Sari la conținut

Doamna matura 0728500443


Postări Recomandate

Am bifat-o si eu pe doamna matura , e profesoara la anallingus  si la oral.

Locatie langa Novatim, garsoniera nu prea m-a interesat cum arata ,mi-a oferit prosop curat dupa finalizarea actiunilor, nota 8.

ORAL :10 + DEEP

NORMAL : nu am fost interesat

Anallingus 10 +

Masaj 10,a zis ca a facut ceva cursuri de formare.

Halat 80 de ron, nu cred ca am omis nimic.

Scria cineva ca inghite produsul final , la mine nu s-a intamplat asta.

  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

E prima recenzie...sa nu imi sariti in cap daca omit ceva. Am fost eu acuma vreo luna. Raspuns la telefon, ghidat corect, locatie usor de gasit. Am optat doar pentru un oral, care a fost executat ca la carte, umed si adanc cu finalizare in gura doamnei. Din pacate la mine nu a inghitit, a mers la baie. Ca aspect lasa de dorit...se vede varsta, probabil peste 45 de ani. Note: 10 oral, sex normal nu am practicat, 7 pt locatie: mica si dezordine. Aspect 5. Pret 60 lei o finalizare. De revenit pt oral

Sti ce pret are pentru mai multe finalizari ? 

Link spre comentariu

Mai știe cineva ceva de ea. Am tot încercat sa o sun și are telefonul închis. Dacă știți ceva sau un alt nr îl poate posta aici va rog.

Am tras și eu de câteva ori la ea dar sa întâmplat de mult. Intrarea face un oral și un anilingus super chiar e buna la asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Mai știe cineva ceva de ea. Am tot încercat sa o sun și are telefonul închis. Dacă știți ceva sau un alt nr îl poate posta aici va rog.

Am tras și eu de câteva ori la ea dar sa întâmplat de mult. Intrarea face un oral și un anilingus super chiar e buna la asta.

 

Anunt doamnei e reactualizat chiar de astazi, deci probabil lucreaza, insista decent, da i un sms eventual

E ciudat ca in anunt nr de telefon e cel din topic insa in dreapta sus apare 0738500443, probabil o eroare din partea dansei

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna zilele trecute am fost si eu la doamna ptr un masaj dar am optat masaj si finalizare cqnd am vazuto.Am sunato mia explicat unde sta este langa fostu novatim complex,halatu 60fin ,80masaj si finalizare,are masa de masaj si face un masaj bestial,dupa un masaj bine facut a urcat peste mine pe masa si sa frecat cu sani pana nam mai putut eu si a inceput cu un oral la fel de bun ca masaju ,am finalizat fericit in gurita ei minunata,femeia vb frumos este curata.Aspect 8ptr varsta ei arata bine ,locatie 8,masaj10 ,oral 10. Merita vizitata

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut,

Am trecut si eu pe la doamna de mai multe ori...per total multumit de servicii.

Locatia este langa fostul Novatim de la stadion, bloc destul de distrus, etajul 3 usa cu zambet :). Garsoniera putin "deranjata" dar cum nu am fost sa verific igiena nu prea eram interesat. Prosoape proaspete si curate o multime. Facut dus eu, ea nu am vazut niciodata sa faca insa nu exista mirosuri suspecte... Doamna este, din cauza varstei, putin trecuta, insa suficient de buna daca iti place genul... Grasuta si cu sani mari, foarte comunicativa. Actiunea insa... Spectacol pentru suma asta. OP pentru ca asa am cerut eu...cu deep si lins de oute..vizita cu limbuta si prin curut...suficient de bine. La pasarica un pic larguta dar cand se incoarda este bine...in special doggy.. Imi place de asemenea masajul care il face...bestial..se ajuta de sani si te violeaza cu limba :)

Acuma notele...

Locatie 6 ( din cauza blocului si a camerei insa repet ca nu am fost interesat de asta)

Aspect 6 - Varsta si burtica...

