Sari la conținut

Alina / Ioana 0751565788 - Victoriei


Postări Recomandate

  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Buna ma numesc Alina am 23 ani, pretul meu este de 50lei finalizare normal si oral,

69 si mici fantezii, timpul meu este in limita bunului simt , oral se poate neproteja in funtie de igiena , rog clientu sa se igenizeze, asa e corect ,poze reale 100% nu sunt fotomodel ,am165 ,67kg.

post-211408-0-65867300-1481188435_thumb.jpg

post-211408-0-58282600-1481188473_thumb.jpg

post-211408-0-38322900-1481188495_thumb.jpg

post-211408-0-44432600-1481188561_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Salutare!

Dupa ce am vazut postarile d-rei zic sa incerc si eu sa vad cum este cu o plinuta, si daca este asa pro-client cum spune ea.

Sunat cu 30 de minute inainte sa ajung, fara programare, deoarece cel care vine primul este servit.

Ajuns la locatie, este usor de gasit pe Victoriei, urcat cu d-ra ca iesise sa ia un suc si deja de pe scari suna telefonul continuu, ea raspunzand si dand indicatii cu locatia, in timp ce ma dezbracam, inca un apel si ii spunea urmatorului ca in 20 de minute este libera.

In fine, se dezbraca si fata, multa rau, bate spre 90 de kg, nu cele 67 cum spune ea..dar mi-am propus de acasa sa raman oricum ar fi ca sa vad cum este cu o grasuta deoarece in viata de zi cu zi nu as avea parte de asa experienta.

Locatia este ok, fata este curata, eu am facut dus de acasa, m-am igienizat un pic la ea si sters cu hartie igienica, oricum ma asteptam la detaliile acestea.

 

Ne asezam in pat, zice, hai mai incoace, adica mai langa margine..se apleaca mai intr-o parte sa faca un oral foarte slab executat, ce sa ti se scoale frate, tlf pe noptiera suna iar.Ii spun sa urce in pat si sa continue, si mi-o frec si eu, imi freaca si ea ouale, si ma concentrez sa mi se scoale 'gogu', ca la asa dezinteres ii era greu, dar mi-am propus sa duc la sfarsit ce mi-am propus.

Reusesc o erectie ametita, ii spun sa se intinda, imi pune un prezervativ, intru in pasarica, este curata, stramta, nimic de zis la acest aspect, evident nicio implicare, dupa 2 minute zice, hai pe la spate..eu spun hai deasupra ca vreau sa iti vad tatele, pe la spate oricum nu voiam sa o vad..se stramba si se pune deasupra, ii spun sa dea tlf pe silent ca suna continuu la 5 cm. de mine, si dupa un minut-doua minute se stramba si iar hai pe la spate..nu mi-am mai batut capul, s-a intors, am pompat cu putere 2-3 minute si am terminat.

In aceasi secunda, nu am apucat sa ies bine si era la marginea patului cu tlf in mana si imi spune, ''habar nu ai cati asteapta jos'', suna pe unul dintre cei care o apelasera, ii spune m-ai sunat acum 16 minute..ii da indicatii ca in 2 minute poate sa urce.

 

In timp ce ma imbracam ii spun ca nu asa se procedeaza, si ca cei care au scris nu foarte de bine despre ea au dreptate, evident tot ce am sa spun acum nu o sa inteleaga niciodata deoarece grasimea a batut de mult neuronii.

Scuza ei continua a fost ca la 50 de lei oricum face prea mult, i-am spus ca si daca sta doar un sfert de ora cu un client atentia ei acel sfert de ora ar trebui orientata catre el, etc...nimic, la 50 de lei asa se face, oricum am convingerea ca si pe doua sute s-ar purta la fel deoaerce asta este caracterul.

Ideea este ca a identificat o nisa de exploatat, si cantitatea de 'fraieri' care suna face in asa fel sa faca bani, daca ar cere 100 nu ar sta nimeni.

In fine, nu mi-am batut capul prea mult, eu am vrut sa intru intr-o grasuta, iar 50 de lei nu este un pret care sa produca 'traume', consider ca mi-au cazut din buzunar.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am fost saptamana trecuta..eu sincer sunt multumit,este adevarat ca nu este ok sa raspunda la telefon in timpul partidei..dar fata vrea sa faca bani,eu deja sunt obisnuit cu raspunsul la telefon cand sunt in pat cu ea,eu zic ca merita cei 50 lei,am fost la escorte cu pretul mult mai mare si am plecat complet dezamagit...locatie super ok,ea este foarte curata si stramta !

Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Cred ca si stiu cine esti 100% , nu vrrau sa jignesc dar esti foarte frustrat pe viata , la fel cum ai fost si casa mea ,vorbesti vulgar si nu tia placut de mine din fata blocului , expresia fetei te da de gol, normal ca nu se scoala penisul daca nuti place persoana de langa tine fiind o experienta noua cu o fata mai plinuta , nu am 90 kg si nu jigni aiurea , am raspuns la telefon , la urmatoru telefon dat lam dat pe silent , dar tu tot frustrat esti , vrei ca sexul la 50 lei sa fie pt o ora ?? Nu abera aici ca reclama proasta numi faci !!! Clienti fideli si clienti noi exista asa ca degeaba te agiti aici, omu care doreste sa incerce e liber sa incerce cu sau fara spuse de alti , dar tu domn stilat vulgar ce esti sti sa arunci repede cu pietre , esti arogant si puneai multe intrebari care ma lasa rece , vroiam sa te dau mai repede afara ca erai foarte vulgar din usa si cu intrebari stupide . In plus de asta la 50lei tiam oreal neprotejat !!! Nu tia convenit iao inainte si nubte mai intoarce . Poti scrie pana maine aici, sunt clienti care de pe acest site au venit incercand ca si tine dar iti zic sincer au plecat fericiti fara sa injure ca la usa cortului . Si va multumesc dragi mei ca voi imi dai incredere . In viata pierzi si castigi asa si in meseria asta . O seara buna sa ai .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...