Sari la conținut

0752845129 / 0757537542 / 0747340375 Antonia


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

 

Despre fata respectiva am scris o recenzie aici:http://nimfomane.com...81-bloc-master/

 

Am deschis topic nou pentru ea,pentru ca s-a mutat si nu mai lucreaza impreuna cu doamna de la topic-ul bloc Master. Locatia actuala e pe strada Posada etaj 3. Prea mult nu am ce sa va zic despre locatie ca nu am ramas. Ap 2 camere,aproape nemobilata(o masa,o canapea,un pat). Fata arata la fel ca si cum am descris in recenziia trecuta.

 

PS:Nu prea a fost bucuroasa cand m-a recunoscut,spunand ca nu prea i-a placut ce am scris data trecuta,puteam sa o laud mai bine. L-am intrebat ca am scris ceva ce nu era adevarat,raspuns nu. M-a intrebat de ce am scris ca e asa de stramta ,ca nu am putut intra,raspuns ca asa a fost,(si chiar pentru aceea nu am ramas nici azi)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Descriere
Ofer companie discreta domnilor generosi.

    Detalii generale Adaugat de cyupi - Offline Contact online Trimite Mesaj Privat Sex Fata Din localitatea Oradea Varsta 19 Zodia Varsator Inaltime 170 Greutate 52 Culoarea ochilor verzui-caprui Culoarea parului blond Fumator Da Ocupatia - Interes - Judet Bihor Localitate / Oras   Contact Telefon / Mobil 0752845129         Detalii Anunt id anunt 389226 Vizualizat  1803 Data expirarii 30.12.2012 (in 3 zile) Adaugat 20.12.2012  

 

post-40777-0-01374600-1356601397_thumb.jpg

post-40777-0-61861000-1356601569_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am reusit intr-un final sa dau de daneza blonda la telefon si mi-a confirmat ca anuntul este valabil dar ii ocupata acuma cu sarbatorile dar mi-a  spus ca pozele sunt reale dar asta ramane de vazut poate are vreun confrate noroc si reuseste sa ajunga la ea bafta

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="kovacs_oradea" data-cid="93350" data-time="1357635158"><p>
Salutare,<br />
<br />
*blonda este Antonia aici gasiti o descriere facuta de Apuci <a href='http://nimfomane.com/forum/topic/7205-0757537542-antonia/.%C2%A0'><a href='http://nimfomane.com/forum/topic/7205-0757537542-antonia/.'>http://nimfomane.com/forum/topic/7205-0757537542-antonia/.</a> </a></p></blockquote>


confirm

 

Contopit!

Link spre comentariu

Salut tuturor,

cu aceasta ocazie voi face si o recenzie. Am fost de mai multe ori la Antonia potrivandu-se perfect pe gustul meu. Nu e o frumusete rara dar este acel tip de fata skiny cu sani mari (chiar foarte mari pentru kg ei) si un fundulet tare dragut. Fata nu sta foarte bine cu managementul timpului, de multe ori sunand si facandu-mi programare nu a respectat timpul stabilit ca urmare facand cale intoarsa.

 

De fiecare data am ales o singura finalizare la 100 lei. Prima data a facut OP dupa care ulterior a trecut la ON, oralul destul de slabut, in schimb daca te joci tu cu pasarica ei ii place enorm de tare si se infierbanta imediat. Are intr-adevar o pasarica strampta si nu prea te lasa sa dai ca la nebuni dar in schimb ii place sa te misti incet, daca ajungi s-o cunosti se implica 100%.  

 

Eu ma simt bine de fiecare data cand merg la ea, desi la inceput a facut nazuri ca o doare etc. (cele descrise de apuci) acum pot spune ca ne place la amandoi.

