Sari la conținut

Postări Recomandate

Va salut stimati confrati,

vreau sa va dau o veste placuta si anume ca ieri am fost primul client si invitat de onoare la deschiderea noului salon pastorit de Tanya si Larisa foste colaboratoare ale Irinei.Salonul se afla intr-o garsoniera situata in zona Titan-Liviu Rebreanu, foarte usor de gasit, la parterul unui bloc.

Asadar, aseara la ora 20, m-am infiintat la noua locatie unde am fost primit de aceeasi vesela si incantatoare Tanya.Am fost placut impresionat de garsoniera, mare, curata, cu mobilier nou, gresie, parchet....si un pat imeeeens.Baia este de asemenea foarte curata si moderna, dotata cu geluri de dus si alte ustensile.Am admirat locatia la o cutie de suc rece din frigider si la o tigara.

Dupa un dus rece, intrucat aseara erau nu mai putin de 39 grade, afara, am purces la ostilitati...masaj tantric impecabil, cu mare atentie pe toate zonele, saruturi cat cuprinde, cunillingus....transpiratie la greu...dar a meritat.Am reusit doua finalizari.

Nota pentru locatie este un mare 10, iar masajul, il notez de asemenea cu 10...nu am ce sa reprosez, mai ales ca am fost si primul client invitat la deschidere.

Cu privire la tarife inca nu stiu multe deoarece eu am avut un tarif special, dar discutati detaliile la telefon, serviciile oferite fiind Tanya - maseuza si Larisa - escorta.

Va doresc succesuri si va stau la dispozitie pentru alte detalii, daca am omis ceva.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Mai Andi noi intelegm ca vrei sa ajuti si sa promovezi fetele dar incearca o recenzie completa si nu o sa te acuzam de peshtisisme. Pune poze, spune-ne pretul corect si totusi povesteste si despre ce s-a intamplat acolo ca recenzia ta e mai degraba de imobiliare.

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare pentru postul dublu, (am explicat mai devreme, scriam de pe telefon...rog un moderator sa stearga postul dublu), revin cu cateva precizari pt. petrepetre02 si nu numai:

Tanya nu are inca un cont pe forum si de aceea m-a rugat pe mine sa promovez putin salonul si serviciile.... dupa ce isi va face cont, va prelua ea ostilitatile pe acest topic.

Deci, tarifele practicate sunt:

- masaj tantric de relaxare cu Tanya: 200 lei

- companie intima cu Larisa: 250 de lei

Fotografii nu am...urmeaza si fotografiile cat de curand :shy:

Despre ce s-a petrecut acolo, ce pot sa mai spun: avand in vedere ca sunt un client fidel al Tanyei, am beneficiat de serviciile ei aproximativ 2 ore, cu implicare totala, fara graba, fara telefoane, etc....detalii despre masaj nu prea stiu sa dau: am scris la un moment dat o recenzie undeva pe topicul Irinei.Nu sunt un maestru in ale povestirilor, asa ca decat sa fiu acuzat de subiectivism, mai bine sunati, mergeti si va veti convinge.

Daca un moderator considera ca am incalcat regulamentul, va rog sa ma atentionati si ma voi conforma pe cat posibil.

Va multumesc :wink2

  • Like 4
Link spre comentariu

buna seara

sunt maseuzatanya si doresc sa fac cateva precizari pentru petrepetre02 si pentru ceilalti membrii ai forumului.

Pentru detalii legate de preturi, fotografii si serviciile oferite de mine si de colega mea puteti accesa adresa http://maseuzatanya.blogspot.com

@petrepetre, vino sa ne vizitezi si dupa poti posta chiar tu o recenzie care sa contina toate detaliile solicitate de tine.

va pup si va astept

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Salutare confrati confutaciosi!

