Sari la conținut

Ce te face fericit?

Postări Recomandate

• Oras:amanta
Postat

Salutare

Astazi ca niciodata am avut o liniște interioară și o împăcare cu mine cum de mult nu mi s,a mai intamplat si m,am gandit ca poate si voi a,ti trait aceste stări

Si atunci întreb si eu,cand si ce il poate face pe om fericit,ce este fericirea?

• Minus 1
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

ce este fericirea?

o liniște interioară și o împăcare cu mine

Tu centrezi, tu dai cu capul :).

• Like 4
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

io's fericit cand ma cac de 2 ori pe zi si cand ma pis de 5 ori pe zi

• Like 1
  • Oras:fara
Postat

depinde pe alti asta ii face fericitihttps://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/13001208_1144675035572157_2822917254317657962_n.jpg?oh=943dba25dc4437489e98ce3478aa00a0&oe=579BE46A

pe alti asta https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/11140757_1143689482337379_8408105017919060473_n.jpg?oh=6fb41885b016eea7dc56196ae147aec8&oe=57A6841D

pe altele asta... :rax2  :iagree https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/943854_1126631480709846_4172757543710456464_n.jpg?oh=2f7610fad4626e471e04a80c0bafda47&oe=57A448AA

• Like 2
Postat

Nu berare,daca am spus asta nu inseamna ca eram fericit,am spus ca am fost împăcat cu mine,pe tine ce te face fericit?stiu răspunsul :-) as vrea sa aud ceva serios

• Minus 1
Postat

Fericirea este acel moment cand uiti de toate grijile.... Cred!

asociat cu melodia "vesnica pomenire" cantata de un popa de la tara cu taraful de bocitoare alcoolizate de la slujba de utrenie

• Like 2
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

... unde nici întristare, nici durere nu-i. :pope

Postat

Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.

Pomeneşte, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii şi a vieţii celei ce va să fie au adormit, parinţi şi fraţi ai noştri şi pe toţi cei care întru dreapta credinţă s-au săvârşit, şi iartă-le lor toate greşalele pe care cu cuvântul, sau cu lucrul, sau cu gândul le-au săvârşit şi-i aşază pe ei, Doamne, în locuri luminoase, în locuri cu verdeaţă, în locuri de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea şi unde cercetarea feţei Tale veseleşte pe toţi sfinţii Tăi cei din veac. Dăruieşte-le lor şi nouă împărăţia Ta şi împărtăşirea bunătăţilor Tale celor negrăite şi veşnice, şi desfătarea vieţii Tale celei nesfârşite şi fericite. Că Tu eşti învierea şi odihna adormiţilor robilor Tăi (N), Hristoase, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, împreună şi Celui fără de început al Tău Părinte şi Preasfântului şi Bunului şi de viaţă făcătorului Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin. Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.

• Like 1
Postat

Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.

Pomeneşte, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii şi a vieţii celei ce va să fie au adormit, parinţi şi fraţi ai noştri şi pe toţi cei care întru dreapta credinţă s-au săvârşit, şi iartă-le lor toate greşalele pe care cu cuvântul, sau cu lucrul, sau cu gândul le-au săvârşit şi-i aşază pe ei, Doamne, în locuri luminoase, în locuri cu verdeaţă, în locuri de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea şi unde cercetarea feţei Tale veseleşte pe toţi sfinţii Tăi cei din veac. Dăruieşte-le lor şi nouă împărăţia Ta şi împărtăşirea bunătăţilor Tale celor negrăite şi veşnice, şi desfătarea vieţii Tale celei nesfârşite şi fericite. Că Tu eşti învierea şi odihna adormiţilor robilor Tăi (N), Hristoase, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, împreună şi Celui fără de început al Tău Părinte şi Preasfântului şi Bunului şi de viaţă făcătorului Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin. Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.

Ești țîrcovnic la prea-sfințitul Pipilică?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ești țîrcovnic la prea-sfințitul Pipilică?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

schiarhimandrit

• Like 1
Postat

asociat cu melodia "vesnica pomenire" cantata de un popa de la tara cu taraful de bocitoare alcoolizate de la slujba de utrenie

AMIN  c.om ”be” vin :lol:

• Like 2
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

berare,.....pe tine ce te face fericit?

