Sari la conținut

0751862071


Postări Recomandate

  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Anunt din Evenimentul: Ultracentral, relaxaţi-vă total prin diverse tipuri de masaj. Maseuze delicate, foarte frumoase, cadru select, discreţie şi igienă maximă. tel 0751862071

 

 

Locatia: in spate la Orange Shop-ul de langa hala centrala, e un salon cu mai multe tipe, insa care fac prin rotatie (s-ar putea sa fie alta d-soara data viitoare, insa din punctul meu de vedere merita daca e la aceeasi calitate). Dus cu apa calda, gel de dus barbatesc, prosoape curate, un pat jos (se schimba lenjeria dupa actiune) si o masa mai inalta pentru masaj (parea ceva profesionist, dar n-am incercat-o).

Pret: nu stiu exact cat era cel de relaxare si cel erotic, insa era 200 ron masajul thailandez (cu oral neprotezat si CIM)

GFE: 10 fara rezerve, a fost o experienta cat se poate de placuta. A fost foarte comunicativa si se creeaza repede o conexiune.

Oral: 9, cu DT bine facut, ritm bun, poti sa o tii de cap fara probleme. Rar isi folosea mainile, si cu multa atentie zonelor adiacente (de obicei nu insist prea mult pe asta deoarece nu ma atrage prea mult, insa in cazul acesta chiar mi-a placut). O freaca intre sani, se freaca de tine, cam tot ce vrei.

Aspect: 8-9, bruneta tunsa relativ scurt, simpatica, 1,60-1,65, niste colacei micuti pe talie, insa nu a fost o problema (~60kg cred, desi e posibil sa ma insel si sa fie mai putine), sani f frumosi (mari si f placuti la pipait). Se dezbraca de tot, cunilingus permis, degete inauntru permis, cam totul e permis, cu exceptia penetrarii propriu-zise (refuza categoric din pacate).

Per total, 9.5, eu voi mai reveni. Recomand cu caldura.

 

Observ ca 2 din ultimele experientele cu masajul erotic, chiar daca nu includ servicii complete, au fost cat se poate de multumitoare - tind sa cred ca tipele sunt de o calitate superioara aici.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost si eu si pot sa confirm observatile d-lui bashar:

 

Locatia: Apartament 1 camera, basic dar curat, in spate la Orange in centrul civic. Dus ok, prosopul curat, lenjeria curata, lumina pe semiobscur.

Tarifare: 100 RON masaj relax, 150 masaj erotic, 200 RON masaj thai (include oral nepro). Am ales ultima varianta.

Aspect fizic:Bruneta, ca 160cm/60kg/22ani, corpul atragator, solid si ferm, are carne pe oase (asta pare sa fie matrita generala la Iasi), sanii marii fermi si frumos conturati, pentru masaj e ideala. La fata e draguta, porecla ei este Catalina, lucreaza ocasional / 1-2 zile pe saptamina, in alte zile este alt personal.

Atitudinea: Deschisa si prietenoasa, creaza o atmosfera degajata si placuta, la masaj are initiativa dar accepta si sugestii cu bunavointa.

Servicii prestate: Fata se dezbrace complet si trece la treaba, cu ulei de masaj daca este dorit. Masajul consta din 3 parti: masajul mai clasic, care ea executa surprinzator de bine pentru o neprofesionista in kine, are forta in maini si se aplice bine. Partea a 2a masajul erotic/senzoriala, cu mici saruturi pe corpul intreg inclusiv FK usor, masajul cu sainii si picioarele, fata include si anilingus (ca si antevorbitorul meu, eu in general nu sint enthusiasmat la captiol asta, dar de data am ramas frumos surprins.) Totul se termina cu un oral neprotejat, umed si ok, dar nu de genul ca nu-l uiti niciodata. Fata accepta fara comentarii sa o atingi si mangaie peste tot.

 

Note: Masaj clasic 7, Masaj erotic 9, Oral 8. Per total din nou un rasfat placut, comparativ cu alte masaje erotice experimentat clar peste medie. Fiind amator de masaj cu gesturi sensibile si de miscari lente, am sa ma intorc, si poate ii mai arat 2-3 miscari suplimentare pentru a si-imbogati repertoriu..

