Sari la conținut

Carmen - 0734260864


Postări Recomandate

pai asa au tactica sa faca.vai ca te plac ce buna o ai.ca doar cu tine o fac...

asa mint ele

ce rost are discutie? pai carmen si-o tragea in grup neprotejat futaciosilor! stiu din sursa super mega sigura.eu am futut-o odata.atat. protejat tot.anul trecut prin decembrie.faptul ca inghitea sperma clientilor si stiind de la cel mai bun prieten ca si-o tragea in grupuri neprotejat .ma facut sa nu.nu are rost sa fac recenzie ca s-a retras.gagica arata bn la corp.dar e tiganca 100% vopsita.sa o vedeti acu bruneta...pfff o da de gol maxim. si da . ea si cu dana sagului au fost bune precene au si lucrat impreuna putin si si-o trageau impreuna in grupuri neprotejat ptr sume frumoase de bani.acum intelegeti ce rost au discutiile?am luat-o incet ptr a nu va soca!!!

baieti la analize cu voi!

chiar si fetele ce se stiu cu musca pe caciula.

Link spre comentariu

e singura cu care am facut neprotejat si putini stiu ca prima data  avea cuib in zona soarelui intro uscatorie facuta garsoniera si venea ea si deschidea daca era seara nu erau interfon era bruneta atuncea nu stiu daca era tiganca da mintea intruna ca o cheama carmen deadevaratelea altadata adriana mai imi spunea altadata   alina     Cand neam cunoscut mai bine se mutase in gheorghe lazar  in sagului si in girocului acolo io trageam neprotejat nu se mai ferea imi spunea sa nu las in ea  Am rupto cu ea cand sa facut forumul local si citisem ca ii imbolnavise pe uni care mergeau la ea nu era frumoasa la chip da avea corp fain sii placea pula 

Link spre comentariu
Vizitator i.like.milfs
Reputație: 0

Salut,

 

L-a postarea colegului am zis sa sun la Carmen, da telefonu suna ca si cum ar fi inchis (in urma cu 2-4 luni pur si simplu se inchidea nu intra fraza cu "Abonatul")

 

Ciudat. :350x

 

Multumesc, 

Link spre comentariu

Sta  in blocul unde stau si eu langa AEM ,scarile doar difera,o mai vad cand   plimba catelul in curtea interioara a blocurilor,e satena acuma,si o caruteaza unu cu o masina cu initiale PSS.

Ma feresc sa dau ochii cu ea ,sau sa vorbim ,as avea probleme cu geloasa de nevasta daca ar vedea.Nu mai cred ca se fute pe bani,so fi lasat ca am sunat si eu de multe ori dar telefonul e tot inchis

Link spre comentariu

Mai oameni buni de câteva luni se tot vb de Carmen k nu mai activează și nu înțeleg de ce nu se trece la inactive k sa nu mai fie atâtea discuții contradictorii.ciudat cum domnul pornostar și-a făcut cont doar k sa ne spună noua unde și cu cine sta Carmen.pe cine interesează nr de mașină al băiatului ăla?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...