OP-10...unul din cele mai bune primite in Timisoara..

NP-7 Desi larguta si grasuta incearca sa dea contre.

GFE-8 pentru ca incearca

Raport calitate pret - 10+ la banii astia de la altele mai urate primesti o laba in masina.

Pret: 60 Ron fara masaj...80 cu masaj inclus...

De recomandat...greu de spus...personal eu merg des la ea dar daca vrei frumusete...nu e ceea ce cauti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni

Am fost aseara la doamna maseoza,ce pot spune e ca subscriu la ce au spus colegi mai sus;

masajul bun spre foarte bun,doamna super de treaba si deschisa ,comunicativa te face sa te simti bine,

relaxat.Am avut parte de un masaj si de un oral de ZILE MARI pot spune ca a fost unul dintre cele mai bune

BJ Ever. Dus inainte ,dupa, prosop curat fara graba mai o poanta mai o tiagara atmosfera destinsa.

Jurizare:

Aspect-6-7.....are o varsta

Locatie-6 dar nu sunt agent imobiliar asa ca......

ON-10 cu steluta ,coronita etc.(multe domnisoare escorte ar trebuii sa mearga la cursuri),cim

Np-nu a fost cazul ,nu am mai ajuns:))

GFE-8 -9 se face placuta ,te simti bine.

Pret -60,80cu masaj

De revenit -cu siguranta,dar cum a spus si colegul mai sus depinde de ceea ce cauti vrei un masaj bun si un oral ca lumea mergi,vrei ambalaj nu ai ce cauta acolo.

Spor la joaca!

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut , urmaresc de ceva timp site-ul acesta da nu am postat niciodata si am zis sa o fac acuma am fost la doamna aceasta de doua ori perioada nu mai stiu exact oricum nu asta conteaza . locatia langa fostu novatim de langa stadion pozele sunt reale din locatie numai ca doamna ii putin uratica la fata dar totusi are o varsta prima data cand am fost pentru o finalizare cu 60 de lei  am fost asteptat intr-o rochita de seara cred  si nu avea lenjerie intima  am fost servit cu cafea/suc/apa am ales o cafea  am stat la o tigara  a pus televizoru pe un post de muzica  gen kiss tv si  dus am facut inainte sa vin deci nu aveam nevoie . ma pun pe marginea patului incepe doamna cu un oral bun  cu tente de deep am incercat sa o duc la deepthroat si o zis ca nu poate (nu vreau sa ma dau mare sau ceva dar am 22 de cm) dupaia ceva pozitii cum am vrut eu  inapoi la oral si finalizat pe sanii cred ca am stat undeva la vreo 40 de minute . A doua oara cand am fost am mers si pentru masaj cu 80 de lei  tocmai ce o iesit alt client  cand eram pe casa scari  ... intru ma asteptat in lenjerie intima neagra a mers sa faca dus la fel cafea suc tigara  a pus masa pentru masaj  face un mesaj superb stie cum trebuie facut  se vede ca a facut ceva cursuri , se urca pe masa si incepe cu un oral dupaia coboara la oo si ma ridica cu picioarele in sus si direct anilingus dupa care iarasi oral si acuma deepthroat grav cu multa saliva se ineca cu ea statea cu ea in gat si 10-15 secunde si eu o tineam cu picioarele de dupa gat  dupa care am trecut la normal cateva pozitii  si finalizat in gura dar nu inghite a mers la baie sa scuipe ... 

 

Note:

ON-10(clar deepthroat multa saliva tot ce vrei)

NP-8(destul de larguta dar totusi are o varsta si accepta orice pozitie)

ANAL(nu face)

Igiena-(10 o facut dus  mirosea a parfum)

Amenda-(prima tura 60 si a doua 80+masaj)

De revenit ? - da pentru oralu ala bestial

ma scuzati daca am gresit ceva ii prima data cand fac o recenzie  spor baietii

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am trecut ieri pe la doamna si iata evaluarea mea.