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

am vizitat si eu salonul sapt trecuta si am fost placut surprins , am fost intampinat de o domnisoara blonda frumusica , sani medii , cam la 1.65 , 55 kg ,. Prestatia excelenta cu masaj de relaxare cu crema la inceput si apoi un oral neprot umed executat cu maiestrie putin ajutat de maini , cu atentie zonelor adiacente cam de nota 9/10.

pret 200 ron , locatia se stie in spate la orange , dus curat, prosop , lenjeria se schimba dupa fiecare client 10/10 , cu precizarea ca sunt 2 camere nu una cum zicea cineva mai sus cu un pat jos cu o oglinda langa in care poti vedea prestatia cand stai intins pe spate .

pe domnisoara blonda o cheama Andra si presteaza mai mult in timpul zilei incepand cu ora 11.am

Per total o experienta placuta de revenit . recomand.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

Fiind liber de la servici, zic sa am parte de ceva actiune.

Zis si facut, sun la alt un numar de pe acest site(nu raspunde) si imi zic sa incerc si eu pt prima data acest salon.

 

Sun si ma programez.

 

Locatia este in spatele Orange Shop-ului, cel de pe Anastasie Panu (langa Hala Centrala mai exact).

 

Preturi: 100 ron pt masaj relaxant, 150 ron pt masajul erotic si 200 ron pentru masajul thailandez. Asa cum a spus si Zahlmann acesta din urma include si oral neprotejat. Preturile ti le comunica de 2 ori si la telefon si cand ajungi la apartament, asa ca nu trebuie sa le tineti minte, bani sa aveti la voi, pentru ca ea mi-am cerut la inceput sa ii dau.

 

Eu am ales thailandez-ul.

 

Aspectul fizic: In apartament era o bruneta (Catalina am inteles ca o cheama), la 22-23 ani, 1,60 si vreo 60 kg. Corpul este bine proportionat, sani bine conturati si o fata placuta si zambitoare.

 

Ca atitudine, pare o tipa OK, prietenoasa, face o atmosfera placuta dorind ca tu(clientul) sa te simti bine.

 

Servicii: Dupa ce se dezbraca, actiunea incepe cu un ulei de masaj frumos mirositor. Masajul a continuat cu mici saruturi pe corp, a facut putin FK. Pe final, masajul se termina cu un oral neprotejat, umed, avand grija si la zonele adiacente. Accepta atingerile tale si te mangaie unde vrei tu.

 

 

 

Note:

 

Locatie 10 (apartament OK, zona linistita, fara probleme, baie cu apa calda, gel de dus barbatesc si prosop curat, putina lumina)

 

Masaj clasic 8

 

Masaj erotic 9

 

Oral 9

 

GFE 10

 

Igiena fetei 10 (epilata completa, fara probleme vizibile de sanatate)

 

Program de lucru: nu mi-a spus ceva concret in acest sens, doar ca fetele se schimba, fac un fel de ture sau ceva de genu

 

Nu prea stia de site, i-am spus mai multe de el, poate o vedem pe ea (sau pe colegele ei) pe aici.

 

 

 

Concluzie: o recomand, fiind o experienta placuta.

 

Spor

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

imi cer scuze, dar nu am reusit sa scriu cu acelasi font pe toata durata recenziei. si nici nu am reusit o modific dupa postare. daca poate un moderator/admin sa o modifice, as fi recunoscator. multumesc

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi

Salutare colegi, acum doua zile in urma am fost si eu la Andra dar nu inainte de a trece pe la Maya si Catalina in concluzie am fost la toate. Prima data am fost la Maya ,sun imi fac programare la o ora excata si fiind un client fidel stiam pe unde sa intru mi-a explicat doar in ce camera sa intru.

Prin urmare am inceput cu Maya ,o tipa draguta 23-25 de ani,blonduta slabuta cu sani cred marimea 3 cam lasati si moi dar ok in rest ,am fost sa-mi fac un dus si m-am intins pe saltea unde a inceput sa-mi faca un usor masaj apoi a trecut la actiune cu un oral bine executat cu ceva mana pe organ cu atentie peste tot si oo si analingus cu finalizare pe mine .... ca ma anuntase ca nu ii place sa iti dai drumul in gura ei ,chiar si la al doilea numar si-a dat foarte bine silinta si nu ma lasat neterminat.

Dupa cateva zile am revenit la acelas salon sa fac cunostinta si cu Catalia ,o tipa bruneta 22-23 ani,cu parul pana la umeri,sani frumosi mari si tari intre marime 2-3 cu un fund bombat si foarte vorbareata... La fel dupa dusul de rigoare a inceput cu masaj dar de data asta mai intens mai lasciv mai cu pasiune cu atentie mai mare la oo ,analingus mai intens fara mana dar cu finalizare jumi-juma jumatate pe mine jumatate in gura ... La al doilea numar a insistat saraca dar la un moment dat a cedat ca era in zadar .... ma lasat neterminat dar nu din vina ei ci dina mea ca nu prea mai vroia sa zburde mitrut...