Obsedat de invitatia facuta de Tanya am hotarat zilele trecute ca e cazul sa o onorez, nu de alta dar pt a verifica si daca confratele Andi e ok sau mincinos comandat. Bun. Acestea fiind spuse sa trecem la fapte. Dupa cateva zile de panda la servici oches o fereastra, pun mana pe ifonu din dotarea jobului si purced la a suna fatuca. O voce subtire, tremuratoare si feciorelnica raspunde si imi explica despre ce e vorba in cadrul intalnirii. Consider ca oferta facuta e ok si corespunde necesitatilor noastre (a mea si a lu' Patraulea din nadragi) si ca atare incalecam cei 110 cai ai bidiviului patruped si manam spre locatia fetei. Locatie in Titan spre Auchan, la parterul unui bloc din capul unei alei. Ca sfat e de prerabil sa lasati masina la sosea pt intre blocuri toate locurile sunt rezervate si e mai bine pt linistea si relaxarea dvs. Ghidat telefonic de fatuca ajung in fata usii. Probabil ca's frumos sau sunt mentalist ca usa se deschide fara sa ciocanesc respectos. Pasesc timid si observ ascunsa dupa usa o fata migniona, blonda/saten, imbracata intr-o rochie (sau plasa) de culoare alba ce contrasta puternic cu tenul bronzat natural pe litoralul maretzei (inca) noastre patrii. Placut suprinsi (eu si Patraulea) salutam si pupam fata si mergem sa socializam in dormitorul sufrageriei. Locatie curata asezata la loc cu umbra, fara AC dar sincer nu se simtea lipsa lui, jaluzelele portocalii colorau frumos camera unde un pat mare trona in mijloc, un cd-player isi facea treaba in surdina, lumanarele nu. Oricum ar fi incalzit aerul inutil. Asa care va'sa'zica! Sa incepem cu faptele de arme. Dupa conversatia de inceput si o conserva de pepsi rece si binevenit ma indrept inarmat cu un prosop mare curat si fresh spre baie. Aici curatenie luna, geluri de dus diferite si papuci nr. 43 (cam mici pt mine dar asta e). Revigorat si reimprospatat revin in masajodrom si ma pozitionez central in pat cu funduletul gol in sus. De aici ma las purtat de manutele fragile ale Tanyei (am uitat sa precizec ca era deja goala cand am revenit de la baie). A si am mai uitat si faptul ca pasarica aia tare imi facea cu ochiu' si cu ciocu'. Masajul corect nu in forta dar senzual, ulei de buna calitate fara miros. Bine inmuiat pe spate mi se cere sa ma intorc. Constiincios si nerabdator ma asez in noua pozitie si astept partea a doua a masajului, adica cel erotic. Frumos fara graba si cu unduiri frumoase se intinde pe mine si sanii cei micuti isi fac simtita prezenta in jurul lui Patraulea cel bucuros. O ridic si o trag inspre mine spre a ma bucura de acea pasarica extrem de mica si ochioasa. Masez de zor la funduletul ala mic dar bine bombat in timp ce pasarica se umezea de zor. Termin glorios in gemetele ei de placere. Constincioasa curata locul faptei si se aseaza cuibarita in bratele mele si incepem sa depanam diverse. Dusul de final facut impreuna pt a indeparta urmele de ulei de pe spatele paros al meu.

Concluzii: aspect general al fetei 9, perfect proportionata, depunctarea vine de la sanii micuti. GFE tot in zona 9. Prestatia pt masaj de relaxare 8 pt cel erotic 9. Locatie 10, accesibilitate buna, curata, aerisita si adecvata pt astfel de actiuni.

Recomandarea generala de vizitat. Halatul maseuzei 200 de lei pt o ora si jumatate de prestatie si conversatie. Palosuri tari sa aveti si fiti domni ca aveti de castigat!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Manat de curiozitatea experimentarii unei sedinte de masaj erotic, de locatia foarte aproape de mine, dar si de niste dureri ale muschilor coapselor si spatelui generate de un supra-antrenament, am hotarat sa o sun pe tanya.

