Sari la conținut

byanca sub pretu pietei


Postări Recomandate

  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov

Scuze ca nu am detaliat chiar totul. Nu este nimic fishy .... am gasit anuntul pe publi24 am sunat mi-a confirmat serviciile si preturile si am hotarat sa merg. Eu nu sunt din Iasi si i-am cerut detalii. Era in zona tutora intr-un bloc cu 4 etaje .... la 1 sau 2 , nu mai tin minte etajul. Am ajuns relativ greu, in sensul ca ba raspundea ba nu raspundea la tel...mai aveam putin si ma lasam pagubas pt ca nu gaseam blocul si ma invarteam pe stradute aiurea. Intr-un final am ajuns, sta intr-o garsoniera, mica rau, dar era ingrijita. Mi-a zis ca nu e a ei, e inchiriata. Mi-a zis ca a crezut ca sunt teapa de o tot sunam si ea nu ma vedea pe geam d-aia nu prea raspundea.

 

In fine, am platit inainte, am trecut la actiune, ea a stat in chiloti si sutien. Primul numar s-a terminat repede cu un oral neprotejat foarte bine facut cu deepthroat excelent si apoi CIM. A scuipat intr-un servetel, m-a curatat. Nu am ajuns la baie, m-a igienizat ea cu servetele. Intre timp am stat de vorba, ca are clientii ei, ca lucreaza pana la ora 18 in principiu, parca a mentionat ceva si de un copil, ca pt el face asta si ca are cea mai buna oferta de pe piata... 

In fine, a venit randul si pt nr 2 ..... a inceput cu un oral cu deepthroat ffff bine executat, n-a dat atentie si zonelor apropiate , dar de apreciat ca n-a folosit dintii sau alte metode care sa te faca sa renunti.

Am pus apoi cauciucul si am trecut la putin misionar, nu am simtit nici un miros dubios, dupa care am pus-o capra si am trecut la anal, tot protejat, a zis ca nu face fara protectie. Nu a comentat nimic, se vedea ca fetei ii place si stie ce face. Se misca natural, dar fara gemete, dadea contre. Din pacate nu am reusit sa termin , nu stiu de ce, desi privelistea era deosebita. Chiar mi-a zis ca nu am terminat cand a vazut ca ma opresc, am iesit si in cauciuc nu se vedea nimic.

Per total am fost fff multumit...avand in vedere si pretul ( 100 lei 2 finalizari).... ca note... big A (10+) pt oral , ff bine realizat,cu deepthroat... nu prea am intalnit asta prestanta.

Normal 8 ... fara implicare ...nici nu am insistat prea mult.

Anal 9 .... si dau doar atat tot pt ca nu se implica foarte tare si nu accepta chiar orice pozitie, dar as mai reveni fara discutie daca mai ajung prin iasi si o gasesc.

 

O sa mai urmaresc anuntul, poate revine in forta.

 

Sper ca acum este ok recenzia....succese

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov

Salut. Si eu incerc sa ajung la ea. Am prins iar o vizita in iasi de cateva zile si o tot sun, imi raspunde, imi zice ca nu are un program anume si ca o gasesc pana mai tarziu, dar dupa ora 16 cand ma eliberez de treaba daca mai sun (0758941332) intra casuta vocala. Stie cineva daca pleaca dupa ora asta? Inainte stiu ca statea pana la 18 cel putin. Acum am inteles ca e pe langa Bularga.... Mihail Strudza...

N-am putut sa ma duc nici la prima ora ca deh, sunt in iasi cu munca, nu in plimbare. Mai incerc maine mai de dimineata ca e mai lejer cu munca... poate am noroc, daca nu ..... data aviatoare :)))

 

Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...