Sari la conținut

Postări Recomandate

Adaug o descriere a unui salon de masaj in Piata Victoriei (pe str. dr. Felix) in spatele Mc Donalds Buzesti.

La etajul 2 al unei vile .

Locatie foarte ok curata, frumos amenajat.

Primirea a fost ok cu toate ca am intarziat aproape o ora!!

Din aceasta cauza nu am cunoscut decat o singura fata care isi spune Delia. Frumoasa este cuvantul care o descrie.

Atitudinea este foarte buna, comunicativa, si vesela.

Dupa dusul de rigoare (baie ok , mare, 2 geluri de dus, prosop curat, papuci de unica folosinta) isi cere scuze si se duce si ea la dus.

Nu sta decat 5 min si apare. Masajul de relaxare este relativ ok (am vazut si mai bune), insa..... urmeaza body si erotic ceva DEMENTIAL.

Fata iti lasa impresia ca esti omul vietii ei. Atitudine GFE 10++. E superb masajul facut de ea.

Ca si fizic pozele de pe http://www.amazoniamasaj.ro spun totul. Sunt 100% reale. Fata 9+, corp 10, si aspect(ingrijire) 10. Epilata complet cu un ten foarte fin, sani medii spre mari fermi si nelasati deloc. Mirosuri doar cele de parfum (bun) si guma de mestecat.

Pretul a fost de 150 ron/sedinta (ora) si nu am fost grabit deloc ba dupa ce am terminat masajul s-a lipit de mine si m-a rugat sa mai stau putin sa ma relaxez in timp ce ea ma mangaia pe tot corpul.

Cred ca merita vizitata. Vorbesc doar de Delia pt ca doar pe ea am vazut-o. Am facut acesta specificare (scuze pt off topic) pt ca la ultima mea postare am avut reprosuri ca in locul respectiv nu s-a intamplat ce am descris si imi asum vina ca nu am specificat persoanele, de aici intelegandu-se ca e valabil pt intreaga locatie.

  • Like 4
Link spre comentariu

Confirm calitatea atat a fetelor cat si a masajului.

Am fost de mai multe ori la Alina si la Denisa. Alina se bazeaza mai mult pe un lap-dance care te inebuneste. Cu Denisa e alta treaba -isi pune tot corpul la dispozitia ta.

Inca ceva: aerul conditionat poate fi dat pe cald sau inchis daca nu iti convine.

Exista si o parcare in apropiere!

Link spre comentariu

Message to the management of Amazonian Massage:

 

When a customer calls in English: don't hang up. When the same customer tries to call back and tries to speak Romanian with an accent: don't hang up. All I wanted to know was the exact address. Congratulations! :slap2

 

To my Romanian forum colleagues: scuze pentru ca nu am postat in Romaneste.

 

Thx,

Iam4Ium

Link spre comentariu

I agree whit the good reports above. I have been several times at Amazonia and I liked the place and the girls. But the last time I had have a bad experience. I picked a nice blond girl out named Silvia. She seems friendly at start but her massage was poor. She massaged me only my feets. After ten minutes I said I don't need a therapeutic massage: she answered that feets era very important!!!!!!! :blushing2 :blushing2

Had anyone have any experience whit her??????

To iam4ium: I have always in English called and they never hung me up.They was always nice.

To my Romanian forum colleagues: scuze pentru ca nu am postat in Romaneste. La rivedere

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

bifat din nou, cu alina de asta data

bruneta, tunsa scurt, sani f misto, carne tare

masaj erotic bun, senzual, lipicioasa,

120 lei/30 min masaj, no sex

La o asa recenzie ,si la un membru de doua zile (tu esti VIP, ar trebui ca recenziile tale sa fie un model de urmat pentru membrii cei noi) as atrage atentia sa revine cu ceva completari si i-as propune sa citeasca regulamentul (recenzie regulamentara)

Te rog sa scrii mai detaliat in viitor.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am incercat in mai multe randuri sa imi fac o programare insa nu a raspuns nimeni la nici unul din nr de tel. Presupun ca nu au receptionera, acest rol fiind jucat de una din fetele disponibile. Daca sunt toate ocupate ... ghinion ... Oricum mi se pare putin ciudat.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

HAI

Am incercat in mai multe randuri sa imi fac o programare insa nu a raspuns nimeni la nici unul din nr de tel. Presupun ca nu au receptionera, acest rol fiind jucat de una din fetele disponibile. Daca sunt toate ocupate ... ghinion ... Oricum mi se pare putin ciudat.

