Sari la conținut

Blonda De la Maritimo 0768771849


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mai jos o incercare de recenzie despre o tipa care isi face veacul pe Aurel Vlaicu - vis a vis de Maritimo

 

Ei bine, stimabili frati curvari, acum 2 zile treceam dinspre Mamaia spre Maritimo pe bvd Aurel Vlaicu cu diverse treburi si o zaresc pe strase o blonda. Era in plin proces de negociere cu un potential client. Trec de zona si incepe galagia din mine. Rezolv o parte din treburi si zic sa iau o pauza binemeritata. Schimb masina (inscriptionata cu numele firmei unde zilnic scuip sange in purgatoriu) si ma fofilez usor in parcarea de la Maritimo stand in asteptare de curvet. Nu apuca apa sa se incalzeasca in PET, cand, hopa, apare duduia din spatele celor 3 blocuri de caramida aflate in constructie.

 

Galagie interioara mare.

Transpiratie. Umezeala. Precum in poeziile de Bacovia.

 

Imi zic: la treaba! Cobor din masina, traversez strada, claxoane, priviri, injuraturi, injuraturi, degete si ajung la ea.

 

Propune un normal "colo-n spate la constructii". Intreb: "Cati marafeti vrei?" Ea: "50". Accept. Din cauza galagiei nu mi-a mai pasat ca erau acolo muncitori, macarale functionand, pana mea.

Nu mai puteam.

 

Mergem, tipa parea cu mult peste media maimutelor de pe centura, netranspirata samd.

Un momoc scurt pentru inviorare cu mici tente de deep. Peste 3 minute dadeam in ea de-i rupeam mijareta in pozitia de capra. O capra docila. Da, in spatele constructiei, la nici 50 m de ultimul muncitor. Nu imi mai pasa.

 

Trec maxim 5 minute la normal. Termin frumos. Transpiratie si caldura mare. Imi scutur palaria si "hai larevedere".

 

La strada doi tipi: un guvide si un cainesc. Probabil protectia marina. Ii salut condescendent.

Trect strada, aceleasi injuraturi, de morti, de mama, mui aratate si tot asa.

 

Ajung in masina unde ma astepta colegu' zambind tamp. Ma linistisem. Pacat ca apa se incalzire.

 

Note:

Fizic: 7

Igiena:6-7

Oral: 7

Normal:9 (galagia era prea mare) (cu contre din partea ei)

 

De revenit: daca ma mai apuca in aceleasi circustante da. Daca nu, nu.

Telefon: am cerut numarul dar a refuzat stand cu ochii indreptati inspre acvariu...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta

Salut.

Trec des prin zona si am observat-o de cateva saptamani. Foarte simpatica, curata, vorbeste frumos. Nu am vizitat-o ca eram pe fuga, iar seara nu mai era. Este curva de zi din cate am vazut.

Are un negru mic de paza peste strada sau mai jos spre obor. Intr-o zi asteptam in parcare pe cineva, am vazut-o luand o comanda. Dupa zece minute negrul ii da telefon si se indreapta spre locul faptei. Imediat iese si clientul, traverseaza si dispare prin parcarea de la Maritimo.

De atunci mi-a trecut cheful ca nu-mi place sa ma simt cu pestele-n fund.

  • Like 1
Link spre comentariu

Blonda de la Maritimo se numeste Raluca.

Este blonda, corp frumos si foloseste deseori costumatii foarte sexy si exotice.

Este mai presus de toate fetele de pe strada si fata de unele care presteaza in diverse apartamente.

O puteti gasi in cursul saptamanii pana seara iar in week-end presteaza pana noaptea tarziu. De multe ori este la datorie dar nu se afiseaza la strada, sta cuminte in casuta din BCA si isi asteapta clientii.

Ca preturi: 30 oral, 50 normal, 70 combinat.

Eu am fost la ea de 2 ori si am servit doar normal protejat, in picioare pe la spate, pentru care ii dau nota 8. Are un fund demential.Vorbeste frumos si este intelegatoare.

0768771849 este numarul ei de mobil, daca nu o gasiti la strada.

Succes.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

Am fost si eu de vreo 2 ori pe la ea, dar nu am vazut vreun peste prin zona, si alte dati cand am mai trecut pe acolo nu mi s-a parut sa aibe acvariu, poate nu am fost eu atent.