 

Note:

Oral> 5

GFE> 8

Normal: 7

Igiena> 9

locatie> 7 (uneori e prea mult fum) dar in rest e ordine

Corp> 8.5

 

spor!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare tuturor,

 

Am reusit sa ajung la domnisoara care face subiectul acestui thread...sunat raspuns stabilit intalnirea dushat acasa si pornit sprea ea...mi-a spus tarifele 100 / nr 200 ora OP+NP

Locatie : in Rogerius in zona liceului din zona... ap cu 2 camere mic dar pus la punct...ordine si curatenie.Cum intri intr-un hol f mic dai si in prima incapere (aici o canapea)...urmeaza incaperea unde se desfasoara actiunea...mica si aceasta camera care e ocupata in mare parte de pat..si aici ordine si curatenie

aspect : blonda (20 ani) din Bucuresti undeva in jur de 1.70 50 de kg genul skinny sani foarte foarte frumosi mari si fermi (concureaza cu cei ai Alinei roscate din nufarul...nu sunt totusi de aceeasi dimensiune dar nici departe) fund frumos...pussylica epilata proaspat ca la carte...ce sa mai zic fata e pe gustul meu...e genul de fata dupa care nu doar intorci capul pe strada ci si ramai blocat holbandu-te dupa ea (parere personala)

actiunea : am optat pt un nr OP+NP 100 lei.Prima reactie "pfai ce mare e..eu sunt cam stramta si sa mai iei incet" ... am inceput cu un oral protejat din pacate(daca devi client fidel face si neprotejat)...fara atentie la zonele vecine dar nu se ajuta de mana...am intrebat de 69 si a a zis ca nu ii place.Am trecut la un lady on top din nou cu mentiunea "incet incet"...eu ii gustam din sanii superbi ea ma mangaia pe piept si sarea in prajina...a inceput sa ma sarute pe piept miscandu-se lasciv in penisul care mai avea putin si erupea...am trecut eu peste am inceput sa pompez incet dupa care  tot mai tare...parea ca ii face placere...finish in caciulita si imbracat.Am stat dupa aceea si am fumat o tigara si am povestit aprox 10-15 min..Per total am stat cam 45 de min 

note 

 

Locatie : 8.5 facand abstractie ca e o locuinta mica...

Aspect : 9.5 (10 nu dau la nimeni)

Oral : 7

Normal : 9

GFE 9.5

raport calitate / pret bun

pt mine e de revenit cu siguranta si cat mai repede

mi-a memorat numarul...sper sa dau mai usor de ea astfel...intr-adevar cum scria un coleg mai sus are o problema cu organizarea timpului si o prinzi f greu(cand am plecat i-a sunat telefonul si l-a rugat pe respectivul sa o sune peste 2 ore...lucru ce nu i-a convenit)

 

numai bine;) si spor;)

  • Like 8
Link spre comentariu

Am vizitat dameza azi , confirm adresa posada nr EDITAT , pozele sunt reale , sunat mers , gasit locatia , stat la o tigara cu dameza pret 100 ron/numarul , 200 ora totul protejat.

Domnisoara ca si in poze , corpolenta , sanii mari , vopsita blonda.

Inceput actiunea oral protejat , si cand sa trecem la treaba sceptrul cazuse , prezervativul ma strangea si nu ma simteam comfortabil . Am pus-o la un hand job cu finalizare pe sanii ei , spalat , imbracat , plecat .

Pentru mine nu mai e de revenit!

 

Note : oral : 5

          normal : nu am incercat 

 

Fata arata bine dar pentru mine nu e de revenit decat daca schimba atitudinea si serviciile !

  • Like 2
Link spre comentariu

Va salut stimabili confrati  ! 

 

 

      Avand la activ până in prezent două şedinte epidermice consumate cu Antonia şi facand o retrospectiva mentală- inca circumvolutiunile cerebrale juiseaza cand ma gandesc  asupra modului in care s-au derulat  evenimentele carnale , am sa incerc o recenzare asupra acestui fluturaş orgazmoleptic.
      Locatia binecunoscuta confudadorilor care  i- au trecut pragul, undeva str. Posada, vis-a -vis de Lic Blaga. Amanuntele asupra locatiei  in sine sunt de prisos asa ca nu am sa pierd timpul cu aceste detalii, insa per ansamblu nota mea este de 8. 

