Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa


Postări Recomandate

  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Acum 3 ore, Funboy2022 a spus:

Alea sunt poze? Un print screen de pe net, fara data, fara nimic? Daca nu ai avea nimic de ascuns nu te-ai agita atat, in fine. Sunt vreo 2-300 de lei analizele alea. Uite la colega Lara, care odata la ceva vreme is posteaza analizele la zi. Profi.

Odihna placuta in concediu!

Deja sari  calul , eu am demonstrat ce am avut de demonstrat și cu asta basta!!!mi se rupe mie de răutățile tale   am arătat și gata!! nu sunt obligata sa fac alte postări de genul!!    

Cu asta am încheiat acest subiect  sa creadă cine ce dorește  .

Link spre comentariu
Vizitator bozgoru
Reputație: 0

Sunt mai nou pe aici si te-as ruga sa postezi inca o data serviciile si preturile, De asemenea sunt interesat de ora la care ncepi maine programul. Mersi si spor!

Link spre comentariu
  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Acum 31 minute, bozgoru a spus:

Sunt mai nou pe aici si te-as ruga sa postezi inca o data serviciile si preturile, De asemenea sunt interesat de ora la care ncepi maine programul. Mersi si spor!

Nu am un program anume  lucrez când am chef  pentru servicii și tarife am lăsat nr de tel pt a fi c8ntactata telefonic 

Atenție!! Nu accept pe oricine , sunt selectiva

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am apucat si eu sa ajung la Liza dupa cateva incercari esuate, ca sa zic asa... Oarecum am convins-o sa ne vedem intr-o dupa masa. 

Ajuns la locatie, usor de gasit si o locatie destul de draguta, intru si vad o silueta blonda slim inalta, buna rau cu niste buze de iti vine sa le musti toata ziua. 

Ma imbie la o tigara si un suc sa povestim una alta bla bla, neimportant fata de ce urmeaza. Ma duc fac un dusulet scurt inainte si mergem in dormitor.

Na aici pot spune ca am avut o atingere divina. Fata asta face un blowjob de nota 10+ smr, si deep frate. Te suge de iti vine sa iti bati copii si nevasta 😂😂😂. Iti sare in pula cu atata pasiune de nu iti vine sa crezi, da contre, geme e tot ce trebe. 

 

Am incercat tot tacamul in afara de anal, ca nu eram 100% pregatit pentru asta, incercam data viitoare, in schimb face fuck/69/deep, ti-o baga de ramai fara aer, dar e si atenta, nu forteaza foarte mult pt astia cu gag reflex 😂😂

 

Daca e cineva cine doreste sa incerce o aventura de neuitat Liza e persoana perfecta, te suge si te fute ( cel putin fara anal, pot spune deocamdata) de te face sa te indragostesti de ea. Nota 10+ pentru tot. 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...