Pentru mine fericirea echivaleaza cu climaxul acalmiei. Ca atare, fericirea spre care tanjesc e vesnic stirba atunci cand imi zambeste. Imi pun insa speranta ca dentitia ramasa e una sanatoasa.

Postat

AMIN  c.om ”be” vin :lol:

la ora asta doar un turt ma trezeste

Postat

Pentru mine fericirea echivaleaza cu climaxul acalmiei. Ca atare, fericirea spre care tanjesc e vesnic stirba atunci cand imi zambeste. Imi pun insa speranta ca dentitia ramasa e una sanatoasa.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/59/9f/22/599f22783cdb5c56ccb040d4efd65d22.jpg

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

E simplu.. lipsa de griji :)

Postat

... și televizorul. 

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Astazi ca niciodata am avut o liniște interioară și o împăcare cu mine cum de mult nu mi s,a mai intamplat si m,am gandit ca poate si voi a,ti trait aceste stări. Si atunci întreb si eu,cand si ce il poate face pe om fericit,ce este fericirea?

E simplu.. lipsa de griji :)

Fericirea este acel moment cand uiti de toate grijile.... Cred!

citate filosofice:

"Fiecare are in mâinile sale propria fericire, precum artistul are materia bruta, careia vrea sa-i dea o forma" - Goethe

"Fericirea e un ideal al imaginatiei, iar nu al ratiunii" - Immanuel Kant

Nu cred ca fericirea se poate defini printr-o negatie (ca de exemplu o lipsa, lipsa de griji). Fericirea trebuie sa presupuna o abundenta, ceva care umple toate golurile sufletesti si trupesti (cel putin cele de pe acest plan material). Fericit poti fi doar daca dai trupului ce-i a trupului (sanatate trupeasca si implinire sexuala)))) =)) iar sufletului o stare sigura, echilibrata, confortabila, aceea de a fi apreciat in randul persoanelor apropiate si de a avea o reputatie buna in randul oamenilor in general.

Iata ce zice Platon, daca citatul e al lui: "Fericirea cuprinde cinci parti. O parte este a lua hotarari bune; a doua este a avea simturi bune si sanatate trupeasca; a treia este reusita in ceea ce intreprinzi; a patra-i reputatia buna printre oameni si a cincea abundenta de bani si a bunurilor folositoare pentru viata".

Personal nu m-as putea declara fericit cand uit de toate grijile din mai multe motive; dar doua mi se par esentiale: 1. am multe griji, mintea mea fabrica incontinuu griji; 2. uitarea nu ma ajuta cu prea mult daca nu umplu vidul creat cu ceva consistent si care sa ma impresioneze minunat; caci tocmai starea lipsei de griji ma ingrijoreaza poate si mai mult.. :laugh2 Spiritual vorbind trebuie sa ma declar cu siguranta foarte nefericit!! :laugh2

• Like 2
  • Oras:Breaza
  • Oras:Breaza
Postat

Salutare

Astazi ca niciodata am avut o liniște interioară și o împăcare cu mine cum de mult nu mi s,a mai intamplat si m,am gandit ca poate si voi a,ti trait aceste stări

Si atunci întreb si eu,cand si ce il poate face pe om fericit,ce este fericirea?

http://nimfomane.com/forum/topic/64631-ce-este-fericirea/?fromsearch=1

Uite aici un topic despre fericire. Un raspuns minunat despre ceea ce este fericirea a dat worldoftanks. Si Miskin a atins oarecum esenta, desi in stilul sau care pentru unii este deranjant. Nu pentru mine :)

Apropo, stie careva ceva de tanchist? Aici nu a mai intrat de ceva timp, telefonul il are inchis de vreo luna, zici ca s-a evaporat...

• Minus 2
Postat

Moartea :)

Ceai fey? 

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Moartea :)

Cum, oral sau normal? =))

PS: te simt indragostita!!! =))

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...