      De la prima intrevedere, eu cel putin am simtit si cred ca e reciproc in masura rezonabilului, neputand face abstractie

 

 

de faptul ca ea e  in definitiv o curvă si eu un client obisnuit,  ca s-a starnit pe moment o chimie, feromonii emanau la maxim, dialogul aluneca usor, agreabil, iesit putin din sfera cliseului si stereotipurilor intrebarilor banale care se pun in interludiul
dinaintea actului in sine. 

     Antonia este o fată pe gustul meu. Inalta, subtirica, picioare lungi, ii sta fantastic pe tocuri, sanii simetrici, nici mici, nici mari, intre, calea de mijloc, superbi, cu nuri rotunzi, sfarcuri frumos conturate. Un deliciu  papilar, cand gura incepe sa-i molfaie ametitor si cand esti flamand dupa acel gust. 

Râsul ei cu acel aer pueril de pitipoancă imi gâdila scrotul si imi stârnea pofte insaţiabile.  Imbracată in garderoba de serviciu, prima data in alb si a doua oara in tinuta roz, pe tocurile roz, cum am vazut-o mi-am dat seama ca ştoiul meu se va delecta din plin cu corpul Antoniei. 

     Dupa un dialog extrem de agreabil, am trecut in camera plina de promisiuni epidermice. M-a invitat pe pat langa ea. In acest timp ma uitam la ea sa văd daca imi poate citi gândurile( si Dne ce imi trecea prin cap !)  explorându-i in acest timp cu degetul mijlociu toate pliurile si şănţuletele pizdei inflamate. Ochii ii erau inchisi, buzele lasciv întredeschise , jumatatea de jos a trupului ei incepea sa se zbată si sa sa sucească. I -am inlaturat cu blandeţe mâna de pe membrul meu erect. Cateva clipe mi- am lasat pula să tresalte si sa tremure la baza crăpaturii ei, făcând-o sa lunece din faţa spre spate si inapoi, de parca
ar fi fost o jucarie flexibilă de cauciuc. Am continuat acest mic joc aţâţător din când in cand adulmecand-o cu capul pulei, apoi lasandu-mi-o iar sa se plimbe de-a lungul pizdei si sa-si caute adapost la baza muntelui lui Venus. Imi place cu predilectie acest munte, e mai accesibil si sunt si un alpinist desavarsit aici.Probabil pe alte creste muntoase ded man.

     La un moment dat m-a avertizat cu o voce joasa, abia imperceptibila ca sa am grija că o doare putin si cand voi intra sa fiu

mai incet. Daca as fi actionat cum si-ar fi dorit ea, daca mi- as fi asumat rolul amantului tandru, integator, nu ar fi existat nici o indoiala asupra rasplatii ce mi s-ar fi oferit. Insa instintul de animal e mai pregnant, imi doream sa o patrund cat mai adanc sa i -o bag pana la plăsele si sa las la o parte tandretea falsă de moment.

      I -a sa vad daca te mai doare inauntru, i- am soptit, si mi- am bagat incet doua degete in pizda ei. Se umecta atat de incitant, incat incepea sa se formeze acea zeama inconfundabila., picioarele i s-au desfacut si mai mult , reactionând la cea

mai mica apasare a mainii mele. Aici te doare am intrebat ? pătrunzand tare cu pula in ea.   Isi tinea ochii inchisi si a facut un semn neutru cu capul, care nu insemna nici da nici nu. Statea intre pasivitate si placere, cu mintea poate absorbita , la pula mea care ii smantanea de zor sucul pizdei ei. Mi s- a parut a fii foarte patrunzator, un gust puternic de pizdă. La 69-
le executat am savurat-o din plin si incercand sa o conving cat mai mult sa se joace cu popicele mele. 

     Deci atentie daca aveti consoarte vă recomand sa inlaturati bine de pe buze acel gust persistent pentru a nu avea ulterior neplăceri conjugale. Dar e atat de incitant ca dupa un asemenea episod, ca la reantâlnirea cu iubita sa –i aplici pe buze un sarut patimas , cu buzele inca pastrand aroma unei pizde atat de placute si gustabile. 

