Sari la conținut

Ce te face fericit?

Postări Recomandate

• Oras:amanta
Postat

ma simt fericita cand eu si tati bobo suntem draguti unul cu celalalt :heart: si nu suntem tigani

TATI BOBO e sugus sau topi top?:)))

• Minus 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Ma acuzi de snobism lingvistic? :)

Asa ma stii tu pe mine?! Pai hai sa vedem daca e cazul.

Din editarea pe care ai facut-o postarii mele se vede ca ai inteles fix o pula din ceea ce am exprimat.

Eu spun "climaxul acalmiei", tu spui "orgasmul oferit de liniste".

Eu ma refer la acalmie fiind ca un rastimp de liniste in cadrul unei perioade framantate. Folosind un singur cuvant spun ca vad viata, in ansamblul ei, ca pe o lupta permanenta, iar momentele de liniste sunt rare; predomina framantarea. Cand n-are cancer fratele, intra varul cu masina in pom. Cand nu intra varul cu masina in pom, esti dat afara de la munca. Cand nu esti dat afara de la munca, iti face copilul meningita etc.. Ei, exista momente, rare, in care nu se intampla nimic din cele exemplificate. De aia e "acalmie" si nu doar "liniste".

Tu, alergic la snobism (ca si mine), dar limitat in intelegere, spui sec: "liniste".

Eu spun "climax", gandindu-ma la un punct culminant, la un maxim, tu inlocuiesti cu un halucinant "orgasm" (Sandra Brown o fi de vina). Acalmia despre care vorbeam nu-mi stoarce nici macar furunculul de la cur, daramite sa-mi provoace orgasm, cum spui tu.

"Climaxul acalmiei" e minimul de cuvinte care mi-a permis sa sintetizez mai multe idei. ...Din care n-ai inteles nici una.

Trecem mai departe, la partea cu dentitia :D. Desi nu reiese foarte clar din editarea ta, permite-mi sa am prejudecati si sa cred ca, iarasi, nu ai inteles mare lucru. Nu de alta, dar fraza asta este in stransa legatura cu prima parte (aia cu climaxul si acalmia), din care ti-am demonstrat deja ca nu ai inteles mare lucru.

Am spus deja ca vad viata ca pe o lupta permanenta. Ei, nu toate "bataliile" sunt castigate. Iar parte dintre "bataliile" pierdute pot fi chiar tragedii, chiar daca viata merge inainte. Cand am spus ca fericirea este stirba atunci cand imi zambeste, ma refeream la faptul ca aceasta nu mai are cum sa fie una completa, ca in vreama copilariei. Dintii lipsa reprezinta evenimentele tragice, de pe parcursul vietii, asupra carora nu se mai poate face nimic - "vesnic stirba (nu folosesc neologismul "ireversibil", ca sa nu te mai superi :)). Spre exemplu, fiecare dinte lipsa poate fi vazut ca reprezentand disparitia unei persoane dragi.

Acum sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si faptul ca editarea ta n-are nicio treaba cu postarea mea initiala.

Eu nu am mereu timpul si cheful necesar sa scriu sute de randuri, ca sa ma inteleaga toata lumea. Permite-mi, pe viitor, sa fiu mai sarac in cuvinte :).

Da,snobism lingvistic :),oarecum,dar hei,acum am inteles mai multe puli,ca tot ai avut timpul si cheful necesar...sper ca nu ai facut-o sa aperi... :)

Chestia asta cu inventatul de cuvinte,schimbat intelesul lor,litere peste litere,doar ca omul sa 'puncteze' cat mai bine un punct de vedere personal,sa poata exprima cat mai bine batalia din capul lui intre gandurile constante,poate fi destul de obositoare... :)

Am un fel de alergie interioara nu numai gandindu-ma la snobism,ci si la anumite cuvinte care-l fac pe om sa gandeasca negativ,sa gandeasca cum ca e capabil sa controleze things and shit,cuvinte care il scot din starea de liniste si il duc in aia de

"am o misiune,trebuie sa o indeplinesc,dar nu stiu exact care e......."...framantare,lupta,judecati si prejudecati :),tragedie si toate derivatele :),etc...

