Sari la conținut

0799568785 DOAMNA matura, ofer servicii le masaj la domiciliul meu. Discretie si seriozitate maxima. Zona Baba Novac, Dristor


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am fost si eu la ANA. La telefon mi=a zis ca nu ma grabeste ca o finalizare dureaza 20-25 de minute si ca accepta limbi la pasarica(* eu sunt amator).

Ajung in locatie pe la Baba Novac, intru, o vad- rata cat de cat ok. ,ma baga intr-o camera intuneacoasa - erau draperiile trase. Avea pe ea o rochie si nu purta nimic pe dedesubt. si-a dat rochia jos iar eu am vrut sa ii pun mana pe sani si sa o mangai. Nu m-a lasat ca e sensibila. Apoi am vrut sa o pup un pic la pasarica. La telefon a zis ca ma lasa, dar cand am ajuns nici nu a vrut sa auda. A zis ca nu accepta limbi. Mi-a supto 2 minute apoi a cerut sa trecem la normal. O intreb daca se urca ea deasupra= nici nu a vrut sa auda. Trec la misionar, si nu a puc sa fut nici 2 minute la ea ca incepe sa ma certe ca << ce, tu ai venit sa futi o ora pe 50 de lei? ca sa imi dau drumul mai repede.>> Cand am auzit a inceput sa imi moara pula. Am scos=o si am luat-o la laba ca mi s a facut scarba de ea. Mi-am facut laba, m=am imbracat si am plecat acasa. E o tepara nenorocita. Nu am apucat sa fut 2 minute la ea ca a inceput sa ma certe ca sa imi dau drumul mai repede ca am depasit timpul.Cu totul, de cand am intrat in casa, toata actiunea nu a durat mai mult de 5 minute. E o tepara ordinara. Isi bate joc de tine pe banii tai. Cand i-am zis ca la telefon mi=a zis ca sta 20-25 de minyute la o finalizare a zis ca nu e adevarat. ca nu a zis ea asa/ La fel a zis si de limbi, ca accepta si nu a mai acceptat la fata locului. 

NU SE MERITA!

DE EVITAT!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...