 

SUNA DUPA 12.30 CA AU RECEPTIONERA

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

PENTRU INCEPUT, AM FOST CAM LA TOATE SALOANELE DE MASAJ, PRACTIC, CAND TREBUIE SA GASESC UN PUNCT DE REPER IN BUC ASOCIEZ CU SALOANELE

ASA CA VOI DSCHIDE CATE UN TOPIC PENTRU RESTUL DE SALOANE CARE NU APAR

 

CAT DESPRE AMAZONIA ...

FETELE SUNT OK, IN MARE, DAR IN PRINCIPIU CAND MERG LA UN SALON (EXCLUS FK...) CAUT SA AM ACEIASI SENZATIE PE CARE AM AVUT-O ACUM VREO 6 ANI LA NIRVANA (UNDE DIN PACATE NICI ACUM NU MAI ESTE CE A FOST) ..... SA RAMAN INMARMURIT DE FRUMUSETEA FETELOR ....

ASADAR DESPRE FETE, CAM PLINUTE, NU GRASE, DAR SUNT DEPARTE DE A FI FRUMOASE .. SINGURA EXCEPTIE ERA MADALINA CARE AVEA 1.75 SI CAM 55 KG, CAM SUBTIRICA, DAR CU SANII MARICEI, IN REST .... FETELE SUNT SUB MEDIE

MASAJUL NU ESTE DIFERIT FATA DE ALTE SALOANE 20-25 MIN MASAJ RELAXARE. ... "ACUM POTI SA TE INTORCI" ...... SI RESTUL DEPINDE ....

FETELE NU TE GRABESC, TOATE TE INTREABA DACA AI FACUT SPORT, SI IN REST CONVERSATII STANDARD ... AI MAI FOST PE LA NOI, .... SI AU MARE GRIJA SA NU DEPASESTI CELE 60 MIN ,,,

CURATENIE ... NU E FARMACIE, DAR LA NOUA LOCATIE TOT DIN DR FELIX ... E UN PICUT MAI BINE ... E OK CA PUN NISTE CEARSAFURI DIN PLASTIC, ...

DACA MAI STIE CINEVA DE MADALINA , SA DEA MAI MULTE DETALII

 

 

NU MAI FOLOSI CAPS LOCK!!!!!!!!!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutari dragi confutaciosi,

Am bifat si eu la salonul Amazonia, locatia din Dr. Felix, joi seara, acu 4 zile. Sunat cerut detalii, mi s-a spus ca doar Alina va fi disponibila cam in 15 minute ( era pe la 7 seara asa ca se pare ca era aglomeratie ).

Am ajuns la ora agreeata, urcat la locatie si ma preia Alina de la intrare. Agreat pentru o ora, masaj nud, 150 RON decartat la inceput. Alina este o fata foarte draguta, la vreo 1.65m si vreo 50kg. Era intr-o lenjerie alba care ii punea in valoare un fundulet absolut delicos si foarte ferm.

Am ajuns in camera, era destul de inghesuita si intunecata, dar salteaua era mare si ce mi-a placut a fost folosirea unui cearceaf de unica folosinta, care da un mare plus la igiena.

Primit papuci tot asa de unica folosinta si prosop si purces la baie. Baia curata fara nimic de comentat. vreo 2 geluri de dus, asa ca dusat si intors in camera. Apoi Alina a disparut si ea la un dus si a revenit in camera unde m-a intrebat daca vreau sa incepem cu masaj de relaxare sau direct erotic. Eu sunt mare fan al masajelor asa ca am vrut si masajul de relaxare si nu am regretat. A mesterit Alina la mine vreo 30 minute si chiar mi-a parut rau cand a terminat ( ma rog doar vreo 30 secunde mi-a parut rau :) ). Masajul de relaxare foarte bine facut si foarte placut. Apoi a trecut la masajul erotic, care s-a completat foarte bine cu inceputul. Atingeri foarte placute si incitante si mangaieri.

Asa cum au mentionat si colegii dinainte, no sex, deci doar atingeri si mangaieri, dar totul foarte erotic asa ca a fost o experienta foarte foarte interesanta.

Concluzii:

  • Locatia: 9 ~ nimic de reprosat, dar eu dau 10 doar la exceptional :)
  • Igiena fata: 10 - foarte curata si frumos mirositoare
  • Masaj relaxare: 9 - pentru 10 tre sa iau o ora :)
  • Masajul erotic: 10 - foarte misto si erotic
  • Atitudine: 10 - mi-a placut foarte mult compania Alinei, este foarte prietenoasa si deschisa, dar cred ca trebuie sa faca "click" cu clientul. Cu mine a fost foarte ok asa ca dau 10.

