Sari la conținut

Pozitii sexuale... reinventarea lui 69 !


Postări Recomandate

Reinventarea pozitiei 69...

 

In sapaturile dupa tutoriale despre sex, am mai gasit cate ceva... cred ca e cea mai complexa baza de date, dar fiind in engleza prefer sa fac traducerea si sa sper ca munca nu e degeaba! Sursa informatiei o gasiti pe fiecare dintre animatii!

 

Pozitia "68-ul ei"

 

Aproape un 69... El sta intins pe spate, in timp ce tu esti deasupra, cu picioarele indreptate spre capul lui. Pozitia este buna atat pentru cunnilingus, cat si pentru analingus. Este recomandat ca el sa isi puna o perna sub cap, pentru a evita durerile de gat. Aceasta pozitie ii ofera partenerului tau excelente oportunitati de a-si folosi mainile pe tot corpul tau.

 

 

 

 

 

Pozitia "68-ul lui"

Este o tehnica pe care o puteti incerca numai daca partenerul tau nu este supraponderal. Dar merita sa testati aceasta pozitie, iar daca partenerul se sprijina in maini, pentru a nu lasa toata greutatea pe tine, pozitia poate fi un succes. Tu stai pe spate, cu genunchii indoiti, in timp ce partenerul tau se aseaza pe tine, cu capul la picioarele tale. Pozitia este perfecta atat pentru felatie cat si pentru analingus, dar nu uita sa iti pui o perna sub cap pentru a evita durerile de gat. Ai mainile libere, asa ca ii poti dezmierda trupul partenerului tau...

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Reputație: 1265

Pozitia "69" originala

 

Este considerata una dintre cele mai bune pozitii pentru sex oral, mai ales ca ambii partenerii se pot stimula unul pe celalalt, oferind si primind placere in acelasi timp. Este o tehnica foarte relaxanta si excitanta pentru amandoi, Este o pozitie foarte simpla: stai deasupra iubitului tau, in patru labe, cu fata deasupra penisului. Stimularea reciproca a partilor intime cu buzele si limba este foarte excitanta si poate rupe orice rutina si monotonia dintr-o relatie sexuala.

 

 

 

 

69 inversata

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Reputație: 1265

69 laterala

Este tehnica perfecta daca sunteti prea obositi sa stati unul deasupra celuilalt... Aceasta pozitie va scuteste si de dureri de gat...

 

 

 

 

 

69 asezata - Trecem la chestiile serioase!!!

Daca partenerul tau este destul de puternic, in mod sigur aceasta tehnica va fi foarte usoara pentru voi. Te ia in brate, tu stai cu capul in jos; el se aseaza undeva, unde ii este comod, si te ridica astfel incat capul lui sa ajunga intre picioarele tale. Tu te poti sprijini in maini si iti incrucisezi picioarele in jurul gatului lui.

 

 

 

 

 

Link spre comentariu

Reputație: 1265

Pozitia Face Off sau "Cu susul in jos"

 

Putina flexibilitate si poti sta si tu "cu susul in jos"... Si nu uita sa flexezi putin genunchii pentru ca tehnica sa nu fie una istovitoare si incomoda. Pozitia "Cu susul in jos" este un fel de "69", dar unul mai "elastic".

 

 

 

 

 

Porneste din pozitie verticală într-o poziţie semi-ghemuit,partenera ,care sta in picioare, se apleaca pana cand atinge solul cu mainile apoi isi orienteaza cu grijă capul între picioarele partenerului pentru a primi usor penisul in gura. Nu uitaţi să îndoiţi putin genunchii, aceasta va reduce durerile de articulaţii.Partenerul este aşezat pe sol, cu picioarele intinse in fata.

În cazul în care flexibilitatea este o problemă, sau pune dovedeşte a fi prea intens pentru partenera (care sta in picioare) , ei se pot poziţiona într-un mod similar cu Doggy Style -. In picioare, utilizând un scaun de sprijin. In acest caz, Face Off pierde aspectul de 69

 

Golden GATE

Nu este nimic asemanator ca această versiune de 69, gradul de dificultate este foarte aproape de 10! Femeia face podul peste partener pentru a ii cuprinde in gura penisul, in timp ce barbatul o stimuleaza oral si o sprijina tinand-o de solduri sau coapse etc. Pentru aceasta pozitie trebuie sa fiti in forma, cu o mare flexibilitate si mult curaj!

 

 

 

 

Pe cont propriu, sau asistat de celalalt partener, femeia se pozitioneaza in pod, Apoi barbatul se pozitioneaza sub ea, astfel incat penisul sa ii ajunga usor la gura. Băieţi, ţineţi penisul intr-o pozitie confortabila, iar atunci când sunteţi gata pentru următoarea mutare, pentru numele lui Dumnezeu, iesiti cu mare atentie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...