 

         In misionar incearca la inceput sa-ti tina pula numai pe jumatate îngurgitată de pizda ei, dar cu tact si cateva soapte iscusite la ureche te lasă sa o penetrezi cu frenezie. E ca si caum ai face-o cu o adolescenta juvenila, fitoasa în aparenţe si care se relevă in deplinatatea ei după preludiu, dupa ce esti cu testosteronul si nervii intinsi la maxim. Pe la spate e altceva, poti sa o bagi si sa o scoti cum doresti, sa o impingi, sa o molfai, sa-ti bagi dintii in curisorul ala. Se simte si ea bine in pozitia asta, juiseaza, teatral sau nu, face desimularea atat de adecvat incat cui ii mai pasa, cand pula se simte atat de bine in ea.

  Cu Antonia iti doresti sa dureze cat mai mult, numai pula sa svâcnească si sa aiba afluxul de sange necesar pt a recidiva de cateva ori in coit. Finishul .. prelung , seminal de voluminos pe sanii ei, dupa care poti sa-l intinzi atat de placut pe gatul ei, pe abdomenul ei.

 O exeperienta pe care am s-o repet cât de curând posibil.  

Aspect general - 9,5  la fata draguta, corp siluet fara grasime, vergeturi,  , alte iperfectiuni vizibile, ochi sclipitori cate te patrund adanc incercad sa ghiceasca cat mai multe despre tine, buze lascive, sani foarte frumosi.

SEX- oral – incercand sa fiu cat mai obiectiv – maxim 6, 5 in primul rand ca se consuma protejat si in subsidiar pentru ca nu se implica foarte mult. E mai mult un oral mecanic, departe de a fii pasional. Atentia la zonele predilecte placerii –
oo , corpul penisului, limbi pe el , destul de superficial, de rar, o face doar daca insisti mai mult si nu cu mare placere. Deci nici vorba de deep, de oral umed, de CIM ,  de alte chestii perverse pe care gurita ei le-ar putea face instrumentelor

 normal- pentru lubricitatea naturala, pentru gust, pentru faptul ca am gasit pizda ei ca mi se potriveste ca o mănuşă, pentru faptul ca e mai mult un joc, acel feeling de escapada, de o aventura discreta  cu o tipa agatata in club si condusa cat mai

repede intre cearceafuri , am sa merg pe un 8.5 

      Nu face anal. E o virgina anala.. desi mi-ar place sa aduca o nota de noutate in serviciile ei cu gaurica asta nedeflorată ( de noi  confutadorii .. in rest cine stie!?)

 E receptiva si aici, depinde cum o i -ei , cum te comporti cu ea. Spre exemplu daca va place o chestie de pissing sa

vezi cum din pizdulicea ei face pipi se poate si asta. Sunt convins ca dupa cateva sedinte se pot multe alte chestii mai mult decat perverse si incitante. 

 

Pret: 100 lei / numar OP& NP   

 200 lei ora cu care finalizari poti sa duci,
 Din punctul meu de vedere luand in considerare per total aspectul estetic , atitudinea, ceea ce mai exista pe piata,

merita  cu prisosinta toti bani.

 

      Atitudine – 10  - foarte agreabila, placuta in dialog, nu te grabeste absolut deloc ( cel putin pe mine nu, am stat prima data la un numar si am stat undeva la 45-50 min fara sa zica absulut nimic in privinta asta, a doua oara am platit o ora si am stat undeva la o ora si 20 min ). Comportament si atitudine decenta fata de client. Prima data este mai retinuta, mai timida. Ulterior descoperind-o mai bine, e o companie deosebit de placuta si timpul petrecut in compania ei merita investitia financiara din plin.

 

Recomand din toate punctele de vedere. 


 Va salut  confrati,  stoiuri cat mai erecte si futeti cat mai mult. 

