Sari la conținut

Bianca 0727 292 456


Postări Recomandate

Undeva in decembire am cautat prin ziar compania unei domnisoare. Bianca a avut un anunt mai ok asa ca am cautat-o. Anuntul suna asa:

Sunt o roscata tandra dar si pasionala in acelasi timp, cu aptitudini in comunicare si intelegere,ofer companie intima incluzand si masaj de relaxare care este o ocazie perfecta de a scapa de stresul acumulat,ma poti suna la nr de tel 0727292456.

 

A raspuns din prima la telefon, voce placuta, am trecut direct la subiect, negociere, a cerut 180 ron pentru o ora (2 finalizari oral+normal). A spus ca nu are locatia ei si ne-am inatlnit la o pensiune Casa Daciana sau Casa Dacica undeva pe la km6 (pentru cei ce cunosc ploiesti-ul). Dezamagitor a fost ca m-a pus sa paltesc camera care costa 70 lei la tranzit, apoi desi partida a fost reusita, s-a intrerupt de vreo 2 ori sa raspunda la telefon. Am folosit prezervativ si al oral si la normal, ii dau nota 9 la oral, apropae reuseste la DT, nu accepta CIM (fara prezervativ) si nici anal, nota 9 si pentru sexul normal, este foarte activa, geme usor si este foarte receptiva la dorintele clientului. Este asa cum se descrie si pozele pe care le veti gasi pe google daca cautati numarul de telefon sunt reale. Cred ca are si facultate pentru ca este destul de isteata. Oricum este cea mai curata si mai buna la pat escorta icnercata de mine in Ploiesti in ultimii 4 ani.

 

Ghinionul meu a fost ca dupa Craciun si-a inchis telefon si de fiecare data cand am incercat nu am reusit sa mai dau de ea. A mai vizitat-o cineva pe domnisoara in cauza? Intreb asta pentru ca nu am vazut-o mentionata aici si ea sustine ca practica meseria de aproape un an, deci trebuie sa mai fi avut clienti care sa viziteze si acest site. Am atasat si o poza (este aceiasi fata chiar daca nu este vopsita)

 

Spor la cotaiala.

post-36708-0-74006700-1340717893_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...