 

Dupa ce am stabilit telefonic intalnirea, am purces spre domnisoara in cauza si intr-un final am reusit sa gasesc si blocul desi initial m-am invartit putin prin cartier. Am parcat pe un loc al altcuiva, am lasat nr de telefon in geam si m.am indreptat spre garsoniera.

 

Aici, mi s.a deschis usa si am dat de doua fete care ma asteptau imbracate provocator :) Am stat putin de vorba si am apoi am ales-o pe tanya si am trecut la treaba pentru care venisem: masaj clasic (pentru ca nu am dorit fk sau cunnilingus). Dupa un masaj de relaxare destul de bun, a urmat un body masaj si masaj erotic decente, in care tanya era urcata peste mine si il freca pe 'colegul' meu cu sanii, gatul, mainile si ce mai apuca si ea :). In final mi.am dat drumul si am plecat la dus. (la sosire nu am mai facut dus pt ca facusem acasa chiar inainte sa plec)

 

Per total experienta a fost placuta, decenta, fara nimic, pozitiv sau negativ ,iesit din comun. Locatia curata, fetele si ele curate, destul de ok ca aspect, foarte ok ca atitudine si comportament.

 

A doua zi, adica astazi, durerea de muschi a trecut aprope de tot, deci masajul a fost bine-venit si de efect :)

 

Nota finala este un 7,50 rotunjit la 8 , pe linie. Pentru ca sunt foarte pretentios nu pot sa dau mai mult.. oricum o experienta interesanta.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut din nou, confrati adepti ai placerilor trupesti contra cost. Nu stiu excat ce anume m-a determinat sa revin la Tanya, dupa o prima experienta pe care am evaluat-o de nivel mediu (a fost chiar prima oara cand am fost la masaj erotic, deci nici nu am avut termen de comparatie...) Poate faptul ca este foarte amabila, curata(conteaza enorm pentru mine), locatia este foarte aproape de mine si chiar simteam nevoia de un masaj de relaxare dupa inca niste activitati sportive destul de intense si de un masaj erotic dupa o zi de munca.

 

Prima oara am fost destul de timid, insa acum mi-am dat seama ca Tanya este o fata foarte de treaba cu care poti discuta orice si chiar reuseste sa te faca sa te destinzi, daca o cunosti mai bine si reusesti sa treci peste timiditate de la prima intrevedere. Ajuns la usa garsonierei sale, am fost invitat inauntru si mi s-a oferit un suc la alegere (avea Cola, Fanta si MD). Am stat putin de vorba, am mers si am facut un dus impreuna, dupa care am pornit spre camera de joaca. Este bine de stiut ca Tanya mai are o colega Larisa, care este de asemenea foarte de treaba si care ofera si companie intima din cate am inteles, Eu am ales doar un masaj clasic de 1 ora cu Tanya.

 

Actiunea a inceput cu un masaj de ralaxare foarte bun (fata asta chiar stie sa faca masaj, deja am muschii mult mai relaxati si ma simt foarte bine). Dupa acesta, a urmat un body masaj interesant, insa cireasa de pe tort a fost masajul erotic care a fost extrem de placut si a culminat cu o finalizare intensa in timpul careia parca m-am simtit in alta lume (si atmosfera din camera este perfecta, cu lumanari si muzica de relaxare). Dupa acestea, fata s-a asezat in bratele mele ca o pisicuta si am mai stat de vorba un timp despre o gramada de lucruri (pare o fata inteligenta si cu capul pe umeri daca conteaza si pentru altii acest aspect). Apoi, am mers si am facut inca un dus impreuna dupa care am mai stat de vorba pe canapeaua de la "receptie" unde ne-a acompaniat si Larisa. Desi ma simteam bine, intr-un final m-am ridicat si am plecat (omu' vine, dar mai si pleaca :) ) , dar nu inainte sa pup fetele pe obraz si sa fiu invitat sa le mai vizitez si cu alta ocazie.