   PS poate unul din confratii care o viziteaza si cae are niste talente de instalator-- gratificati-o  cu un cadou- un cap de dus. Se plange saracuta de acest inconvenient. In rest, capuri cat mai tari .

  • Like 11
Link spre comentariu

Caustic are multa rabdare sau ii un journalist nu stiu, insa aici intradevar nu suntem la literatura. Citind 6 minute intregul text tot nu pot concluziona exact recenzia lui, luandu-se de prea multe simturi artistice, chiar fara rost. 

Tot mai bine ma uit simplu si eficient la recenziile celorlalti, plus fiind nu e pentru prima data cand face asa ceva. Dar cine nu-si permite daca ii VIP member?

Multumesc

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@MrTKO nu suntem la fel, toti au dreptul de a se exprima in felul lor, pana cand recenzia contine toate elementele,datele necesare. Eu nici daca m-as crapa in patru nu as fi in stare sa scriu o astfel de recenzie (bine ca exista google translate :) )

Sincer sa fiu mie imi plac mai mult recenziile domnului causticc decat ale tale (acele unde jignesti si ne iei la raspundere pe noi toti) , si totusi sunt tolerate si recenziile tale! Eu o felicit pe causticc pentru stilul lui de a se exprima.

 

@Xiotion domnul causticc nu din greseala a ajuns membru VIP. E membru VIP datorita contributiei adusa forumului !

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

@MrTKO nu suntem la fel, toti au dreptul de a se exprima in felul lor, pana cand recenzia contine toate elementele,datele necesare. Eu nici daca m-as crapa in patru nu as fi in stare sa scriu o astfel de recenzie (bine ca exista google translate :) )

Sincer sa fiu mie imi plac mai mult recenziile domnului causticc decat ale tale (acele unde jignesti si ne iei la raspundere pe noi toti) , si totusi sunt tolerate si recenziile tale! Eu o felicit pe causticc pentru stilul lui de a se exprima.

 

@Xiotion domnul causticc nu din greseala a ajuns membru VIP. E membru VIP datorita contributiei adusa forumului !

 

În plus, vorba lui Mircea Badea, nu-ţi place, iei telecomanda şi schimbi. Nu toţi au virtutea lapidarului, unii se exprimă în fraze bombastice. Nu înţelegi? - Nu citi.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salut.Am ajuns si eu in aceste zile la domnisoara Antonia.Am sunat (primul numar este valabil) si mi-a spus ca este disponibila intr-o ora.Dupa ce au trecut cele 60 de minute eram la ea in apartmanen,fiind intampinat de Antonia intr-un neglijeu rosu si bikini roz,costumatie care arata foarte bine pe ea.Am stat de vorba la o tigara si un pahar cu apa minerala, dovedindu-se foarte vorbareata si prietenoasa.Facand dus acasa am cerut doar sa ma spal pe maini.La revenirea mea de la baie ma astepta deja in cealalta camera intinsa pe pat, doar in bikini.Hainele au zburat repede dupa mine si m-am intins si eu langa ea.Am mai povestit cate ceva in timp ce mainile ei deja se ocupau de ,,junior''.Dupa ce  acesta a luat pozitia de drepti i-a aplicat din pacate capisonul (a zis ca doar protejat face si oralul) si l-a luat in gurita ei senzuala.A inceput un oral bunicel ,insa cu putina atentie zonele adiacente.In acest timp nici mainile nu stateau degeaba si au ajuns la ,,pisicuta'' ei ,incepand sa ma joc cu ea.Am trecut apoi la un 69 foarte intens care se pare ca i-a facut si ei placere.Nu am simtit nici o urma de miros sau altceva,totul era curat si parfumat.Dupa un indelung 69 am trecut la pozitia misionar.Am avut oarecare retinere (datorita celorlate recenzii in care se spunea ca zice o doare si trebuie penetrata doar pe jumatate) dar m-am inselat.Poate conteaza si faptul sa nu o ai enorm de mare si sa reuseste sa o umezesti si pe ea.Deci, nu am avut nici o problema de a o penetra.Apoi am ajuns cu ea deasupra si astfel am putut sa ma joc si cu superbii ei sani.Par siliconati desi ea spune ca nu sunt si nu am motive sa nu o cred.Am stat o buna perioada in pozitia asta, ea miscandu-se foarte bine, fapt ce a dus la termnarea mea in caciulita.Am mai stat un pic asa dupa care s-a ridicat si mi-a adis niste servete umede.A spus ca pot face si dus dar am refuzat,spunand ca fac asta acasa,desi baia este ok.Am mai stat apoi la povesti la o tigara,timp in care i-am oferit si cadoul de  100 RON.M-a impresionat ca ea nu a mentionat niciodata despre acest lucru.Concluzionand: o experienta foarte placuta,nu am simtit nici un moment ca as fi la o escorta ci la o prietena.Notele:

Locatia: 9

Aspect:  Fatza 9, Corp 10

Atitudine : GFE 10 (prietenoasa si ai ce vorbi cu ea)

Prestatia: Oral 8 ( ar trebui  mai multa atentie acordata zonele invecinate) Normal: 10

Sigur voi reveni!

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

     Buna.

 

     Voi impartasi si eu povestea mea cu Antonia, pe care, o spun sincer, am ales sa o vizitez, citind recenzia domnului causticc. Nu am dorit sa accept cele spuse de domnul Apuci, ma vedeam deja galopand pe un cal alb, salvand-o pe mica printesa Antonia din ghearele zmeului prostitutiei.

 

     Povestea incepe cu mine sunand, in jurul pranzului, la domnisoara Antonia, care, cu o voce, destul de placuta, ma anunta sa revin cu un telefon peste 2 ore cand ma va putea primi. Norocul meu a fost ca nu am pornit din celalalt capat al orasului, spre locatia ei,  pentru ca la ora stabilita, nu mi-a mai raspuns la telefon. Dupa 40 de min mi-a raspuns si mi-a spus sa pornesc, ca ma poate primi.

 

     Ajuns acolo, m-a intampinat in acel neglijeu rosu, papuci de casa roz, parul buclat, ca o papusa barbie. Am platit atunci 100 roni/un nr, OP, NP, nu FK, nu CIM, nu COM. Voi intra in detalii, legat de aspectul ei, mai incolo.

     Locuinta, e una saracacioasa, mult roz, ap. cu o camera, aprox. 30 mp, un hol lung ce comunica cu bucataria, o camera ingusta, cu un pat modest, in capatul holului si o baie multumitoare, totul vechi, dar destul de curat. Nota mea ar fi 6,5.

 

     I-am cerut sa fac un dus, am cerut prosop, mi-a indicat unul folosit pe care mi-a spus ca l-a intrebuintat ea. Am inghitit in sec si am primit. Intors de la dus, ea povestea la telefon, stand picior peste picior, in bucatarie, fumand tacticos. Desi  m-a vazut ca am iesit, a mai continuat convorbirea in timp ce eu ma uitam pe pereti. Un mare minus pentru atitudine. Intr-un final, a terminat convorbirea spunand pe un ton scazut, ca are ceva de facut, parca trebuia sa duca gunoiul.

 

     Ne-am deplasat in camera destinata coitului, unde am observat-o in deplinatatea ei. Aici voi continua cu detaliile despre aspectul ei, ce consider ca merita cunoscute. Incep cu dantura, are dinti din fata cariati, lucru pe care eu nu il suport; fața ei, nu e respingatoare, acoperita puternic de fond de ten, motivul fiind probabil cosurile amintite de domnul Apuci; corpul intr-adevar constituie avantajul ei, sani superbi, naturali, mari si fermi, fundul, bombat, la fel de ferm, are niste forme minunate cand le atingi, dar nu si cand le privesti. Privita, e ca un dalmatian, pe pielea bronzata, avand pete albe, raspandite pe intreaga suprafata a corpului, inclusiv pe fata (imi vine greu sa inteleg de ce niciunul dintre cei care au vizitat-o, nu a mentionat asta). Motivul e cu siguranta o afectiune dermatologica, posibil chiar vitiligo. La pachet vin si cosurile, chiar si in apropierea pasaricii. Pozele sunt retusate cu brutalitate. Nota mea va fi tactil .. 9, vizual .. 3.