 

Preturile sunt cam aceleasi precizate mai sus, prestatia e peste media din Constanta, prima data am optat pentru oral protejat, si s-a implicat destul de mult, i-as da un 8 , iar a doua oara, am mers pentru normal si oral combinat, intr-adevar are un fund de nota 10 raportat la celelalte fete care presteaza, din pacate locatia e nasoala, doar pe la spate poti sa ii dai, am intrebat-o de telefon, a zis ca nu are, ca o sa isi ia ziua urmatoare, ma rog nu prea am insistat, mi-a zis ca are un numar dar care nu e al ei, ci al unei prietene care nu are treaba cu ce face ea, ma rog, asa o fi. De remarcat si igiena, modul cum se prezinta, se imbraca sexy, vorbeste frumos cu tine, nu te grabeste, si iti zice de la inceput ca sta 10 minute, ca sa sti de la inceput cum sa te incadrezi. Pentru normal ii dau un 7, am avut parte de altele mult mai bune, dar dupa cum am zis, daca ar avea locatie cred ca ar avea mult de castigat la capitolul asta.

  • Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

Inca ceva, de obicei presteaza alaturi de o bruneta, am fost si la ea, dar la oral nu e nimic iesit din comun, cam monoton, mi-a zis ca ele presteaza in timpul zilei pana pe la 4 si e urma seara de la 8 pana pe la vreo 12 jumate, dar mai variaza in functie de vreme etc.

Link spre comentariu
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta

Intradevar, domnilor, acvariul a disparut de cand n-am mai trecut pe acolo. Azi am zarit blondina intr-o costumatie roz neon care mi-a atras atentia. Era singurica. Dupa ce am salutat-o (ca asa-i politicos) si am schimbat cateva vorbe, am ales un numar. Am mers putin pe jos pana la locul cu pricina si va pot spune ca vorbeste frumos, e draguta, politicoasa si i-ar sta mai bine intr-un bordel de lux decat pe strada :no2 Am ajuns in spatele casutei de bca, intr-o casuta de lemn (stiu ca suna a poveste :rax2).

Numarul ales un oral. Am mai vorbit putin pana ne-am pregatit. Poarta sutien pentru ca "sunt multi badarani care parca n-au mai vazut sani, vin si trag si nici nu am cine stie ce" (exact cum a zis). Fundul e bestial. Delicat m-am jucat cu el si putin la pasarica (unde are piercing) cat timp a prestat. Nu a pus mana pe instrument si si-a dat interesul cu gurita, iar la sfarsit chiar a intrebat cum a fost. A fost comunicativa pana am plecat, chiar am vorbit de alte chestii.

Nasoala locatia, dar incearca s-o tina curata. Avea chiar o punga unde strangea ce arunca ( :offtopic aviz taranilor de oras care arunca orice oriunde).

Locatie: 5

Oral: 8

Aspect: 8

Igiena: 9 (subiectiv netinand cont de locatie)

  • Like 1
Link spre comentariu

Vara asta cand am fost la mare am zis sa incerc ceva de la strada. Am plecat din mamaia spre iesirea spre autostrada, trecut de primul OMV de la giratoriu, trecut de intersectia de la intrarea in constanta si ajuns la petromul de langa reprezentanta mercedes (cred?). Pe drumul fix perpendicular erau vreo 3 capreoare. Am intors masina sa vorbesc cu ele, atitudine cam aiurea, una parea **spam editat**, nu am riscat. Am mers mai departe, era cam 9-10 sambata seara. Dupa inca 100-200 de m, in statia de autobuz pe stanga erau 2 pupeze (o tiganca urata si slaba si una la vreo 18 ani cu fata de taranca de la sapa. Am vorbit cu ele, tarilele clasice 40 oralul si 50 normalul, am mers mai departe. Pe partea dreapta era una urata rau in dreptul strazii care merge in unghi spre stanga. Nu am oprit ca nu era interesanta. Mergand mai departe vad o domnisoara inalta bruneta creola imbracata intr-o rochie verde fosforescent. Am oprit langa ea, acelasi tarif. Cand am vrut sa intru cu masina pe drumul de tara perpendicular pe drum a zis ca nu, ca e politie si ca sa ma duc sa las masina mai in fata si sa vin pe jos. M-am comformat. Am intrebat-o daca face combinat cu 50 , a zis ca nu si, in timp ce negociam, a a parut din spatele cladirii de bca o domnisoara blonda. Atat mi-a trebuit, am uitat complet de bruneta si am plecat spre blonda prin balarii.

 

Din pacate, fiind foarte excitat si foarte incantat de modul in care arata nu am mai gandit foarte mult oferta si am luat un combinat la 80 (chiar daca de banii astia puteam lua un normal si dupa un oral). Mi-a zis din prima ca sta doar 10 minute, i-am zis macar 15, a zis nu. Fiind oricum foarte incins, am acceptat.