 

Evident, dupa aceasta a doua incercare, prestatia fiind mult mai buna din punctul meu de vedere (m-am simtit si eu mai in largul meu si fata si-a dat mai mult interesul) si notele vor fi mult mai mari si le voi detalia, astfel:

 

Locatie: pentru mine 10. (zona frumoasa nu foarte aglomerata, curat, la parterul blocuului, mobila moderna, atmosfera intima in camera de joaca, mai mult nu cred ca ai ce sa iti doresti)

Fata: 9.5 (foarte placuta, amabila, fara figuri, curata)

Masajul de ralaxare: 10

Body Masaj: 9

Masaj erotic: 9.5

 

Halatul: 100 de lei o ora (am stat mai mult de o ora, oricum). Am inteles ca ar mai fi si varianta de masaj clasic 30 de minute 75 de lei si masaj tantric la 150 de lei.

 

Daca voi mai simti nevoia, cu siguranta voi mai reveni, pentru ca nu stiu ce iti poti dori mai mult de atat de la un masaj clasic.

 

Numai bine, tuturor si pupici Tanya !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o pe Tanya recent, duminica - zi in care din ce am inteles nu lucreaza in mod normal. O experienta foarte placuta, singurul impediment fiind adresa greu de gasit.

Este o fata foarte ok, draguta, curata, fara figuri, cu care ai ce vorbi. Odata ajuns reuseste sa destinda usor atomosfera fiind foarte dezinvolta si stiind sa se faca placuta.

Pe scurt masaj de relaxare bun, body masaj si masaj erotic ambele foarte ok si fara graba.

Note: - locatie 8(greu de ajuns/gasit)

- masaj de relaxare: 9.5

- body masaj: 8.5

- masaj erotic: 9

- atitudine: 10+

Tarif: 100 RON

Locatia: cea mentionata de antevorbitori.

Spor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara.

Am vizitat-o si eu pe Tanya saptamana trecuta si pot spune ca este o prezenta adorabila. Pe tot parcursul sedintei am vorbit despre diverse subiecte astfel incat nici nu stiu cand a trecut timpul. Are o atitudine foarte calduroasa si placuta, sociabila din cale afara, zambitoare si energica. La fata este placuta, insa nu poti spune ca e vreo frumusete. La corp insa am ramas uimit, tonifiata si cu un aspect fizic deosebit, nici un pic de celulita sau de grasime pusa unde nu trebuie. Sanii sunt cam lasati, dar se poate trece cu vederea doar pentru ca are un fund bestial.

Masajul ales a fost cel de 100 ron, promitandu-i la inceputul vizitei ca daca experienta va fi una placuta voi reveni si pentru un masaj tantric . Masajul de relaxare a fost unul foarte bun, as putea spune unul dintre cele mai bune mesaje din viata mea. Body si erotic executat cu pasiune si implicare. Locatia este in zona Titan Liviu Rebreanu, in spatele resturantului Alba, eu cel putin cunosc foarte bine zona si am ajuns foarte repede, comod, locuri de parcare destule fix in fata scarii. O garsoniera micuta dar primitoare, la parter (foarte bine pozitionata, nu apuci sa te intalnesti cu nimeni pe drum ) prosop curat si mai multe geluri de dus la baie. Era singura in locatie cand am vizitat-o eu dar am inteles ca pentru doritori ar mai avea o prietena (cu care se poate si mai mult decat masaj). Nu stiu daca ofera si altceva decat masaj, eu personal am mers doar pentru masaj si a fost o experienta foarte placuta pe care o recomand. De revenit cu certitudine!

 

sa nu uit notele:

Aspect fizic 8,5

Locatie 9

Igiena 10

masaj de relaxare 10

body si erotic 10

Atitudine10

GFE maxim

 

Cu respect Dr. V

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...