in compozitie....pui o singura picatura pe ,,bubita,, .....Inca ceva la Tine totul este posibil....si pamintul daca vrei Tu se invirte invers....Oare astazi admiratori Tai care au reusit o programare ....vin si cu un cadou frumos....? sau se fac ca ,,ploua,, .....?
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 8, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 8, 2018 Pai daca stii cum se trateaza ...daca ai ulcior ....nu era nevoie sa povestesti....ce placere mai ,,zglobie,, a avut un amic de al Tau....discretia nu face parte din profesionalismul Tau....? Sau daca bubita este doar un cos....o poti ,,ataca,, cu tinctura de propolis minim 30 % alhcol in compozitie....pui o singura picatura pe ,,bubita,, .....Inca ceva la Tine totul este posibil....si pamintul daca vrei Tu se invirte invers....Oare astazi admiratori Tai care au reusit o programare ....vin si cu un cadou frumos....? sau se fac ca ,,ploua,, .....? Despre ce discretie vorbesti, ca întâlnesc oameni cu asemenea plăceri, ca sunt din Vâlcea, Pitesti, Bucuresti, Brasov ori Craiova...sau sa iau din câte un oras, cate unul, ca oricum fac putine întâlniri? Nu am zis nimic, de vârstă sau de vreun semn pe corpul sau...semnul era la mine si am făcut un fel de transfer psihanalitic, chiar dacă gestul ținea de plăcerea lui. El e vinovat pentru propunerea pe care i-am facut-o pentru că mi-a facut un cunnilingus asa de prelung, cred ca peste o jumatate de oră încât am avut si inspiratie sa-i zic cum se cuvine despre ce este vorba. La inceput ii povesteam ca plăcerea de la cunnilingus e mai puternică decat senzatia enervantă care-mi făcea presiune in jos si ca sunt curioasă cum se pot combina in mod controlat senzațiile. A fost de nedescris... Ce vrei sa-ti mai detaliez, curiosule? Stii ca noi doi nu mai stam la vorbe pentru ca asa am decis eu in momentul in care am vazut ca începi sa minti fara nici o jenă? Cu toate ca de multe ori ma intreb cum e pentru voi sa mințiți despre ceva ce nu puteti apuca si se afla ca...pur fantasmă in mintea voastră! Mai te poti da peste cap de cateva ori si sa te gandesti la zâmbetul continuu pe care il am pe buze de cate ori intru pe nimfomane si observ toate comediile...se opreste doar cateva clipe cu câte o exclamație, iar uneori cand rad cu toată pofta. 12 3
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 8, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 8, 2018 Am vrut să merg la piscină și m-am făcut iar de o pățanie...! Mi-am zis să mă epilez cu aparatul acela care scoate firele din rădăcină, în loc să fac cu aparatul de ras că poate mă irit și cred că am ținut prea mult aparatul în locul acela pe pubis...și voila, iar sunt numai de bucluc! 😅 20 13
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 8, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 8, 2018 Zici că-i o inimioară, pe-o parte mai plină! 😊 14 13
batranu4791 Reputație: 417 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Curat ghinion să nu încerci cumva să îți faci ceva și cu ondulatorul încins.Probabil din cauza postului sau ceva blesteme de la concurenta. Ai grijă totuși pe ce mai pui mâna sau ......O zi bună îți doresc
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 8, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 8, 2018 Curat ghinion să nu încerci cumva să îți faci ceva și cu ondulatorul încins.Probabil din cauza postului sau ceva blesteme de la concurenta. Ai grijă totuși pe ce mai pui mâna sau ......O zi bună îți doresc Nu cred! 😅 Răspunsul e că nu mă pot opri până nu ajung eu la vreun proces psihic reținut în subconștient și care simt eu că sunt pe cale să-l dibuiesc. Bine că repetiția se manifestă în mod fizic si nu comportamental... Povesti, am expus un pic și în comentariile anterioare.Nu mai folosesc nimic pentru păr de un an și jumătate, iar pentru să-l păstrez moale fac uz din comerț de soluția aceea pentru părul copiilor după spălare. O zi plăcută și ție! 13 13
alexgama Reputație: 522 Postat Martie 8, 2018 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Martie 8, 2018 Zici că-i o inimioară, pe-o parte mai plină! :flowers2 1
thestarr Reputație: 21 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Nu cred! Răspunsul e că nu mă pot opri până nu ajung eu la vreun proces psihic reținut în subconștient și care simt eu că sunt pe cale să-l dibuiesc. Bine că repetiția se manifestă în mod fizic si nu comportamental... Povesti, am expus un pic și în comentariile anterioare.Nu mai folosesc nimic pentru păr de un an și jumătate, iar pentru să-l păstrez moale fac uz din comerț de soluția aceea pentru părul copiilor după spălare. O zi plăcută și ție!Cum se numeste solutia aia sa faci paru moale ?
