Sari la conținut

Postări Recomandate

Hei mai citeste si tu pe forum colegule :) Tocmai despre aceasta fata am scris mai sus, mai multe detalii nu prea cred ca ti-ar trebui. Uite pe recenzie are nr de tel 0721302390.

Link spre comentariu

Ms mult colegu,vroiam sa stiu daca face FK,CIM si daca e singura in locatie

era singură în locație, dar știu că mai are o colegă blondă, când eram eu la domnișoara lucrau în diferite locații, doar la vorbe am înțeles că de fapt sunt colege adică se cunosc. mai mult anunțurile lor apar unul după altul, fata blondă se cheamă Amira în anunțurile de pe publi.

despre celelalte nu prea știu că n-am întrebat-o..... dar fiind dispus să facă neprotejat totul, adică și oral și normal pentru niște bani în plus cred e dispus de destul de multe :)

Link spre comentariu
Vizitator sly1984
Reputație: 0

Eu tind sa cred ca Amira si Deea de fapt e una si aceeasi,din cate am observat are acelasi tatuaj pe spate si pe mana.O sa imi incerc norocul astazi.😉

Spor!!!

Link spre comentariu

Eu am fost la ambele :) Amira este unguroaica si e blonda, are sani mici, aproape ca nu are, dar dealtfel lucreaza foarte bine. Deea era bruneta. Si era la Amira pe balcon cand eram acolo, la sfarsitul actiunii mi-a prezentat blonda pe bruneta, caci am auzit ca mai e cineva acolo.Si astfel am facut apoi vizita la Deea, care m-a primit intr-o alta locatie unde era singura.

Spor si asteptam ceva povestiri daca ai trecut la ea.

Link spre comentariu
Vizitator sly1984
Reputație: 0

Ai dreptate boss.Tocmai ce am fost la ele.Deea pare a fi la inceput,a spus ca face si neprotejat aici are o bulina neagra.Am ales sa stau o ora,problem a fost ca asta micu al meu m-a c-am facut de ras si nu vroia sa se scoale😆 probabil si din cauza stresului ca eram in timpul programului si suna telefonul ca dracii,iar saraca fata a supt pula vreo ora pana sa plictisit.Decartat 300 lei.Cum nu vroiam sa plec neterminat am apelat la Amira sa ma rezolve ea.Ei aici vb de altceva face un oral demential adanc si umed,a reusit sa trezeasca mortul dupa care am trecut la un girl on top aprox. 5 min,dupa care din nou un oral unde intrun final am reusit sa termin.Decartat inca 200,deci in total 500 cu amandoua.Mentionez faptul ca nu fac FK si nici CIM,in rest sunt ok si nu comenteaza si vorbarete.

Spor sa avem😉

Link spre comentariu
  • Oras:Miercurea ciuc
  • Oras:Miercurea ciuc
La 16.12.2020 la 17:52, fiato99 a spus:

Sunt doua fete pe publi24 a caror caracterizare nu se poate citi din cauza lipsei vocalelor. Sunt 2 fete sau este aceasi?

Amira este o fata superba slăbuță țațe mici fund bombat și un oral de zici ca ești in paradis 

Link spre comentariu
  • Oras:Harghita
  • Oras:Harghita

Cunosc pe Miruna e o fata draguta cred ca are poze reale in anunturi, frumusica cu forme frumoase. Eu am avut exerienta placuta cu ea, cred ca l-am vizitat de vreo 2 - 3 ori, mai demult e adevarat. Se pare ca acuma re si o colega in anunturi e cu numele de MArya si nr de tel 0751774351. Dupa poze si acesata fatuca e frumusica, daca cumva treci pe acolo sau altcineva a facut vizita sa ne dati ceva detalii poate merita o vizita de facut.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0746659104
  • Oras:Harghita
  • Telefon: 0746659104
  • Oras:Harghita
Acum 18 ore, beatrice1990 a spus:

Buna am revenit în oraș va astept cu drag va pup 

Bună draga, unde găsesc niște poze cu tine sau cu colega ta? Doresc sa fac mâine o vizită... Mersiii :)

Link spre comentariu
  • Oras:Harghita
  • Oras:Harghita

daca esti atent de obicei cand doua fete sunt in acelasi locatie anunturile pe publi sunt puse unul dupa altul, de obicei ora si minutul in care a fost publicat fiind la fel. Nu stiu daca vrea sa faca Beatrice reclama pe aici cu nume pentru colega ei, dar in acest mod vei vedea cine e colega :)

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...