 

Ajuns in locul cu pricina, inceput cu un oral neprotejat bunicel, urmat de un normal protejat in capra mediocru si finalizat oral dupa 7-8 minute. Trebuie sa recunosc ca, desi la normal nu prea m-a lasat sa dau cat de tare as fi vrut, la oral s-a comformat si a acceptat un fel de soft face fuck care a fost foarte bun. Are un cercel in pussilica, e foarte curata, miroase foarte bine. Si da, o cheama Raluca (sau asa zice ea)

 

Note:

Oral: 8 un pic cam mult cu dintii, in rest puncte in plus pt face fuck

Normal: 6 "au ma doare, au e mare, ma rupi, etc"

GFE: 3 atitudine aroganta, agresiva, fara nici un fel de chef de interactiune nici macar cand i-am spus ca vreau s-o iau la hotel pt o ora in alta zi, nu a vrut sa dea numarul de telefon

Locatie: 1 (e sex in spatele unei cladiri de BCA!!!) totusi, locul mai curat decat te-ai astepta

Per total o experienta pozitiva , ar merita incercata la hotel, din pacate eu nu am avut numarul.

 

 

Sa avem ciocane tari!!

 

PS. La final, dupa ce am terminat, a primit un mesaj (probabil de la celalalte fete) ca vine politia asa ca a luat-o la fuga. Eu eram cu pantalonii neinchisi, i-am inchis in fuga si am plecat pe partea cealalta a cladirii de BCA. Am luat-o la fuga prin boscheti (daca va intrebsati de ce, nu aveam chef de declaratii ). A fost destul de interesanta partea de adrenalina de la final.

  • Like 4
Link spre comentariu

Am fost si eu la domnisoara in acesta vara. Am ales sa o incerc in urma recenziilor pozitive. Am gasit-o in acelasi loc, vis a vis de Maritimo. Am negociat pretul 80 combinat si am mers in spate la casuta. A inceput cu un oral neprotejat ok cu incercari de deep urmat de un normal protejat pe la spate. Intr-adevar funduletul e bestial. Am apreciat faptul ca a intrebat daca e ok sa contreze la normal, daca imi place sau nu.

Locatie - 5

Oral - 8

Normal - 7

igiena - 8

Ok per total, ar merita intradevar o experienta la hotel.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Sunt de acord si confirm cele spuse mai sus, si eu eram client fidel al blondei, inca de cand isi facea veacul pe la bariera de mai sus, la real2. Cred ca am fost la ea de 10-15 ori. Eu sunt fascinat de oral, asa ca am profitat de ea numai oral ca sa zic asa :)) problema este ca ultima data cand am fost (cred ca anul asta prin ianuarie-februarie), dupa un oral superb....nota 11, a doua zi m-au luat mancarimile si domnul serif a capatat o culoare rosiatica plus un inel colorat mai intens la spatele capului sa zic asa si un miros mai neplacut...nu stiu daca intelegeti exact ce vreau sa zic dar oricat mi-as dori sa o mai iau odata pe blonda (sincer chiar imi doresc) ma gandesc la macarimile si roseata care o aveam si imi cam trece. Acum nu stiu, e posibil sa fie de la imunitatea mea sau e posibil ca de atunci sa se fi vindecat...asta nu pot spune dar...eu o evit...

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta

salut baieti

 

ce mai stiti de ea , ca eu o caut de ceva vreme si nu o mai vad pe acolo . A disparut cumva din peisaj?

 

Intradevar a disparut de cateva zile, ultima data observand-o la inceputul saptamanii. Am vazut azi ca baracuta din spatele casei a fost daramata si se lucreaza intens in zona. Din aceasta cauza s-a mutat.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Nu s-a mutat, astazi am vazut-o eu pe la ora 12-13...in acelasi loc...si ieri am vazut-o intrand cu un tip in casa de BCA deci tot acolo este.Pentru cei care practica totul protejat (la oral ma refer mai ales), fata face un oral de nota 10 (cel putin pana acum eu nu am mai avut parte de oral ca al ei) si la corp arata de 8-9/10 (sanii daca ii avea un picutz mai mari era chiar porno), despre fatza, este pe departe cea mai frumoasa dintre toate care le gasesti pe strada, GFE 10/10, fata e foarte de treaba si intelegatoare si daca esti client fidel primesti si mici atentii (un oral facut cu mai multa grija, deep throat si poti purta o conversatie). In total fata pot spune ca e de 9/10 doar ca dupa cum am spus mai sus eu nu mai merg la ea chiar daca imi doresc un oral macar la fel de calitativ ca cel prestat de ea.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

