Sari la conținut

Diana 0721159171


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare!

 

Fiind prins intr-o asidua campanie de cercetare a ofertei online cu privire la piata constanteana ( unde se pare ca este destul de dificil de gasit ceva de calitate ) am gasit urmatoarea propunere http://www.escorta-t...scort/diana-58/ . Imi cer scuze daca gresesc modalitatea de postare, sunt nou si inca nu am avut timp sa trec peste toate regulile forum-ului.

 

Site-ul respectiv garanteaza pentru veridicitatea pozelor, care sunt mai mult decat atragatoare. Am sunat-o pe respectiva domnisoara, mi-a confirmat pretul de 250RON/h cu 2 finalizari, OWO (in functie de igiena) si normal protejat. O voce foarte placuta si amabila la celalat capat al firului.

 

Evident, sunt curios daca a vizitat-o cineva pana acum si poate impartasi impresii ( nu am gasit dupa acest nr de telefon nimic ). Banuiesc ca majoritatea fetelor din perioada aceasta sunt venite din Bucuresti si poate ne ajuta confratii de suferinta sa aflam ceva de ea pentru ca pozele arata aproape prea bine ca sa fie adevarate.

Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Sal'TARE!

 

Poze false monser... am vrea noi sa avem fetite disponibile asa... see KISS KARA pentru mai multe poze ...

 

Mda...ma gandeam eu ca asa e. Inseamna ca site-ul cu pricina nu face doi bani si nu neputem baza pe faptul ca garanteaza pentru anumite poze si pentru altele ( unele dintre care chiar sunt pe bune ) nu baga mana in foc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...