Si ultima tipa Andra dar nu pe ultimul loc ci dupa parerea mea e pe primu loc. O tipa blonduta 22-23 de ani, blonduta slabuta cu sani medii marimea 2 cred dundulet ferm foarte lasciva si maleabila pe orice corp banuiesc... Dupa dus ma rugat sa ma intind cu spatele dar i-am comunicat ca doresc doua finalizari si doresc acel masaju dupa prima finalizare. A inceput ca toate fetele cu sarutari dar e muult mai lasciva decat restu si am observat ca face totul cu pasine... asa deci dupa sarutari si tandreturi a coborat lasciv catre obiect si la rasfatat asa cum a stiut ea mai bine cu un usor DT atentie peste tot ,analingus dar muullt mai pasional decat restul pacat ca finalizarea tot pe mine .... Dupa primul numar am fost la dus si apoi a inceput cu un masaj bine facut mi-a spus ca a facut si ceva cursuri de masaj si chiar se pricepe putin si apoi iar a trecut la un rasfat de madular pana am terminat... Ce am remarcat ca am depasit ora cu 10-15 min si nu a spus nimik ... pana nu am terminat nu ma lasat sa ies ... eu o vad ca pe un plus.

Note:

Maya 8 : un oral bunicel cu ceva mana dar probabil daca comuni se conformeaza ,muncitoare ,comunicativa ,merita vizitata

Catalina 9 : oral bun ,se observa ca munceste mai mult si isi doreste sa pleci multumit ,analingus limbuta jucausa ,vorbareata ,corp masiv si cu foarme....

Andra +10 : un oral pasional ,lasciva si la fel de muncitoare ,analingus ,comunicativa ,merita incercata, ,corp frumos suav si finut ...

 

Eu recomand acest salon pentru ca e foarte discret ,curat ,profesional ,comunicare si tot timpul gasesti o tipa buna dar pacat ca se practica maxim Masaj Tailandez fata nici un fel contact sexual normal , ci doar oral.

Mult succes si spor in toate.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Am mai trecut o data pe la salon si iarasi am fost impresionat de experienta. Andra era cea prezenta la datorie, si confirm ce s-a spus si mai sus, nota 10. Pentru mine si ea si Catalina sunt la acelasi nivel de profesionalism, singurele diferente le-ar da gustul fiecaruia in materie de femei.

Locatia: nu s-a schimbat, tot pe langa Hala. 9.

Tarife: 200 pe ora

GFE: 10. dupa cum spuneam, sunt impresionat de calitatea salonului, de la locatie si aspectul fetelor pana la profesionalismul lor. Comunicativa si zambitoare, f lasciva in timpul masajului.

Masajul a fost de 10 daca-l compari cu ce primesti la alte saloane de masaj erotic (evident, mai slab ca la un salon de masaj profesionist). Andra stie ce face, a fost un masaj de relaxare f placut.

Oralul: 9.5, doar pentru ca nu a fost cu CIM. fara maini, fara dinti, adanc, atentie sporita oualelor si mai jos, tot ce-si poate dori cineva de la o felatie.

Per total, o experienta placuta si relaxanta. Voi reveni, probabil o voi cauta si pe Maya la un moment dat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Salutare tuturor,

 

Stie cineva daca fetele nu raspund la numere private?

 

Eu sun de vreo 3 zile si nu raspunde nimeni.

 

Multumesc!

 

sper sa nu intru la offtopic: tinand cont ca salonul e situat calitativ spre zona 'high-end' pe Iasi (din punctul meu de vedere) nu ma astept ca fetele sa raspunda la numere private. Daca nu vrei sa-ti folosesti numarul personal, ia-ti alta cartela. Eu personal nu am avut niciodata probleme de comunicare, mi s-a raspuns de fiecare data. S-a mai precizat, insa poate e bine sa mai mentionez o data: fetele lucreaza doar pana pe la 8 seara.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Saptamana trecuta am fost si eu la acest salon. Am facut cunostinta cu Catalina ,o domnisoara bruneta cu parul pana la umeri,sani frumosi mari si tari. Am vorbit putin si am trecut la actiune.

A inceput cu niste tachinari frumoase, si a coborat mai joi. Primul oral s-a terminat destul de repede si dupa o improspatare am trecut la al 2-lea. Din pacate cel de-al doilea nu a mai avut o "finalizare" si nu din vina ei.

Tarif: nescimbat - 200 pe ora

Locatia: pe langa Hala, curata, e ok

GFE: 8

oralul : 8 - atentie putina si doar la inceput zonelor adiacente.finalizare jumatate in gura, jumatate pe mine.