Overall - Revin cat pot de repede si cat mai des :). Pentru mine este inlocuitoarea Gabrielei de la Confidential si pretul este mult mai bun.

  • Like 1
Link spre comentariu

Eu merg la salonul asta de vreo 2 ani si pot sa spun ca a mentinut niste standarde foarte ridicate de cand il vizitez eu.

Iti poti face programare si chiar se respecta, ceea ce vorbesti este exact ceea ce gasesti acolo, adica poti sa afli ce fete sunt in ziua respectiva si daca sunt disponibile cand vrei tu sa vii, nu ca la alte saloane unde ti se spune ca sunt 6 fete si de fapt te trezesti cand ajungi acolo ca sunt doar 2 din care una trebuie sa plece :slap2. De obicei trebuie sa confirmi cu 1/2 de ora inainte si ti se zice sa anunti in caz ca intervine ceva si nu poti sa ajungi sau intarzii ceea ce mi se pare normal si de bun simt.

Din punct de vedere al curateniei nu ai ce sa reprosezi: prosoape curate, papuci de unica folosinta si chiar un fel de cearceaf de unica folosinta ceea ce nu am vazut in alta parte si este o idee f buna, baie curata cu mai multe geluri de dus.

Inca un lucru legat de locatie, camerele sunt amenajate, decorate cu gust si au paturi si nu saltele puse pe jos.

Ce am observat este ca fetele incearca intotdeauna sa nu se intalneasca clientii pe hol sau la baie ceea iar mi se pare normal.

Legat de fete pot sa spun ca TOATE au o atitudine extraordinara si stiu sa te faca sa te simti bine, se vede ca le pasa de asta, nu sunt sictirite , nu incearca sa scape de tine cat mai repede, sunt zambarete si vorbarete. Legat de aspectul fizic, n-or fi ele fotomodele dar sunt frumoase dupa parerea mea si se poate vedea asta de pe site unde au poze REALE, faptul ca stiu ce sa faca cu corpul lor si cu al tau :wink2 in timpul masajului se vede si conteaza.

Inca ceva, mi se pare de admirat ca si fetele care lucreaza aici sunt respectate, au duminica libera, nu lucreaza noaptea, au concedii, cred ca se mizeaza pe faptul ca daca ele se simt bine si clientii o sa se simta bine.

Preturile sunt pe site, nu mai stau sa le insir (de ex masaj nud cu 1 fata 150 ron/1h sau 120 ron/1h sambata cand este oferta) dar mie mi se pare ca au cel mai bun raport pret/calitate din Bucuresti.

In concluzie, sper ca lucrurile sa nu se "strice" la Amazonia si sa mearga din ce in ce mai bine ca pana acum :hooray

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Anunutul suna asa

 

POZE reale, daca vrei diversitate, daca vrei ceva bun, placut si sigur, hai la noi, ai o ora intreaga de masaj si placere, punem multa pasiune in tot ce facem. Poze reale. str. Dr. Felix, Piata Victoriei, 12 Nov 15:00

0734.745.200/ 0741.741.529 Bucuresti ,100Lei/ora

 

Am sunat dar nu a raspuns nimeni , probabil era prea de dimineata la 9:30 :laugh2

Cunoaste cineva detalii despre cuibul asta ? tin sa mentionez ca am cautat si pe Google si pe forum si nu am gasit nimic , pozele par reale !

post-41892-0-51972200-1352877838_thumb.jpg

post-41892-0-28986700-1352877877_thumb.jpg

post-41892-0-56026100-1352877970_thumb.jpg

post-41892-0-62309200-1352877977_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Par reale pt ca se vede cladirea Wolksbank din intersectia Titulescu-Dr Felix

Nu miza pe asta Andreea,da-mi o poza cu tine precum si acordul tau si iti promit ca o sa apari si tu langa duduia de mai sus ....sau poate chiar la una dintre ferestrele bancii :))

.....sper ca ții la gluma!!!

Link spre comentariu
  • Telefon: andreea_sweet_escort
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: andreea_sweet_escort
  • Oras:Bucuresti

guest12, am lucrat in zona, si locuiesc in zona. Stiu fiecare straduta,casuta,etc pe acolo. Din poze banuiesc ca salonul este undeva spre buzesti, unde este intersectia Dr Felix -Al ioan Cuza.

