razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iulie 24, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iulie 24, 2016 Pe cât facem pariu că tot tu ești de vina? Stai sa vina comentariul ei. Link spre comentariu
cocotail Reputație: 363 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 Salutare! Stiu din start care vor fi comentariile la review-ul meu insa I DON'T CARE! Vazut Iazmina! Confirm ca este de etnie insa nu e deranjant! Frumusica insa dezamagitor! Toti cei care scriau mai sus ca pozele sunt reale sau ca arata mai bine minteau! Oralul dezamagitor la fel si normalul! Pare a fi fortata in job-ul acesta! De aici si "timiditatea" ! Nu recomand !Vino cu o recenzie completa si detaliata.Ne-ar ajuta mai mult. Link spre comentariu
hymons Reputație: 30 Postat Iulie 29, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iulie 29, 2016 Confirm Gfe de cacao .Notele sunt date aiurea de amicii ei.Oral cu dinti normal slab rau. Link spre comentariu
iazmina_19 Reputație: 7 Postat Iulie 29, 2016 Oras:prahova Oras:prahova Partajează Postat Iulie 29, 2016 Dragul meu nu pot mulțumi pe toată lumea,este decizia ta daca mai revii sau nu! Va aștept cu drag pe toți cei care sunt interesați de anunțul meu!Va pup! 1 Link spre comentariu
cryszty Reputație: 77 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2016 Am vizitat-o pe domnisoara Iazmina acum vreo doua saptamani, in delegatie fiind la Ploiesti si terminand mai repede programul in ziua respectiva. Sunat de vreo 2 ori pana a raspuns, explicat locatia binisor, ca unuia care nu stie orasul, am ajuns in vreo 20-25 de minute, parcat pe ceva trotuar pe acolo si urcat. M-a asteptat dupa usa, imbracata intr-un top si ceva pantalonasi scurti. Fata este destul de dragutica, un pic bronzata de la natura, insa nu e un lucru rau, e doar o observatie. Meniul il stabilisem dinainte (oral cu CIM), am schimbat cateva vorbe insa nu prea multe si m-am dus la dus. Baie curatica, gel de dus, prosop curat si uscat, spalat si dus inapoi in camera, s-a dus si ea sa se spele un pic. Cand s-a intors mi-a cerut destul de sec banii, pe care s-a dus sa ii duca, nu mi-am dat seama dupa zgomot daca usa a fost de la bucatarie sau de la casa si a venit cineva la usa sa ii colecteze. Anyway… S-a dezbracat, frumusica, sani micuti dar draguti, un landing strip sexy la pasarica. Nu e rau deloc. Ma intreaba daca vreo oralul cu sau fara, apoi singura isi da seama ca nu prea are cum sa fie cu daca e cu CIM. Sterge capul ustensilei cu un servetel umed si trece la treaba. Oral bunicel, insa fara artificii, fata DT, mai a schimbat ritmul, mai lins pe colo colo, binisor per ansamblu. Dupa vreo 10 minute se petrece inevitabilul, termin si aici a facut-o lata… imediat dupa mi-a trantit un servetel pe capul instrumentului si a fugit repede repede la baie. Fata mea, strici bunatate de moment cu o tranzaie din-asta, daca CIM ti-e atat de naspa nu mai face, gandeste-te la client si la placerea lui in primul rand. M-am ridicat si eu, m-am dus la baie sa ma spal, am baut ceva rece si am plecat. Note: Locatie: 7, relativ usor de ajuns, patul si baia pot fi imbunatatite Aspect: 8 Oral: 7, bunicel, nimic special Finalizare: 2, a stricat toata vizita Gfe: 5, minim acceptabil Concluzionand, daca mai am chem de oral cu CIM prin Ploiesti cand mai sunt la treaba, clar caut altceva. Finalizarea aia a stricat toata experienta, 150 de lei care puteau fi cheltuiti mai bine. 4 Link spre comentariu