O chestie care nu mi-a placut: la al 2-lea numar, spre sfarsit, i-am sugerat sa foloseasca si mana. S-a oprit si a spus ca nu mai poate, si ea nu foloseste mana. Si a spus : "Foloseste-le tu !" chestie care m-a deranjat, eu fiind cel care platea.

In fine: per total o experienta interesanta, dar nu cred ca voi mai dori sa o repet, cel putin nu la ea...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

buna seara,

 

am vizitat acest salon de mai bine de 3 ani,

 

e ok, au tot schimbat fetele

 

catalina e ok, draguta, masaj thailandez 9, fizic 8, curatenie 10, gfe:10,

 

andra e si mai pe gustul meu, thailandez 10, fizic : 9, gfe:10

 

maya: thailandez:8, fizic 8 - sanii putin moi, dar draguta la fata, gfe:9, face un masaj de relaxare super

 

au mai fost si la alte fete, acum doar cele trei mai sunt

 

o seara placuta

 

sper sa va fi fost de folos, nu prea sunt obisnuit cu prescurtarile , dar o sa evoluez:D

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

buna tuturor,

 

am fost din nou la acest salon,

 

de data aceasta era o fata noua - Ana-cea mai frumusica din toate cate sunt acum la salon

 

e roscata, parul lins, buze carnoase, 175, 58-60 kg, piele fina, sani micuti, fund demential

 

am fost de doua ori la ea, si am stabilit de fiecare data doua finalizari - masaj thailandez - 200 ron

 

o sa va povestesc despre ultima prestatie , fiind proaspata:)

 

am ajuns, am facut repede un dus, prosop curat, gel de dus, curat - nota 10

 

a inceput cu un masaj de relaxare, frumos executat, cu daruire - nota 9 ; 10 doar la masaj relaxare profesionist

 

apoi mi-a spus sa ma intorc si a trecut la sarutari pe tot corpul , a ajuns la oo, unde nu a insistat foate mult, apoi la lucrat la ala micu, nu a durat foarte mult si am finalizat CIM - a colectat tot si a plecat la baie:D

 

s-a intors a continuat cu un masaj de relaxare de 5 minute maxim - picioare si cam atat apoi a trecut iar la masajul thailandez

 

aici a facut putina febra la maini, gat, spate de la miscarile de du-te vino, cu DT :D, din nou putina atentie si la oo, dar nu am mai reusit sa finalizez, (poate doar daca treceam la normal)desi fata si-a dat toata silinta - nota 10 cu felicitari -  am stabilit de comun acord sa reusim a doua finalizare data aviatoare:D

 

GFE - 8, e putin emotiva cred, dar fata de prima intalnire a fost putin mai deschisa

 

am plecat la dus, imbracat, decartat 200 lei si i-am urat sarbatori fericite

 

daca aveti intrebari , le astept cu placere

 

toate cele bune

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

In ajun de an nou am trecut si eu pe la acest salon.

Locatia e in imediata apropiere de parcarea din spate de la ANF. Baia de nota 8, canapeaua 8

Compani mi-a fost Andra. o tipa la cca 170-175, 50-55 kg, 22-23 ani, blonda, sani frumosi, bine proportionata.

Dupa ce am facut cunostinta, a urmat un dus ferbinte sa ma incalzesc un pic, prosop curat..

Am revenit in camera unde am luat o in brate pentru ai face curaj. Tot ce e de atins am atin, e bine proportionata: picioare lungi, rotunde parca sunt facute la strung.

M-a invitat sa ma asez cu fata in jos, insa am preferat sa merg pe pe un prim numar direct la obiect. A inceput cu un masaj din jos in sus, atingeri foarte faine, dupa 5 min a trcut la obiect care era ca un toiag. Un oral bine facut, ousoare si muschiul prostatei bine lucrat. S-a terminat cu CIM si partial pe corp.

Al-doi-lea nr a inceput cu un masaj pe spate, precizez ca se pricepe la masaj, masajul pe spate a continuat cu un anilingus intens foarte placut (e bine sa fiti ingrijiti ca sa-i faca placere si ei) dupa cca 10 min m-am intors cu fata in sus unde a continuat cu masajul pe piept combinat cu limbuta in urechiuse. I-am cerut permisunea sa ma joc si eu cu pasarica ei si a fost de acord far a introduce ceva in ea. Joaca a fost reciproca astfel incat in 50 min a rezultat si al doilea numar identic cu primul. In general din experienta proprie al doi-lea numar in 50 min mai greu daca fata nu ma stimuleaza.