Link spre comentariu

http://www.anuntul.r...oi_5707920.html
Sunt poze reale exact din vila din spatele Mc-ului de la Buzesti, Andreea are dreptate , am vazut de-a lungul timpului niste poze f interesante , cum ar fii cele din padure.Eu n-am ajuns inca la salon dar au fost niste prieteni si am auzit numai lucruri bune. Din ce trag eu concluzii ar fii raportul pret/calitate cel mai bun. Se pune mare pret pe igiena locatiei, am inteles ca se folosesc papuci si prosoape din hartie absorbanta, adica de unica de folosinta , dupa fiecare masaj se schimba lenjeria cu alta noua.Cand oi ajunge la salon o sa dau o recenzie pe threadul salonului care e deja la sectiunea potrivita , pana atunci poate se incumeta al nostru @pisicuts sa inchida threadul , este fara rost.
https://nimfomane.com/forum/topic/7037-0741741529-amazonian-massage/?do=findComment&comment=76926

Link spre comentariu

POZE reale, daca vrei un masaj bun, intr-un loc placut si discret, hai la noi, ai o ora intreaga de masaj, noua chiar ne place ce facem. Poze reale, recent str. Dr. Felix, Piata Victoriei, intra si pe site, 14 Nov 11:00

0734.745.200/ 0741.741.529 Bucuresti

site: www.amazoniamasaj.ro Pret: 100L h

post-16555-0-69490500-1353027864_thumb.jpg

post-16555-0-12518400-1353027870_thumb.jpg

post-16555-0-37549700-1353027876_thumb.jpg

post-16555-0-83646100-1353027883_thumb.jpg

post-16555-0-57893700-1353027893_thumb.jpg

post-16555-0-53710200-1353027900_thumb.jpg

post-16555-0-19219800-1353027908_thumb.jpg

post-16555-0-46457500-1353027920_thumb.jpg

post-16555-0-39979100-1353027929_thumb.jpg

post-16555-0-50922800-1353027935_thumb.jpg

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutari dragi confutaciosi,

Eu sunt mare fan al acestui salon, dupa ce am ramas fara maseuza mea preferata de la salonul Confidential.

Mie personal imi place foarte mult masajul erotic asa ca am fost de mai multe ori la acest salon. Pana acum am ajuns la vreo 3 dintre fetele de aici. Da este vorba despre salonul Amazonia masaj, cum a mentionat colegul si au si un site cu o harta si locatia exacta. Este chiar pe str. Dr Felix, langa spalatoria auto de acolo.

Intr-adevar curatenia si iginena sunt la mare pret, primesti prosoape curate impecabile la inceputul sedinte si papuci textili de unica folosinta. Eu am cerut prosop curat si la al doilea dus ( primul fiind ud ) si nu a fost nici o problema. Pe paturi la fel se folosesc un fel de cearceafuri de unica folosinta care se arunca dupa terminarea sedintei.

Sedinta nud de o ora este 150 RON ( pretul de 100 RON cred ca este doar pt topless ). Eu de obicei aleg o ora jumate si las 250.

Toate fetele la care am fost se pricep la masaj si il fac foarte bine. Pozele sunt toate reale ( din cele 4 poze afisate in capul threadului eu am fost la 2 dintre fete si sunt absolut reale pozele, facute probabil toamna asta ).

Baia este curata, in general sunt 2 geluri de dus disponibile. Fetele sunt foarte sociabile si comunicative. Tot ce se intampla este masaj de relaxare si masaj erotic. Sunt permise atingerile ( dar doar mangaieri, fara degete pe nicaieri :) ), eu nu am insistat la altceva pentru ca merg doar pt masaj, daca voiam altceva mergeam in alta parte :).

Ah si ca sa ii raspund colegului fetele vin dupa ora 12.00 in locatie de aceea nu au raspuns.

 

Revenind la fete, eu am fost la Alina, poza din dreapta - jos.

  • Un corp superb de fetiscana, carnea tare pe ea. -Nota 10.
  • Fata 8
  • Masaj relaxare superb - nota 10 ( urmeaza cursuri pt asta ),
  • la erotic 8~9. sincer sa fiu depinde de ziua in care este. Uneori a fost fantastic, dar s-a intamplat de vreo 2 ori sa nu aiba chef si sa se grabeasca putin ( dar nu deranjant pt ca altfel nu mai reveneam ).
  • Atingerile sunt permise in limita bunului simt.

