Sari la conținut

0748926520 Andreea, blonda 35ani


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

Am gasit anunt nou in Jurnalul Bihorean cu numarul din titlu. Am sunat,primit detalii,adresa si in 10 minute am ajuns. Preturi: ON+NP 70ron , la ora am uitat sa o intreb cat costa. Anal nu , fin oral da.

Locatia e pe strada Leonardo da Vinci , garsoniera la parter. Locatia e curata , dar se vede ca e locuita nu numai loc de "munca". Baia e mica dar foarte curata , cu prosop curat , gel..etc

Andreea(nume de scena) nu e o fata noua in oras. Dupa declaratia ei , ea lucreaza deja de 5 luni in Oradea , numai ca pana in prezent nu a avut anunt in ziar , clienti avea cu ajutorul taximetristilor. Ea are 165cm , 57kg , 35ani , e blonda vopsita , are un accent(ea mi-a zis ca e din Targoviste) , sani mijlocii spre mici putin lasati , piele fina fara verigeturi si celulita , fund frumos , pussylica epilat complet cu labii foarte mici fara orice gust sau miros suspect , la fata e asa si asa.

La intrare m-a primit imbracata in lenjerie intima si ciorapi albi , m-a poftit in camera si mi-a propus sa ma fac comod. Ne-am schimbat cateva vorbe dupa care m-a intrebat daca vreau sa fac un dus , am refuzat spunad ca sunt proaspat dusat , ma-m intins pe pat si ea a trecut la oral nu inainte sa ma intreabe daca am ceva preferinte si daca imi place pozitia 69. Oral executat binisor , fara DT , la cererea mea fara maini , atins deseori cu dintii dar nu ceva deranjant , cu atentie si la zonele adiacente , lins , supt muscat usor la oo. Pentru ca simteam pe ea ca e proaspat dusata , l-am intors in pozitia 69 (vreau sa mentionez ca are o pussylica foarte frumoasa , ca si o fata de 18ani) fapt care daca am observat bine i-a fost pe plac. Dupa aproximativ 10 minute petrecut in poz 69 , a pus gumita si a venit peste. La normal pot sa sapun ca se vede experienta ei , se misca bine , scoate sunete excitante. La cateva minute de calarit am observat ca incepe sa se oboseasca , l-am tras pe mine si am inceput sa dau eu ca surdul in tobe , ea intretimp ma saruta , supt limba , muscat finut pe buze. Schimbat pozitia la doggy, (aici ma rugat sa nu dau tare ca deja ajung pana in stomacul ei  ),si scuipat in gumitza peste cateva minute.

Note: date de la 1 la 10

Locatie = 8 - Loc linistit,pat comod,ventiltor,baia foarte curata
Corp = 8 - fund frumos,sani cam mici
Oral = 7,5 - atentie la oo,ascultatoare,atins des cu dintii,fara Dt(max cu 7-8 cm se joaca)
Normal = 9 - se misca bine
Igiena = 10 - pussy,corp foarte curata nefumatoare, cand m-a sarutat imediat a observat ca eu fumez degeaba m-am spalat pe dinti in urma cu cuteva minute.
Gfe = 8,5 - ai ce discuta cu ea,saruta FK.
Raport/Pret/Calitate = foarte bun

Concluzie finala : O recomand.

PS: Ma mir ca in cinci luni, de cand ea e in oras , nu a deschis nici un membru Topic pentru ea

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

''apuci'' nu ai niste poze? sau cel putin niste poze asemanatoare cu domnisoara ..?

Frate @puff daca aveam poze precis le atasam. Poze "asemanatoare" nici nu as vrea sa postez,ar putea duce la eroare.(si sunt si contra regulamentul forumului). Daca esti curios,suni,stabilesti o intalnire,si daca nu gasesti la ce te asteptai,nimeni nu poate sa te oblige ca sa ramai.

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Salutare Oradea!

 

Inca o deplasare in orasul vostru si inca o dameza vizitata. De data asta am ales-o pe dama la care se face referire in acest topic.

Discutat cu ea la telefon (0748926520) cu o zi inainte, facut o programare anticipata, ramanand sa o contactez a doua zi dimineata. La fel, ca de fiecare data programul imi permite ca doar inainte de masa sa pot vizita cate-o fetita. De altfel mi-am dorit sa fiu primul (in acea zi) care o viziteaza pe 'Andreea' in ideea ca va fi proaspata, odihnita, pregatita. N-am avut norocul asta, unul dintre voi mi-a luat-o inainte. :P A trebuit sa astept pana s-a eliberat si m-am prezentat la dansa.

Ne-am inteles pentru o prestatie: ON+NP = 70 lei.

Locatia - e cunoscuta, garsoniera este destul de ok, -un hol mic intunecat in care te primeste, -o baie cu vana, cu 2 buc prosoape uscate, curate, cu geluri de dus, etc, -camera si asta intunecoasa, cu un pat maricel (dar moale din punctul meu de vedere) cu multe perne (una peste alta) si un aparat de fitness langa geam la care cica lucreaza cand are timp. O nota de 6.

Fata - undeva peste 35 ani (dupa parerea mea), de loc din Petrosani, vopsita blond, corp destul de ok, vorbareata, ingrijita, mirosea bine, pusilica draguta (nu-i dai varsta fetei - adica o vechime si uzura de 35 ani). O nota de 8.

Prestatia - dupa dusul de rigoare m-a poftit sa ma intind pe pat si a inceput actiunea cu un oral neprotejat destul de bine executat, insa cu destule atingeri cu dintii si incet - incet s-a intors cu pusilica spre mine, m-a intrebat daca imi place 69-le, eu am acceptat si i-am savurat si eu piersicuta. Am fost placut surprins sa vad caci chiar ii face placere, am insistat destul de adanc si am folosit si un deget, apoi doua... placere de ambele parti.

Dupa vreo 10 minutele m-a intrebat daca poate pune prezervativul si sa trecem la normal. Am fost de acord, mi-a facut un normal cu ea deasupra, m-a calarit bine, cu gemete, cu ochii inchisi, cu patul scartaind. Parea ca ii place... A venit spre mine apoi, s-a aplecat pana am ajuns sa ne sarutam patimas si sa ajung sa-i mozolesc sanii. Dupa o vreme am observat ca obosise si i-am propus sa se intoarca caprita, No, in pozitia asta am pompat ca nebunul, m-am izbit de ea, de bucile ei pana cred ca i-am ajuns in stomac. Am vazut si simtit ca ii facea placere, gemea intruna si a avut si zvacniri si tremuraturi, parea ca are orgasm (dar nu-s sigur ca chiar a avut). Obosind si eu de la un timp, m-am ridicat in picioare langa pat, am aruncat prezervativul si i-am cerut sa ma termine oral. Mi-a placut acest oral, am tras-o de cap cat mi-a permis si pana la urma a reusit sa ma termine. N-a scapat nici un strop, n-a scos-o din gura pana nu a supt si ultima picatura, si-a luat un servetel, a scuipat in el si mi-a dat si mie servetele sa ma sterg. Fuga la baie, inca o dusuleala scurta, echipat si dupa cateva minute in care sa-mi trag sufletul am plecat cu zambetul pe buze. Pentru prestatia ei ii dau o nota (medie intre O si N) maricica de: 8.

Pentru cei care nu dispuneti de bani multi sau nu aveti pretentii deosebite, eu zic ca fata e ok, o recomand. Raportul calitate/pret bun dupa parerea mea.

Sa veti spor la futut si sa gasiti numai fete super.

 

PS. multumiri colegului @apuci pentru ajutor (mesajele private), mi-a fost de folos, am economisit banii de taxi.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Saptamana trecuta am bifat-o si eu pe aceasta nou aparuta(pt mine) Andreea. De la Lotus 5 minute de plimbare pana la adresa, o garsoniera deosebit de intunecoasa la parter. Am rugat-o sa aprinda ceva lumina sa o pot vedea, din aceasta cauza impresia nefiind prea buna , maxim neutra, aspect cam de nota 6. Dantura, care pentru mine e foarte importanta, nu arata prea ingrijita.

Cred ca am intrat pe la sfarsitul programului, mi s-a parut ff grabita sa ma vada plecat, a cerut si primit cei 70 de lei in timp ce ma descaltam in holul minuscul de la intrare la cererea ei expresa. Trecand la actiune, a inceput cu un oral acceptabil np, s-a pozitionat pregatita pt 69, m-a intrebat daca doresc dar. am refuzat politicos. Am uitat sa mentionez ca m-a rugat sa-mi dau jos ceasul de la mana sa nu cumva sa-i agat ciorapii cei albi.

Futaiul normal cam de 7, totusi nimic memorabil. Pasarica ii arata mai tanara decat ea, am vazut-o de aproape la final, cand ma incaltam.

 

Merita facuta o vizita.

  • Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Am fost si eu la aceasta doamna

 

locatie 8.5

oral 8

normal 8.5

corp 8

de revenit

e draguta,amabila

 

Problema e urmatoare

rog 1 administrator sa o contacteze pentru ca se plangea ca ea nu vrea sa fie pe acest forum, ca din cauza asta a avut politisti la usa(spune ea) eu i-am spus doar atat ca voi contacta aici 1 administrator pe care il ROG sa o contacteze in legatura cu acest topic

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Din cate mi-am dat seama, EA si-a postat anunt in ziar. Asa ca threadul ar trebui sa ramana, ea facandu-si publica ocupatia. Ca sa ajunga la locatie, au fost indrumati de ea, adresa nu apare in topic. La fel de bine o puteau gasi si sunand-o pe numarul din ziar... :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Cineva (bethoven23) are probabil o problema personala cu fata asta si vrea sa-i faca rau. Asta in cazul in care nu incurca borcanele, poate confunda persoana la care se face referire aici. E posibil ca tipa sa nu aiba 35 ani, dar cu siguranta nu are 46! Garantez asta.

Si inca ceva. Fata mi s-a parut foarte curata, nici vorba de boala, de puroi si mirosuri urate iesind din pizda ei. Am lins-o la pasarica, am gustat-o, am mirosit-o, nici vorba de asa ceva.

Pretene @bethoven23, lasa-ne!

 

ps. Daca au ajuns militienii la usa ei si i-am creat neplaceri, nu e din cauza forumului si al postarilor noastre aici. Daca numarul ei a aparut in ziar si l-a gasit colegul apuci, oricine, chiar si militia puteau s-o gaseasca usor.

Dubioase si postarile lu' gabytza34, membru inscris in data postarilor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Am ajuns si eu azi la "tanti" Andreea :P.Intr-adevar sigur nu are 46 de ani, probabil undeva la 30 si ceva.Poate confunda omu, cu cealalta Iulia din Rogerius care intr-adevar aduce mai degraba a 46 si daca nu ma insel in trecut a avut ceva probleme cu obiecut muncii:D

Dar revenind la aventura...

Sun si ma programez aproximativ peste o ora jumate.Ajung la locatie, aproximativ cu 10 min mai devreme, sun si ma indruma.La apartament imi deshide usa, Andreea, o doamna, la vreo 1,70 m, 55 de kg zic eu, oricum constitutia ei e genul inalta si fara kile in plus, niste colacei pe abdomen, dar fara sa deranjeze, blonda un pic creata, sanii mici un pic lasati cu sfarcuri erecte, fund beton, desi fesele nu sunt chiar asa ferme si nu in ultimul rand cum ziceau colegii de mai sus, pasarica, epilata poate nu chiar ca a unei fete de 18 ani dar totusi foarte tanara si proaspata:D.Deci revenind, imi deschide usa, imbracata in tanga negri cu ata in spate:D si ceva gen corset rosu.

 

Apartamentul foarte curat, pat mare si confortabil, am vorbit ceva timp dupa care am decis sa trecem la actiune.Se poate face dus cine vrea,personal, eram deja dusat, cu toate acestea, m a rugat oricum sa dau cu servetel umed.Trec pe spate, si incepe cu un oral peste medie, fara maini, am rugat-o sa treaca un pic cu limba si peste 00. M-a intrebat si pe mine dc merge un 69, i am zis ca nu si ca prefer sa trec eu dupa ce termina oralul la pupitru si isi va primi partea atunci:)).Deci face fata un oral cam ceva de genu 5 min, dupa care se pune pe spate si trec eu, incep finut si eu, cu annilingus inclus care se pare ca i-a placut cel putin indeajuns sa creasca volumul gemetelor :)

.N-am simtit nimica dubios in zona, pasarica era proaspat epilata, curata si fara mirosuri dubioase in zona.Fetei chiar ii face placere, "sa ti bagi botu in placinta" :D Poti sa bagi si degetele daca esti fan.

Dupa imi pune prezervativul si trecem la un misionar, combinat cu un doggy, si dorind finalizare orala, iar am trecut la un 69, dar cum nimic nu se intampla m am pus in picioare ea in genunchi si in sfarsit :D.N-a a scos-o din gura doar dupa ce a lins tot dupa care a mai dat un pic si pe capul glandului dupa care, si-a luat un servetel, si a scuipat in el.

 

Acum ca si concluzii:

Locatie: 9 - nu e o locatie de lux, dar am avut in vedere faptul ca ap pare relativ nou zugravit, are tot ce ii trebuie, e primitoar si chiar e curat.Zicea oricum ca de sapt viitoare, se muta undeva in calea aradului

Corp: un 7,5 pt corp - fund fain , pasarica buna, sani un pic lasati, fata ok.Oricum pasarica si fundul e pct forte :D

Oral: de 8 - cu CIM dar fara COF, ideea e ca e ascultatoare si dc nu ti place cumva cum face, ii zici si face[sau incearca] sa faca cum ai zis

Normal: 8.5 - schimba pozitii si se pare ca i place mai ales pe la spate, cand geme maxim :)

Igiena: 10 - fata curata, fara mirosuri dubioase, zicea ca a facut dus, cu toate acestea s-a mai folosit si de un servetel umed, pasarica proaspat rasa

GFE - 9 zic eu, am stat de vorba, accepta sarut

Pret: - 70 Ron/ON+NP.Zicea ca ar fi 150 ora

 

Concluzii: la ce servicii ofera, fata e de revenit, nu e fotomodel, dar e client -orientated, prietenoasa si curata.E de revenit eu cu siguranta voi revenii

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator gabytza34
Reputație: 0

ma rugat andreea sa intru pe acest site pt ca ma sunat si mia zis ca a scris cineva urat despre ea si exact atunci mi-am facut cont sint client de al ei ne stim de cand a venit in oradea salut si bafta la f---t

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

ma rugat andreea sa intru pe acest site pt ca ma sunat si mia zis ca a scris cineva urat despre ea si exact atunci mi-am facut cont sint client de al ei ne stim de cand a venit in oradea salut si bafta la f---t

A fost curatat thread-ul !! Sa nu incepi iar cu offtopic. Daca nu intelegi iti explic: inca un offtopic= bann permanent.

Link spre comentariu

Dupa cateva luni de „ externalizare’’ a spermatozoizilor mei fecunzi, pe care i- am oferit cu multa apetenta si generozitate estrogenilor –unguroaice, nemai-fecundand pe urbea de pe Cris ceva nou( in afara catorva fete la care merg constant) mi- am propus sa incerc ceva nou.

Dupa cateva trageri la sorti m -am decis sa trec pe la Andreea.

Ca element de noutate s -a mutat. Nu am sa dezvalui locatia. Desi nu am fost la ea pe cand statea in vechea locatie din Nufarul, pot sa afirm ca actuala locatie in care isi duce veacul de lubricitate e incomparabil mai adecvata, oferind un confort sporit unor coituri succesive. Apartamentul actual e situat intr- o zona f buna a orasului, curat , utilat etc.

Dupa discutia prealabila la telefon, stabilit intrevederea si m -am prezentat la locatia indicata. Mi- a deschis amabila usa. Primul lucru asupra caruia retina a inceput sa joace feste a fost compleul rosu cu care m- a intampinat. Corset rosu si ciorapi de plasa de aceeasi culoare pe tocuri negre.

Aveam impresia ca pupila se dilata si eram un taur intr -o corida spaniola. Am trecut in camera special pregatita pentru episodul epidermic ce urma sa aiba loc, discutand in acest timp diverse chestii mai mult sau mai putin sexi-docte. Am avut impresia unei chimii reciproce intre noi. Constitutia ei osoasa, slaba, inalta si pielea aceea alba m -au facut sa ma excit si mai tare. Chilotul mic, miniscul, tot rosu ma facea sa am niste spasme involuntare a mainii sa- l palpez, sa- l dau jos sa gandesc tendentios de a -ami introduce cat mai repede organul erect in pizda ei.

Imi pun hainele cu grija pe un scaun, ma indrept spre ea, ajung la urechea ei, o musc incet de ureche si de gat. Ii face placere, imi zice ca ii place si trece la un sarut , un FK de zile mari, parca imi controla amigdalele. Se uita la elongatia mea, ii face un compliment care era pe gustul meu, aduce niste servetele, sterge glandul, se uita inca odata la el si ca o flamanda il ia in gura si il mesteca. O suge f bine, imi ia bilele pline de samanta in gura, le molfaie. Raman placut surpins de prestatia ei. O prind de parul ei blond platinat putin cret si i -o dau cat mai adanc in gura. Nu spune nimic. O inghite tot mai mult. Facem o mica pauza i -a telecomnda in mana si imi zice daca vreau ca in timp ce o regulez sa urmarim la TV un film pe un canal porno. Ii multumesc pt oferta insa ii spun ca acum ea e actrita principala si nu avem nevoie de film. Pune pe un post de muzica ales de mine si continuam actiunea. Ma saruta cu patos. Mirosul gurii ei specific de supt copulatoare nu e atat de pregnat pe cat credeam. Nu se simtea. M -a excitat si mai mult. Mi- a sugerat rapid un 69. Il ofera f facil. Putin retinut la inceput , trec peste acea reticenta, are o pizda f mica, stramta, i -am introdus degetele si incepea sa se excite si ea. Am coborat la sexul ei. Nu mirosea deloc, desi ma gandeam la un moment dat ca ling un cimitir de spermatozoizi care si -au gasit locul acolo de la confutadorii din cursul zilei. Sexul ei mirosea f bine si avea un gust delicios. O ling pana ce juiseaza. ''Vai ce bine lingi, vai ce bine o faci....'' nu mai puteam nici eu, eram atat de erect incat credeam ca explodez. Ii masez clitorisul. Totusi ma abtineam sa nu ejaculez asa aiurea. Imi propune ceva ce m -a mirat. ''Bag-o in mine toata , numai sa nu lasi in mine '', imi spune. Fara prez deci.'' Imi place, imi placi hai bag o.'' Ii multumesc cat de diplomatic pot si ea prezul, il pune cu gura si vine peste mine cu genunchii stransi pe picioarele mele si sare pe organ incat aveam impresia la un moment dat ca il curbeaza.

Trec eu in misionar si o penetrez cat mai adand. Ma saruta de gat lasandu -mi niste echimoze pe care nu mi le -as fii dorit. ''Da- mi , da mi pula ta'' imi striga, ma excita la culme curva asta. O prind de buci, ii trag ciorapii rosii si -o intorc pentru capra. Isi baga capul in perna si se impinge in bustean cat mai tare. O plesnesc peste cur cu palma si i -o dau ca un taur in calduri.Simt ca se apropie finalul, dau prezul jos care ma incorseta, ma pun peste ea , ii prind capul in maini , ii trag capul spre mine si o ia in gurita ei. Dau drumul unui torent de sperma calda in cateva valuri. A sorbit si ultima picatura. A ramas cu penisul in gura ei pana l- am retras eu. Avea gura plina. Vroiam sa zic sa faca putina gargara cu ea.. dar m am abtinut. ( poate data viitoare). A scuipat continutul in servetel, a luat un altul si m -a sters tot. Mi -a placut gestul asta.

Am facut un dus, baia e f curata, are cateva geluri, sapun, prosop curat.

M- am imbracat, a vorbit la telefon intre timp cu un confrate, insa a facut culoar liber de 15 min in care sa nu ne intersectam. Un punct alb si pt acest aspect. Sedinta cu ea, discutii, sex, duş undeva la 45- 50 min.

Notele mele.

9- pentru gradul ridicat de GFE , FK , mangaieri, saruturi, discutie f prietenoasa, implicare.

9- pt oral, f bine executat, ii place , nu se ajuta mult cu mana, daca ar face un deep mai hard ar ridica nota, insa compenseaza prin CIM

8- sex NP ! mi -a ridicat un semn de intrebare de ce a tinut sa facem normal neprotejat. Nota o dau pt faptul ca nu face nazuri la schimbarea pozitiilor si prin faptul ca are o pizda stramta, labii mici, frumos conturate, proaspat epilata, deci o ingiena f oki .Observ ca avem tendinta de a devenii niste ''somelieri'' pe partea asta, in degustat lichide, miros de pizda, secretii .. :rax2

9- locatia

Pretul- 70 de lei o finalizare. Ora este de 150 de lei 2, 3 finalizari.

Eu o recomand. Voi mai revenii la ea, insa merita sa stai una, doua ore in compania ei. Sunt convins ca poti incerca si alte chestii mai perverse cu ea.

Va salut si numai bine.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

buna dragi confrati,

zilele trecute am vizita-to si eu pe andreea.AM sunat=o am stabilit ora si locatia...am ajuns...ma astepta intr-o tinuta alba...sutien,chilotei ciorapi.Prima impresie a fost ok,nici ce va spectaculos dar nici ceva ce sa nu placa ochiului.

Locatia ...ei bine aici am ramas placut impresionat...curatenie ordine si un apartament (2 camere) aranjat cu bun gust

Am stabilit detaliile am platit cei 70 lei pt ON si NP

Ne-am retras in camera...pat mare confortabil...am dat jos textila"esti dotat"a fost reactia ei.Sanii intr-adevar destul de mici si putin lasati...din punctul acesta de vedere se vede ca are peste 30 de ani.In rest corpul ok.

Am inceput cu niste sarutari si mangaieri timp in care obiectul muncii tot crestea.A trecut la mangaierea obiectului dupa care l-a luat in gura si l-a supt...fara ajutorul mainilor,a acordat atentie si zonelor din vecinatate...ceva tentative de deepDupa care a venit intrebarea"iti place 69?"...raspuns afirmativ :)

Am trecut la un 69 cu putina retinere dar cand i-am vazut sexul cat de bine arata am lasat orice retinere la o parte.Pasarica f faina.complet epilata,fara mirosuri...chiar iti face placere sa bagi botul acolo :)I-a placut si ei ...am tinut-o in 69 minute bune,penetrand cu 1 deget apoi cu 2...i-a facut placere,gemete tipete"nu te opri nu te opri".dupa aceea am trecut la un lady on top ...sarea in obiect de parca era ultima partida de sex de care avea parte.Intre timp eu ma jucam cu sanii ei.Am tinut-o asa cateva minute...am trecut la un umeri craci si am inceput sa dau din ce in ce mai tare.Din nou gemete tipete si dupa cateva minute a venit finisul....in caciulita.

Per total din punctul meu de vedere raport calitate pret ok...de revenit pt mine

si acum notele

locatie 9

oral 8(daca ii reuseau tentaivele de deep)

normal 8+...fetei ii place ceeea ce face si se vede ca stie meserie

amabilitate 9...poti vb orice cu ea

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare, am trecut si eu pe la aceasta dameza in weekend. Am sunat-o am stabilit 70 Ron ON+NP. Locatie foarte ok, foarte curata.

Ajung la usa, deschide...era imbracata foarte sexy, avea niste tanga, albastrii, transparenti,,si ceva ciorapi albi...Dameza, la vreo 35 de ani, 170 aprox si 58 kg, sani mici putin lasati, dar pasarica mica, ingrijita, epilata.

Ne-am dezbracat....a luat un servetel umed, mi-a sters instrumentul si dupa cateva priviri asupra lui, mi-a luat-o in gura...Dupa vreo 2 minute vine intrebarea daca imi place 69. Am ezitat un pic, dar dupa ce i-am vaz pasarica frumoasa, am zis hai sa incercam.

Pasaraica faina fara mirosuri, chiar gustoasa...cred ca i-a placut mult linsul , din reactiile si spusele ei.

Am pus prezervatiivul si ne-am apucat de sex normal, la inceput eu deasupra, apoi ea deasupra...si dupa care am trecut la un doggy. nimic iesit din comun aici, treb sa spun.

Cand simteam ca imi vine, am dat jos prezerv si si i-am cerut sa ma termine oral, asa s-a si intamplat, s-a asezat pe pat, euin fata ei, si m-am terminat in gura, nici un strop afara...

Notele mele sunt:

Locatie: 9 , foarte curat si frumos inauntru.

Corp: 6 spre 7 , totusi se vede ca nu mai are 20 de ani, dar pasarica proaspata, ingrijita, epilata complet, fund fainutz.

Oral: 8 nu mi s-a parut iesit din comun , dar e placut

Normal 7 nu prea am ce zice aici...

GFE 9 chair ne-am simtit bine, si a fost foarte prietenoasa si dragutza

Pret :70 un nr .

Concluzie : e ok si placut, merita; de revenit, zic eu.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Am si eu o intrebare, voi sunati tipa cu nr ascuns? Ca eu o sun si nu imi raspunde,sau doar nu am noroc?

