Sari la conținut

0799664040 200 L MARRA, selecta, open mind (35 ani) ofer diverse tipuri de masaj... Pansament pt. trup si suflet. Conditii de lux, intimitate si dis

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Frate Tystuvp, cât de impanata e Marra? E ceva nederanjant ? Sau e spre grasuta ? M-ar interesa si pe mine daca ar bate mai mult spre prima variantă. Multumesc anticipat.

Daca ai fost la Camelia, atunci mergi cu incredere, sunt cam identice si ca servicii si ca aspect la corp.
Link spre comentariu

80 de kg. ?!

Multumesc colegu , ti-a iesit porumbelu pe gura

As fi vrut s-o vizitez ,dar ,,!! Nu e de mine !!!

Hai sa nu mai exageram!

Marra are in jur de 1.70 inaltime si aproximativ 70, maxim 72 de kg.dispuse foarte ok!

Nu este o "balena", cum lasa unii sa se inteleaga pe-aici, este o femeie voluptuoasa.

Revin cu detalii cat de curand! :D  

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Frate Tystuvp, cât de impanata e Marra? E ceva nederanjant ? Sau e spre grasuta ? M-ar interesa si pe mine daca ar bate mai mult spre prima variantă. Multumesc anticipat.

Frate, mai lasati-o dreaq de treaba cu figuranta asta, are in plm aceleasi poze de 10 ani, cred ca acum are vreo 46/47 ani, si nici acum 10 ani nu arata prea bine. In plus mai are topice deschise p`aici cu nemiluita.

Recenziile sunt umflate de unii si altii care n-au curaj sa spuna adevarul ca intra in gura colegilor, sau au standarde discutabile, asta ar trebui sa presteze la LC (low cost), asa ca numai puneti botu la toate vrajelile. Mai era unu p`aici care scria ca are 1.80 cu tocuri, o avea in visele lui, asta nu sare de 1.75 cu tocuri.

Mai sunt linkuri cu ea dar n-am rabdare si nici nu merita efortul sa le caut pe toate, atasez doar doua

http://nimfomane.com/forum/topic/5049-maria-0733165553-0743918991/?hl=0743918991

http://nimfomane.com/forum/topic/43290-0726904023/?hl=0733204514&do=findComment&comment=799434

PS aveti grija de banii vostrii si nu uitati ca timpul e pretios

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Hai sa nu mai exageram!

Marra are in jur de 1.70 inaltime si aproximativ 70, maxim 72 de kg.dispuse foarte ok!

Nu este o "balena", cum lasa unii sa se inteleaga pe-aici, este o femeie voluptuoasa.

Revin cu detalii cat de curand! :D  

Lasa-ne :slap2

Bai frate-miu, tu o stii pe Roxana pestoaica din Militari Residence,  ei bine, aia are 172 si 70 kile si e mai tanara si cu vreo 20 ani, pe putin (deci invers decat Mara) si tot arata cat Titanicul, si tu ne spui ca asta ar fi de vizitat la dimensiunile ei ?

Du-te coane la oftalmolog ca ne bagi in depresie pe majoritatea, sau spune ca ai fantezii cu agabaritice si te intelegem.

PS ai dreptate, nu e balena, e casalot =))

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor, am revizitat-o pe Marra de curand, nu o mai vazusem cred ca de un an, multe s-au schimbat in decursul acestui timp.

Schimbarile au survenit din punct de vedere al aspectului ei, adica s-a mai ingrasat putin ... mai mult. Serviciile au ramas aceleasi, foarte comunicativa, joviala si deschisa la tot cu toate gaurile. Ca servicii a fost super ok numai ca partea estetica nu prea, nu am reusit sa termin noci normal si nici anal nu am putut ci doar oral pe fotolii foarte relaxat.

Servicii toate le punctez cu 9;

Aspect: offffff nu stiu ce sa zic s-a cam ingrasat putin cam mult

Pret acelasi 200 ron

Locatie: 9 aceasi locatie moderna si centrala in care nu gasesti locuri de parcare, bul. Magheru.

De recomandat diar celor care le plac bbw.

S-a auzim numai de bine.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

A avut si anunturi la 50 Lei. Fiind atras de milf-eturi, am avut vreo 2 tentative de a merge la "caprioara" in cauza. Foarte infumurata, aere de mare diva. E ceva de genul "valsul de la soba" doar asa stie ea, nu o scoti din ale ei. Cum pui discul de vinil la pick-up asa si ea. Bafta, dar evitati-o!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...