Am mai fost la o colega Loredana - nu are poza sus -.

  • La corp - 9 ( un pic prea slaba pt gustul meu )
  • Fata - 9
  • masaj de relaxare ok, dar nu la fel ca Alina - 8
  • erotic - sa zicem ca nu e punctul ei forte - poate e la inceput, habar n-am. te lasa sa o mangai, dar sta ca o scandura si asteapta sa termini ce mesteresti tu acolo :). WTF nu m-am dus sa ma joc la jucarii, daca stai lemn nu prea e erotic. Asa ca fail. Nota 4

Am mai vazut una din colegele de acolo si este din pozele de sus, dar nu stiu cum o cheama si cum e la masaj. O sa mai merg si revin cu detalii.

  • Like 3
Link spre comentariu

Salutari dragi confutaciosi,

Eu sunt mare fan al acestui salon, dupa ce am ramas fara maseuza mea preferata de la salonul Confidential.

Mie personal imi place foarte mult masajul erotic asa ca am fost de mai multe ori la acest salon. Pana acum am ajuns la vreo 3 dintre fetele de aici. Da este vorba despre salonul Amazonia masaj, cum a mentionat colegul si au si un site cu o harta si locatia exacta. Este chiar pe str. Dr Felix, langa spalatoria auto de acolo.

Intr-adevar curatenia si iginena sunt la mare pret, primesti prosoape curate impecabile la inceputul sedinte si papuci textili de unica folosinta. Eu am cerut prosop curat si la al doilea dus ( primul fiind ud ) si nu a fost nici o problema. Pe paturi la fel se folosesc un fel de cearceafuri de unica folosinta care se arunca dupa terminarea sedintei.

Sedinta nud de o ora este 150 RON ( pretul de 100 RON cred ca este doar pt topless ). Eu de obicei aleg o ora jumate si las 250.

Toate fetele la care am fost se pricep la masaj si il fac foarte bine. Pozele sunt toate reale ( din cele 4 poze afisate in capul threadului eu am fost la 2 dintre fete si sunt absolut reale pozele, facute probabil toamna asta ).

Baia este curata, in general sunt 2 geluri de dus disponibile. Fetele sunt foarte sociabile si comunicative. Tot ce se intampla este masaj de relaxare si masaj erotic. Sunt permise atingerile ( dar doar mangaieri, fara degete pe nicaieri :) ), eu nu am insistat la altceva pentru ca merg doar pt masaj, daca voiam altceva mergeam in alta parte :).

Ah si ca sa ii raspund colegului fetele vin dupa ora 12.00 in locatie de aceea nu au raspuns.

 

Revenind la fete, eu am fost la Alina, poza din dreapta - jos.

  • Un corp superb de fetiscana, carnea tare pe ea. -Nota 10.
  • Fata 8
  • Masaj relaxare superb - nota 10 ( urmeaza cursuri pt asta ),
  • la erotic 8~9. sincer sa fiu depinde de ziua in care este. Uneori a fost fantastic, dar s-a intamplat de vreo 2 ori sa nu aiba chef si sa se grabeasca putin ( dar nu deranjant pt ca altfel nu mai reveneam ).
  • Atingerile sunt permise in limita bunului simt.

Am mai fost la o colega Loredana - nu are poza sus -.

  • La corp - 9 ( un pic prea slaba pt gustul meu )
  • Fata - 9
  • masaj de relaxare ok, dar nu la fel ca Alina - 8
  • erotic - sa zicem ca nu e punctul ei forte - poate e la inceput, habar n-am. te lasa sa o mangai, dar sta ca o scandura si asteapta sa termini ce mesteresti tu acolo :). WTF nu m-am dus sa ma joc la jucarii, daca stai lemn nu prea e erotic. Asa ca fail. Nota 4

Am mai vazut una din colegele de acolo si este din pozele de sus, dar nu stiu cum o cheama si cum e la masaj. O sa mai merg si revin cu detalii.

