Sari la conținut

ROXI REALĂ 100%


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare!

 

Citind anuntul din Publi am fost extrem de curios daca intradevar, Roxi, este atat de reala precum se lauda.

Facut programare telefonica si plecat am fost spre locatie care se afla in zona centrala.

Locatia: este o garsoniera/apartament cu o camera mobilata modern cu baie si un pat mare, cam tot ce trebuie pentru o astfel de activitate. La dus se gaseste gel de dus de barbati dar lipseau papucii de casa. Curat peste tot.

Fata: aproximativ 1.70 inaltime, vreo 55 kg, ochi albastri, foarte frumosi, par lung ingrijit, bronzata la solar. Este o fata care este atenta la imaginea ei. Varsta estimata 30 de ani. Sani medii cu sfarcuri erectile, posterior frumos bine conturat, zona intima epilata. Este fata din poze!

Actiunea: Am fost asteptat in lenjerie intima, ciorapi plasa si pantofi cu toc. Fata este placuta, deschisa la discutii, si interesata despre ce si cum iti face placere, nu te repezeste si zic eu ca ii place ceea ce face. Se umezeste natural traieste momentul, geme frumos, te mangaie pe corp, ii auzi respiratia sacadata la ureche. Am avut senzatia ca am fost cu o iubita sau amanta.

 

Note:

Aspect fata: 9. Are sanii medii si moi dar pentru mine au compensat ochii si pusilica)

Atitudine: 9. Deschisa, intretine conversatia si asculta dorintele, si se lasa si condusa.

Locatia: 9 Pentru lipsa papucilor, in rest totul perfect.

Oral: 8. Protejat. Am scazut pentru lipsa CIM si pentru protejat. In rest este perfect. Schimbari de ritm, deep, miscarea limbii, atentie zonelor adiacente

Normal: 8. Cu siguranta este de nota mai mare, dar nu am incercat decat o singura pozitie ☺deoarece de la oral am fost superexcitat.

 

... cam mari note i-am dat dar asta este realitatea, mie mi-a placut fata. Comportamentul ei imi aduce aminte de Anca (aka Sexything) din Baia Mare. Sper sa ramana cat mai mult in orasul nostru!

Cadoul: 200 o finalizare. (Door to door aprox 40 minute, fara sa priveasca ceasul)

Concluzie: Recomand! Fata este de abonament!

 

PS. Comparativ cu alte orase (Cluj, Oradea, Timisoara) tariful este maricel. La aceleasi servicii pot spune ca este dublu. Dar probabil lipsa concurentei (dpmdv Andra nu este concurenta. Nu suport minciuna si bascalia.) ii permite sa ceara acest tarif.

 

Spor!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

de cand a postat anuntu eram curios de serviciile ei si de preturi.......intradevar metavica ai dreptate,roxi are preturi cam mari si serviciile nu is chiar ok(fara fk,on,cim,cof,)dar cum ai zis tu daca nu are concurenta at poate sa faca ce vrea :laugh2 spor sa ai

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

de cand a postat anuntu eram curios de serviciile ei si de preturi.......intradevar metavica ai dreptate,roxi are preturi cam mari si serviciile nu is chiar ok(fara fk,on,cim,cof,)dar cum ai zis tu daca nu are concurenta at poate sa faca ce vrea :laugh2 spor sa ai

Referitor la serviciile oferite, fiind prima intalnire, este posibil sa existe o anumita reticenta. Am mai intalnit astfel de "abordare", care in timp, dupa ce sa castigat incredere, a fost radical schimbata, bineinteles in functie de igiena.

Spor!

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Referitor la serviciile oferite, fiind prima intalnire, este posibil sa existe o anumita reticenta. Am mai intalnit astfel de "abordare", care in timp, dupa ce sa castigat incredere, a fost radical schimbata, bineinteles in functie de igiena.

Spor!

da asa ii :) da normal la prima intalnire trebuie sa faca o impresie buna dupa parerea mea,ca sa te faca sa mai revi,nu!!!spor sa ai

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Eu eram foarte tentat de dansa , dar vinerea dupa ce vb. la ce ora am programare m-a pus sa mai astept inca 2- ore , " era la salon " . Dupa poze nu prea avea de ce sa steie atata ,  da sunt unele care au nevoie de sedinte de cateva ore bune si nici atuncea nui sigur ca le ajuta. dar dupa prezentarea ei max 20 de min si trebuia sa iasa...in fine. dar " promis  "  ca ma anunta cand termina ........UHUMMMMMM........... de vineri astept sa ma anunta.......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...