Salut

 

intr-una din zilele astea am vazut-o pe fatuca noastra care presta in zona Maritimo , si zic hai sa ii facem o proba . Pana sa intorc masina sa revin un baiat de baiat mi-a luat-o inainte si mi-a luat-o de sub nas . Acum ce sa zic si eu , norocul meu ca a fost mai rapid . Zic hai sa astept 10-15 minute pana termina colegu sa intru la schimbu doi . Parchez masina in dreptu cladirii unde presteaza caprioara noastra , cand la vre-o 5 minute apare duba jandarmerie care opreste in spatele meu . Din ea se dau 3 baieti in uniforma care se duc direct la locatia fetei . Nu am mai stat in zona , am plecat de urgenta dupa ce am vazut ca se intorceau cu cuplu de amorezi spre duba , dar oricum ii multumesc acelui baiat de baiat care mi-a luat-o inainte .

P.S. jandarmii i-au luat pe amandoi la duba sa dea cu subsemnatu

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Blondina noastra e ok,dar e ca un magnet pentru belele!sunt sanse mari sa ajungi la declaratii si amenda!

am mai intalnito acum 2 ani cand presta in zona eforie nord prin liziera aia micutza!Blondina e plina de calitati dar telefonul suna cam des si a-ti induce o stare de nesigurantza!locatia e stiuta de toata lumea!mai ales de oamenii legi!e ruleta ruseasca!daca va place adrenalina o recomand din toata inima,merita vizitata!ceva bun am gasit si in cuibul de curve de langa oborul de pe varianta putin mai la vale de maritimo!e una care a-ti ridica pulsul incet si sigur si sta bine si la igiena!surpriza fetele rezolva pe toata lumea!i-am predat stafeta la un nene de vreo 70 sau 80 de ani!aceasi problema!oamenii legi sunt pe aproape si nu iarta pe nimeni!e bine sa faci cateva ture prin zona si pe urma sa te duci la fete sa te rezolve!

Link spre comentariu
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

Ai dreptate liviunll , e periculos tare in zona , si sunt sanse mari sa o faci cu ochi albastrii pe tine , Nu inteleg de ce nu se retrage la un apartament . Sunt curios daca la iarna v-a presta tot la cabanuta

Link spre comentariu
  • Oras:Worldwide
  • Oras:Worldwide

Probabil se muta sus la vulcanizarea de la calea ferata. Stimabili confutaciosi, am zis intr-o zi ca poate dau si eu un shtutz intre obraji la blonduta cu pricina. Las masina la distanta si perpedes pana la ea. Shalaii cu ochii pe noi, ii salutam respectuos sa nu avem probleme unii cu altii, ii zic la domnita ca pentru 30 de lei merge sa il molfaie putin. Zis si facut, ne retragem in "intimitate", 2 minute de molfaiala + alte 30 de minute de negociat cu prietenii de la Sectia 2 :))). Noroc ca sunt baieti intelegatori dar nu au fost intr-atat de intelegatori incat sa ma lase si pe mine sa termin treaba acolo. Pe sistemul si nefutut si cu banii luati si ceva atentie pentru baietii veseli :)). Bineinteles ca nu ma las si in curand o sa ii fac o vizita si poate poate am noroc sa mearga treaba bine :)). S-aveti spor! Daca si-ar schimba locatia cu siguranta as vizita-o mai cu tragere de inima. Asa la baraca, cu sanse mari sa apara tablagii si sa te traga de carici ... nu e tocmai confortabil :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Dragi confrati, am o veste buna, aseara am trecut prin zona blondei si nu mai era, dar nu m-am lasat si mi-am continuat drumul. Blonda despre care tot discutam de atata timp si-a mutat locul din nou la Bariera (langa vulcanizare) in zona real 2. Probabil va presta acolo in continuare, unde de altfel a aparut prima data si unde s-a lansat in meserie, mentionez ca eu sunt client al ei de cand presta impreuna cu multe alte fete la bariera. Chiar merita incercata, e foarte simpatica si face treaba buna. (eu voi face totul protejat)

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Am uitat sa fac o precizare importanta...daca o vizitati pe blonda la calea ferata (bariera) pentru cei care nu o cunosc (cei care nu au fost la ea in zona Maritimo), la acea locatie aproape sigur vor fi 2 blonde, una mai plinuta cu parul scurt care arata foarte bine dar este foarte mahalagioaica (eu am vrut sa o incerc dar cand am vorbit cu ea m-am speriat) si una mai slabuta cu parul lung care imbracata nu arata chiar asa bine - aceasta din urma este fata de care vorbim...sper sa nu deranjez pe nimeni cu atatea postari dar incerc sa ajut lumea sa nu faca confuzii sau sa aiba experiente neplacute dupa studierea acestor topicuri. Ciocane tari la toata lumea.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...