GFE-9:Foarte sociabila,comunicativa si deschisa
ASPECT-7(Varsta)

ON-10 Oral excelent, experienta muuulta!A inghitit tot....la final.

NP-Nu ma interesat.

ANAL-Nu ma interesat.
LOCATIE-5

AMENDA:80
Bonus masaj relaxare foarte bun!
Recomandata?Da....cu siguranta de revenit!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Numai deplasari
  • Oras:Numai deplasari

Mi-am dorit de ceva vreme sa o vizitez pe doamna, tot imi intra casuta vocala, pana cand am reusit sa o contactez si sa ma programez. Locatia langa stadion, usor de gasit. Am inceput cu stangul, a trebuit sa astept pentru ca... a venit proprietarul dupa chirie :) numai la silvy am mai patit asta, numai ca la ea a venit in timpul actiunii nesimtitul :lol: in fine, am primit acceptul sa urc, m-a primit imbracata ca in pozele din anunt. Dupa dus mi-a facut un masaj cu ulei/crema bun comparativ cu tentativele ce le-am avut pana acum. Am avut parte si de un anilingus destul de ok, am continuat cu un oral protejat (desi nu fac neprotejat, nu-mi inspira incredere sa fac exceptie) la care am si finalizat in scurt timp. Nu a luat-o toata si nici nu a fost spectaculos cum se zice pe aici, insa suge si outelele. Pasarica nu am mai apucat sa testez. Am intrebat-o daca inghite, a raspuns cu un nu categoric, deci nu stiu cine minte dintre ea si stanciuovidiu. In timp ce faceam dus a raspuns la vreo 3 apeluri si m-a atentionat ca are programare. Mare minus, prima oara cand patesc asta. In timp ce m-a imbracam ii spunea la urmatorul sa urce sus :| Naspa faza, m-am grabit sa o tai din loc, daca ma intalneam cu cineva cunoscut :) Banda rulanta, discretie pauza. Putea sa astepte 5 min sa plec si eu linistit, mai ales ca si pe mine m-a pus sa astept. Timpul costa bani se pare. Halatul 80 lei.

 

Tanti:  6  sani maricei, fund mare, are si tatuaj

Oral: 7

Masaj 8

Locatie 7

 

 

 

post-79870-0-58414200-1493557980_thumb.jpg

post-79870-0-76220600-1493557994_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Mi-am dorit de ceva vreme sa o vizitez pe doamna, tot imi intra casuta vocala, pana cand am reusit sa o contactez si sa ma programez. Locatia langa stadion, usor de gasit. Am inceput cu stangul, a trebuit sa astept pentru ca... a venit proprietarul dupa chirie :) numai la silvy am mai patit asta, numai ca la ea a venit in timpul actiunii nesimtitul :lol: in fine, am primit acceptul sa urc, m-a primit imbracata ca in pozele din anunt. Dupa dus mi-a facut un masaj cu ulei/crema bun comparativ cu tentativele ce le-am avut pana acum. Am avut parte si de un anilingus destul de ok, am continuat cu un oral protejat (desi nu fac neprotejat, nu-mi inspira incredere sa fac exceptie) la care am si finalizat in scurt timp. Nu a luat-o toata si nici nu a fost spectaculos cum se zice pe aici, insa suge si outelele. Pasarica nu am mai apucat sa testez. Am intrebat-o daca inghite, a raspuns cu un nu categoric, deci nu stiu cine minte dintre ea si stanciuovidiu. In timp ce faceam dus a raspuns la vreo 3 apeluri si m-a atentionat ca are programare. Mare minus, prima oara cand patesc asta. In timp ce m-a imbracam ii spunea la urmatorul sa urce sus :| Naspa faza, m-am grabit sa o tai din loc, daca ma intalneam cu cineva cunoscut :) Banda rulanta, discretie pauza. Putea sa astepte 5 min sa plec si eu linistit, mai ales ca si pe mine m-a pus sa astept. Timpul costa bani se pare. Halatul 80 lei.