Confirm cele mentionate de wolverine, eu merg de vreo 2 ani acolo si am fost de fiecare data multumit. Locatia - Piata Victoriei, pe strada Dr. Felix, capatul spre Mc Donald`s de la Buzesti. Fetele sunt ok, dragute, amabile, ai ce vorbi cu ele, locatia e curata, 3 sau 4 camere din ce mi-am putut da seama, baia curata, cada mare, papuci de unica folosinta si prosoape impecabile. Cearsafurile sunt de unica folosita. Ca pret - 100 lei pentru masajul topless - nu stiu cum e ca nu am incercat - 150 lei pentru masajul nud, iar sambata 120 lei pentru masajul nud, masajul nud dureaza o ora si include si masaj de relaxare. Cei care au sunat dimineata devreme sau seara tarziu, nu le veti gasi, programul e de la 12:00 zua pana pe la 9 seara, nu stiu sa aiba program de noapte. Fiecare fata as recomanda-o pentru altceva, eu am fost cu 4: Alina - pentru atitudine, e foarte comunicativa, Denisa e foarte calda si simpatica, Silvia are un corp frumos si face un masaj de relaxare super bun (m-am dus intr-o seara cu spatele intepenit si m-a ajutat masajul ei), si last but not least Delia, o gasiti mai greu dar merita, e frumoasa si desteapta, nu doar ca ai ce vorbi cu ea, dar pentru mine e genul girlfriend, as scoate-o si in oras :) Din punctul meu de vedere e cel mai bun salon de masaj la care am fost acum raportat calitate-pret, sunt constient ca mai exista si locuri luxoase in care platesti 200-250 lei pentru un masaj, dar mie unul mi se pare mult pentru ca de banii aia sunt destule fete pe piata care fac mai mult decat masaj. Sper ca v-am fost de folos. Bafta!

  • Like 2
Link spre comentariu

Si dupa cum am spus aici : https://nimfomane.com...victoriei/��(ar trebui unite totusi) ca o sa dau o recenzie, am fost chiar in acea zi mai pe seara, am sunat pe la ora 14, am facut programare pt ora 18.30 cu tipa blonda din pozele de mai sus atasate tot de mine , Silvia, zis si facut am ajuns in zona am sunat , am urcat si chiar ea mi-a deschis usa , m-a poftit in camera, a aranjat salteaua de lucru , i-am dat banii si am asteptat sa intru la dus.Singurul minus in locatie ar fi acesta , ca e o singura baie, in rest sunt destule camere din ce-am observat , pe fete nu le-am vazut , se auzeau usi si mici zgomote , dar Silvia m-a ferit in asa fel sa nu ma intalnesc nici cu vreun client , nici cu vreo colega de-a ei, explicatia fiind ca daca faci rezervare la una din ele , cu ea ramai, normal, dar putea totusi sa mi le prezinte la sfarsit pe restul colegelor, daca erau libere.S-a eliberat baia, am intrat mi-a dat un prosop alb mare, ca la hotel , facut sul, apoi a intrat ea , deci dupa calculele mele se dusese juma de ora lejer cu toata asteptarea si am intrebat cum e cu timpul aici, iar ea nelamurita totusi mi-a raspuns calm , sa stau linistit ca ora incepe din momentul in care incepe masajul de relaxare, deci un mare plus fata de alte saloane, unde in ora sau in sedinta de 3 sferturi de ora sunt incluse si dusurile.

Actiunea propriu zisa a inceput cu un masaj de vreo 15 minute la talpile picioarelor, n-am mai intalnit nicaieri atata rabdare, apoi masajul propriu zis cu tot ce trebuie si finalizarea abundenta exact dupa ce a trecut ora cand o colega a batut in usa , asa se anunta ele de obicei si nu doar la acest salon.

Note: Locatie :10, misto amenajata pt un salon de masaj, exact cum am inteles si de la altii, papuci de baie noi, desfacuti din tipla, asternuturi la fel , de unica intrebuintare.

Fata : 10, teen , 20 de ani , super fresh , calma, posesoare uneia dintre cele mai frumoase perechi de sani vazute de mine.

Servicii : masaj de relaxare , body , erotic, nota 8.5, fara alte picanterii, gfe destul de scazut din cauza asta si un minus pt ea la finalizare este destul de reticenta, mi-a dat impresia ca nu prea stie sa-si foloseasca mana in momentele alea, dar masajul este bun.


Preturi: 100lei - 30 de minute nud.

100lei - ora topless.

150lei ora nud, sambata este 120lei.

Restul nu m-a interesat , la dublu , frisca , ciocolata , sampanie , etc ...

Varianta aleasa de mine a fost 100 lei topless , am vrut relaxare si asta avut , spunea Silvia ca au bagat o noua oferta 40 de lei 20 de minute masajul cu ulei de argan si inca un masaj anti-imbatranire care banuiesc sunt detaliate tot pe sait.

Salutari.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...