vistantric Reputație: -3410 Postat Martie 8, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Martie 8, 2018 ☺ flowers Mai îndeaproape... Cum se numeste solutia aia sa faci paru moale ? Acesta si încă altul in alte dăți: 14 13
thestarr Reputație: 21 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Mai îndeaproape... 2018-03-08 16.14.17-2.jpg Acesta si încă altul in alte dăți:20180308_163146-1.jpgMisto . si cum faci il ti pe par ca balsamu ? si de unde l-ai cumparat ?
neiberr Reputație: 878 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2018 Despre ce discretie vorbesti, ca întâlnesc oameni cu asemenea plăceri, ca sunt din Vâlcea, Pitesti, Bucuresti, Brasov ori Craiova...sau sa iau din câte un oras, cate unul, ca oricum fac putine întâlniri? Nu am zis nimic, de vârstă sau de vreun semn pe corpul sau...semnul era la mine si am făcut un fel de transfer psihanalitic, chiar dacă gestul ținea de plăcerea lui. El e vinovat pentru propunerea pe care i-am facut-o pentru că mi-a facut un cunnilingus asa de prelung, cred ca peste o jumatate de oră încât am avut si inspiratie sa-i zic cum se cuvine despre ce este vorba. La inceput ii povesteam ca plăcerea de la cunnilingus e mai puternică decat senzatia enervantă care-mi făcea presiune in jos si ca sunt curioasă cum se pot combina in mod controlat senzațiile. A fost de nedescris... Ce vrei sa-ti mai detaliez, curiosule? Stii ca noi doi nu mai stam la vorbe pentru ca asa am decis eu in momentul in care am vazut ca începi sa minti fara nici o jenă? Cu toate ca de multe ori ma intreb cum e pentru voi sa mințiți despre ceva ce nu puteti apuca si se afla ca...pur fantasmă in mintea voastră! Mai te poti da peste cap de cateva ori si sa te gandesti la zâmbetul continuu pe care il am pe buze de cate ori intru pe nimfomane si observ toate comediile...se opreste doar cateva clipe cu câte o exclamație, iar uneori cand rad cu toată pofta.Vezi cit de important este pentru Tine seitul asta....nimfomane....te distrezi...mai te enervezi...si iti faci si relama....o intrebare cum iti dai seama ca cineva este mincinos....? Deci una din placerile deosebite...este atunci cind gasesti un ....,,bulache,,care te linge cu simt de raspundere la pasarica si Tu il rasplatesti cu o ,,bere calda,, la botul calului....in loc de bacsis.....? Nu ai facut si un clip video cu ,,nazdravanul,,respectiv....?Prea povestesti cu foc.....adica de fapt este un fel de bonus din partea Ta pentru ,,bulache,,....?
neiberr Reputație: 878 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2018 Mai îndeaproape... 2018-03-08 16.14.17-2.jpg Acesta si încă altul in alte dăți:20180308_163146-1.jpgLasa ,,veverita,, mai virgina.....ai pedepsit o...si uite ca ai un triunghi mai rosu....un fel de semn ...parca ai o alergie....sau inceput de raie...nu faci nimic cu solutia aia...Da cu miere de salcim....si il pui si pe un ,,bulache ,, sa te linga cu simt de raspundere...si iti trece rapid....vezi sa nu aiba barba sau mustata....,,bulache,,....deoarece te va irita mai tare....
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 8, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Martie 8, 2018 Mai îndeaproape... 2018-03-08 16.14.17-2.jpg Acesta si încă altul in alte dăți:20180308_163146-1.jpg In calitate de ginecolog, Recomand ceva pe baza de propolis. Te documentezi tu.
Postări Recomandate