Vizitator maaoos Reputație: 0 Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Am vizitat-o si eu pe domnisoara Iazmina, recent. Mentionez ca nu sunt pro asa ca, poate nu va fi cea mai buna recenzie.Doritor de o incercare, si dupa ce am urmarit recenzile colegilor am hotarat sa o sun pe Iazmina, dupa ce am fost placut impresionat si de fotografii, eu fiind tipul iubitor de ASS. Sunat undeva pe la amiaza, fata raspunde imediat si imi spune ca e libera. Cu unda verde plec si ajung in aprox 30 minute (aglomeratia asta). Ajuns la profi pe democratiei sun din nou pentru detalii si cu ea in telefon ajung la scara. Urc si mi se deschide usa, ea ma astepta ascunsa dupa usa intr-un maieu si boxer galben, nimic impresionant. La prima vedere in mintea mea este o mica dezamagire, poate ma asteptam eu la prea mult. Fata nu arata rau, dar este clar ca pozele o avantajeaza. Apartamentul ok, modern, nimic de comentat. Se duce in dormitor acolo unde ma invita si pe mine, imi prezinta meniul si optez pentru 30 min oral si normal la 100 lei. Pleaca un pic dupa care revine si imi cere banii, ii inmanez apoi se duce sa ii lase "undeva". Secundele in care am asteptat-o au prefatat bine atmosfera, una care ma asteptam sa fie altfel, totul era serios, inchis. In fine, Iazmina revine si se dezbraca, ma invita si pe mine sa fac acelasi lucru. Se aseaza in pat si nu pot sa nu ii apreciez sanii, maricei, tari. Ii ling un pic ii strang in palme, ii verific si pasarica, curata cu un model drept. Ma intreaba daca vreau oraul protejat sau neprotejat, ii raspund si dupa ce sterge aparatul cu un servetel umed incepe sa suga acadeaua din culcat pe spate in timp ce eu eram in genunchi in pat, junioru era deja tun si o invit sa ma asez eu pe spate si sa o guste si din pozitia asta. Nu comenteaza, lucru pozitiv, e o fata care se conformeaza, vrea sa faca treaba, insa eu cum am o fire mai deschisa, vorbareata nu m-am putut simti foarte bine in ambienta aia inchisa si seaca. Oralul a fost bun , cu tentative de deep, punctul forte al intalnirii. Dupa aprox 10 min ma invita sa punem prezervativul, ii dau acceptul si se pune pentru un misionar. Ii dau bataie, dar aveam putin probleme de la oral, simtind ceva presiune pe mine, asa ca nu am putut sa dau ce am mai bun, lucru cu care am vrut sa si glumesc cu ea, incercand sa disting atmosfera, nu cred ca a gustat. Inca un lucru ar fi ca in timp ce "lucram" tinea ochii inchisi, lucru ce deasemenea ma facea sa ma simt cam aiurea. Gemea usor, nu foarte fals, cand iuteam ritmul incepea si ea mai grav. Mentionez ca a foloait lubrifiant, ea fiind uscata ca Sahara.Schimbam pozitia intr-o capra clasica, privelistea nu era rea, dar dupa cum v-am zis fiind un "assguy" si de la poze, nu am fost impresionat. Ii propun sa scoatem prezervativul si sa o mai suga putin, ea este de acord si eu stand in picioare si ea in sezand in pat, incepe sa o pupe. In acest moment incepe sa foloseasca si mana, insa o rog sa o mai alinte cu buzele putin, care din ce imi aduc aminte erau faine( buzele sunt cealalta nebunie a mea). Este de acord, o mai suge putin dupa care iar o freaca si desi ne intelesesem putin mai devreme sa explodez pe tate zic sa imi mai incerc o data norocul si ii propun sa ii umplu fata, refuza rusinos si ma pune sa o frec eu in timp ce ea isi tine tatele. Imi dau drumul si tatele ei erau pline. Se duce la baie, dupa si eu o fuga, insa nu am bagat de seama la facilitatile toaletei, eu folosind doar sapunul si prosopul, din cauza ca ambienta ma lasase cam rece asa ca voiam sa plec. Ma imbrac si ii spun ca ma grabesc, ne luam la revedere si o iau din loc. Apartament- modern, destul de ok, nimic de comentat. Nota 8Aspect- tatele sunt punctul forte, potrivite, tari. La fata, prezentabila, dragutica. Fundul, nu ceea ce ma asteptam. Nota 6.5GFE- M-am simtit destul de aiurea, din cauza ca era inchisa, rigida. Ambienta era seaca, incercarile mele de discutie fiind irelevante, astfel neschimband prea multe vorbe. Nota 4. Sunt sigur ca va citi si isi va dea seama cine sunt, asa ca o rog sa incerce pe viitor sa se faca mai placuta, sa comunice mai mult, sa se straduiasca sa faca o relatie cu clientul, o atmosfera mai placuta. Eu unul nu m-am simtit asa de bine. De revenit? Poate doar pentru oral, daca se va mai deschide as reveni sa o pun sa mi-o suga mai grav. Link spre comentariu
caputz Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Mai știe cineva ceva de ea? Telefonul îl are închis. .. Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Mai știe cineva ceva de ea? Telefonul îl are închis. ..Nu mai activează de ceva timp! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum