Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Scriu acest mesaj ofensata pe barbatii care nu au nimic in cap si nu sunt constienti de riscurile lor. Va rog sa nu insistati cu mesaje de genul:"vreau normal neprotejat" pentru ca nu numai ca nu o sa primiti normal neprotejat ba chiar nu o sa mai fiti primiti deloc. Multumesc

Mortal tu fata imi placut cum ai raspunzi...o sa vin la tine cand ajung Bucuresti.....

bine or cum imi place skinny and young:)

Link spre comentariu

https://i.pinimg.com/236x/12/d7/ec/12d7eceac253da67b33f3ff541c14250.jpg

Am remarcat o pe Alina, cu ceva timp in urma, ma atras cu setul acela pozele acelea profi, in varful patului, dar ""titirez""cum este nu am reusit sa o cunosc decat ieri. Fotograful si a facut pe deplin meseria, transformand o fata interesanta, dar banala, intr una, foarte sexy si frumoasa, deh asta este rolul lor. Eu o sa i spun dracusorul Alina, are niste ochi electric blue, care te strafulgera, un corp realmente de miniona 45 kg la 1.55 m inaltime, cu abdoment tonifiat, picioare fara pic de celulita lungi bine proportionate raport cu trunchiul, fund super sexy, sani mici dar foarte frumosi , un par blod care si l strange cu mult tact intr un coc in varful capului. Am remarcat de fap, ca tot ce face este dinainte calculat si controlat, asa ca sigur nu va interactiona cu tine, daca nu esti in ""algoritmul ei de calcul""

Locatia centrala, vesnicul regim hotelie,r care nu are cum sa fie conditii minime, dicutam tot ce este peste mediu superior, baie spatioasa, cabina de dus,PRIMITOARE...pentru ca acest dracusor a fost prima care m a invitat sa ma analizeze mai bine in cbina de dus. Deja incepe un preludiu de acolo...glume, tachinari, sex appeal, teasing, toate astea intr o suprafata de 0.5 mp 

La fel de primitoare este si pasarica ei de adolescenta in devenire, de culoare roz si iti pui intrebarea unde incape penisulin intregime???.Nu am beneficiat de faza cu oglinda dar in schimb  m am infrufptat din belsug din pasarica ei in timp ce ea facea un oral nep, foarte constiincioasa si deeeeeeep. Normal protejat1 figura cu picioarele pe umeri, o priveliste minunata sa vezi cum o penetrezisi cum geme de placere cu ochii intredeschisi. Super fata, in consecinta, ieri m am intors in tara, si ultimii bani numerar, 150 lei i am pastrat special pentru aceasta intalnire pe care am programat o cu 2 zile inainte...bani investiti bine, poate revin.... daca obtin o marire de salariu

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Decebal

Eu o sa i spun dracusorul Alina

:))) multumesc pentru recenzie,abia asteptam sa mai primesc una . Dacă ți se face dor de mine,te astept la o cafea amicală,mai învăț si eu cate ceva caci am de la cine

Link spre comentariu

Deci nu va luati dupa ultimele poze, sunt nasoale si in realitatate domnisoara arata muuuult mai bine.
Am fost si eu de curand si nu pot decat sa o laud (din punctul meu de vedere) pentru ca ne incanta cu trupul si prestatiile ei. E genul slim si micuta, pare genul de fata de liceu dupa care toti baietii din liceu ar fi vrut sa o agate! Cam tot ce se spune despre ea este real, draguta, sociabila, zambareata, adolescentina, corp frumos si bine proportionat (dar fiecare cu gustul lui)!
Cum spunea un coleg mai sus are ochii "albastru electrizant" iar chipul dupa parerea mea este unul frumos, daca avea inaltimea potrivita cred ca ar fi ajuns la nivelul Madalinei Ghenea :D sau pe acolo :)
Locatia pe Calea Victoriei, dotata cu ce trebuie (mai putin papuci), aer conditionat si curata.
Nu stiu daca permite sau nu sa o filmezi dar ar iesi niste filme XXX cu ea, de toata frumusetea sau daca ar activa in domeniul web chatului cu siguranta ar avea foarte mult succes !
Actiunea a fost una foarte excitanta, eu cred ca din orice pozitie ai privelisti minunate pentru cei carora le plac genul ei, subtirica!
Subscriu: "pt iubitorii de slim may ales e perfecta; extraordinar de proaspata si frageda la corp, e principalul ei atu, zici ca e adolescenta. La fata e mai comuna un pic, arata a copilita cuminte."
Experienta cu ea a fost una foarte buna pentru mine, oral foarte placut chiar daca nu a fost cu deep iar la normal protejat imi lasa senzatia de sex cu o virgina, adica destul de stramta desi eu nu's foarte dotat, se simte ca si cum ai face-o pentru prima data ! (poate exagerez un pic dar acestea-mi sunt gandurile in momentul asta cand scriu aceasta recenzie). Schimbat 2-3 pozitii, terminat in balon si totul in 20 de minute fara partea cu dusul de dinainte facut de amndoi !

cotizatia 150 - 30 min
Subscriu : "Recomand de vizitat pentru acel trup incredibil de adolescenta..." dupa cum spune notsoangrybirds desi el nu stie daca mai revine sau alege alta optiune de pe piata eu spun ca e de revenit dupa parerea mea.
Ciocane tari tuturor :))

Note desi le consider subiective :
Locatie: 8 - intrarea de pe victoriei, papuci si poate un suc sau apa cred ca ar fi fost necesare pentru nota maxima

Aspect: 9,5 - putin mai inalta si ar fi perfecta din punctul meu de vedere :)

Oral: 9,5 - fara deep
Normal 9,5 - nu am folosit foarte multe pozitii :)
Igiena 9,5 - fara mirosuri sau ceva suspect

• Like 4
Link spre comentariu

O fata corecta, care ofera servicii bune pentru pretul care-l are, am bifat acum vreo luna poate mai bine cand am avut un drum la Focsani, zicea ca pleaca la mare, dar vad ca a aterizat la Buc un + pentru capitala .

Multumesc
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...