Faceam o comparatie mai recent intre mine si un copac :)...ma uitam la el si se clatina asa in vant,practic avea durerea aia in pula,era acolo si atat,fara sa aiba vreo frica de durere si moarte,fara sa se gandeasca ca la ora 5.20 tre sa ajunga la serviciu,sau ca la 1pm tre sa fie la banca sa plateasca ratele,dar griji din nou,ca nu are bani :),fara sa sufere ca toamna ii cad frunzele,fiindca vine primavara si e a posto :)...si ziceam ca diferentele dintre mine si el este ca eu am constiinta iar el nu,el 'ajuta' ca narura sa-si mentina echilibrul,eu o distrug,de unde reiese ca e un muist norocos,iar expresia 'bai esti copac' isi schimba instant valoarea. :).

Anyways,parerea mea este ca suntem intr-un oarecare conflict interior cu noi insine,si implicit cu cei din jur,gandind exagerat de mult,consumand energie inutila,doar pentru ca nu putem accepta moartea ca pe ceva natural ...consideram ca nasterea este un dar de la dumnezeu,iar moartea o tragedie,sarbatorim nasterea dar moartea o hulim,o regretam,piei satana :)..."nu am cerut sa mi se dea viata,a venit pe tava,asa e,dar de ce mi se ia la un moment dat,de ce?...si viata devine problematica apoi" :)...de unde si melodia life it's life,si cam atat. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cine e dumnezeu?!

Dumnezeu e tot si toate,sufletul,mintea, spiritul omului,nu este o fiinta,este starea omului,autosugestia lui

• Minus 1
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dumnezeu e tot si toate,sufletul,mintea, spiritul omului,nu este o fiinta,este starea omului,autosugestia lui

Bine!

• Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Se vede treaba ca neşte unii p'acia nu s-au futat de ceva vreme. :-)

• Like 3
Reputație: 1150
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Asa zic toti....pana ajung sa isi doreasca sa scape de mine! =))

neah ... nu-mi doresc niciodata sa scap de o zeita

Vizitator
Reputație: 0
Postat

neah ... nu-mi doresc niciodata sa scap de o zeita

Da-ma dreacu'de zeitate ce sunt eu !  :slap2  :laugh2

• Like 4
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Da-ma dreacu'de zeitate ce sunt eu ! :slap2 :laugh2

Ai dreptate! date "dreacu' " =))

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pescuitul!   :laugh2

post-70730-0-30823700-1464159242_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 11
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe mine mă face fericită fericirea celor pe care îi iubesc.

P.S.- Mi-ar plăcea și un Lamborghini Murcielago roșu ca focul, dar na'.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ce apropouri fine va faceti voi doi... :D

Normal, io ma duc la pescuit cu Lamborghini! 

• Like 1
  • Minus 11
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Pe mine mă face fericită fericirea celor pe care îi iubesc.

P.S.- Mi-ar plăcea și un Lamborghini Murcielago roșu ca focul, dar na'.

da-l naibii.e mai fain audi

Vizitator Beraru
Postat

Normal, io ma duc la pescuit cu Lamborghini!

Orice, atata timp cat ai loc sa pui in torpedou cele trei hamsii prinse. Sfatul meu e sa nu le agati la retrovizoare. Lasa doar braduletul, ca prinde iz.

Postat

Orice, atata timp cat ai loc sa pui in torpedou cele trei hamsii prinse. Sfatul meu e sa nu le agati la retrovizoare. Lasa doar braduletul, ca prinde iz.

Nu mai am loc sa le agat din cauza celor 20 de cruci!

• Minus 11

Vizitator Beraru
Postat

Nu mai am loc sa le agat din cauza celor 20 de cruci!

Nu intra in panica! Iti spun doar atat: am vazut un super-mega reportaj cu camera ascunsa; nu ai mai mult de trei cruci sfintite, crede-ma. Abia de la patru in sus, sfintite, se indoaie trunchiul copacilor de pe margine cand adormi la volan.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...