 

Tanti:  6  sani maricei, fund mare, are si tatuaj

Oral: 7

Masaj 8

Locatie 7

Incerc si eu de 3 zile sa o sun...pentru o reprogramare....a raspuns initial...apoi zice ca e prea okupata....apoi telefonul stins....se prea poate ca Doamnei sa i se fi urcat succesul(daca se poate spune asa.....) la cap.....si daca este asa.....Doamna draghe.....chiar esti varza...pt ca unicele plusuri ale tale erau ca faceai anilingus ....inghiteai.....si ca o sugeai de te inecai cu ea.....Dand la o parte aceste plusuri....ramanem cu o inutila carpa....deci cred ca trebuie trecuta la ''Gunoaie de Evitat''

  • Like 1
Link spre comentariu

Incerc si eu de 3 zile sa o sun...pentru o reprogramare....a raspuns initial...apoi zice ca e prea okupata....apoi telefonul stins....se prea poate ca Doamnei sa i se fi urcat succesul(daca se poate spune asa.....) la cap.....si daca este asa.....Doamna draghe.....chiar esti varza...pt ca unicele plusuri ale tale erau ca faceai anilingus ....inghiteai.....si ca o sugeai de te inecai cu ea.....Dand la o parte aceste plusuri....ramanem cu o inutila carpa....deci cred ca trebuie trecuta la ''Gunoaie de Evitat''

AI DREPTATE !Pe mine ma facut sa bat 60 de km aiurea eu nefiind din Timisoara.Am sunat cu o zi inainte de a veni am stabilit totul si urma ca a doua zi cind ajung sa o sun.I-am spus ca ajung la ora 8 dimineata iar ea a spus ca e in regula nici o problema doar sa o sun cind intru in Timisoara ca pina ajung eu la ea sa aiba timp sa se pregateasca.A doua zi cind am intrat in Timi si am sunato am patit si eu exact ca tine duduia nu a mai binevoit sa imi raspunda la telefon.Am sunato o ora intreaga pina la ora 9 fara nici un rezultat la care vazind ca nu raspunde am renuntat.Am reusit sa o prind dupa amiaza si cind am intrebato de ce nu mi-a raspuns nesimtia mi-a zis cu tupeu ca ia nu se trezeste la ora aia in conditiile in care cu o zi inainte asa cum am zis mi-a spus ca nu e nici o problema ca ajung la ora aia.Si parerea mea este ca este o nesimtita si o mincinoasa ordinara si,si eu sint de parere ca ar trebui trecuta la categoria de evitat.

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator sixinyou
Reputație: 0

Fost la doamna, de 2 ori.

 

Prima data amu' ceva timp, pt masaj si happy end, parca 80 fu remuneratia.

A doua oara, acu cateva zile, am revenit pt serviciile orale si ceva actiune pe langa. A fost foarte fain. Nu-mi vine sa cred cat de bine se poate mula aceasta doamna pe preferintele orale ale aproape oricarui client. E foarte experimentata, si daca isi doreste te poate termina rapid, dar daca iti place lent si umed, si pe la zonele adiacente e minunat, aproape ca iti face masaj cu gura. Printre singurele care chiar vor sa te vada in extaz, in acea pozitie "starfish"; pe mine m-a convins, in vremuri de restriste cu indisponibilitati la tinerele i-as mai face o vizita.

 

Locatie - 6/7, baie, super ok, in timpul actiunii a pornit un mega ventilator, era minunat

Masaj - 9

Actiunea orala - 10 (chiar are de impartasit pt multe gajici din meseria asta). Absolut demential, i-am intors si eu gestul si a cam luat-o razna.

Actiunea sexuala - dat din buci, finalizat la preze, stie treaba, tot timpul scoate artificii noi si impartaseste chestii surprinzatoare

 

60 de coco

Spor la marcat!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...