Sari la conținut

Salon masaj erotic Karma - 0745520532

Postări Recomandate

• Oras:tg mures
Postat

Fratilor voi sunteti penibil,va apucati voi de comentari, dupa un an si ceva de cand sa lasat fata de meserie.

Va rog sa lasati comentariile care nu mai au nici un rost,ar fi cazul sa invatati sa respectati fetele.

O dupa amiaza placuta,ciocane tari. :hihat

• Like 2
Postat

Pt linistea ta,sa lasat....

Vreti discretie,si nu stiti sa respectati viata privata a persoanei,jalnic

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Fratilor voi sunteti penibil,va apucati voi de comentari, dupa un an si ceva de cand sa lasat fata de meserie.

Va rog sa lasati comentariile care nu mai au nici un rost,ar fi cazul sa invatati sa respectati fetele.

O dupa amiaza placuta,ciocane tari. :hihat

Pai daca abia acum se trezesc unii sa anunte ce presta...
Postat

De ce creati confuzii? Nu are nimic de a face cu Andreea.Macar pe ea sa-o lasam in pace ca e singura care mai face masaj erotic adevarat in Tirgu Mures.

Postat

Apropo de Andreea, acum lucreaza si simbata.este un avantaj pentru cei care nu pot scapa in cursul saptamini.

Postat

Scuze nu am vrut sa te jignesc,dar din cauza acestor infotmati"din cite stiu eu"si aceasta pagina a devenit de rahat.Nu am vazut de luni de zile o recenzie ca lumea din fapte reale/

Postat

Azi am fost si eu pe Muncii la o doamna (era in anunt care arata foarte bine, doar in pozele din anunt) O data ajuns insa la locatie realitatea m-a izbit in fata, am dat peste o femeie cam la 50 de ani, 170 in jur de 80kg sau peste, cu dantura aproape lipsa. Mai avea inca doua colege de apartament, mai mici de inaltime si mai subtirele, trecute si ele de 50 de ani.

A zis ca pot sa aleg alta colega daca nu vreau cu ea, doar fugitiv am tras o privire catre celelalte colege, care fumau in bucatarie, dar nu m-a convins niciuna sa raman.

Asa ca am plecat. Locatia este peste drum de scoala generala de pe munci in bloc la etajul 1.

La plecare am trecut pe langa sediul la Karma si am vazut ca erau ridicate amandoua jaluzelele la camere, am sunat la interfon, dar nu a raspuns nimeni.

Oare redeschid salonul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...