 

     In camera, imi spune sa ma asez in pat, o rog sa ramana in picioare. Ma apropii de ea, o ating, nu stie cum sa reactioneze, isi duce mainile la spate, ma atinge stingher (in gand, mi-am spus ca nu e semn bun). Dupa nici 1 min, imi spune din nou sa ma asez in pat, intr-o tensiune puternica. Ii spun sa ramana in picioare, sa ma lase sa continui preludiu. Accepta, cu o privire pierduta, speriata. O ating usor, ii dezvalui incet sanii, ii ridic fusta, ea din nou nestiind ce sa faca cu mainile, se apuca sa traga puternic de hainele ei, sa se dezbrace. Dupa mai putin de 1 min, observa ca eram cu erectia la 100%, se dezbraca in graba si se intinde in pat. Dezamagire, dar ma rog in gand ca oralul sa nu fie de nota 5 cum il catalogase domnul Apuci. Am inceput sa-i ating pussylica, care ma pastra interesat, pentru ca se umezise foarte repede. Intre timp, ea desfacuse prezervativul si dadea sa mi-l puna. Concentrat la pussylica ei, intorc capul si observ ca dupa cateva incercari nereusite, ea largeste gura prezervativului de dimensiunea unui pumn si ii da drumul, pleznindu-mi capul puli prins inauntru. Strig ca ars si ea ma intreaba ”ce e ? l-am gaurit cu unghiile?” Nu ii mai raspund, inflamat, tineam cu greu erectia la 60-70% si o las sa inceapa oralul.

 

     Cand descrii oralul protejat facut de ea, nu poti folosesti decat invective. E deplorabil. Mi-a molfait pula ca pe o clatita, mult cu mana, deloc saliva, deloc grija la oua (mai punea din cand in cand o mana straina pe oua, ca la doctor cand te pune sa tusesti). Ii dau nota 3 (nota 1 i-as fi dat daca imi musca instrumentul pana la sange; nota 2, daca primeam un cot involuntar in testicole). Am ramas erect in timpul oralului, cam pe la 80%, mai mult pentru ca simteam ca s-a umezit foarte puternic cand ii atingeam pasarica. Dar si acolo, mi-a pierit cheful cand mi-a spus sa incetinesc.

 

     Cu ultimele puteri, simtind ca imi pierd total interesul si erectia, am rugat-o sa se intinda pe spate. Si-a ridicat picioarele si mi-a luat instrumentul in mana pentru a-l introduce. Pe fata ei citeam o crispare si o incordare de zici ca urma sa-i fac o operatie de cezariana. Mi-a plimbat organul putin, i-a bagat varful, l-a scos iar la aer, pauza cateva secunde, tras aer puternic in piept, noi incercari, lovit stanga dreapta cu capul de marginile vaginului ei, iar pauza cateva secunde, frecat, plimbat, amagit, intr-un final ”omul meu” isi dadea sufletul, erectia cobora vertiginos sub 50%. Ea parca in transa, ma intreaba ”ce s-a intamplat ? ai ejaculat ?” M-a pufnit rasul, zic ”nici macar pe aproape”. Ea grabita, se ridica, se imbraca si ma intreaba ”ah, pai ce facem acum?” In gandul meu, imi spun ”sa vezi ca ma da afara”si ii raspund ”ai cam pierdut momentul, mai stam putin mai povestim si mai incercam”.

 

     Povestim cateva minute, in conversatie e placuta, chiar m-a induiosat prin ce mi-a spus. Ma ridic si ii spun ”hai sa mai incercam”. Ea, rece: ”aaa, pai s-a terminat timpul” ”mai vii altadata” (trecusera maxim 25 min de cand intrasem pe usa), eu: ”si cu numarul de azi, cum ramane?”, ea:”pai ramane asa”. Am mai facut un dus si am plecat fara sa mai spun prea multe, cu -100 ron in portofel.