De obicei nici o escorta nu prea raspunde la numar ascuns. Totusi eu cred ca nu ai noroc (are multi clienti) sau si-a luat concediul doamna.

Mai incearca. In viitor te rog sa te abtii de off topic.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

M-am uitat peste mesajele din acest topic si n-am gasit sa fi mentionat careva dintre voi faptul ca dama si-a schimbat cuibul.

Nu mai presteaza pe Leonardo da Vinci, s-a relocat pe Calea Aradului.

Bafta la futut!

 

Confratele causticc a mai precizat in postarea nr: 15. No problem ;)

Link spre comentariu

dupa o pauza mai lunga, am revizitato pe Andrea

asa este sta pe calea aradului, langa biseructa in construire.

 

Locatie-Foarte curat, frumos,pat mare/comod,

Tarifele-aceleasi

Corp-deja stiti,

Prestatia-si mai buna ca data trecuta, ne-am asezat, am vorbit.. (mancatias gurita:D) stiti voi..

trecut la treaba, oral ff oke, trecut la 69 dupa cateva minute excitata,deja se grabea sa o bage, am ajuns si acolo, sa apucat bine gemea gemea, eu ma jucam cu ea.. dai tare tare.. incet incet tare tare... deja spunea sa fac ce vreau:) (cred ca a ajuns unde vroia) oricum e de nota 10

 

note

locatie: 10

oral: 9

normal: 10

igiena: 9.5 ( 1 pic de epilat nu lipsea)

pentru mine e top1 momentan

 

De recomandat,

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salut si bine v-am gasit dragi confutaciosi :P .Am vizitat-o si eu pe aceasta frumoasa domnisoara in cursul zilei de astazi,si nu am avut probleme cu raspunsul la telefon...adica a raspuns la al trei-lea apel...tin sa precizez ca sunt un cu totul nou in chestia asta,ea Andreea ,fiind prima escorta pe care o vizitez,si nu imi pare rau ca am ales-o pe ea.

Dupa ce am stbilit la telefon timpul de intalnire,a spus sa ii dau 20 de minute sa se pregateasca,bulina ALBA,am ajuns la locatie,mi-a indicat numarul apartamentului,am urcat,am gasit usa catre fericire :D,ma astepta intr-o lenjerie sexi ,provocatoare,foarte amabila m-a intrebat daca imi place ce vad,si daca raman,raspunsul meu fiind clar da...:)am facut un dusulet,tocmai iesisem de la servici,baia foarte foarte curata,pusa la punct,covorase pufoase pe jos,prosoape curate,gel de dus...NOTA 10!,apartamentul per total de nota 10 totul arata relativ nou,foarte curat,spatios,patul mare ,incapator placut la zbenguit.si acum sa trec la fapte...am inceput cu sarutari pasionale placut...deci GFE de 10,a vrut sa inceapa ea cu 69 dar eu am vrut sa ii inebunesc pasarica aceea epilata proaspat mai mult asa ca am trecut la treaba inainte de ea :D,dupa ce s-a umezit,chiar s-a umezit,a insistat sa facem un 69,oralul prestat de ea de un nota 8,se cam grabeste cu cocoselul,partea cu sex oral luandu-ne aproximativ 15,am trecut la normal protejat,ea peste mine,dar la un moment dat a spus ca o cam deranjeaza,si am trecut eu deasupra,misionar,la inceput mai incet si apasat ceea ce s-a parut ca i-ar place,gemea bine de tot,cu sarutari pe gat si alte cele,la un moment dat a spus ca ea si-a dat drumul,greu de crezut dar ...daca ea a spus...deja nu ma mai tineau picioarele asa ca am trecut la finalizare oral,mi-am frecat-o eu ,ea intre timp avea grija de gonade,prefer asa decat oral mai slab :P,duca care am explodat glorios in gurita ei.

deci:

Locatie:10

Curatenie:10

oral prestat:8

Normal:10 este foarte implicata,se vede ca ii face placere,sau ma rog,joaca bine...se misca foarte bine

Anal:nu presteaza,desi sa ii fie linsa gaurica ii place..:P

Corp:9,pusilica super faina,numai buna de lins,fara mirosuri si fara par,fund foarte frumos,punctul in minus este pt. sani care sunt putin lasati,dar la 35 de ani ai ei...sunt ok si asa

Pret: rezonabil

categoric de revenit si recomandat,...

 

 

 

Sa aveti o seara placuta!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...