Sari la conținut

ROXI REALĂ 100%


Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Iorihmm îmi cer scuze, nu am apreciat bine timpul .... sa papi, solar și parul, a trecut timpul, apoi la câte numere au sunat nu mai știam care și cum sunt.Încă odată scuze.

Roxi , nu stiu cat mai sati pe la noi sau daca am facut o parere buna si revi pe la noi , dar daca ramai sau revii ........si o sa am posibilitatea de a te prinde FIZIC ...........eu cel putin o sa urlu la luna......:D

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Salutare

 

Abia revenit de pe plaja deja eram in cautare de ceva domestic.

Aaaa fara succes asa ca scoteam internetul la ajutor si iata pe cine gasesc in orasul nostru din nou.

M-ia raspuns din prima si zicea ca ii la masa si sa revin in 30 de min . Deci jur stateam pe cronometru .  :laugh2 Fiind ca data trecuta numai nu intersectam.

Sunat peste 30 min si zicea ca mai are vreo 10 min si ma suna ea.....parea dubios fiind asa incepea si data trecuta dar fiin o fire mai calm asteptam.

SI SUNA .. pe moment daca aveam sampanie desfaceam.

Ajung in locatie si iata  fata: aproximativ 1.70 inaltime, vreo 50 kg, ochi albastri, foarte frumosi, par lung ingrijit, bronzata la solar. Este o fata care este atenta la imaginea ei. . Sani medii cu sfarcuri erectile, posterior frumos bine conturat, zona intima epilata. Este fata din poze!!!!

 

Actiunea:Am fost asteptat in lenjerie intima, ciorapi plasa si pantofi cu toc. Fata este placuta, deschisa la discutii  :bow  si tot povesteam cu ea vre 20 de minute daca nu mai mult. A a a a  aaaa  a imi cer scuze de la Roxi dar trebe sa ii fac reclama , Fratiilor cui plac  gen secretare , cereti sa poarta ochelarii , are si ii sta bine asa ulterior cred ca momentul cand s-a probat ochelari a fost primul impuls in jocul nostru.

intre timp deja eram in pat cu discutii deocamdata ce mi nu prea imi pasa , DAR cu ea puteam sa povestesc mult si bine. Era timpul sa ne apucam si nu ma grabea deloc dar deja eu m-am simtit naspa ca retin cu vorbe.

Incepea cu nuste saruturi pe corp inainte sa ajunga la zona interesata care putine le fac , da da interesul 100% ca sa te pornesca pe drumul bun. Continua cu ON......................................ITI TAIE RESPIRATIA................Sau eu umblasem la locurile nepotrivite sau EA ar trebui sa Predeie lectii.........................CA IN FILME....Stie cum sa maresca lucrurile.miscarea curpului,cum o tine,cum lingea si deep...............incep sa am erectie de nu mai desriu detaliat.

Nu am mai rezistat si l-am rugat sa trecem la un 69 cu intentia de a ii face si ei pe plac ( nu nu nu de aia ca mie asa imi place mai mult ) .............nu reusisem mult .....................nici Np ......................asa caolo cu ea in gura explodam.....incercam sa avertizez............dar fiind ea mai atenta stia......

 Am avut senzatia ca am fost cu o iubita sau amanta.

Note:
Aspect fata: 9. Are sanii medii si moi dar pentru mine au compensat ochii si pusilica
Atitudine: 9. Deschisa, intretine conversatia si asculta dorintele, si se lasa si condusa.
Locatia: 9.Doar pt ca nu are domiciliu stabil in sm si nu stiu cand mai vine
Oral: 9.  Dece nu 10* ? imi pare rau dar 10 numai la finalizare orala . 
Normal: nu stiu , poate data viitoare. dar daca tot asa ii cum e la oral il iau de nevasta

... cam mari note i-am dat dar asta este realitatea, mie mi-a placut fata. Comportamentul ei imi aduce aminte de cumnata mea.

 

Cadoul: 200 o finalizare. 
Concluzie: Recomand! Fata este de abonament! De revenit!

 

P.S.

 

Roxi poartai ochelari iti sta bine , nu am uitat de invitatia la o masa dar m-ai facut sa uit de lume pe moment. Sper sa ne mai vedem

 

  • Like 7
Link spre comentariu

Draga futirici, nu cred ca este frumos sa vorbești de o persoană pe care nici nu ai vazut-o.

1. Toate persoanele intrate în casa la mine nu au refuzat serviciile mele.

2. Chiar au plecat foarte mulțumiți de serviciile prestate de mine.

3. Locotia se află în centru pe Strada. Petofi Sandor intr-un bloc nou unde nu am văzut nici un rom (tigan).

Va pup dulce 😘😘😘

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:satu mare
  • Oras:satu mare

Același nr de telefon îl ai, 0757600984. Am încercat de mai multe ori să te conectez, dar intra mesageria. Posibil să fi fost ocupată. Încerc mâine să te sun, sper sa fiu mai norocos decât azi. Noapte bună.

Link spre comentariu
  • Oras:satu mare
  • Oras:satu mare

Același nr de telefon îl ai, 0757600984. Am încercat de mai multe ori să te conectez, dar intra mesageria. Posibil să fi fost ocupată. Încerc mâine să te sun, sper sa fiu mai norocos decât azi. Noapte bună.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...