 

     Concluzia, e usor de tras. Eu nu mai merg niciodata. Imi pare rau ca nu a spus-o nimeni pana acum, dar ea chiar nu se pricepe la activitatea practicata.

 

     Voi incheia cu notele. Locatie – 6,5, Atitudine – 4, Aspect – 6, OP – 3, Normal – x, GFE – 3.

 

     Nu am dorit sa jignesc, desi am fost aspru, dar trebuia sa contrabalansez recenzia domnului causticc, pentru a nu fi indusi in eroare si alti membri ai comunitatii. Nu sustin nici ca nu ar trebui frecventata, dar nici construierea unei asteptari neconforme cu realitatea.

 

     O zi frumoasa.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare, am vizitat-o pe Antonia vinerea trecuta, programare la primul telefon din titlu, in 20 minute la locatia de pe strada Posada.

Apartament micut dar curat, baia cu gel de dus si prosop curat.

Pret 100 lei o finalizare si 200 2 finalizari OP+NP, eu am ales prima varianta.

Antonia blonda asa cum arata in poze, cu mentiunea ca pozele o scoate in evidenta ceva mai bine decat in realitate.

OP executat binisor dar, fiind protejat nu ma incantat in mod deosebit.

NP aici mi-a fost de folos recenziile anterioare si am stiut la ce sa ma astept, respectiv am luat-o usor cu rabdare mai ales ca nici ea nu a dat semne de graba.

Nu se umezeste natural si a folosit lubrefiant dar incet incet a inceput sa-si dea drumul si la final a simulat convingator un orgasm, de era cat pe ce sa o cred, dar pe ansamblu a fost placut.

Daca te grabesti sau nu ai chef sa-i accepti mofturile si figurile cred ca totul se poate transforma usor si repede intr-un esec lamentabil.

Tin sa multumesc inca o data colegilor care au scris recenziile anterioare, pentru ca asa am fost pregatit psihic pentru Antonia.

Note. Locatie 8 curat baia mica dar dotata cu cele necesare, apartament micut dar curat, pat confortabil.

Aspect fata 7 nu foarte frumoasa dar acceptabila.

OP 6 nu prea apreciez caciulita

NP 8 placut dar asa cum am spus datorita tactului.

Atitudine 7 un pic figuranta si mofturoasa.

Timp intrare-iesire 45 minute, fara sa ma grabeasca, am plecat pentru ca ma grabeam eu nu ca ar fi sugerat ea.

De recomandat nu o fac dar nu e de evitat cu conditia sa stiti la ce sa va asteptati, iar pentru asta cititi cu atentie toate recenziile sa va faceti o parere.

 

Sanatate si virtute.

  • Like 4
Link spre comentariu

@MrTKO nu suntem la fel, toti au dreptul de a se exprima in felul lor, pana cand recenzia contine toate elementele,datele necesare. Eu nici daca m-as crapa in patru nu as fi in stare sa scriu o astfel de recenzie (bine ca exista google translate :) )

Sincer sa fiu mie imi plac mai mult recenziile domnului causticc decat ale tale (acele unde jignesti si ne iei la raspundere pe noi toti) , si totusi sunt tolerate si recenziile tale! Eu o felicit pe causticc pentru stilul lui de a se exprima.

 

@Xiotion domnul causticc nu din greseala a ajuns membru VIP. E membru VIP datorita contributiei adusa forumului !

Inteleg, dar cee  pre mult strica.

Mereu e loc de progres, si nu am incercat nimic altceva decat sa sustin umpic organizarea site-ului.

Imediat mi-a si confirmat opinia publica , faptul ca a fost corect si bine primit ce am avut de adaugat.

MAI SUNT SI OAMENI SERIOSI, CARE SE GRABESC, NU AU TIMP SA STEA 10 MINUTE, SI IN FOND NU EL PRIMESTE NOUTE CI DAMA.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...