Ca si note:

masaj 9.5

anilingus 10

oral 9

aspect 9

socializare 10

 

Sucees,

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Acum cateva zile fiind pliktisit maxim de vremea de afara si de praful ridicat in oras m.am hotarat sa fac o programare pentru un masaj la numarul de telefon sus mentionat la salonul de langa hala centrala,mai fusesem in toamna o data, deci cunosteam locatia.

programarea o facusem cu Andra  (tipa blonda), e foarte dragutza la fata, corp 9.5/10, parerea mea este k arata foarte bine, are prezenta scenica si de spirit. sunat si venit la salon, sunt doua intrari dar mi.a zis la care sa intru cand am ajuns. domnisoara ma astepta intr-un neglije negru pe tocuri, prima impresie, arata foarte sexy. platit 150 ron pentru un masaj erotic si intrat la dus (7.5/10 arata cam aiurea, ar trebui renovat putin). dupa dus cateva vorbe dulci schimbate cu domnisoara si m.am intins pe pat-lenjerie curata. a inceput masajul pe spate cu ulei vreo 15 min apoi am trecu la atingeri senzuale pe corp, sa lasa sarutata pe sanisori marimea 3 dar fermi si frumosi si pe corp, daca tipa arata bine la corp imi cam place sa o sarut pe spate, pe gat, sa umezit la pasarica putin semn k ii place si ei. pacat k nu accepta fk, a zis k nu se saruta cu clientii :(, un mik minus. finalizarea manuala dar pe burtika ei, am mai purtat o discutie amicala apoi a urmat un dus si voi mai reveni cu siguranta sa incerc si cu maya. poate  sapt. asta. 

si acum notele pentru colegi: 

masaj 9/10

corp 9/10

socializare9/10 tine o anumita distanta-se simte

voi reveni, este singurul salon care mi.a plakut, am fost la cateva 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

salutare,

am fost din nou la salonul asta;

de data asta am ales o tipa noua - Madalina, 20 ani, 165, maxim 50 kg, sani frumusei, nota 7-8 pentru aspec;

a inceput cu un masaj de relaxare, nota 7, cam 10 minute;

apoi a trecut la thailandez - slabut nota 7 cu indulgenta, cu mici artificii, pupici pe spate,

apoi din nou relaxare, a fost mai bine de data asta - 7,5:D;

dupa care a trecut din nou la thailandez, s-a implicat mai mult, spre un 7,5, cu putina atentie la oo;

se vede ca nu are experienta, dar are timp sa invete, deci are potential;

cred ca voi mai reveni, in speranta ca va mai invata ceva, poate de la colegele ei mai vechi;

se vede ca isi da interesul, dar fiind si noua - de o luna in bransa, e timida;

ca si locatie a ramas aceeasi, prosop curat, la baie trebuie intervenit putin mai mult, pentru a se ridica la nivelul serviciilor prestate de fete:)

daca aveti intrebari va astept;

toate cele bune!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Buna! Am fost si eu la acest salon, acum vreo saptamana.

Am ales-o pe Andra. Am  facut programare, am intrat, fata foarte frumusica, aproape perfecta. Sanii de dimensiune medie, rotunzi, numai buni pt sarutat.

Ca si prestatie la masaj, nota 10 (se vede ca are experienta, se implica mult).

Aspect 9/10 (ceva cosuri inestetice, dar daca inchizi ochii e ok...)

Socializare 11, ne-am inteles super bine din prima.

Surpriza a venit pe parcurs, cand eram in toiul masajului erotic, i-am propus sa-i dau o suma de bani pentru a o atinge in vagin cu degetele. A ezitat o secunda, si mai apoi a acceptat. De la atingeri am ajuns la contact oral, si spre sfarsit m-am desfatat cu miscarile ei din bazin, foarte priceputa fata, am ejaculat in ea, nu am fost atent si nu i-a placut asta. Mi-a zis ca nu face cu toti, m-am bucurat ca sunt printre putinii. I-am platit cat a costat, si am plecat fericit. cu siguranta voi mai reveni, tot la ea, inca nu am reusit sa o fac sa se simta super bine (m-a luat pe nepregatite si timpul era scurt.). O zi buna!

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

salutare @nouabambilici scuza-ma dar eu sunt putin mai greoi de cap. din ceea ce am inteles eu din relatarea ta rezulta ca ai facut cu ea sex normal fara prezervativ. lamureste-ne te rog ,ca nu prea se intelege. si apoi daca tot ai patit cat trebuie e bine............dar am vrea sa stim si noi daca nu e secret.de fapt ce zici daca arunci un ochi pe aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/. oricum pt incurajare ai +1 de la mine si t asteptam cu completaril de rigoare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...